25 máj 09, 18:46:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1206421 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1380 Dátum: 12 júl 31, 20:47:55 »

http://www.onepiecefan.hu/images/news/vol67.jpg
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1381 Dátum: 12 júl 31, 21:41:11 »

Én nekem kifejezetten tetszik, hogy CC elismerte, hogy Law erősebb. Luffy is egyértelműen az csak felelőtlen és ezért vannak most csávában.
De itt nem a csáva a lényeg. Egy szép kis műsort kéne bemutatniuk Luffy-éknak az erejükből. Főleg, hogy Big Mam emberei és Kid is nézi a "műsort". Luffy leverhetné CC-t és/vagy Vergo-t, Zoroék meg a nyálkahegyet. Talán kis tiszteletet is tudnának kivívni maguknak az Újvilágban. Nevet
CC meg nem nagyon tud megálljt parancsolni a kis állatkájának. Ebből nem fog jó kisülni az tuti.
Remélem, hogy ez a szövetség Law és Luffy közt nem lesz nagyon komoly. Valamiért ez nekem annyira nem jön be. Bár ha az egyik Yonku ellen mennek akkor ahhoz nem elég 9 ember. Ha még velük lenne mondjuk Jinbei akkor még egyedül is elég jó esélyeik lennének.
Elkezdett érdekelni ez a Mone. Csak én tudnám elképzelni Luffyék csapatában a madárcsajt?  Hmm?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1382 Dátum: 12 júl 31, 21:46:13 »

Kösz Tapin. Monsjuk az szerintem Smiley, ő lehet pirso, bár én lilának képzeltem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1383 Dátum: 12 júl 31, 21:51:39 »

Smiley nem lehet, ő csak a következő kötetben fog szerepelni, ebben épphogy nincs benne ^^

De amúgy vesd össze a legalsó sor utolsó képét ( tehát a bal oldalit ) és a borítót: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/662/15

Mone már csak azért sem lesz tag szerintem, mert egyáltalán nem volt nagy szerepe eddig az eseményekben, plusz látszólag eddig megvan mind a 4 kereke. Úgyhogy nem tartom valószínűnek.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1384 Dátum: 12 júl 31, 21:56:10 »

El is felejtettem ez a képet Nevet akkor kár hogy piros.

Látszólag Robinnak is megvan. De én sem hiszem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1385 Dátum: 12 aug 01, 13:36:41 »

Bocsia  dupláért, de kijött az új fejezet: http://www.mangareader.net/one-piece/676 Nevet
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1386 Dátum: 12 aug 01, 14:31:06 »

A második oldalon felröhögtem.Luffy mekkora egy béka beszólása ütött...Oda egy állat xDDD Most jól láttam hogy Smiley visszaalakult gyümivé?Ilyet is lehet? Gondolkozik
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1387 Dátum: 12 aug 01, 14:56:06 »

gyümivé a szánban lévő almák alakultak, illetve olyan mintájuk lett mint az ördöggyümiknek. A gáztól nem igazán kivehető, hogy mivé alakult smiley
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1388 Dátum: 12 aug 01, 15:46:42 »

Azt hittem evidens, hogy Smiley maga a gáz. És valóban, ez a verziója démongyümivé változtatja a sima gyümölcsöket. Ami elég kemény. Remélem valami lényegesebb karakter bezabál egyet. Mosolyog
Vergo egyre nagyobb forma. Most már a kiskanál ragadt a pofájára.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1389 Dátum: 12 aug 01, 16:46:11 »

Még 10 percet elvett Oda az életemből. Sajnos már zsinórban a sokadig 10 percet. Magához nyúlhatna már emrt ennél még az égisziget is jobb volt. Ott legalább volt mint röhögni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1390 Dátum: 12 aug 01, 16:56:21 »

Nekem ezek a részek most valahogy kifejezetten tetszenek. Az tény, hogy a csapattal bolondoskodás hiányzik most, de most lesz felvezetve vmi lényeges sztem.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1391 Dátum: 12 aug 01, 17:08:04 »

Sajnos egyet kell, hogy értsek Hiei-jel, mert már kezd lesüllyedni Skypiea szintjére, nem akarom, hogy legyen még egy mély pontja a Gyojin arc után az Újvilágban a One Piece-ben.

Meg, ahogy néztem eléggé Smiley központúak mostanában a fejezetek, mondjuk még mindig jobb, mint az óriásgyerekek lennének, mert már belőlek kezdett elegem lenni.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1392 Dátum: 12 aug 01, 18:28:33 »

Nekem is tetszenek ezek a részek, mert ha a fejezet eleje hülyeségekkel is megy el, 1-2fontos infót általában kapunk mindig. Na meg hiába érződik, hogy ezek 'csak' felvezetőrészek, nem egy régebbi arcot felülmúlnak eddig.
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1393 Dátum: 12 aug 01, 18:58:12 »

Nekem eléggé tetszett ez a fejezet. Nevet
Főleg, hogy nem szerepeltek benne a gyerekek. Valaki mégiscsak Luffy-ék oldalán van, amiről a Chopper-nek szánt "üzenet" árulkodik.
Hát ha CC-t nem állítják meg akkor tuti megváltoztatja az egész világot. Most ha tényleg képes démongyümölcsöt létrehozni akkor az nem semmi. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy elég sokan nézik a műsort? Ami azt jelenti, hogy tudna is tényleg kinek eladni CC.
De úgy tűnt a fejezet végén, hogy nem fognak a srácok tovább "tökölni" a ketrecben. Zoroék is úgy tűnik találnak kiutat, már ha sikerül meglovagolni a sárkányt.

Hát Luffy azért kemény ezzel a "béka" beszólással. Következő képen meg Vergo pofájáról lóg a kiskanál. ikszdé
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1394 Dátum: 12 aug 01, 19:00:09 »

Ebben az arcban túl sok az idegesítő tömegjelenet:
1; G5 tengerészek
2; óriáskölykök
3; CC emberei

Plusz egyéni szarságok:
1; Smiley - rohadtul idegesítő sztem, ennél gagyibb ellenség még nem volt az OPben
2; Kinemon - erős és érdekes kari, de a szövegelései baromi irritálóak.

Viszont pozitívumok is vannak:
1; Law - a szövetség zseniális
2; CC - tökéletes ellen, és még így a gyümikről is kiderülhet pár újdonság
3; Mone - az arc legrejtélyesebb alakja
4; Vergo - rohadt erős ellen, Haki használó
5; brókerek - régi és új karik, Doflamingo külön pazar

Tudom, hogy itt szinte mindenki szidja Skypieát, de szerintem sokkal jobb ez a sztori, mint pl Thriller Bark. Aki nem tudja ezt értékelni az tegye fel magában a kérdést: eddig miért volt jó? Nem egy Marineford, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy pl az animés Marineford jobban meg volt nyújtva, mint most a Gyojin arc, de gondolom ez nem tűnt fel senkinek, mert:
1; animében nézte, nem a mangát olvasta
2; darálva nézte
3; harc volt, minek a sztori?

Minden arcban voltak/vannak/lesznek gyengébb részek. El kell fogadni. Inkább az szomorít el ho a 3-4 "rivális" shounen jobb részei is gyengébbek néha, mint az OP gyenge részei xDDD nem akarok ujjal mutogatni XDDD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins