Tapion-sama
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 12:01:56 » |
|
A hazudozó topicja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 aug 29, 19:51:39 » |
|
Hát nem bírom nézni, hogy senki nem ír ide! Az én istenem: Annyira imádom ezt az embert az félelmetesXDDD Nem normális retardált állat. Sokan fárasztonak tartják, de szerintem op nélküle lapos lenne. Én az egyik legjobb jelenetet is hozzá kötöm... mikor Nico Robint megmenti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 aug 30, 20:15:02 » |
|
Az a Sogekinges ének engem a régi kinai/japán filmekre emlékeztet. De igen, az op nem lenne teljes egy ilyen re... Chopper útán ő a másik kedvenc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 03, 18:35:03 » |
|
Nagyon nagy arc! Még zöldfülű OP-s vagyok , de az eddig látottak alapján nálam Usopp és Chopper a favorit! x'DD Főleg Usopp :'D Ekkora idiótát nem láttam még , Yamaguchi Kappei pedig egyenesen frenetikussá teszi ezt a karaktert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
málna:P
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 09, 15:52:36 » |
|
Usopp nagyon nagy forma Az elején nem bírtam, irritált a hangja meg a személyisége is :S, most már imádom . Azok a hülye betegségei amiket kitalált xD És persze Luffy, Usopp és Chopper duót alkotnak jajj, nagyon nagy arcok :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 16, 21:45:42 » |
|
!!spoiler!! A két ével idősebb usopp nagyon menőnek tűnt így izmosan így már lehet h favourite karakter lesz nálam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 19, 17:50:04 » |
|
Eleinte egy kicsit fárasztónak tünt, de utána megszerettem. Leginkább a Water 7-ös részekben tetszett a legjobban, a Sogeking, a mesretlövészes micsodájával. x) "A mesterlövészek szigete a szívünkben van! xD"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 19:36:47 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 feb 16, 17:59:57 » |
|
Nekem ő is a favoritjaim között szerepel, tökéletesen egyedi karakter, hozzá hasonlót még tényleg nem láttam A saját szigetén, amikor először láttam meg, akkor nagyon idegesítőnek tűnt, de a csatlakozása után végre rájöttem, hogy isteni karakter. A Luffyval való állatságai, meg a spontán betegségei ha veszélyt szimatol, nahmeg a hazudozása isteni. A Sogekinges húzása után pedig biztos voltam benne, hogy imádom. Az a dal valami eszméletlen vicces, főleg, amikor Robin megmentésekor énekli a torony tetején. Zoro meg csak annyit mond: Muszáj énekelnie? xD Ott leestem a székről. Mellesleg a szinkronhangja egy isteni tehetség, akit már régóta csodálok. Csak így tovább Captain Usopp!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dracos
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Minden múlandó.
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 ápr 06, 21:54:25 » |
|
Hát mikor az elején megláttam Usopp-ot rögtön azt mondtam hogy na neee csak őt hagyjátok ki xD és hát nem így lett mostanra már megszoktam bár annyira nem mondhatnám hogy nagy kedvenc de elmegy egynek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 júl 28, 11:33:52 » |
|
én ussopot nem bírom mert sokat hazudozik nagy az orra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 aug 24, 09:51:31 » |
|
Hát néha idegesítő tud lenni, de mostanra ugyan olyan jókat nevetek rajta mint Luffy:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramona Crywitch
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Selena Gomez-fan^^
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 aug 24, 13:03:16 » |
|
Usoppot én is szeretem. :) Nagy arc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 17:43:59 írta Ramona Crywitch »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 szep 08, 13:06:23 » |
|
hát nekem se tetszett, amikor megláttam, de végül rohadt jó karakter meg amikor water 7-ben össze vesztek, az nekem nem tetszett, egyszerűen nem szeretem, ha a főszereplők össze vesznek, mert utána idegeskedek rajtuk, hogy mikor békülnek már ki. de enies lobbyra tényleg vmi nagyon nagyot alkotott, ez a sogeking nagyon komollyá tette! kíváncsi vagyok, hogy most a 2 éves ugrás után is megmaradt-e Sogeking.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 nov 24, 22:06:47 » |
|
Érdekes, karakter. Rajta lehet a legtöbbet nevetni. Arabastaig nem sokat csinál, de ott már Chopperel lenyomnak 2 ellenfelet. Aztán ami már komolyabb előre lépés, Thriller Bark mert ott már egyedül elbánik ellenfelével. Szerintem mostantól még hasznosabb tagja lesz a csapatnak és bár ez a pánikolós énje megmaradt a két év után, (láttuk a Krakenes részben ) most már szerintem nem fog annyit tétovázni, és a történet végére biztos a tenger bátor és hírhedt harcosa lesz.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 nov 25, 20:03:28 » |
|
elős körben én sem csíptem, mert ugye a két másik társ a 'szörnytrió' tagja volt, Zoro és Luffy szal nem értettem, mit keres melletük egy ilyen gyökér, de aztán őt is megszoktam, majd megszerettem. a 2 év után meg szerintem ő változott a legtöbbet, baromi menőn néz ki *-* amikor megláttam néztem is egy nagyot, hogy hoppá!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|