25 máj 05, 07:36:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1202557 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Senais
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1905 Dátum: 13 jan 18, 07:09:57 »

majd délután, amikorra hazaérek megkeresem az animében azt a jelenetet, amiben látni egy zsiráfot a háttérben. akkor van, amikor Robint mentik ki azon a hídon Nevet
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1906 Dátum: 13 jan 18, 08:40:47 »

Én tudom, hogy melyik zsiráfra gondol, de az nem Zoan gyümölcsös emberke ott, hanem szimplán ilyen a sapkája. Jobb képet nem találtam róla most, mert nem volt kedvem a Tequila Wolfos történéseket végig nézni.  506. rész 19:25-nél jobb oldalt.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1907 Dátum: 13 jan 18, 11:44:11 »

Jó de az anime a mangában is ott van? Amúgy eszembe jutott nekem is kire gondolsz és Du8u jól írja az csak egy maszkos sapka:D Elég vices lenne, hogy a világkormány elsxő számú kkivégző osztaga aki számtalan ártatlan áldozatott hozott a céljai érdekében beállna a világkormány number one ellenségéhez. Nem hiszem, hogy erre sor kerül. Igen nagy megbánást kéne ahhoz tanúsítani.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #1908 Dátum: 13 jan 18, 17:04:13 »

am az nem lehet h Lolanak az Big Moom az anyja? én ink erre voksolok és h kit akarhatnak letaszitani 2 yonkurol(nem tom h kell irni) nem tudunk semmi bigmom/kaido van akik talán gyengébbek shank kizarva alapvetöen feketemajom meg esélyes h tul erös 2 gyümivel...
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1909 Dátum: 13 jan 19, 11:27:32 »

Mi van akkor ha Law Shanksot akarja letaszítani mert nemtud Shanks és Luffy kapcsolatáról?  Ohh My God
Ha viszont ez van akkor tuti hogy Luffy kilép a szövetségből............am flamingót illeti szerintem ha összefut Luffyékkal akkor Luffynak megint menekülnie kellesz mert nemhiszem hogy képes lenne legyőzni a legerősebb Shichibukait..... Gondolkozik
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1910 Dátum: 13 jan 19, 12:08:39 »

Elég nehezen nem tudna róla, mikor ott volt ő is Marinfefordban Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1911 Dátum: 13 jan 19, 13:39:51 »

Azt lehet jól pofára esünk és Shanks ellen mennek. Pont azért, hogy Luffy bizonyíthassa rátermettségét. Az, hogy harcolnak nem egyenlő azzal, hogy meg is ölik egymást. Viszont ami miatt ezt teljesen kizárnám azaz, hogy nem szövetkezne ellene Luffy senkivel.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1912 Dátum: 13 jan 19, 13:47:29 »

Azért szerintem az erőt nem a gyümölcsök száma határozza meg, nézzük meg Garpot meg Rayleight. Tehát Kurohige nem biztos hogy akkora ász, mint ahogy magát előadja.

Másik meg dolfi mióta a legerősebb 7 vízi hadúr? Legalább kettő tag vitatkozna ezzel: Mihawk és Kuma.
Kuma ereje kicsit túlhajszolt kb mint Lawé, bárkit elrepít bárhova...
Mihawk meg jobb kardforgató volt mindig mint Shanks, azért ez elárul róla elég sokat.

Én abban bízom hogy big mom ellen mennek, bár csak a gyojini atrocitás végett is. Shanks ellen 100% hogy nem mennek, mivel az író őt csípi a legjobban  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1913 Dátum: 13 jan 19, 13:48:55 »

Lássuk a négy Yonkou-t, és hogy Luffy miként reagálna:

Feketeszakáll: nyilván haragos fejet vágna, mivel tudja, hogy részben miatta halt meg Ace.

Kaidou: csupa-csupa kérdőjel... azt se tudja, ki az.

Big Mam: talán örülne neki, elvégre ki akarja porolni a s3ggét...

Shanks: nyilván vigyorogna, mivel nagyon várja már, hogy találkozzanak.

És Luffy milyen arcot is vágott, nézzük meg: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/668/5

Ezek alapján szerintem szinte biztos, hogy Big Mam ellen fognak menni. Nami reakciója viszont pont nem erről árulkodik... úgyhogy passz Xd
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1914 Dátum: 13 jan 19, 14:43:59 »

Nami eleve már annak se nagyon örült, hogy azzal kezdték az újvilági belépőjüket, hogy hadat üzentek Big Momnak Nevet Sazl bárkit mondott volna Law, egyiknek se örült volna.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1915 Dátum: 13 jan 20, 10:47:42 »

Elolvastam magyarul is a részt. Jó volt nagyon. Animében ez nagyon fogja adni! Jó kis zenei aláfestéssel. Epic lehet. Alig várom már.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1916 Dátum: 13 jan 21, 19:57:18 »

... a legerősebb Shichibukait..... Gondolkozik
Honnan veszed, hogy Joker a legerősebb Shichibukai? Hmm?

Na most remélem a következő fejezetben felfedi kilétét az árnyékos alak és nemsokára Joker is odaér, jó kis zúzós fejezeteknek nézünk elébe Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #1917 Dátum: 13 jan 21, 21:46:18 »

Nos a legerősebb Shichibukai cím szerintem nem vitatárgya mivel Croci kiesett, Kuma robot lett, Law kilépett, Tecach kilépet, Jinbe sem tag, Moria halott, szóval maradt Dracule Mihawk, Boa  Hancock, Donquixote Doflamingo.

Na már most Dofi kalóz király akar lenni ( van kapcsolati hálója, "vazulusai/szövetségesei, van legénysége is de nem tudjuk milyen erősek legalábbis két tagból nem lehet megállapítani) a többi nem (a kalózkirálynak minimum bármelyik Yonkóknál erősebbnek kell lennie legalább 1VS1 ellen az a minimum ha tényleg uralkodni akar és nem csak egy üres címmel bírni).

Mihawk csak a saját tudományát akarja fejleszteni plusz vetélkedni méltó ellenfelekkel. Úgy tudom ő egyedül dolgozik. Hancock kiesik sem dofy (van annyira örült, hogy nem hat rá semmilyen Boa által kihasználható érzelem) sem mihwak ("fegyelmezett elme") ellen nem tud mit tenni.

Ha az összes általunk ismert jelenlegi és ex Shichibukait nézzük akkor Teach, a legerősebb de utána dofy vagy croci jönne (az hogy luffy korábban legyőzte azt a mázlijának és croky önhittségének volt a következménye)  

Az az árnyékos valami/valaki engem is érdekel
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 21:56:15 írta Krulszeme » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1918 Dátum: 13 jan 21, 21:58:43 »

Moria egyáltalán nem halott. Law pedig szerintem nem lépett ki. És ha Kuma robot lett? Attól még miért ne lehetne ugyanolyan erős? A gyümije nem veszett el.
Továbbá van még 2 ismeretlen Schichibukai-unk, ki tudja ők milyen erősek.

A Kalózkirállyá válás utáni vágyakozás meg szerintem nagyon kevés motiváció. Például Don Krieg is Kalózkirály akart lenni, aztán gyíkfing volt, semmi más.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1919 Dátum: 13 jan 21, 22:50:06 »

Az hogy valaki egyedül melózik nem zárja ki, hogy feltöröljön egy legénységgel a padlót.
Jó példa erre fehér bajusz, aki bizony áttört a tengerészeten simán, sőt a végén fekete szakáll és senkiházi bandája ölte meg. (tehát ha nem vennék a flottáját is erősebb lenne mint bárki más)

Fekete szakáll gyümölcse pedig azok ellen hatékony akik csak azzal küzdenek, mihawknak még nem is láttuk hogy van-e.
(jó kuma nem bírná elküldeni, csak az égig rúghatná a fenekét)

Igen, az írótól függ, hogy ki miként végzi, nem is az számít hogy kinek mi a célja, illetve mekkora az. Voltak nemes célúak jó páran akik bizony fele annyi időt sem éltek meg, mint mások. (kösz Gandalf  Pojén)

De ha azt nézed luffy is elég gyíkfing volt akkoriban mikor don krieg, 500 rész múlva se lett volna esélye azzal a kalózzal szemben aki felaprította a don armadáját.
(ezért régen azt gondoltam milyen brutál hely a grand line, ha az újoncokat így levadásszák a nagyok)

Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins