Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 13 jan 09, 14:13:42 » |
|
Szerintem az '' elfen lied ''-ről nem itt kéne beszélni. ^^ Nem lesz ma manga? Kiváncsian várnám mi lesz luffy-ékkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 13 jan 09, 14:32:57 » |
|
Nem lesz ma manga, sajnos csak a jövő héten lesz. Csak annyit mondtam hogy hasonló a két képesség, ha már más is megemlíti Chiyo ba sama-t
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 09, 14:46:38 írta Lchangetheworld »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 13 jan 09, 14:55:13 » |
|
Nincs is ezzel baj. Valóban van hasonlóság a kettőközött. Doflamingo legalább olyan pszichopatának tűnik:D Odánál ráadásul az sem zárható ki, hogy onnan vette az ötletet. Szeret dolgokat parodizálni és felhasználni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 13 jan 11, 18:13:32 » |
|
Azon kezdtem töprengeni, hogy vajon mi lehet jango-val és fullbody-val? Milyen rangjuk lehet? Biztos hogy sokkalta erősebbek lettek. És vajon buggy hol tanyázik most? Szerintetek begyűjtött pár 100m feletti tagot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WayneGace
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 13 jan 11, 18:20:13 » |
|
Ők ketten szerintem csak poén faktorok már, semmi több. Nem hinném, hogy nagyon lépkednének a ranglétrán. Max. kapnak majd néhány képkockát, ahol Sanji nem emlékszik fullbodyra, jango meg elaltatja magát, ahogy eddig.
Buggy? Hm, ki tudja mi van vele. Én még mindig szkeptikus vagyok az ő hetek közé való választásáról. Elvileg megvan a hőn áhított kincsestérképe, szóval lehet azt keresi. Olvastam azt a felvetést, hogy ő elvileg már járt a grandline végén, ezért is inkább a kincset keresi. Mert ott van, ami igazán neki kell. Szóval tud valamit, amit csak kevesen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 18:22:58 írta WayneGace »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 13 jan 11, 18:42:59 » |
|
Szerintem lehet a one piece kell neki nem? Hisz ha ott járt, biztos el akarna oda jutni hogy megszerezze, nem? Lehet csak nem tudott még menni mert nem volt olyan erős csapata, de most hogy több impel down-os is vele van meg el tudom képzelni azt is hogy ha tényleg shichibukai akkor jó pár 100 milliós is csatlakozhatott mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 13 jan 12, 13:10:32 » |
|
Az one piece régi fejezetei mikor jönnek?
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 13 jan 12, 19:09:48 » |
|
Amint készen lesznek. Sajnos kicsit el vagyok havazva mostanság, úgyhogy... remélem, minél hamarabb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RiByaSha
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 13 jan 14, 19:15:02 » |
|
Hello! Most kezdtem nemrég olvasni a mangát, de az 53.rész után az 585.következik és nem találom a maradék 532-t. A többit hol találom meg???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 13 jan 14, 19:18:42 » |
|
Magyarul sehol de angolul fent van a neten... Onepiecefanon fordítják az elejét is csak most szünet van.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
RiByaSha
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 13 jan 14, 19:22:07 » |
|
de ne már! én angolul nem tudok még annyira! idén kezdtem el tanulni! azért köszi:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 13 jan 14, 21:28:28 » |
|
Nem reklámozunk ilyet. Következőre kitiltás lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
WayneGace
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 13 jan 15, 01:47:37 » |
|
Nem reklámozunk ilyet. Következőre kitiltás lesz!
Annyit írtam neki, hogy létezik fordítás. Ha akarja megkeresi, ha nem, megvárja a ti fordításotokat. Nem reklámoztam és említettem semmilyen oldalt. Ha ennyiért kitiltást érdemlek, akkor tedd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 13 jan 15, 11:42:47 » |
|
Ilyet sem írunk. Burkolt reklám és ne aggódj szívbaj nélkül megteszem. Te bánod nem én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 13 jan 15, 18:59:33 » |
|
Szerintem ha ez (Burkolt reklám) akkor a fórumozók 70%-át ki lehetne tiltani mert sokan írtak már ilyet. Bocs ha ezzel megsértettelek. Csak muszáj volt hozzá írnom. Bár ne tettem volna
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
|