Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 08 márc 23, 21:31:33 » |
|
hastáncoló akatsuki....hm ez így ko lenne, nem tom h. az itank mit szólna hozzá....de én fic nem válalom be,max az aki Orot játszott volna,ham inden igaz Misa lesz a DN-ból(mert goth lolit könyebb csinálnia) (kár , de kivi vagyon h. milyen szénsavas kakaó  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 08 ápr 30, 17:39:42 » |
|
Valaki nem tudja hogy ilyen Ichigo Bankai dress és ichigonak a bankaios kardját hogy tudnám megcsinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 08 ápr 30, 18:45:36 » |
|
Szerencsére Ichigo BanKais kardja elég egyszerű. Egy keményebb, hosszabb kartonlapból, furnérlemezből kivágható vagy esetleg vékony lécből kifaragható a penge. A markolat elkészíthető külön is, vagy léc/furnérlap esetén ugyannak a lécnek/furnérlapnak a folytatátból (remélem érhetően fogalmaztam^^). A markolatkosár (az az izé, ami a penge és a markolat között van és a kezet védi ^^) szintén furnélból lombfűrésszel kivágható, de készíthető kartonból is. A Bankais ruci már egy fokkal nehezebb. A "felső" talán fekete, nem törölköző-anyag fürdőköpenyből elkészthető, persze az alja legyen szakadozott. Esetleg ha keríteni tudsz fekete karate dresszt, az is jó, csak a felső résznek jó hosszúnak kell lennie. A "nadrág" elég nagy hasonlóságot mutat a régi magyar paraszti bőnadrág viselethez, csak ez fekete. ^^ http://www.allanimedvd.com/images/shop/bleach/ichigobankai_cosb.jpgMost hirtelen ennyi jutott eszembe. Valakinek egyéb ötlet? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 18:46:25 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 08 ápr 30, 19:21:53 » |
|
A kardal akkro nemsokára nekipróbálkozom, és nagyon köszi mellesleg még mikro visszaolvastam akkor láttam hogy ilyen hogymondjam varróhoz is el lehet vinni. Úgy mennyi lenne? ui.: minek linkelted be megin? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 08 ápr 30, 19:24:08 » |
|
Én anno egy shinigami cuccot (nem bankaisat, simát, a felsővel meg nadrággal együtt) varrónővel csináltattam, és anyaggal együtt kb. 9ezer-be került... ki tudja, hátha neked nagyobb szerencséd leszXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 08 ápr 30, 19:37:14 » |
|
... ui.: minek linkelted be megin?  Először nem nyitotta meg amit belinkeltél, úgyhogy én is belinkeltem. De persze mostár megnyitja. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 08 ápr 30, 21:27:00 » |
|
Valaki nem tudja hogy ilyen Ichigo Bankai dress és ichigonak a bankaios kardját hogy tudnám megcsinálni? Én igazából a másik hentelő kardot csináltam meg ami akkora volt mint én és nem egy konnyu dolog volt megcsinálni sok dolog meg ido kell hozzá a bankaios konnyebb foleg ahogy Chakra leírta. A shinigami rucit egy ismeros varrónő csinálta meg csak anyagot kellett szereznem ( én aztán nagyon szerencsétlen vagyok a házi cp útán nem csak a kardom ment tonkre hanem a shinigami ruhám is  )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 08 máj 05, 09:55:20 » |
|
Én Sharinghan kontaklencsét keresek mivel Sasukének fogok öltözni (mint SakuraConon is). Már elég régóta keresem hol lehetne ilyen kontaklencsét szerezni,de még nem találtam sehol. 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 08 máj 05, 10:31:47 » |
|
hát most meg noe tom mondani mely topicban de lett linkelve egy két oldal ahol vannak nagyon jó lencsék(csak a baj h amcsi az oldal és 100 $ a postaköltség meg kb. + 100-100 $ a lencse<<<=de viszont olyan h dioptria meg minden kérhető) kb. ennyit tok most hirtelen . . . . én majd őszi conra gondoltam h cosolok... Ichigonak de sima zangetsu-val(ha minden jól megy akkor nem fából lesz nanem rendesen fémből :d*sokat kell még gyúrni h elbírjam*  ) -ruha valszeg varrónő, kard apummal megoldjuk 
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^; 
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 08 máj 07, 21:52:17 » |
|
valaki tudna adni egy-két tippet, hogy egy jó akatsukis egyruhát honnan tudnék szerezni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 08 máj 07, 22:24:21 » |
|
Nézel sok Naruto animét, szerzel sok akatsukis képet, részletekbe menően kielemzed őket, aztán elmész egy szabóhoz/varrodába (vagy varrásban jártas ismerőshöz) és elmeséled mit is akarsz. ^^ De ha gondolod, magad is megvarrhatod.  Esetleg egészben megrendeled az ebay.com -ról, de akkor szerintem nem sok értelme lesz a cosplaynek, mert nem dolgoztál meg a jelmezért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 08 jún 03, 11:10:00 » |
|
Sziasztok! Én most tervezem az elsö beöltözésem,Kadaj lennék a Final Fantasyból... Valakinek nincs 5lete hogy a ruhát hogytudnám megoldani?Mert ok,bőrt valahonnan még szereznék,de megvarratni biztos nagyon drága,és mivel nem BPn lakom ezért még sztem nagyon hely sincs ahol megcsinálnák...(igaz anya varrónő,de ő nemnagyon ér rá megcsinálni,apa meg kárpítos ő megtudná varrni ha nagyon könyörgöm neki...) http://www.costumefamily.com/store/images/cosplay/ff/kadaj.jpgSzóval valakinek van 5lete?(rendelni nem szeretnék,mert az tök mű meg nemis tudom hogykéne  ) A másik hogy a kettős pengéjű katanat(aminek a markolatából 2 penge áll ki) milyen anyagból lehetne elkészíteni? http://medieval.stormthecastle.com/images/swords/519dCi4vUmL__AA280_.jpgVagy elmegyek valami józsef városi piac féleségre(nálunk lengyel piac van)és átalakítom? Amugy ha a katana nem igazi,szóval semmiképpen sem lehetne vágni vele akkor bevihetem vagy elkobozzák aztis a bejáratnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 08 jún 03, 21:07:32 » |
|
A ruhához nem tudok túlzottan hozzászólni. A szabása nem túl bonyolult, de a bőrök nem olcsóak (még a műbőr sem).
A katanához: Fémből nagyon drága és bonyolult lenne. Marad a karton (végső megoldás) vagy a műanyag (nem egy rossz alternatíva, könnyen megmunkálható és olcsó). Halvány lila gőzöm sincs, hogy pl. ha (feltételezve, hogy valódi kardot szeretnél) tudnál is venni 2 katanát azon a bizonyos "lengyel piacon", akkor is hogyan lehetne egyre rábűvölni a 2 pengét...? ^^ Ezt talán egy kovácstól vagy más "vasas" emberkétől lenne érdemes megkérdezni. Nézz szét a rokonság között! ^^
Hogy beviheted-e, azt így nehéz eldönteni. Meg kell majd mutatni helyben a biztonságiaknak és ők majd nyilatkoznak a témában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 08 jún 04, 12:21:18 » |
|
Hát a ruhát majd valahogy megoldom...apát megkérem h segítsen... A katanát akkor műanyagbol probálom megoldani kösz a tippet  Arra könnyebb rábűvölni a 2 pengét...vagy majd vhogy megoldom  Amugy általánosan mennyire drágán csinálják a varrodákban meg a ruha elkészítését?Nagyon horribilis az összeg?  :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 08 jún 04, 12:22:01 » |
|
Kadajna egy kardot, hát, ha készíted, akkor sok sok szerencsét, ha meg meg akarod venni innen, akkor meg pénzes rokonságot kívánok neked 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|