Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1380 Dátum: 12 júl 31, 20:47:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #1381 Dátum: 12 júl 31, 21:41:11 » |
|
Én nekem kifejezetten tetszik, hogy CC elismerte, hogy Law erősebb. Luffy is egyértelműen az csak felelőtlen és ezért vannak most csávában. De itt nem a csáva a lényeg. Egy szép kis műsort kéne bemutatniuk Luffy-éknak az erejükből. Főleg, hogy Big Mam emberei és Kid is nézi a "műsort". Luffy leverhetné CC-t és/vagy Vergo-t, Zoroék meg a nyálkahegyet. Talán kis tiszteletet is tudnának kivívni maguknak az Újvilágban.  CC meg nem nagyon tud megálljt parancsolni a kis állatkájának. Ebből nem fog jó kisülni az tuti. Remélem, hogy ez a szövetség Law és Luffy közt nem lesz nagyon komoly. Valamiért ez nekem annyira nem jön be. Bár ha az egyik Yonku ellen mennek akkor ahhoz nem elég 9 ember. Ha még velük lenne mondjuk Jinbei akkor még egyedül is elég jó esélyeik lennének. Elkezdett érdekelni ez a Mone. Csak én tudnám elképzelni Luffyék csapatában a madárcsajt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1382 Dátum: 12 júl 31, 21:46:13 » |
|
Kösz Tapin. Monsjuk az szerintem Smiley, ő lehet pirso, bár én lilának képzeltem.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1383 Dátum: 12 júl 31, 21:51:39 » |
|
Smiley nem lehet, ő csak a következő kötetben fog szerepelni, ebben épphogy nincs benne ^^ De amúgy vesd össze a legalsó sor utolsó képét ( tehát a bal oldalit ) és a borítót: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/662/15Mone már csak azért sem lesz tag szerintem, mert egyáltalán nem volt nagy szerepe eddig az eseményekben, plusz látszólag eddig megvan mind a 4 kereke. Úgyhogy nem tartom valószínűnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1384 Dátum: 12 júl 31, 21:56:10 » |
|
El is felejtettem ez a képet  akkor kár hogy piros. Látszólag Robinnak is megvan. De én sem hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1385 Dátum: 12 aug 01, 13:36:41 » |
|
Bocsia dupláért, de kijött az új fejezet: http://www.mangareader.net/one-piece/676 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1386 Dátum: 12 aug 01, 14:31:06 » |
|
A második oldalon felröhögtem.Luffy mekkora egy béka beszólása ütött...Oda egy állat xDDD Most jól láttam hogy Smiley visszaalakult gyümivé?Ilyet is lehet? 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1387 Dátum: 12 aug 01, 14:56:06 » |
|
gyümivé a szánban lévő almák alakultak, illetve olyan mintájuk lett mint az ördöggyümiknek. A gáztól nem igazán kivehető, hogy mivé alakult smiley
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #1388 Dátum: 12 aug 01, 15:46:42 » |
|
Azt hittem evidens, hogy Smiley maga a gáz. És valóban, ez a verziója démongyümivé változtatja a sima gyümölcsöket. Ami elég kemény. Remélem valami lényegesebb karakter bezabál egyet.  Vergo egyre nagyobb forma. Most már a kiskanál ragadt a pofájára.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1389 Dátum: 12 aug 01, 16:46:11 » |
|
Még 10 percet elvett Oda az életemből. Sajnos már zsinórban a sokadig 10 percet. Magához nyúlhatna már emrt ennél még az égisziget is jobb volt. Ott legalább volt mint röhögni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1390 Dátum: 12 aug 01, 16:56:21 » |
|
Nekem ezek a részek most valahogy kifejezetten tetszenek. Az tény, hogy a csapattal bolondoskodás hiányzik most, de most lesz felvezetve vmi lényeges sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1391 Dátum: 12 aug 01, 17:08:04 » |
|
Sajnos egyet kell, hogy értsek Hiei-jel, mert már kezd lesüllyedni Skypiea szintjére, nem akarom, hogy legyen még egy mély pontja a Gyojin arc után az Újvilágban a One Piece-ben.
Meg, ahogy néztem eléggé Smiley központúak mostanában a fejezetek, mondjuk még mindig jobb, mint az óriásgyerekek lennének, mert már belőlek kezdett elegem lenni.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1392 Dátum: 12 aug 01, 18:28:33 » |
|
Nekem is tetszenek ezek a részek, mert ha a fejezet eleje hülyeségekkel is megy el, 1-2fontos infót általában kapunk mindig. Na meg hiába érződik, hogy ezek 'csak' felvezetőrészek, nem egy régebbi arcot felülmúlnak eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #1393 Dátum: 12 aug 01, 18:58:12 » |
|
Nekem eléggé tetszett ez a fejezet.  Főleg, hogy nem szerepeltek benne a gyerekek. Valaki mégiscsak Luffy-ék oldalán van, amiről a Chopper-nek szánt "üzenet" árulkodik. Hát ha CC-t nem állítják meg akkor tuti megváltoztatja az egész világot. Most ha tényleg képes démongyümölcsöt létrehozni akkor az nem semmi. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy elég sokan nézik a műsort? Ami azt jelenti, hogy tudna is tényleg kinek eladni CC. De úgy tűnt a fejezet végén, hogy nem fognak a srácok tovább "tökölni" a ketrecben. Zoroék is úgy tűnik találnak kiutat, már ha sikerül meglovagolni a sárkányt. Hát Luffy azért kemény ezzel a "béka" beszólással. Következő képen meg Vergo pofájáról lóg a kiskanál. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1394 Dátum: 12 aug 01, 19:00:09 » |
|
Ebben az arcban túl sok az idegesítő tömegjelenet: 1; G5 tengerészek 2; óriáskölykök 3; CC emberei
Plusz egyéni szarságok: 1; Smiley - rohadtul idegesítő sztem, ennél gagyibb ellenség még nem volt az OPben 2; Kinemon - erős és érdekes kari, de a szövegelései baromi irritálóak.
Viszont pozitívumok is vannak: 1; Law - a szövetség zseniális 2; CC - tökéletes ellen, és még így a gyümikről is kiderülhet pár újdonság 3; Mone - az arc legrejtélyesebb alakja 4; Vergo - rohadt erős ellen, Haki használó 5; brókerek - régi és új karik, Doflamingo külön pazar
Tudom, hogy itt szinte mindenki szidja Skypieát, de szerintem sokkal jobb ez a sztori, mint pl Thriller Bark. Aki nem tudja ezt értékelni az tegye fel magában a kérdést: eddig miért volt jó? Nem egy Marineford, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy pl az animés Marineford jobban meg volt nyújtva, mint most a Gyojin arc, de gondolom ez nem tűnt fel senkinek, mert: 1; animében nézte, nem a mangát olvasta 2; darálva nézte 3; harc volt, minek a sztori?
Minden arcban voltak/vannak/lesznek gyengébb részek. El kell fogadni. Inkább az szomorít el ho a 3-4 "rivális" shounen jobb részei is gyengébbek néha, mint az OP gyenge részei xDDD nem akarok ujjal mutogatni XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|