24 nov 10, 20:39:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1107414 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1845 Dátum: 13 jan 03, 00:51:25 »

Sajnos igaz, de Anime már lesz a héten, ha minden igaz(mellesleg Fairy Tail is lesz feltételezhetőleg).
Visszatérve Doffy-hoz nem bánnám ha meghalna... de csak úgy, hogy hagy egy-két "heget" egy vagy több csapattagon.
Azért a Legnagyobbak Háborúja alatt, villantott egy picit az erejéből, pl. Oars Junior lábának tulajdonosa lett(biztos készülődött a Húsvétra, és kellett egy kis sonka, helyesbítek: csülök és láb-körmök).
Sokan mondták, hogy Magellánnak mily' menő Paramecia gyümölcs van, de akkor nem vették számításba Doflamingot.
Ahogy kiveszem bábmester képességnek tűnik, mint ha bárkiből marionettbábút tudna csinálni. S, ahogy fütyül(jelen esetben mozgatja ujjait) úgy "táncolnak" a páciensek. Elég kemény kezű kapitány, még anno a Bellamy-t a saját társával ölette meg, ezért is lett számomra elfogadható karakter, jól tette amit tett. Pontosan
Vajon az ereje működik Logia típusú gyümölcshasználókon(eddig 3 emberen láthattuk alkalmazni az erejét ha jól emlékszem... mégpedig: Oars Jr., Bellamy társa [nem rendelkeztek ördöggyümölccsel] és Gyémánt Jozu [Parapecia használó])?  Gondolkozik
Még egy FONTOS tényező, ami így is-úgy is probléma lehet, bár nem mindegy kinek.
- Ha legyőzik Jokert, akkor azt, hogy fogják tenni(jó tudom, hogy erővel),de csak kiütik vagy meg is ölik?
Mert ha nem ölik meg akkor 2 lehetőség áll fent:
1. Legyőzése után a három Nagyhatalom közül az egyik "eltünteti", mint anno Moriát
2. Nem tűnik olyan embernek aki, ha kikap utána rettegne tőlük, inkább tervez egy visszavágót, ami elsöprő erejű lehet, ha figyelembe vesszük milyen nagy szerepet tölt be a Tiszán innen és a Dunán túl. A hallottak alapján rengeteg befolyásos ügyfele van, és legalább egy Császár a közvetlen ügyfele.
Mondjuk ez a harc jó bevezető lenne az Újvilágba, eddig csak másod és harmad osztályú ellenfeleket kaptak, már aki olyat kapott. Jó talán Vergo értékelhető is volt, de C.C. jobb helyen lett volna egy Stand Up Comedy-n (nevet) Hody-t meg Zilai nevetve törte volna össze Ördögi Gyojin arcban egyedül Luffy izzadt meg az ellenfelével, de azt is csak a hülyesége miatt.
Szóval ha ez az arc is hasonló csalódásokat tartalmaz, akkor sokat romlik a szememben a manga(egészen addig amíg egy jó kis fejezethez nem érünk)
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 03, 00:56:00 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1846 Dátum: 13 jan 03, 15:20:47 »

Kentonsama: Nem csak hívta a két beszedője a Mamát, hanem hívta is Mosolyog Azért nem kéne lebecsülni Doflamingót hiába, hogy egyedül indult meg. Szerintem biztos a dolgában és eléggé meg fogja nehezíteni Luffy-ék dolgát. Nem írnám le ilyen gyorsan Luffy-ék győzelmét kacsint

Duuu: Úgy két hétig szünetel a három "nagyobb" manga, úgyhogy ha pontosan számoltam, akkor jan. 17-én már jönnie kell Mosolyog

Toshin Raizen: Ha jól tudom, nem csak hármukat intézte el (ott volt még a Marinefordnál, amit Moriával tett, ha jól emlékszem), de valóban jól mutatja az erejét, hogy anno milyen nagynak számított Bellamy (még ha Luffy egy ütéssel ki is ütötte), de akkor is viszonylag akkor még nagynak számított vérdíjával, könnyű szerrel elintézte Joker Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1847 Dátum: 13 jan 03, 15:32:27 »

Ha visszaemlékeztek, shichibukai találkozón is egymás ellen harcoltatott két tengerészt. Csak akkor hagyta abba, amikor megjött Sengoku és rászólt. 151. rész animében. Tényleg olyasmi, mintha dróton rángatná az embereket. És azzal vágni is tud. Ahogy Walter teszi a Hellsingben. Mosolyog

Kicsit csalódnék, ha legyőznék Dolflamingot. Érdekes karakter nagyon. És általában megmondja a frankót, nem csak mellébeszél. Ahogy Marinefordban tette vagy azt követően, vagy előtte Disconak.
Meg ő egyértelműen egy nagy kutyának van beállítva. Nem egy Moria szint.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1848 Dátum: 13 jan 03, 16:20:44 »

Talán a legerősebb shickibukai, de minimum egy szinten lehetnek mihawk-al. Azért persze mihawk-ról is keveset tudunk, ezért inkább nem mondok még semmit.
Drót gyümölcs? ikszdé
Egyébként akkor mitől tud menni az égen? Ha nem is megy akkor mitől ugrál? Inkább ugrásnak látszik. Akkor 99% hogy geppou és 1% az esély hogy más.

Szerintetek mi jön majd azután hogy le lesz tudva punk hazard és doflamingo? Nem kis harc lesz, szóval biztos még hogy nem Big Mom jön. Előtte még 1-2 nagy ásznak lennie kell. Na én kid-ékre tippelek. Vélemény?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1849 Dátum: 13 jan 03, 16:30:46 »

Én bírnám, ha pár arcon keresztül Doflamingo még egy legyőzendő akadály maradna, aki néha keresztbe tesz Luffyéknak, és csak utána győzik le. Persze lehet elkerülik egymást, de nekem egy kicsit kapkodásszagú a dolog. A gyümölcse meg 99%, hogy damil/drótgyümölcs.

És a haladásával kapcsolatban meg... lehet egy rák ellopta a súlyát, és a tollas rucijában ezért képes repülni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 03, 16:38:01 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1850 Dátum: 13 jan 03, 18:19:50 »

Legyen inkább báb mester gyümölcs olyan lehet mint Chioba:D. Viszont azon se lepődnék meg, ha a telekinezis szerű gyümit zabált volna meg:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1851 Dátum: 13 jan 03, 19:52:38 »

És mi van ha király akaratát használ? Elég hülye felvetés, de megeshet. Én azért nem zárnám ki.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1852 Dátum: 13 jan 03, 20:10:32 »

Én meg kizárom teljesmértékben:D Szerintem abszurd lenne.
Naplózva

WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1853 Dátum: 13 jan 03, 21:11:20 »

Következő fejezetből spoiler kép:

http://overtakenthegameshow.weebly.com/uploads/1/3/6/8/13687613/5855551_orig.png
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1854 Dátum: 13 jan 03, 21:25:57 »

Én bábgyümölcsnek mondanám, és nem csak másokat, hanem a saját testét is tudja bábozni, és így "dobálja magát" az égen. Nekem ez esett le de nem 100%.
Naplózva
naomi69
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1855 Dátum: 13 jan 07, 13:17:09 »

lol xD de dilis vagy. Bejött.

Kérlek olvasd el a fórumszabályzatot! Ez a hozzászólás nincs meg négy szó. - Gomen.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 07, 17:12:58 írta naomi69 » Naplózva

Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1856 Dátum: 13 jan 07, 15:21:30 »

De a telekinézis-gyümöcs nem magyarázná a végtaglevágásokat.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #1857 Dátum: 13 jan 08, 20:49:22 »

Én azt remélem hogy Doflamingo műanyag logia aki képes műanyag damilokat csinálni és azzal irányítja az embereket
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1858 Dátum: 13 jan 09, 12:03:43 »

De a telekinézis-gyümöcs nem magyarázná a végtaglevágásokat.

Nem biztos, mert lehet képes létrehozni olyan lökést ami olyan kis területre hat és annyira be van sűrítve, hogy már vág mintha egy penge lenne.
Bár mi is lesz az hamarosan megtudjuk úgy hiszem. Egyenlőre én is valami báb gyümire szavazom:D
Naplózva

Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1859 Dátum: 13 jan 09, 12:19:34 »

Az Elfen Lied-et senki sem ismeri?Nevet Abban a főszereplő csajszinak valami hasonló képessége volt mint a mi Flamingónknak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins