24 nov 16, 07:48:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112491 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
kristian1112
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1395 Dátum: 12 aug 01, 19:59:59 »

Tapion ezt jól megmondtad Nevet Mármint OP gyenge részei is erősebbek mind más sorozatok részei... Na most hogy elolvastam az MS-verziót nekem nagyon be jött a rész. Ahogy itt olvastam ennek a kivetítős rendszernek(vagyis hogy a fél új világ figyeli a szigetet) nagyon nagy szerepe lessz a jövőben,tényleg be fognak Luffy-ek mutatkozni a konkurenciának Nevet

Engem azért nem idegesítt hogy ennyire lassan mennek az események mivel OP-től megszoktam,minden arcban a hosszú "előjáték" ha szabad így neveznem és azután a epikus zúzás Nevet Legalább most nem vissza emlékezések vannak kacsint Mert azok voltak... Vagy inkább mejik arc-ban nem voltak vissza emlékezések? Nevet

Én azt hittem hogy Choppernek Law dobta a üzenetet,de előbb ugrott hogy levolt bilincselve. Egy szó mind száz csak most fog megtetszeni ez a arc mert ennyi kérdés ami jelenleg felmerült szerintem nagyon jó módon lesznek ki bogozva(van egy ojan érzésem) Nevet Nem akarom Bleachhez hasonlítani de ott még nagyobb a gubanc és még kisseb a remény hogy abból valami értékesebbet sikerül Kubonak kihozni,de mivel Oda-t ismerjük ez rossz nem lehet Nevet

PS/OFF újra nézem OP-t pont skypiea második részénél vagyok,ezt utáltam de most végig nézem még egyszer mert nem sok maradt meg bennem  >.<#
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1396 Dátum: 12 aug 02, 16:51:03 »

nekem tetszett főleg a gyümöcls átalakulása. Gyorsan ennék mindegyik helyébe, luffy meg akkora főnök mint bb minimum.  Ő helyébe még többet is ráennék a gumira. jó furcsán futottak zoroék  Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1397 Dátum: 12 aug 02, 18:32:18 »

Az a gyümölcs meglepett. Mesterségesen is létre lehet hozni őket?

Vergo meg egy igazi rágcsávó, már megint tömte a búráját  >.<#
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1398 Dátum: 12 aug 02, 23:20:25 »

Nem az a gyümölcs ami "keletkezett" szerintem ugyan az a gyümölcs ,mint amit a nyálka megevett . Ez választ adhat arra kérdésre , hogy mi lesz a gyümölccsel amikor a tulajdonosa meghalt.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #1399 Dátum: 12 aug 02, 23:28:23 »

Nevet Luffynak jó későn esik le h bajban vannak Franky meg Robin beszólása sem normális  Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1400 Dátum: 12 aug 04, 08:51:41 »

szerintem pedig nem lehet az a gyümölcs amit megevett, mert abból csak 1 fajta lehet nem? mi értelme lenne egy gyümölcsnek amit 10 ember birtokol egyszerre. Szerintem ha meghalsz és ettél, akkor benned marad, és azért terítették fehérbajuszra a leplet hogy feketesz. valahogy kiszedte belőle a yamiyami-val. Meg a slejm hogy hozhatna létre gyümöclsöt ha az még benne van?
Amúgy a kinemon csóka mért nem vágja miszlikre ezt a nyálkát? Ő megtehetné. Meg akár Zoro is lángoló karddal.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1401 Dátum: 12 aug 04, 10:30:07 »

Elvileg nincs két egyforma gyümölcs, Boa nővérei mégis minketten kígyógyümit ettek. De ez már ott off szeirntem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #1402 Dátum: 12 aug 04, 11:14:27 »

Ugyanaz a gyümölcs alapja, de más a faj. Mindketten kígyóvá változnak, de míg Marigold királykobra, Sandersonia anakonda alakot ölt fel.
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #1403 Dátum: 12 aug 07, 14:42:01 »

CP9-nél is volt kutyagyümi - farkas forma, míg Arabastában kutyagyümi - sakál forma
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1404 Dátum: 12 aug 07, 14:47:21 »

Javaslom megtekintésre ezt az apró menüpontot: http://www.onepiecefan.hu/viewpage.php?page_id=146
Naplózva

Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1405 Dátum: 12 aug 09, 07:13:41 »

Igaz hogy ez eltér az eddig beszéltektől de nem bánnám ha ez megtörténne:
http://i41.tinypic.com/2pp0r3d.png
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1406 Dátum: 12 aug 09, 14:29:56 »

Számomra az egyetlen személyes probléma ezzel, hogy mangában már ígyis totál egyforma Robin és Hancock. Szal ha egy csapatban lennének, még durvább lenne.^^"
Én is örülnék Hancock csatlakozásának a Luffyhoz viszonyuló énje miatt, de sajnos nála jóval frappánsabb, egyedibb karakterre lenne szükség.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1407 Dátum: 12 aug 09, 14:35:40 »

Már csak azért is örülnék egy ilyen eseménynek mert ahogy Luffy beszélt neki Robinról és Namiról nem nagyon volt elragadtatva és kiváncsi lennék hogy hogyan tudna velük 1 hajón élni  Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1408 Dátum: 12 aug 09, 21:27:08 »

Sanji viselkedése inkább lenne kérdéses:D. Használhatatlan lenne szegény:D Viszont ezt itt elég off.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1409 Dátum: 12 aug 12, 07:54:49 »

Azt a búbánatos eget! Ez nagyon fasza fejezet volt! Érdekes dolgok jöhetnek még ki ebből a Kid-Hawkins-Apoo triumvirátusból, szerintem hamarabb fognak ők összecsapni Luffy-ékkal, mint Luffy-ék egy Yonkou-val. Bár Kidről van szó, ő Big Mam hajóit süllyesztgette, ezt Pekoms-ék is megmondták. Law mutatványa nem volt kiszámítható, ám annyira meglepő sem. Viszont ismét összetalálkoztak mindnyájan, így már azért oda fognak pörkölni Caesarnak. Viszont az nem derült ki, hogy ki írta Chopper levelét XDDD Két lehetőség van: Mone vagy Kinemon fiacskája.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins