24 nov 15, 05:46:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 137 138 [139] 140 141 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110665 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2070 Dátum: 13 feb 20, 20:23:25 »

Tényleg igazad lehet, eddig azt hittem a bal oldalon lévő valami az orra a figurának, mivel ugye a mushinak nemvolt.
Jégből úgy tudná kivágni magát ha mozgatja az ujjait, de ez a lehetőség nem állt fenn.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2071 Dátum: 13 feb 20, 20:35:47 »

Kis szamuráj csávót én esélyesnek tartom a csapatba. Vicces lenne, ha kiderülne, hogy valami különleges gyümölcsöt evett meg és ilyen szuper imba sárkány. Amúgy biztosra tudjuk, hogy SAD által készített gyümölcsöt evett meg? Nem lehet, hogy az egy igazi volt csak kísérletezett rajta CC?
Tényleg furcsa ennyi féle embert látni a Sunny fedélzetén. Viszont Lawnak a legénységével érdekel, hogy mi van. Nem hiszem el,hogy Luffy nem kérdezi meg, hogy mi a helyzet azzal a furcsa mackóval:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2072 Dátum: 13 feb 20, 21:25:02 »

Momo gyümölcsét vegapunk alkotta meg, csak azt mondták, hogy nem sikerültek a Vegapunk kísérletei ebben a témában, és hanyagolta később. Maga a gyümölcs is Vegapunk "régi kutatólaborjában" volt, egy üvegkalitkába zárva. Nem tudjuk, hogy miből készült a gyümölcse, mert telibe nem lett kimondva, hogy ez is SAD kreálmány.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2073 Dátum: 13 feb 20, 21:35:37 »

Én eddig inkább Monosuke apját tartottam esélyesebbnek a hogy bevegyék a csapatba, mondjuk én örültem volna valami lánynak még Robinon és Namin kívül, mert már tényleg sok lesz a férfi (ugyebár Jinbei is befog kerülni, szerintem csak a yonko harcok előtt már tényleg túl erős lett volna a csapat). De egy szamurájnak én is örülnék Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/679/12 elég jól mutattak.

Amúgy miért csak akkor tudta használni Monosuke a mesterséges démongyümölcs erejét mikor bevillant doflamingo képe? Gondolkozik
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/685/16
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2074 Dátum: 13 feb 20, 21:41:34 »

Nagyon ott volt a fejezet. Nevet
Momo tényleg bele illik a csapatba. Már csak sanjit és brook-ot is idegesiteni jó ha a csapatban van. Nevet

Aokiji: aokiji megölhette volna doflamingot, de erre semmi szükség nem volt.

A 3 hir nem újdonság, majd a világnak lesz az. Kid-ék nagyon veszélyesek így. Killer-el együtt 4-en mire lehetnek képesek...

Én arra gondoltam, hogy később hozzák a világ tudtára kid-éket, de ha már most akkor ez csak annyit jelenthet hogy big mam is felbukkanhat kaido-val együtt. Mosolyog Érdekes lesz főleg law fog majd meglepődni ha kaido elleni csatában big mom is megjelenik és luffy közli vele hogy összeakasztották már a bajszukat. ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2075 Dátum: 13 feb 20, 22:34:15 »

Már írtuk, hogy erre nem sok ráció van. Big Momnak csak jó, ha Kaidou megdöglik vagy meggyengül. Biztos nem fog neki segíteni. Ahhoz valami nagyon durva dolgot kéne csinálnia Luffyéknak. Egy Yonkou is elég egyszerre.
Azt se tartom kizártnak, hogy mind a ketten csatlakoznak egy jó ideig a csapathoz és elviszik őket a wanoországába. Ahol aztán Momo-chan nem akar maradni kalandra és a barátaira vágyik. Őt sztem nem köti semmi az országához szóval simán velük mehet ellenben Vivivel. Nekem tetszene egy ilyen mentet.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #2076 Dátum: 13 feb 20, 23:53:08 »

Illeni bele illenének a csapatba de nem tom hogy vagytok vele de én úgy emlékszek hogy Luffy 10 embert akart csak
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2077 Dátum: 13 feb 21, 09:09:41 »

Legalább 10 embert, tehát nem panaszkonda több társnál csupán a minimumot fitatta.

Lufi talán itt is használta már a király akaratát?
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2078 Dátum: 13 feb 21, 10:53:20 »

Amúgy igen, a minimum társak az 10. Különben is, azt még Luffy a történet elején mondta (akkor lehet, hogy Oda is még ennyit tervezett neki, csak aztán ahogy halad előre a történet, úgy bővülhet ez a létszám.)
Kinemon illene a csapatba szerintem, neki sincs meg a négy kereke teljesen. Sőt, Luffy az 1/3-át már egyszer megkérte, hogy csatlakozzon. Mondjuk nem szereti a kalózokat, szóval kérdéses lesz, hogy együtt maradnak-e, vagy Luffy "csak" egy újabb erős szövetségest talált társ helyett. Mellesleg Kinemonnal már elég sok lenne a tűzhasználó. (Luffy --> Red Hawk, Sajni --> Hell memory, Usopp --> Firebird Star (bár ezt a képességet rég láttuk tőle, de szerintem nem jelenti azt, hogy ne lenne rá képes), Frankynak is van tűz alapú támadása)
Momonosukét illetően erős kétségeim vannak, hogy beleillene a csapatba. Az egy dolog, hogy a Zoanjából sok mindent ki lehetne hozni, de egyrészről nem tudja irányítani rendesen, másrészről nem mutatta jelét annak, hogy annyira erős lenne. Lehetőleg ne a gyenge emberek számát gyarapítsuk a fedélzeten, sőt jelenleg szerintem Momonosuke még a gyenge triótól is elmarad erőben. Bár ha chopper neki is készítene Rumble Ball-okat, akkor erősödhetne, de sajna még gyerek.
Law legénységének helye kérdéses, bár nem lennék meglepve, ha valahol Dresrosa szigetén lennének.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2079 Dátum: 13 feb 21, 15:43:05 »

Mivel megvan mind a  68 kötet RAWba megnéztem.  Nevet
http://kepfeltoltes.hu/view/130221/One_Piece_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt mondta Luffy szó szerint a mangában, habár mivel nyersfordítás kicsit lehet darabosnak hangzik.
Viszont Oda megmondta, hogy az elején rövidebbnek tervezte, mert nem számított rá, hogy ilyen sikeres lesz. Szóval a 10-nél több sem zárható ki .
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 16:30:45 írta Beeng » Naplózva
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #2080 Dátum: 13 feb 21, 16:35:36 »

igen tudom h nem zárható ki csak 1 opció

A mondat nagybetűvel kezdődik és írásjellel zárul. Jó lenne, ha ennek megfelelően írnád a hozzászólásaidat.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 17:14:18 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2081 Dátum: 13 feb 21, 19:33:30 »

Szerintem nincs akadálya, hogy momo csatlakozzon. Vivi se volt egy nagyon erős. Luffy-nak 100% hogy nem számít momo milyen erős. Mosolyog Végül is mindegy.

Kinemon-nak is meglehet az oka amiért utálja a kalózokat és mivel a csapatban mindenkinek rossz múltja volt, így gondolom kinemon-éknak is rossz múltjuk lehet. Lehet csatlakoznak. Nevet
Vajon ki lehet a '' barátja '' akit elfogtak dressrosan?

Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2082 Dátum: 13 feb 21, 20:17:44 »

Igaz, hogy Vivi nem volt erős, de akkor még csak a Grand Line elején hajózgattak, most meg Yonkou-k ellen mennek az Újvilágban. Azért van egy kis különbség. Mellesleg az Arabasta történetszálban Nami sem volt erőben sokkal jobb Vivinél. Az Usopp által készített fegyver dobott az erején abban az arcban. Mostanra meg már eléggé megedződött. Ha Vivi is velük tartott volna, valószínű már ő is jóval erősebb lenne.
Kinemon barátjára még nincs tippem ki lehetne, de az az érzésem, hogy Dresrosán több régebbi szereplő is fel fog bukkanni.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2083 Dátum: 13 feb 21, 21:50:09 »

Bekerülhet egy gyengébb karakter a csapatba, attól függetlenül, hogy nekünk nem tetszik Nevet Oda dönt. Egyébként ha már csatlakozzon vki én is úgy vagyok vele, hogy várjuk meg dressrosa-t, mert ahogy azelőttem szóló is mondta: fel fog tűnni néhány ismerős arc sztem. Úgy, hogy már nem shichibukai doffy így valószínű, hogy a haditengerészet ismét benéz. Az is előfordulhat, hogy egy admirális személyében.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2084 Dátum: 13 feb 21, 22:34:05 »

Apropó admirálisok, végre fény derülhet az újakra: 2 minimum vagy talán 3? Aki ráér tippelje meg kik lesznek, esetleg az al-ok régről vagy erős "újoncok"?
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 137 138 [139] 140 141 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins