25 máj 14, 04:38:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212043 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
warshif
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #690 Dátum: 11 nov 16, 19:15:47 »

Én arra vagyok kíváncsi hogy Sanji és Jinbei mit akarnak azzal a felfújt nagydarab izével.
Sanji nem véletlenül fújatta fel:D
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #691 Dátum: 11 nov 16, 21:28:29 »

Hehehehehehe, Franky lézerénél mindenki hogy csodálta őt!  Nevet Zoro meg úgy nyomta le a részeg polipot, mintha az ott sem lett volna.

A legtöbbet - az eddigiek alapján - Chopper és Usopp fejlődött. Most már tényleg hatékonyak lesznek a durvább hirigeknél is.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
renato
Vendég
« Válasz #692 Dátum: 11 nov 16, 21:58:03 »

Közel nulláról sokkal könnyebb fejlődni, mint egy Sanji/Zoro/Luffy szintről, ezt be kell látni.
Viszont ez a Hell Memories betette a kulcsot.. Sanji még nagyobb kedvenc lett, mint amilyen eddig volt Nevet
A legnagyobb problémám Zoro új skillje. Pontosabban az, hogy mangából szinte semmi sem jön át belőle... animében nagyon fog ütni, de itt... nem nyűgözött le... :/
Viszont egy Namis új skillel még tartozik a mangaka...
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #693 Dátum: 11 nov 16, 22:04:56 »

áááá:D Ez a rész nagyon adta Nevet Sanji, végre kiadja magából a felgyülemlett dühöt:D  Chopper bazi formában táncolása eléggé bizar:D  Még nami technikáira lennék még kicsit jobban kiváncsi.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #694 Dátum: 11 nov 16, 22:11:54 »

Jó volt az a Zoro technika, Oni Giri új köntösben Mosolyog Nekem nagyon bejött Nevet De igazad van, animében nagyobbat fog ütni Mosolyog
+ na megmondtam, hogy vége, ebben a fejezetben zártak le minden ellenséget, aztán ezután még 1 fejezet, amivel látjuk, hogy ki vannak ütve. Aztán jöhet 2 vagy 3 fejezet, hogy lezárják és végre betegyék a lábukat az Újvilágba Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #695 Dátum: 11 nov 16, 22:27:44 »

Hát nem akarok ünneprontó lenne, de szerintem, csak jövőre lesznek az új világban. az még 5-6 rész. Mert ha még be is fejezik a harcot itt 2 részen keresztül. lesz még hálálkodás, aztán lehet h jinbeit is magukkal viszik. Aztán a red line alatt való áthaladás is kitesz egy részt tuti. Na meg nem tudjuk, hogy mikor áll be a log pose a következő szigetre.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #696 Dátum: 11 nov 16, 22:31:29 »

Az igaz, de 4, talán 5 fejezet múlva elhúznak a Gyojin-szigetről, én nekem már az elég lenne, ha végeztek volna már és már úton lennének Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #697 Dátum: 11 nov 17, 12:26:38 »

Nos énnekem nem tetszett ez a fejezet. Nem azért mert rossz lett volna hanem azért mert Oda széthúzta és nagyon szétdarabolta a harcokat fejezeteken keresztül. Szinte nem is volt olyan fejezet, de kép is alig amikor 2 esetleg 3 képnél többet foglalkozott volna egy-egy karakter harcával. Talán egyedül Luffy volt kivétel de nála sem volt ez számos. Ebben a fejezetben pedig simán lezárta talán az összes harcot személyenként 2-3 képpel. Nem tartom ezt a legjobb megoldásnak. Remélem, hogy majdan az animében kicsit kibővítik ezt mert ez így nekem nemigazán jön be.

Én kicsivel többet jósolok az 5-6 fejezetnél még itt. Még sok dolog nincs lerendezve és a sziget sincs megmentve a bárkától. El kell kapni a lányrablót, ünnepelni kellene. Tehát van még mit lezárni a fejezetben.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #698 Dátum: 11 nov 17, 16:32:09 »

Új év-új világ. Nem is lenne rossz húzás Odától:D. Január 1 vasárnap. Shounen jump melyik nap jelenik meg? Lehet ezt szánja az új évnek. Lehet nem lesz szünet:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #699 Dátum: 11 nov 17, 21:03:59 »

Shounen jump  ha jól tudom, olyan kedd-szerda környékén jelenik meg általában, de javítsatok ki ha tévedek. Rinivel egyetértek abban, hogy lehet hogy több lesz 6 résznél, mert Caribou(nem tudom , hogy írják) nagyon el van tűnve. Nagyon nagyot csalódnék, ha 2-3 képpel elintézni Oda ezt a szálat. Szerintem A bárka a következő részre darabokra fog hullani, hacsak nem A pödörbajszú feltámad, és más irányba tereli.

A harcok teljesen rendben voltak. Ahogy Franky mondaná, nem mindig a legerősebb technikákat mutatjuk meg először. Chopper mondta a harc elején, hogy látványos bemutatkozás. Ez szerintem nem is volt több. Edzésnek megtette.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #700 Dátum: 11 nov 17, 21:33:20 »

Plusz Luffynak is el kéne pusztítania a szigetet (összemarom magamat, ha csak ilyen "a társadalmi viszonyokat tünteti el" módon oldja meg ezt Oda).
Carribou remélem, hogy arra van, hogy valaki Luffy-n kívül megmutathassa, hogy hoppá, én is megtanultam a Hakit. Valószínűleg ez Zoro lesz, bár én Sanjinak jobban örülnék...
És én is 6+ részre tippelem, bár így a végére már kezdett megtetszeni a Gyojin-to arc Nevet
Naplózva
szerenatare
Újonc
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

Tündér(i)keresztanya

« Válasz #701 Dátum: 11 nov 20, 10:39:50 »

sziasztok.
segítséget kérnék tőletek...
van egy nagy-nagy kedvenc részletem:
http://www.youtube.com/watch?v=jt9cRaqwn-I&list=FLwxgK2XRpiQsnTkS8fvSGdg&index=12&feature=plpp_video
-- a mangában hol találom meg?
előre is köszi, és sorry, ha nem jó helyen érdeklődtem Mosolyog
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #702 Dátum: 11 nov 20, 11:18:52 »

A mangában az 502.fejezetnél találod meg ^^
Naplózva

szerenatare
Újonc
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

Tündér(i)keresztanya

« Válasz #703 Dátum: 11 nov 21, 08:53:34 »

Köszönöm:)

Ha hosszú távon szeretnél fórumozni kérlek olvasd el a fórumszabályzatot.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 21, 13:12:16 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #704 Dátum: 11 nov 23, 14:10:18 »

A részről ez a véleményem:D.
http://www.youtube.com/watch?v=Bz0s6H2tWqo

Irány az új világ!
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins