Tapion ezt jól megmondtad
Mármint OP gyenge részei is erősebbek mind más sorozatok részei... Na most hogy elolvastam az MS-verziót nekem nagyon be jött a rész. Ahogy itt olvastam ennek a kivetítős rendszernek(vagyis hogy a fél új világ figyeli a szigetet) nagyon nagy szerepe lessz a jövőben,tényleg be fognak Luffy-ek mutatkozni a konkurenciának
Engem azért nem idegesítt hogy ennyire lassan mennek az események mivel OP-től megszoktam,minden arcban a hosszú "előjáték" ha szabad így neveznem és azután a epikus zúzás
Legalább most nem vissza emlékezések vannak
Mert azok voltak... Vagy inkább mejik arc-ban nem voltak vissza emlékezések?
Én azt hittem hogy Choppernek Law dobta a üzenetet,de előbb ugrott hogy levolt bilincselve. Egy szó mind száz csak most fog megtetszeni ez a arc mert ennyi kérdés ami jelenleg felmerült szerintem nagyon jó módon lesznek ki bogozva(van egy ojan érzésem)
Nem akarom Bleachhez hasonlítani de ott még nagyobb a gubanc és még kisseb a remény hogy abból valami értékesebbet sikerül Kubonak kihozni,de mivel Oda-t ismerjük ez rossz nem lehet
PS/OFF újra nézem OP-t pont skypiea második részénél vagyok,ezt utáltam de most végig nézem még egyszer mert nem sok maradt meg bennem