Tapion-sama
|
 |
« Dátum: 10 ápr 28, 12:01:56 » |
|
A hazudozó topicja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 10 aug 29, 19:51:39 » |
|
Hát nem bírom nézni, hogy senki nem ír ide! Az én istenem:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 10 aug 30, 20:15:02 » |
|
Az a Sogekinges ének engem a régi kinai/japán filmekre emlékeztet. De igen, az op nem lenne teljes egy ilyen re...  Chopper útán ő a másik kedvenc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 03, 18:35:03 » |
|
Nagyon nagy arc! Még zöldfülű OP-s vagyok , de az eddig látottak alapján nálam Usopp és Chopper a favorit! x'DD Főleg Usopp :'D Ekkora idiótát nem láttam még , Yamaguchi Kappei pedig egyenesen frenetikussá teszi ezt a karaktert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
málna:P
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 09, 15:52:36 » |
|
Usopp nagyon nagy forma  Az elején nem bírtam, irritált a hangja meg a személyisége is :S, most már imádom  . Azok a hülye betegségei amiket kitalált xD És persze Luffy, Usopp és Chopper duót alkotnak  jajj, nagyon nagy arcok :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 16, 21:45:42 » |
|
!!spoiler!! A két ével idősebb usopp nagyon menőnek tűnt így izmosan így már lehet h favourite karakter lesz nálam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 19, 17:50:04 » |
|
Eleinte egy kicsit fárasztónak tünt, de utána megszerettem. Leginkább a Water 7-ös részekben tetszett a legjobban, a Sogeking, a mesretlövészes micsodájával. x) "A mesterlövészek szigete a szívünkben van! xD"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 19:36:47 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 11 feb 16, 17:59:57 » |
|
Nekem ő is a favoritjaim között szerepel, tökéletesen egyedi karakter, hozzá hasonlót még tényleg nem láttam  A saját szigetén, amikor először láttam meg, akkor nagyon idegesítőnek tűnt, de a csatlakozása után végre rájöttem, hogy isteni karakter. A Luffyval való állatságai, meg a spontán betegségei ha veszélyt szimatol, nahmeg a hazudozása isteni. A Sogekinges húzása után pedig biztos voltam benne, hogy imádom. Az a dal valami eszméletlen vicces, főleg, amikor Robin megmentésekor énekli a torony tetején. Zoro meg csak annyit mond: Muszáj énekelnie? xD Ott leestem a székről. Mellesleg a szinkronhangja egy isteni tehetség, akit már régóta csodálok. Csak így tovább Captain Usopp!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dracos
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Minden múlandó.
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 11 ápr 06, 21:54:25 » |
|
Hát mikor az elején megláttam Usopp-ot rögtön azt mondtam hogy na neee csak őt hagyjátok ki xD és hát nem így lett mostanra már megszoktam bár annyira nem mondhatnám hogy nagy kedvenc de elmegy egynek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 11 júl 28, 11:33:52 » |
|
én ussopot nem bírom mert sokat hazudozik nagy az orra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 11 aug 24, 09:51:31 » |
|
Hát néha idegesítő tud lenni, de mostanra ugyan olyan jókat nevetek rajta mint Luffy:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramona Crywitch
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
Selena Gomez-fan^^
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 11 aug 24, 13:03:16 » |
|
Usoppot én is szeretem. :) Nagy arc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 17:43:59 írta Ramona Crywitch »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 11 szep 08, 13:06:23 » |
|
hát nekem se tetszett, amikor megláttam, de végül rohadt jó karakter  meg amikor water 7-ben össze vesztek, az nekem nem tetszett, egyszerűen nem szeretem, ha a főszereplők össze vesznek, mert utána idegeskedek rajtuk, hogy mikor békülnek már ki. de enies lobbyra tényleg vmi nagyon nagyot alkotott, ez a sogeking nagyon komollyá tette!  kíváncsi vagyok, hogy most a 2 éves ugrás után is megmaradt-e Sogeking.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni? 
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 11 nov 24, 22:06:47 » |
|
Érdekes, karakter. Rajta lehet a legtöbbet nevetni. Arabastaig nem sokat csinál, de ott már Chopperel lenyomnak 2 ellenfelet. Aztán ami már komolyabb előre lépés, Thriller Bark mert ott már egyedül elbánik ellenfelével. Szerintem mostantól még hasznosabb tagja lesz a csapatnak és bár ez a pánikolós énje megmaradt a két év után, (láttuk a Krakenes részben  ) most már szerintem nem fog annyit tétovázni, és a történet végére biztos a tenger bátor és hírhedt harcosa lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 11 nov 25, 20:03:28 » |
|
elős körben én sem csíptem, mert ugye a két másik társ a 'szörnytrió' tagja volt, Zoro és Luffy  szal nem értettem, mit keres melletük egy ilyen gyökér, de aztán őt is megszoktam, majd megszerettem. a 2 év után meg szerintem ő változott a legtöbbet, baromi menőn néz ki *-* amikor megláttam néztem is egy nagyot, hogy hoppá!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|