25 máj 21, 22:55:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1221054 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
CsiziDani
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #825 Dátum: 12 jan 11, 16:59:12 »

Alakul a mandula:D Végre megjelent Smoker is mint vice admiral:D Tashigi meg kapitány lett:D örülök nekik. Megindul a Luffy vadászat második része.Nevet Big mom emberétől meg nem is vártam kevesebbet, viszont fogalmam sincs, hogy milyen gyümölcse lehet. Oroszlán, aztán meg teknős???
Ő szimplán egy oroszlán, akinek tekigyümölcse van, mint ahogy Bepo szimplán egy jegesmedve.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #826 Dátum: 12 jan 11, 18:33:29 »

valaki betenné magát a fejezetet? én nem találom  smirksweat
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #827 Dátum: 12 jan 11, 18:40:47 »

Itt van.

http://mangastream.com/read/one_piece/48504148/1
Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #828 Dátum: 12 jan 11, 20:12:15 »

Neptune milyen fejet vágott mikor megtudta hogy Luffy Big Momnak adta a kincset xDDDD de azért nem ám szólt volna hogy felrobbanhat xD
Kíváncsi vagyok smoker vajon honnan tudhatta meg hogy a szalmakalaposok állították meg Hodyt? Gondolkozik  Bár, lehet hogy elmondták neki hogy Luffyék megjelentek sabaodyban...  Gondolkozik
Végre kezdenek pörögni az események Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 11, 20:13:32 írta Senais » Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #829 Dátum: 12 jan 11, 20:19:54 »

szerintem smooker tudja, hogy csa ők tehetnek ilyet xD am köszi rini ^^
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #830 Dátum: 12 jan 12, 11:40:19 »

Nem volt rossz fejezet. Lehetett rajta nevetni és kiderülnek szépen lassan a dolgok:D.
Smoker meglepett, hogy csak Altengernagy lett. A logiájával azt hittem 2 év alatt eljut az admirális szintre. Viszont akkor kíváncsi leszek, hogy mit ér Luffy-val szemben, mert ha az ereje maitt nem lett Admirális akkor kevés lesz. Gyanítom, hogy azért lett csak Altengernagy mert így kevesebb a kötelessége és szabadabban mozoghat.

Jól értettem, hogy A gyojin szigeten innentől a szalmakalapos zászló lesz kitűzve?Nevet Jinbei meg ezek szerint még is társuk lesz:( Ennek egyáltalán nem örülök...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #831 Dátum: 12 jan 12, 12:56:26 »

Nem hiszem, hogy az ereje miatt nem lett admirális. Ő Aokiji embere volt és vallotta annak nézeteit is. Te sem szívesen emelnél magad mellé olyan embereket akik pont az ellenfeleid embere volt. Másrészt ez a szabadság lehetősége pont illik Smoker nézeteihez. Hasonlóan gondolkodik ebben mint Luffy csak ő elfogad megkötéseket is. Nem az a csőlátásmód jellemző rá mint egyes admirálisokra, al-admirálisokra melyek szerint az igazság érdekében minden megengedett vagy aki nincs velünk az ellenünk van.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #832 Dátum: 12 jan 12, 13:11:24 »

Garp is azért volt altengernagy mert 'úgy is azt csinál, amit akar' Nevet pedig elv. admiral szint volt ő is.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #833 Dátum: 12 jan 12, 15:08:35 »

eszembe jutott egy kérdés. Ha BB a halott gyümi használók képességét el tudja venni akkor láthatjuk még ace tűz gyümijét?Nevet
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #834 Dátum: 12 jan 12, 15:13:51 »

Szerintem egy időn túl nem működik ez a képesség. De valószínűnek tartom, hogy még felbukkan a tűz alapú logia.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #835 Dátum: 12 jan 12, 18:44:29 »

Jinbei meg ezek szerint még is társuk lesz:( Ennek egyáltalán nem örülök...
Egyetértek, szerintem nem illik közéjük, inkább várnám Booney-t vagy akár Aokijit.
Viszont ez a Pekoms meglepett, Fegyverzet és Észlelés színét is használja + zoan típusú démongyümölcse van, ami nagyon jó védelemre szolgál, mint láttuk Mosolyog Ez a karakter az egyik legjobb védekező emberke, ha így nézzük, ami nem rossz. Bár az tuti, hogy ez még alig valaki Big Mam emberei közül Mosolyog

Mindenesetre, már elindulhatnának az Újvilágba! Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #836 Dátum: 12 jan 15, 15:29:59 »

Na ez jó fejezet volt Pontosan
Ezek szerint Big Mam lobogója után a szalmakalaposoké fog felkerülni a szigetre, ami remélem hamarosan be is fog következni Mosolyog S ahogy sugdolózott Neptune és a jobboldali mintiszter azon sírógörcsöt kaptam Nevet Nevet "hé, ez így nem jó, jobboldal iminiszter" Nevet Nevet A G5 tengerészekről pedig érdekes kis történetet kaptunk, jaa és ahogy viselkednek a tengerészek Tashigi kapitánnyal ikszdé Smoker szerintem is a sabaody események miatt tudja hogy Luffyék intézték el Hodit.

Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #837 Dátum: 12 jan 16, 01:49:26 »

Ez a manga egyre jobb és jobb, már nagyon várom hogy az első pár fejezet(584:D)is le legyen fordítva. Shirahoshi-t imádom Nevet (ijesztő vagy Orropp sama :DDD) Nami is hozta a formáját Nevet. Jó rész volt.
Naplózva
warshif
Újonc
*

« Válasz #838 Dátum: 12 jan 16, 07:53:45 »

szerintem ez a fejezet nagyon jó volt. Főleg a srácok reakciója mikor Big Mom-al való harc lehetőségét mérlegelték
meg mikor Nami leverte a srácokat a kincs miatt Nevet azok az arcok nagyon nagyok.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/652/15
Szerintem amit Pekoms mondott az Smoker-re is vonatkozik.Ilyen láthatatlan figyelmeztetés.Mert eddig Luffy nem tudta megütni ezért elbizakodottan kezd majd harcba és remélem nagyon pofára esik.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #839 Dátum: 12 jan 16, 10:39:55 »

Egyetértek. Remélem, hogy Smoker tényleg nem azért lett Altenger nagy mert ennyi az ereje. Hanem, hogy ne legyen kötött mint egy admirális. Viszont bízom benne, hogy így sem okoz komolyabb problémát Luffynak:D. Ahogy látom kempeli az újvilágba érkező hajókat szóval valószínűleg találkozni fognak:D.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 10:40:36 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins