warshif
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #690 Dátum: 11 nov 16, 19:15:47 » |
|
Én arra vagyok kíváncsi hogy Sanji és Jinbei mit akarnak azzal a felfújt nagydarab izével. Sanji nem véletlenül fújatta fel:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #691 Dátum: 11 nov 16, 21:28:29 » |
|
Hehehehehehe, Franky lézerénél mindenki hogy csodálta őt!  Zoro meg úgy nyomta le a részeg polipot, mintha az ott sem lett volna. A legtöbbet - az eddigiek alapján - Chopper és Usopp fejlődött. Most már tényleg hatékonyak lesznek a durvább hirigeknél is.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #692 Dátum: 11 nov 16, 21:58:03 » |
|
Közel nulláról sokkal könnyebb fejlődni, mint egy Sanji/Zoro/Luffy szintről, ezt be kell látni. Viszont ez a Hell Memories betette a kulcsot.. Sanji még nagyobb kedvenc lett, mint amilyen eddig volt  A legnagyobb problémám Zoro új skillje. Pontosabban az, hogy mangából szinte semmi sem jön át belőle... animében nagyon fog ütni, de itt... nem nyűgözött le...  Viszont egy Namis új skillel még tartozik a mangaka...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #693 Dátum: 11 nov 16, 22:04:56 » |
|
áááá:D Ez a rész nagyon adta  Sanji, végre kiadja magából a felgyülemlett dühöt:D Chopper bazi formában táncolása eléggé bizar:D Még nami technikáira lennék még kicsit jobban kiváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #694 Dátum: 11 nov 16, 22:11:54 » |
|
Jó volt az a Zoro technika, Oni Giri új köntösben  Nekem nagyon bejött  De igazad van, animében nagyobbat fog ütni  + na megmondtam, hogy vége, ebben a fejezetben zártak le minden ellenséget, aztán ezután még 1 fejezet, amivel látjuk, hogy ki vannak ütve. Aztán jöhet 2 vagy 3 fejezet, hogy lezárják és végre betegyék a lábukat az Újvilágba
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #695 Dátum: 11 nov 16, 22:27:44 » |
|
Hát nem akarok ünneprontó lenne, de szerintem, csak jövőre lesznek az új világban. az még 5-6 rész. Mert ha még be is fejezik a harcot itt 2 részen keresztül. lesz még hálálkodás, aztán lehet h jinbeit is magukkal viszik. Aztán a red line alatt való áthaladás is kitesz egy részt tuti. Na meg nem tudjuk, hogy mikor áll be a log pose a következő szigetre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #696 Dátum: 11 nov 16, 22:31:29 » |
|
Az igaz, de 4, talán 5 fejezet múlva elhúznak a Gyojin-szigetről, én nekem már az elég lenne, ha végeztek volna már és már úton lennének 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #697 Dátum: 11 nov 17, 12:26:38 » |
|
Nos énnekem nem tetszett ez a fejezet. Nem azért mert rossz lett volna hanem azért mert Oda széthúzta és nagyon szétdarabolta a harcokat fejezeteken keresztül. Szinte nem is volt olyan fejezet, de kép is alig amikor 2 esetleg 3 képnél többet foglalkozott volna egy-egy karakter harcával. Talán egyedül Luffy volt kivétel de nála sem volt ez számos. Ebben a fejezetben pedig simán lezárta talán az összes harcot személyenként 2-3 képpel. Nem tartom ezt a legjobb megoldásnak. Remélem, hogy majdan az animében kicsit kibővítik ezt mert ez így nekem nemigazán jön be.
Én kicsivel többet jósolok az 5-6 fejezetnél még itt. Még sok dolog nincs lerendezve és a sziget sincs megmentve a bárkától. El kell kapni a lányrablót, ünnepelni kellene. Tehát van még mit lezárni a fejezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #698 Dátum: 11 nov 17, 16:32:09 » |
|
Új év-új világ. Nem is lenne rossz húzás Odától:D. Január 1 vasárnap. Shounen jump melyik nap jelenik meg? Lehet ezt szánja az új évnek. Lehet nem lesz szünet:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #699 Dátum: 11 nov 17, 21:03:59 » |
|
Shounen jump ha jól tudom, olyan kedd-szerda környékén jelenik meg általában, de javítsatok ki ha tévedek. Rinivel egyetértek abban, hogy lehet hogy több lesz 6 résznél, mert Caribou(nem tudom , hogy írják) nagyon el van tűnve. Nagyon nagyot csalódnék, ha 2-3 képpel elintézni Oda ezt a szálat. Szerintem A bárka a következő részre darabokra fog hullani, hacsak nem A pödörbajszú feltámad, és más irányba tereli.
A harcok teljesen rendben voltak. Ahogy Franky mondaná, nem mindig a legerősebb technikákat mutatjuk meg először. Chopper mondta a harc elején, hogy látványos bemutatkozás. Ez szerintem nem is volt több. Edzésnek megtette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #700 Dátum: 11 nov 17, 21:33:20 » |
|
Plusz Luffynak is el kéne pusztítania a szigetet (összemarom magamat, ha csak ilyen "a társadalmi viszonyokat tünteti el" módon oldja meg ezt Oda). Carribou remélem, hogy arra van, hogy valaki Luffy-n kívül megmutathassa, hogy hoppá, én is megtanultam a Hakit. Valószínűleg ez Zoro lesz, bár én Sanjinak jobban örülnék... És én is 6+ részre tippelem, bár így a végére már kezdett megtetszeni a Gyojin-to arc 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #702 Dátum: 11 nov 20, 11:18:52 » |
|
A mangában az 502.fejezetnél találod meg ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szerenatare
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Fű Falu
Tündér(i)keresztanya
|
 |
« Válasz #703 Dátum: 11 nov 21, 08:53:34 » |
|
Köszönöm:)
Ha hosszú távon szeretnél fórumozni kérlek olvasd el a fórumszabályzatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 21, 13:12:16 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|