Most, hogy kijött a manga az anyanyelvemen, így tudok róla nyilatkozni.
Egész érdekes fejezet volt, ha bár már kiveséztétek a témát
Annyit azért hozzáfűznék, hogy Dragonra számítottam alvó emberként, de ez van.
Amit Sanji mondott Lawnak az tetszett
, főleg a reakciója Lawnak
A Következő fejezetet illetően, remélem láthatjuk, ahogy Doffy elhúzza a csíkot Kékfácán elől. Law bajos kölyök, de Luffyék nem?
Igencsak lenézi őket. Ép ez lesz a veszte...
Remélem, hogy nemsokára kiderül mennyit fejlődtek valójában a 2 év alatt,
már nagyon izgatott vagyok e végett. Joker terve kezd darabokra esni, már Smoker megtámadása kiütötte az első "téglát" a várából.
Ha(!) legyőzik majd Jokert, akkor vajon az lesz, mint Croco-boynál vagy most tényleg az "igazat" közlik? Ha belegondolunk eléggé nagy szégyen lenne a Tengerészetre és a Világkormányra nézve, hogy ilyen gonosz ember volt a kötelékeikbe, amit Akainu nem díjazna(felégetné az egész főhadiszállást, hogy ez ne tudódjon ki
).
Ami izgatottá tesz az a 700. fejezet, remélem valami nagyon nagy csattanó lesz ott
kevés manga éli meg ezt a fejezetszámot és ebből egyik sem ilyen nagy sikerrel ^^
Amúgy, most hogy kiderült az, hogy logia típusú ördöggyümölcs használókra is hat a képessége Doffynak a legerősebbek közé teszem. Belegondolni, hogy nevetve vágta le Oars Jr. lábát tényleg félelmetes. Fehér vadász, hagyd el a(z)
villát Újvilágot! Vagy csak én gondolom így? Mióta ott van kicsit átalakultak az "arcvonásai" most a sebészi beavatkozás sem tett túl jót neki... Úgy fog kinézni, mint Dobberman altengernagy(?).
Kinemon vajon mennyire fontos szerephez fog jutni a következő Arcban? Szerintem egy darabig még a Szalmakalaposokkal tartanak. Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan eljutnak Wanoországba is(kivételesen nem bánnám, hogy ha tényleg oda sodródnak, akkor Zoro és Brook legyen a középpontban). (Mellékesen megjegyezném, hogy nem lenne rossz ha eljutnának Ace és Fehérbajusz sírjához is)
Annak ellenére, hogy nem tudjam hol kezdjem, elég terjedelmes szöveget írtam. ^^"