Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #840 Dátum: 12 jan 16, 12:00:05 » |
|
Nem biztos, hogy találkoznak:D Nem írott szabály, hogy a red line után egyből felszínre kell jönni  De nagyobb poén lenne. Az a kis flotta Luffyéknak kb 2 perc. Zoro tüzifát csinál, na meg van lézerük is. Amúgy azt néztem, hogy smoker harcolt haki használóval tuti az elmúlt két évben. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/652/19A jobb szeme alatt egy forradás húzódik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #841 Dátum: 12 jan 16, 12:48:01 » |
|
Harcolt előtte is Hackock ellen:D Viszont a sérülés tényleg új szóval fel lehet készülve, hogy itt pofont is kap:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
warshif
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #842 Dátum: 12 jan 16, 13:39:31 » |
|
Én ezzel nem arra céloztam hogy nem látott vagy nem tud használni Haki-t. Altengernagyként minimum látta. Én azt mondom hogy Luffy-val szemben elővigyázatlan lesz mivel az soha nem tudott hozzáérni.A háborúban mikor Luffy kiütött mindenkit ki tudja merre járt, bár megtudhatta hogy ő volt de nem biztos.ezért gondolom hogy mikor először kap taslit akkor meglepődik. Mondjuk Zoro és Tashigi veszekedésére kíváncsi leszek:D hogy ugrik neki a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #843 Dátum: 12 jan 16, 13:47:07 » |
|
Ha megnézitek Tashigi ugyanúgy térítette el a lövedék röppályáját, mint anno Mihawk, mikor először megjelent, úgyhogy ez egy kis utalás lehet arra, hogy ő is elég erős és partiban lehet Zoróval 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #844 Dátum: 12 jan 16, 15:59:57 » |
|
Szerintem nem lesz partiban. Inkább azt gondolom, hogy körülbelül olyan szintre emelkedett Tashigi mint anno Zoro volt. Ő is így rendezgette a golyókat. Zoro viszont most már egy másik ligában játszik azóta. Ő most már nem csak a golyókat lesz képes hárítani, hanem velük együtt a hajókat is lerendezi. Szüksége is lesz erre a tudásra ha esős Shiryura gondolunk. Másrészt az is gondolom, hogy Zoro a valódi tudását és erejét még most sem mutatta ki. Amit most csinált, ez számára egy kis játék volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #845 Dátum: 12 jan 16, 16:27:54 » |
|
Mondjuk még jó, hogy nem győzi le Zorót, ő a legjobb, de azért látszik a fejlődés Tashigin is, meg hogy még mindig nem lát a szemüvegében  Na meg igen, a Gyojin-sziget egy kis játék volt neki. Még Hodit is megsebesítette, úgyhogy ennyi. Ja még ő maga mondta, a méreg polip gyojin előtt, hogy talán megteszi bemelegítésnek. 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #846 Dátum: 12 jan 16, 16:51:04 » |
|
Persze. Csak azt írtad, hogy partiban lehet vele. Én úgy gondolom, hogy Tashigi már korábban is képes volt ilyen védekezésre. Véleményem szerint Tashigi körülbelül most olyan erős lehet mint Zoro volt a Water 7 fejezetben. Azóta viszont Zoro nagyon megerősödött ahhoz a szinthez képest. Így szerintem azt feltételezni, hogy partiban lehet vele, számomra kicsit elvetemült ötletnek vagy kijelentésnek tűnik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #847 Dátum: 12 jan 16, 16:53:27 » |
|
Luffy és Smoker harcában viszont lehet, hogy fordított helyzet áll elő. Az üldözőből lesz az üldözött. Vicces lenne, ha most Luffy mondaná Smokernek, hogy ilyen erővel bűn lenne, ha az hagynálak az Újvilágban járkálni. Bocsánat lemaradt a mondat vége:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 17:01:53 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #848 Dátum: 12 jan 16, 17:06:01 » |
|
Amit írtál ez egész biztosan így is fog történni.  Luffy megfogja haladni Smoker szintjét ha nem is azonnal, de már partiban lesz vele. Ne felejtsük az egymás közötti kor és tapasztalat, valamint a gyümölcsök típusa közötti különbséget. Ez mind Smoker javára szólt. Viszont Smokernek már nehezebbé válik a fejlődés, hiszen ő már tudja/tudta azt amit Luffy még csak most tanult. Köztük a döntő képesség a haki alkalmazásának minőségében lesz. Hozzáteszem, hogy szerintem eddig is ismerte, tudta használni a hakit vagy a Rohushiki technikát Smoker. Nem lenék meglepődve ha összecsapnának Luffyval mielőtt odaérnének Big Momhoz. Amúgy én Smokert szerettem volna a Luffy csapatba akkár Tashigival együtt is (Zoro falra mászna  ). Nagy kedvencem a történetben mind a nézetei, mind a viselkedése miatt. Ezt a Caribou fickót meg kezdem sajnálni. Ekkora szerencsétlen hülye nem lehet senki. Úton-útfélen bokszzsákot játszik és ez a képességeihez mérten nagyon gáz. Szégyent hoz a logiák nemes családjára. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 18:43:16 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #849 Dátum: 12 jan 16, 19:22:51 » |
|
nagyon jó fejezet volt várok 1 tagashi vs zoro fight-ot. valamint a napszemüvekes smoker vs mugiwara fight ot se ellenezném az elkövetkező fejezetekben/oldalakban 
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #851 Dátum: 12 jan 18, 13:55:49 » |
|
A király meg a jobb oldali miniszter olyan aranyosan sugdolóznak már részek óta, hogy öröm nézni. Frankynak az a haj az kiakasztó. Blueno style.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #852 Dátum: 12 jan 19, 21:45:35 » |
|
Jaja, Franky sérója ütött  Az új navigációs rendszer elég komplikáltnak tűnik, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a gyakorlatban. Már látom is ahogy Luffy és Nami a kormánykeréknél birkóznak, mert Luffy látni akarja az "érdekes" szigetet, Nami meg a hajó túléléséért küzd...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #853 Dátum: 12 jan 19, 22:04:48 » |
|
Na igen. Van különbség a kettő között. Viszont akkor soha nem lesz erősebb, sem nagyobb nyereség ha mindig a biztos felé haladunk és a könnyebb utat választjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #854 Dátum: 12 jan 19, 22:37:21 » |
|
Lehet, de még a könnyebb út is itt, az Új Világban szerintem sokkal, de sokkal nehezebb dió, mint a legdurvább sziget volt anno.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|