CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #825 Dátum: 12 jan 11, 16:59:12 » |
|
Alakul a mandula:D Végre megjelent Smoker is mint vice admiral:D Tashigi meg kapitány lett:D örülök nekik. Megindul a Luffy vadászat második része.  Big mom emberétől meg nem is vártam kevesebbet, viszont fogalmam sincs, hogy milyen gyümölcse lehet. Oroszlán, aztán meg teknős??? Ő szimplán egy oroszlán, akinek tekigyümölcse van, mint ahogy Bepo szimplán egy jegesmedve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #826 Dátum: 12 jan 11, 18:33:29 » |
|
valaki betenné magát a fejezetet? én nem találom 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #827 Dátum: 12 jan 11, 18:40:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #828 Dátum: 12 jan 11, 20:12:15 » |
|
Neptune milyen fejet vágott mikor megtudta hogy Luffy Big Momnak adta a kincset xDDDD de azért nem ám szólt volna hogy felrobbanhat xD Kíváncsi vagyok smoker vajon honnan tudhatta meg hogy a szalmakalaposok állították meg Hodyt?  Bár, lehet hogy elmondták neki hogy Luffyék megjelentek sabaodyban...  Végre kezdenek pörögni az események 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 20:13:32 írta Senais »
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #829 Dátum: 12 jan 11, 20:19:54 » |
|
szerintem smooker tudja, hogy csa ők tehetnek ilyet xD am köszi rini ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #830 Dátum: 12 jan 12, 11:40:19 » |
|
Nem volt rossz fejezet. Lehetett rajta nevetni és kiderülnek szépen lassan a dolgok:D. Smoker meglepett, hogy csak Altengernagy lett. A logiájával azt hittem 2 év alatt eljut az admirális szintre. Viszont akkor kíváncsi leszek, hogy mit ér Luffy-val szemben, mert ha az ereje maitt nem lett Admirális akkor kevés lesz. Gyanítom, hogy azért lett csak Altengernagy mert így kevesebb a kötelessége és szabadabban mozoghat. Jól értettem, hogy A gyojin szigeten innentől a szalmakalapos zászló lesz kitűzve?  Jinbei meg ezek szerint még is társuk lesz:( Ennek egyáltalán nem örülök...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #831 Dátum: 12 jan 12, 12:56:26 » |
|
Nem hiszem, hogy az ereje miatt nem lett admirális. Ő Aokiji embere volt és vallotta annak nézeteit is. Te sem szívesen emelnél magad mellé olyan embereket akik pont az ellenfeleid embere volt. Másrészt ez a szabadság lehetősége pont illik Smoker nézeteihez. Hasonlóan gondolkodik ebben mint Luffy csak ő elfogad megkötéseket is. Nem az a csőlátásmód jellemző rá mint egyes admirálisokra, al-admirálisokra melyek szerint az igazság érdekében minden megengedett vagy aki nincs velünk az ellenünk van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #832 Dátum: 12 jan 12, 13:11:24 » |
|
Garp is azért volt altengernagy mert 'úgy is azt csinál, amit akar'  pedig elv. admiral szint volt ő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #833 Dátum: 12 jan 12, 15:08:35 » |
|
eszembe jutott egy kérdés. Ha BB a halott gyümi használók képességét el tudja venni akkor láthatjuk még ace tűz gyümijét? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #834 Dátum: 12 jan 12, 15:13:51 » |
|
Szerintem egy időn túl nem működik ez a képesség. De valószínűnek tartom, hogy még felbukkan a tűz alapú logia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #835 Dátum: 12 jan 12, 18:44:29 » |
|
Jinbei meg ezek szerint még is társuk lesz:( Ennek egyáltalán nem örülök...
Egyetértek, szerintem nem illik közéjük, inkább várnám Booney-t vagy akár Aokijit. Viszont ez a Pekoms meglepett, Fegyverzet és Észlelés színét is használja + zoan típusú démongyümölcse van, ami nagyon jó védelemre szolgál, mint láttuk  Ez a karakter az egyik legjobb védekező emberke, ha így nézzük, ami nem rossz. Bár az tuti, hogy ez még alig valaki Big Mam emberei közül  Mindenesetre, már elindulhatnának az Újvilágba! 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #836 Dátum: 12 jan 15, 15:29:59 » |
|
Na ez jó fejezet volt Ezek szerint Big Mam lobogója után a szalmakalaposoké fog felkerülni a szigetre, ami remélem hamarosan be is fog következni  S ahogy sugdolózott Neptune és a jobboldali mintiszter azon sírógörcsöt kaptam  "hé, ez így nem jó, jobboldal iminiszter"  A G5 tengerészekről pedig érdekes kis történetet kaptunk, jaa és ahogy viselkednek a tengerészek Tashigi kapitánnyal  Smoker szerintem is a sabaody események miatt tudja hogy Luffyék intézték el Hodit.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #837 Dátum: 12 jan 16, 01:49:26 » |
|
Ez a manga egyre jobb és jobb, már nagyon várom hogy az első pár fejezet(584:D)is le legyen fordítva. Shirahoshi-t imádom  (ijesztő vagy Orropp sama :DDD) Nami is hozta a formáját  . Jó rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warshif
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #838 Dátum: 12 jan 16, 07:53:45 » |
|
szerintem ez a fejezet nagyon jó volt. Főleg a srácok reakciója mikor Big Mom-al való harc lehetőségét mérlegelték meg mikor Nami leverte a srácokat a kincs miatt  azok az arcok nagyon nagyok. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/652/15 Szerintem amit Pekoms mondott az Smoker-re is vonatkozik.Ilyen láthatatlan figyelmeztetés.Mert eddig Luffy nem tudta megütni ezért elbizakodottan kezd majd harcba és remélem nagyon pofára esik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #839 Dátum: 12 jan 16, 10:39:55 » |
|
Egyetértek. Remélem, hogy Smoker tényleg nem azért lett Altenger nagy mert ennyi az ereje. Hanem, hogy ne legyen kötött mint egy admirális. Viszont bízom benne, hogy így sem okoz komolyabb problémát Luffynak:D. Ahogy látom kempeli az újvilágba érkező hajókat szóval valószínűleg találkozni fognak:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 10:40:36 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|