Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 08 júl 09, 11:25:32 » |
|
Köszönöm Chakra-san, de már nincs rá szükségem, mert hazavittem a keresztanyám keróját, és rendelt nekem egyet. De azért megcsinálom, a mostanit meg max. átalakítom valamilyen más faluévá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 08 júl 09, 13:45:49 » |
|
Nekem már kész az egész ruhám(Sasuke) erre mi derül ki, nem tok menni a győri conra!!!!!! ÁÁÁÁÁ!!!!!! Már voltam több conon is de akkor még nem volt meg a kézvédőm és kunai tartóm. Súlyt az ég!!!! 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 08 júl 20, 22:24:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 08 júl 22, 10:34:42 » |
|
én még régen 1500-ért szervártam rendes kakashi-s maszkot  télen hordtamis ha fázott az arcom
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 08 júl 23, 10:56:58 » |
|
Homlokvédő készítéséhez itt találsz több ötletet is: Kiegészítő extrák > Narutos cuccok készitése(házilag)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 08 júl 23, 13:23:02 » |
|
Hmmm,én a home-made készítés híve vok  kevesebb pénzbe kerül az,ha veszek 300ft-ért egy pólót kínaiben,kivágom/megvarrom satöbbi,mint h 40dolcsiért rendelek készet xDD meghát nekem apám kiadványszerkesztő,tud sok érdekes dolgot csinni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 08 júl 23, 14:00:36 » |
|
Hat emm. Luppi izehez kell egy hosszu ujju hosszujju.xD Annak levagni az aljat, vagy felvarrni ( nekem is volt egy baromihosszu ujju felso, tehat csak van valahol. ), de lehet siman varrni hozza ugy hg ne latszoggyon,meg egy szoknya. Azt az osszefogo izet nemtom, Vagyis nem segitettem semmit.x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 08 júl 23, 14:01:49 » |
|
luppi már ellett tervezve,csak a kard meg a maszk kérdéses...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 08 júl 23, 14:08:24 » |
|
Jah^^" Akk nemtom.kardhoz keress egy olyasmi formaju fat, faragjj az aljabol, hg kicsit elesebbnek tunjon, A fogojara piros anyagot tekerjj vagy varrj,majdd egy lila szallaggal erositsd.  A vas reszet, hat.. fesdd be, mas otletem nincs :'X  Azt az izet ami kozte van, kartonbol  Bar ezek is eleg alap dolgok. Nah nem vok kreatiiv.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 14:09:37 írta Gaara-fangirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 08 júl 30, 07:28:58 » |
|
Ez a cosplay kicsit odab*sz: >> kép << 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 30, 07:30:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 08 júl 30, 07:36:19 » |
|
Ez most férfi vagy valami kurr**ra elbaszott nő? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 08 júl 30, 08:43:05 » |
|
mé? Youeitube-n meg csinált egy videót egy srác Sakura-nak öltözöttbe és egészvégig lánynak néztem  csak a végén vettem észre hogy Hu b×zdm×g ez pasi O.o 
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
|