24 nov 14, 18:20:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109694 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
sordoran
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1920 Dátum: 13 jan 21, 22:53:29 »

Mivel nem láttuk Moria-t meghalni, valóban nem tudhatjuk, hogy meghalt. De nem hinném, hogy sokkal erősebb lenne ha élne.
Law kilépése sem fix még, nem tudni bemártják-e ha visszatér a bázisára a G-5, vagy elnézik neki. Egyáltalán szükség van-e még a címére?
Ám mi van ha az egyik új schichibukai Buggy? (új vagyok fórumon, nem tudom volt-e róla már szó). Ugye kapott egy levelet anno a háború után, nem lehet, hogy egy meghívás volt? Persze ereje nem lenne attól még Nevet
Kuma is erős, de már láttuk az erejét, ahogy Hancock és Mihawk sem tud sok meglepetéssel szolgálni. Így logikus azt mondani, hogy Doflamingo, akinek még nem ismerjük teljesen az erejét, de amit láttunk belőle "ijesztő" részletet annak köszönhetően elég esélyes a legerősebb címre.
Van egy séma, hogy legtöbbször az a legerősebb akinek az ereje a legkésőbb derül ki.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1921 Dátum: 13 jan 21, 23:37:37 »

Hát a legerősebb Shichibukai címre többen is pályázhatnának. Dofi képességét és annak határait nem ismerjük. Az, hogy kalózkirály akar lenni az lepkefing. A történet szereplői közül rengetegen akarnak azok lenni, a tegnap kezdett leggyengébb kalózoktól kezdve a Dofi féle nagyágyúkig. Az, hogy kalózkirály legyen valaki, ahhoz tényleg szükséges, hogy erőben legalább Yonku szinten legyen. Azért nem mondom, hogy erősebb, mint egy Yonku, mert Fehérbajusznál nem igen lehetett erősebb ember a világon. Az, hogy anno Roger lett kalózkirály nem jelenti azt, hogy erősebb is volt mint Fehérbajusz, de tuti hasonló szinten álltak. Szóval amíg nem ismerjük Dofi képességét nem mondhatunk róla igazi véleményt, de van egy olyan érzésem, hogy Luffyék bicskája bele fog törni. A legerősebb Shichibukai címre joggal pályázhatna szerintem, de nem feltétlenül ő a legerősebb.

Kuma robot lett az igaz. Ettől függetlenül még szerintem a legerősebb karakterek között van. Szerintem az ő képességének határait már láthattuk és bizony elég hatásos. Sőt van köztük, ami igencsak szép pusztító erővel rendelkezik, mint a "Medve Sokk" <----- így fordítják azt hiszem (Thriller Barkon Luffyék ellen és a háború alatt is ellőtte egyszer a technikát Oars Junior ellen) Szóval ott van a TOP karakterek között, de szerintem nem a legerősebb.

Aki véleményem szerint a legesélyesebb a címre az Mihawk. Lehet én vagyok elfogult, mert személyes kedvencem, de szerintem tuti ő a legerősebb. A képességének határait nem láttuk neki sem. Néhány komolyabb vágást, amit láthattunk. Egyik, amit megállított Jozu, de ezt én nem nevezném lehengerlő dolognak, mert az a vágás fél kézzel volt, bár még így is nagy dolog volt megállítani az igaz. A másik pedig, mikor Luffy ellen harcolt és levágta azt a kb hegynyi méretű jeget. Hogy a sima kardforgató technikákon kívül van e még képessége az nem derült még ki. Valószínűleg tud használni Hakit (gondolom, mert minden nagyágyú tud használni, csak az a kérdés, hogy ő szokott e használni), viszont ami szerintem kizárható, az az hogy Démongyümölcs használó lenne. Valószínűleg még tőle is láthatunk majd újdonságot. Ha ennyi lenne az ereje, akkor kiaknázatlannak érezném a karakterét, van még benne potenciál. Ami pedig még nem elhanyagolható tény, az az, hogy bizony az egyik Yonku és egyik legerősebb Hakival rendelkező karakternek is kiosztott már jó néhány sebet, Shanksnak.

A fejezet végén látható ficóról elképzelésem sincs, hogy ki lehet. Az álmos megszólalása alapján eléggé Aokiji beütése van, de szerintem Oda még nem most lövi el ezt a kártyát. Viszont, ha azt nézzük mit mond nem hinném, hogy Aokiji lenne, mert ő elég jól tudja merre is van Punk Hazard. Dragont megint kizárnám, mert ő sosem bolyong csak így a tengeren. Állandóan kísérettel van és egyre bővíti a forradalmár sereget és intézi annak ügyeit. Szerintem megint egy teljesen új karaktert kapunk. Ami jobban érdekel és már említették is, hogy ezen a képen (alsó sor, középső kép) ------> http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/692/8   az vajon Lucci? Nagyon remélem, hogy igen, mert bírom a karakterét. Megnéznék egy új Luffy vs. Lucci fightot.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #1922 Dátum: 13 jan 22, 00:05:18 »

Bocs hagabi a replika miatt, de az nem teljesen úgy van szerintem:
Shanks és Dracula inkább edzőpartnerek mint riválisok.Szerintem Shanks le tudná nyomni ha akarná na nem kard forgatásban hanem a hakijával. Szerintem egymás ellen csak kardpárbaj edzéseket vívtak, nekem a sörözésük alapján ez esett le. Az általad említett megsebesítős rész az melyik manga fejezetben volt (én sanksz sérülései közül csak a tengercsászárosra és a feketeszakál elleni harcában szerzettre emlékszem)
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1923 Dátum: 13 jan 22, 14:53:07 »

Szóval amíg nem ismerjük Dofi képességét nem mondhatunk róla igazi véleményt, de van egy olyan érzésem, hogy Luffyék bicskája bele fog törni.

Azért ezt még ne hamarkodjuk el. ^^
Az tényleg igaz, hogy Doffy gyümölcséről csak sejtéseink vannak, az ereje meg csak egy hatalmas kérdőjel, de ez a Szalmakalaposokról is elmondható.

Luffy ---> 1,5 évet edzett a kalózkirály első tisztjével, (Rayleigh) és ez idő alatt megtanította mindhárom Haki irányítását, plusz Luffy fél évig csiszolta ezeket. Teljes ereje jelenleg ismeretlen.

Zoro ---> 2 évet tanult Mihawk kezei alatt, képes a fegyverzet színét használni és erejét megsaccolni sem tudjuk(mert 2 "szánalmas" ellenfelet kapott az eddigiekben), santoryu tudását nem ismerjük, mert az ittoryu is ép elég erősnek bizonyul ikszdé .

Usopp ---> 2 évet egy szigeten töltött, ahol megismerkedett Heracles'n-el. Új fegyvere lett és új "lőszerei". Buffalo és Baby 5 párost részben ő intézte el. Pontossága jelenleg ismeretlen  smirksweat

Sanji ---> 2 évet edzett Newkama Land szigetén, ahol Ivankov "segítette" a felkészülését. Új gasztronómiai tudásra tett szert és őt is tudatos Haki használók közé sorolhatjuk. Ezen idő alatt szert tett még egy képességre, ami a Sky Walk nevet kapta, CP9 arcban ez Geppou nevet viselte. A csapat legjobb úszója. Erejét a Vergoval való találkozáskor valamennyire sikerül felmérni. Tudjuk, hogy a Hakija valamivel gyengébb volt Vergoéhoz képest, de ez nem mérvadó!

Nami ---> 2 évét egy égi szigeten töltötte. Itt többek között továbbfejlesztette a képességét, valamint a Grand Line második felének, az Újvilágnak az időjárását és tengereit is tanulmányozta. Buffalo és Baby 5 páros, komoly sérüléseket szenvedett a támadásától. (A mellei Sanji nagy örömére megnőttek,  smirksweat ) Korlátit neki sem ismerjük!

Chopper ---> A 2 év alatt amit az Isten emlékszik a nevére szigeten töltött, jelentős mértékben továbbfejlesztette az orvostudományát és ezek mellet nem kell Rumble Ball-t használnia az eddig ismert formáihoz, amik már 2 év után új külsőt kaptak, ami annak tudható be, hogy új "szintet" ért el. Ezenfelül ha mégis használja, akkor képes 3(vagy 5, nem emlékszem pontosan) perce a "vad"(nem tudom, minek nevezzem) formáját felvenni, amiben jelentősen megnő az ereje és képes irányítani is azt. Egyetlen hátulütője, hogy ha ez megtörténik, akkor pár órára "kiüti" magát.

Robin ---> 2 évet töltött Dragon irányítása alatt, idő közben jelentős külső változások történtek (Sanji nagy örömére ikszdé). Az eddig látottak alapján egyszerre több kezet tud megidézni, egyéb információnk nincs róla.

Franky ---> 2 évet töltött Vega Punk egyik elhagyatott laborjában, ahol az ismereteit tanulmányozva elkészítette saját emberi fegyverzetét, sikerült a testébe építeni a Radical Beam nevű "ágyút" ami hatalmas pusztító erőt képvisel. A testpáncélja is jóval keményebb anyagból készült. Feltételezhetően itt építette meg a Franky Tábornok nevű robotját is. Buffalo és Baby 5 páros nagy erőfeszítése ellenére elhanyagolható kárt okozott a Tábornokban.

Brook ---> 2 év alatt világsztár lett a zenéjének köszönhetően. A hosszú karúak(?) törzse egy új kardot adott neki, aminek különleges képessége, hogy nagyon hideg és ezért bármit megfagyaszt vele. A gyorsasága jelentősen nőtt. Erejét nem ismerjük.

Ha ezeket számba vesszük, akkor már látható, hogy kb. ugyan olyan homály fedi együttes erejüket, mint magát Doflamingot.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 22, 14:57:32 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1924 Dátum: 13 jan 22, 15:22:12 »

Toshin Raizen: Igen, így van.

Én szerintem a teljes erejüket Doflamingo vagy Big Mom ellen ismerhetjük meg, de doflamingo-nál korainak tartom. Vehetnénk a Big Mom elleni harcot mint Enies lobby-t, ugyanis enies lobby-nál mutatták be leginkább milyen erősek.

Szalmakalaposok:

Luffy: A fegyverzet és a király színét már elég jól irányítja. Amin csiszolnia kell az a fegyverzet és a megfigyelés színe, ugyanis a fegyverzet színét még nem tartom olyan erősnek hogy megsebezzen komolyan egy admirálist. A megfigyelésre meg többet kéne fektetnie, mert az ultra-szuper-hiperszónikus sebességű ellenfelekkel szemben tehetetlen lesz. A gyorsasága megvan hozzá hogy kikerülje, csak csiszolnia kell rajta. Egy Red-Hawk-ot is mutatott. Sok mindent tudhat még.

Zoro: Én az ő erejére vagyok nagyon kíváncsi, mert mivel mihawk-tól tanult, ezért elég sok mindent tanulhatott. Láthattunk tőle egy 1 kardos 360 fontos ágyút ( vagy mi ) és ki tudja hogy mennyi ez 3 karddal. Talán 1080. Más szóval 3x erősebb a mostani 1 kardos támadása mint a 2 évvel ezelőtti 3 kardos támadása. Nagyon erős lehet most már. Én úgy képzelem el hogy 3x minimum erősebb mint 2 évvel ezelőtt.

Sanji: Ő is egy kérdőjel. Nem tudni mit tanulhatott a 2 év alatt. Amit eddig láttunk az szerintem még bemelegítés vagy az se. ikszdé Tőle a rokushiki technikának pár használatát el várnám. Egy tekkai és rankyaku jól jönne neki a geppu mellé.

A többit meg kihagyom mert csak ugyanazt írnám mint Toshin Raizen.

A lényeg annyi hogy azt várom el hogy big mom legyőzése után derüljön ki a teljes erejük, vagyis az ellenük lévő csatán.
Azután jöhet a kalóztalálkozó. Nevet

Milyen lesz szerintetek ha kiderül hogy legyőzték a szalmakalaposok Big Mom-ot? Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1925 Dátum: 13 jan 22, 15:41:40 »

Nem tudom , de egy Akainu , Garp arcot megnéznék .  Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1926 Dátum: 13 jan 22, 16:02:15 »

Brooknak új fegyvere van? Azt hittem, hogy a képessége miatt tud fagyasztani. A túlvilágról "hozza" át a hideget. Az a kard képessége nem is Brooké?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1927 Dátum: 13 jan 22, 16:16:03 »

Brook fegyvere új az biztos, de, hogy  gyümi képesség vagy a kard adja "hideget" azt nem tudom. Zeo elleni utolsó vágás előtt mondja.

Szerk:
 A mai rész igazán kellemes volt Nevet Nem is vártam mást Luffytól Nevet Viszont elég nagy fába vágja a fejszéjét azzal , hogy nem elégszik meg egy Yonko-val Mosolyog Mosolyog Egyébként ez a megszokott arc záró buli hangulat ezen formában is adta, és a gyerekek sem voltak annyira idegesítőek.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 09:48:36 írta Duuu » Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1928 Dátum: 13 jan 23, 09:48:08 »

Új rész:
http://www.mangareader.net/one-piece/696

Luffy az összes Yonkout el akarja intézni, de hogy elsőnek kit, az azért nagyon kemény, Luffy kedves kis főhősből igazi antiherová kezd vállni Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1929 Dátum: 13 jan 23, 10:45:00 »

Komolyan mondom ez volt az arc legjobb fejezete:D. Végig élveztem minden sorát. Ilyen nem volt már jó pár hónapja. Annak ellenére, hogy nem tudtuk meg ki az a árnyalak. Várom már magyarul a dolgot. A bulinak megörülök tengerészekkel partizik tiszta durva:D Azé örülök, hogy Smoki boy és Law nem nagy parti arcok így "menőbb" marad a karakterük:D.

u.i. most esik le Luffy azt mondta Shanksal akar elsőre harcolni?
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 11:36:13 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1930 Dátum: 13 jan 23, 11:57:59 »

Valamiért nem tudom összerakni azt a harcot.

Nyilván megküzd Shanksal, meg a vérmesebbek 1-1 komolyabb emberrel, pl Beckmant megkaphatja Zoro. De hogy meg akar ölni az teljességgel kizárt.
Nem is tudom volt-e olyan ellenfele akit megölt?!   A többi yonkout meg Shanksnál gyengébbnek képzelem el, elvileg marineford előtt megpaskolta kaidot elég jól. Tehát ha shanksot leveri akkor szabad az útja.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1931 Dátum: 13 jan 23, 12:16:42 »

Nem azt írta, hogy megölni, csak megverni Nevet

Mondjuk szerintem a Shanksos harc a végére fog maradni a dolgoknak, Big Mom úgyis aktuálisabb most. Plusz még ott van Kiddék szövetsége, ki tudja ők nem fordulnak-e ellenük.

Ez a party jó dolog amúgy, már meg sem lepődöm azon hogy a tengerészekkel isznak, de Lawnak igaza van, húzniuk kéne onnan mint a vadliba:D Dofla nem hiszem hogy inni siet oda.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1932 Dátum: 13 jan 23, 12:35:38 »

Nah a szokásos arc végi bulizós fejezet is megvolt, bár még esedékes néhány kellemetlen(?) vendég   Nevet.

Az ott maradt tengerészeket még tényleg meg tudják menteni, de akkor Kinemonnal mi is van Hmm? ?  Egyszerűen kiolvadt miután 20 darabra tört?
Naplózva
zoone096
Újonc
*

« Válasz #1933 Dátum: 13 jan 23, 17:50:00 »

Hali! Új vagyok a fórumon...(legalábbis most írok először, de olvasni szoktam a bejegyzéseket)...
Azért írok, mert nekem is eszembe ötlött, h ki lehet az a fickó a 695. fejezet végén....
Még a 692. fejezetben említettek egy Jack nevű fickót, de pontos információt nem kaptunk róla. de úgy lett feltüntetve mintha elég veszélyes fazon lenne.... (http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/692/8 --->jobb alsó kép)
Nem lehet, h ő lesz az? De ha nem is ő...akkor is sztem érdekes karakter lesz...biztos, h még hallunk felőle....legalábbis ez az érzésem)
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1934 Dátum: 13 jan 23, 18:36:48 »

No a streames fordítás is megérkezett: http://mangastream.com/read/one_piece/75355832/2
Naplózva
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins