25 jún 09, 22:29:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Cosplay - Mit, hogyan, honnan...?  (Megtekintve 101281 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Blodwolf
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 08 márc 23, 21:31:33 »

hastáncoló akatsuki....hm ez így ko lenne, nem tom h. az itank mit szólna hozzá....de én fic nem válalom be,max az aki Orot játszott volna,ham inden igaz Misa lesz a DN-ból(mert goth lolit könyebb csinálnia)

(kár , de kivi vagyon h. milyen szénsavas kakaó ikszdé)
Naplózva
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #91 Dátum: 08 ápr 30, 17:39:42 »

Valaki nem tudja hogy ilyen Ichigo Bankai dress és ichigonak a bankaios kardját hogy tudnám megcsinálni?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #92 Dátum: 08 ápr 30, 18:45:36 »

Szerencsére Ichigo BanKais kardja elég egyszerű. Egy keményebb, hosszabb kartonlapból, furnérlemezből kivágható vagy esetleg vékony lécből kifaragható a penge. A markolat elkészíthető külön is, vagy léc/furnérlap esetén ugyannak a lécnek/furnérlapnak a folytatátból (remélem érhetően fogalmaztam^^). A markolatkosár (az az izé, ami a penge és a markolat között van és a kezet védi ^^) szintén furnélból lombfűrésszel kivágható, de készíthető kartonból is.

A Bankais ruci már egy fokkal nehezebb.
A "felső" talán fekete, nem törölköző-anyag fürdőköpenyből elkészthető, persze az alja legyen szakadozott. Esetleg ha keríteni tudsz fekete karate dresszt, az is jó, csak a felső résznek jó hosszúnak kell lennie.
A "nadrág" elég nagy hasonlóságot mutat a régi magyar paraszti bőnadrág viselethez, csak ez fekete. ^^

http://www.allanimedvd.com/images/shop/bleach/ichigobankai_cosb.jpg

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Valakinek egyéb ötlet? ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 18:46:25 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #93 Dátum: 08 ápr 30, 19:21:53 »

A kardal akkro nemsokára nekipróbálkozom, és nagyon köszi mellesleg még mikro visszaolvastam akkor láttam hogy ilyen hogymondjam varróhoz is el lehet vinni. Úgy mennyi lenne?

ui.: minek linkelted be megin? Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #94 Dátum: 08 ápr 30, 19:24:08 »

Én anno egy shinigami cuccot (nem bankaisat, simát, a felsővel meg nadrággal együtt) varrónővel csináltattam, és anyaggal együtt kb. 9ezer-be került... ki tudja, hátha neked nagyobb szerencséd leszXD
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #95 Dátum: 08 ápr 30, 19:37:14 »

...
ui.: minek linkelted be megin? Nevet

Először nem nyitotta meg amit belinkeltél, úgyhogy én is belinkeltem. De persze mostár megnyitja. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #96 Dátum: 08 ápr 30, 21:27:00 »

Valaki nem tudja hogy ilyen Ichigo Bankai dress és ichigonak a bankaios kardját hogy tudnám megcsinálni?
Én igazából a másik hentelő kardot csináltam meg ami akkora volt mint én és nem egy konnyu dolog volt megcsinálni sok dolog meg ido kell hozzá a bankaios konnyebb foleg ahogy Chakra leírta. A shinigami rucit egy ismeros varrónő csinálta meg csak anyagot kellett szereznem ( én aztán nagyon szerencsétlen vagyok a házi cp útán nem csak a kardom ment tonkre hanem a shinigami ruhám is  Szomorú)
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
*

Gonosz Bosszúálló Ninja

« Válasz #97 Dátum: 08 máj 05, 09:55:20 »

Én Sharinghan kontaklencsét keresek mivel Sasukének fogok öltözni (mint SakuraConon is). Már elég régóta keresem hol lehetne ilyen kontaklencsét szerezni,de még nem találtam sehol. Neeem
Naplózva

Uchiha Sasuke,a bosszúálló.
Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem.
Profin végzem a munkámat.
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #98 Dátum: 08 máj 05, 10:31:47 »

hát most meg noe tom mondani mely topicban de lett linkelve egy két oldal ahol vannak nagyon jó lencsék(csak a baj h amcsi az oldal és 100 $ a postaköltség meg kb. + 100-100 $ a lencse<<<=de viszont olyan h dioptria meg minden kérhető)
kb. ennyit tok most hirtelen
.
.
.
.
én majd őszi conra gondoltam h cosolok... Ichigonak de sima zangetsu-val(ha minden jól megy akkor nem fából lesz nanem rendesen fémből :d*sokat kell még gyúrni h elbírjam* Pirul )                             -ruha valszeg varrónő, kard apummal megoldjuk >.<#
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #99 Dátum: 08 máj 07, 21:52:17 »

valaki tudna adni egy-két tippet, hogy egy jó akatsukis egyruhát honnan tudnék szerezni ?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #100 Dátum: 08 máj 07, 22:24:21 »

Nézel sok Naruto animét, szerzel sok akatsukis képet, részletekbe menően kielemzed őket, aztán elmész egy szabóhoz/varrodába (vagy varrásban jártas ismerőshöz) és elmeséled mit is akarsz. ^^ De ha gondolod, magad is megvarrhatod. Nevet

Esetleg egészben megrendeled az ebay.com -ról, de akkor szerintem nem sok értelme lesz a cosplaynek, mert nem dolgoztál meg a jelmezért...
Naplózva

Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #101 Dátum: 08 jún 03, 11:10:00 »

Sziasztok!
Én most tervezem az elsö beöltözésem,Kadaj lennék a Final Fantasyból...
Valakinek nincs 5lete hogy a ruhát hogytudnám megoldani?Mert ok,bőrt valahonnan még szereznék,de megvarratni biztos nagyon drága,és mivel nem BPn lakom ezért még sztem nagyon hely sincs ahol megcsinálnák...(igaz anya varrónő,de ő nemnagyon ér rá megcsinálni,apa meg kárpítos ő megtudná varrni ha nagyon könyörgöm neki...)
http://www.costumefamily.com/store/images/cosplay/ff/kadaj.jpg
Szóval valakinek van 5lete?(rendelni nem szeretnék,mert az tök mű meg nemis tudom hogykéne ikszdé)

A másik hogy a kettős pengéjű katanat(aminek a markolatából 2 penge áll ki) milyen anyagból lehetne elkészíteni?
http://medieval.stormthecastle.com/images/swords/519dCi4vUmL__AA280_.jpgVagy elmegyek valami józsef városi piac féleségre(nálunk lengyel piac van)és átalakítom?
Amugy ha a katana nem igazi,szóval semmiképpen sem lehetne vágni vele akkor bevihetem vagy elkobozzák aztis a bejáratnál?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #102 Dátum: 08 jún 03, 21:07:32 »

A ruhához nem tudok túlzottan hozzászólni. A szabása nem túl bonyolult, de a bőrök nem olcsóak (még a műbőr sem).

A katanához:
Fémből nagyon drága és bonyolult lenne. Marad a karton (végső megoldás) vagy a műanyag (nem egy rossz alternatíva, könnyen megmunkálható és olcsó).
Halvány lila gőzöm sincs, hogy pl. ha (feltételezve, hogy valódi kardot szeretnél) tudnál is venni 2 katanát azon a bizonyos "lengyel piacon", akkor is hogyan lehetne egyre rábűvölni a 2 pengét...? ^^ Ezt talán egy kovácstól vagy más "vasas" emberkétől lenne érdemes megkérdezni. Nézz szét a rokonság között! ^^

Hogy beviheted-e, azt így nehéz eldönteni. Meg kell majd mutatni helyben a biztonságiaknak és ők majd nyilatkoznak a témában. ^^
Naplózva

Hatake Mai
Chuunin
*

« Válasz #103 Dátum: 08 jún 04, 12:21:18 »

Hát a ruhát majd valahogy megoldom...apát megkérem h segítsen...
A katanát akkor műanyagbol probálom megoldani kösz a tippet  Nevet Arra könnyebb rábűvölni a 2 pengét...vagy majd vhogy megoldom ikszdé
Amugy általánosan mennyire drágán csinálják a varrodákban meg a ruha elkészítését?Nagyon horribilis az összeg? :/ :'X
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #104 Dátum: 08 jún 04, 12:22:01 »

Kadajna egy kardot, hát, ha készíted, akkor sok sok szerencsét, ha meg meg akarod venni innen, akkor meg pénzes rokonságot kívánok neked ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins