24 nov 13, 07:19:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1108606 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
alig33
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1875 Dátum: 13 jan 15, 19:08:08 »

Hidd el aki ilyet csinál azt idővel leszüretelik a moderátorok xD Vitatkozni meg értelmetlen mivel jogotokban áll hallgatni és ajánlott is :DDD

Hogy ne legyen off elsírom hogy nagyon várom már a One piece mangát... Remélem ezen a héten már lesz mert különben be iratkozok valami anonim manga olvasók klubjába Nevet
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1876 Dátum: 13 jan 16, 09:26:45 »

A pletykák szerint 3 hetes szünet van, úgyhogy a következő elvileg csak 23-án lesz Mosolyog
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1877 Dátum: 13 jan 16, 10:28:24 »

Ma már lesz manga mivel kint van az egész szövege angolul meg egy kép a rawból.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1878 Dátum: 13 jan 16, 10:30:03 »

Igen, tényleg. Azóta én is felkeltem és megnéztem alaposabban xD
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1879 Dátum: 13 jan 16, 12:45:29 »

Célkövető villám, azért ez mekkora már!

Nofene, a végére Aokiji is befut a buliba?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1880 Dátum: 13 jan 16, 12:51:28 »

Tetszett a rész hogy nem olyan hasztalanok többé a maradékok, végén még elhiszem hogy mostani erejükkel is elvernének egy yonko haderőt.

Az hogy elaludt az ismeretlen jelentheti hogy Ő tényleg Dragon mivel családi vonás. Meg hasonlóan erős a homloka, de az orra nem egészen ilyen.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #1881 Dátum: 13 jan 16, 12:52:42 »

Az egész csapat megjelenése nem hiszem, hogy csak Buffalonak és Baby5-nek lett volna sok, hanem még Doflamingonak is megfeküdte volna a gyomrát. Nami és Usopp könnyen győzte le a menekülő ellenfeleket. Az utolsó képen szerintem Aokiji van.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1882 Dátum: 13 jan 16, 13:05:33 »

Én is Aokijire tippelnék, de valamiért olyan alacsonynak érzem. Szóval adok egy kis esélyt arra, hogy Dragon jött megnézni a drága fiát:D
Mintha a time skip előtt mondott volna egy olyat, hogy most már találkozniuk kéne. Amire az újvilágba sort akar keríteni. Ezt most fejből írtam lehet nem pont így volt benne:D
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 13:06:30 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1883 Dátum: 13 jan 16, 13:56:24 »

Én meg személy szerint kizárnám Aokijit és Dragont meg pláne, és egy eddig teljesen ismeretlen személyre tenném a voksomat. (Vergoval anno hasonlóan befürödtünk. Nevet )
Azért az nem tetszik, hogy Baby Fáájvot és Buffalot ilyen könnyen legyűrték. Főleg, hogy egy Nami és egy Usopp kaliberű tag vitte be nekik a végső csapást. Doflamingo remélem kicsit megtépázza Szalmakalapos barátainkat, ennyire ne legyenek már májerek az Újvilágban.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1884 Dátum: 13 jan 16, 14:48:02 »

Én ugyan angolul eléggé keveset tudok, jobbára a képeket nézem végig, hogy tudjak következtetni.
Jó volt látni végre két gyengébb tagot is harc közben. Ami az utolsó oldalt illeti én Dragonra tenném a voksom, valamiért rögtön ő ugrott be. Nem is lenne rossz, ha többet megtudnánk végre róla is(az is igazán érdekelne, hogy ki Luffy anyja, feltételezem nem egy "közönséges" ember ^^).
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1885 Dátum: 13 jan 16, 14:50:00 »

Na végre nem eltértünk a futó gyerekektől. ikszdé
Jó fejezet volt. Történt is végre valami. Mosolyog
Franky '' general cannon ''-ja nem egy coup de burst akart lenni? Végül is mindegy. Jól bírja azért a támadásokat az épített robotja. Kíváncsi lennék milyen anélkül, mert nem volt gyenge Enies Lobby arc-nál se.
Usopp és Nami is jól tolták, de azért én is többet vártam el buffalo-tól és baby 5-től. Eléggé leszerepeltek így. smirksweat
Én személy szerint Aokijire tippelek aki jön. Lehet azért más ember is, de mondjuk mi oka van odamenni Punk Hazardra? Ez igaz Aokijire is. ikszdé
Vajon ha Dragon az, akkor mi oka odamenni?

Egy 8/10 adok erre a fejezetre, mert végre haladt valamit is a történet. Ha buffalo és baby 5 nem lett volna ilyen könnyen elintézve, akkor azt mondom 9/10.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1886 Dátum: 13 jan 16, 17:15:28 »

Egyáltalán nem vártam, hogy erősek lesznek baby 5-ék. Kifejezetten örülök, hogy ennyi volt. Doflamingo se lesz erős amint megtudjuk a képességeinek a határát. Addig  viszont szívás lesz:D Azért Luffy kalóz király akar lenni és partyban kell lennie a Yonkoukkal.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1887 Dátum: 13 jan 16, 17:16:21 »

Szerintem se nem Aokiji, se nem Dragon, mert nekik teljesen más a profiljuk. Már ha az első árnyképen az ott az arca a csávónak.

Én Dofla teamjéből a steampunk arcra vagyok kíváncsi leginkább:DD
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 17:17:16 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1888 Dátum: 13 jan 16, 17:48:21 »

Amúgy egy ilyen szöveg után nem is várok kevesebbet tőlük Dani. Bármilyen rossz beismerni szerintem Doflamingon lesz az igazi erő demonstráció. Hogy az igazi kalózok kora most kezdődik el és az ő idejük lejárt és ők is a régi éra részei nem pedig az új vezérei.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/690/15
Innentől a végéig amit mond Law így elég sokat sejtet.
Szerintem Luffyék erőben már majd nem a Younkok szintjén lehetnek.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 17:48:59 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1889 Dátum: 13 jan 16, 18:44:37 »

Azért azt ne feledjük el, hogy a 2 év alatt a Császárok is fejlődhettek. ^^ Szerintem megizzaszthatják a Mugiwarák akármelyik Younkot, de le nem verhetik. Pont azért mert a manga mégcsak a felénél tart. Még mindig lesz hova fejlődni! Mosolyog
Mostani fejezetről annyit, hogy érik egy Usopp figura beszerzése! Nevet Eddig is az egyik kedvencem volt Usopp, most pedig bizonyítja is, hogy sokat fejlődött! Persze Namié a fő érdem, de azért mégis egy olyan emberről beszélünk aki egy nyavalyás csúzlival lövöldözött jóideig... ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins