25 ápr 12, 12:10:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 54486 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #135 Dátum: 12 aug 05, 20:21:29 »

Felhoznék pár harcot.

azuma vs raijinshuu
azuma vs laxus ( fesztivál arc alatti )
Kain vs racer ( 7 évvel ezelőtti )
Meldy vs kana & lucy
Raijinshuu & laxus vs gildarts
Jura ( 7 év utáni ) vs Ultear ( 7 évvel előtti ) & Azuma

Jura ( 7 év utáni ) vs Doranbalt ( 7 év előtti és csak teleportálhat embereket hogy segítse a győzelmet ) & natsu & gazille & wendy ( mind a 3 DS 7 év előtti )
Jura nagyon erős. Tehát ők nem elegek csak így ellene. Wendy fel buffol gyorsan mindenkit. Erő meg gyorsaság. Natsu és gazille jó páros tehát egy jó ideig lefoglalja a jurát. Mest és wendy jura háta mögé kerülhet gyorsan és wendy egy sárkány üvöltést bevihet neki ami jó eséllyel el is találhatja. Ha nem akkor ilyennek nem dől be megint. Mindenképpen jura nyer mivel túl erős a védelme és ha be is talál a DS üvöltés attól nem fekszik ki. Az túl kevés. Még talán natsu meg gazille 1-2 erős támadást bevihet. Ha mind a ketten betolnak egy metsruyuu ougit akkor komoly sérüléseket szerezhet jura de nem fekszik ki. Azért egy bakuenjin meg egy karma demon: a vas isten kardja elég komoly lenne neki. Én maradok jura győzelme mellet egy 55-45-re.

Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #136 Dátum: 12 aug 05, 20:48:54 »

Azuma vs Raijinshuu

Kellene egy fontos adat. Hol harcolnak? Ha a Tenrou fánál, akkor Azuma gond nélkül elszívja mindenki mágikus erejét a fa kidöntésével. Ha nem ott , akkor ekkora túlerő ellen nem sok ideig bírná. Konkrétan ha szemezni mer Evergreenel vagy Bickslowal, akkor neki annyi ikszdé Talán valamelyik tagot , azért letudná fogna a faágakkal és kiütni, de, hogy ha együtt mennek rá ,akkor esélytelen. 20-80 a Raijinshuunak.

Azuma vs Laxus(Fesztivál Arc)

Itt egyértelműen Azuma az esélyesebb. Elég védekeznie a fával, az nagyon jól elvezetné a villámokat. Közelharcban is demonstrálta, hogy Mirajane sem okozna neki gondot. Laxus egyetlen, de komoly esélye a Fairy Law használata, de odáig ki is kell tartania és egy harcmániás Azuma ellen ez elég nehéz feladat. 65-35 Azumának

Kain vs Racer
Kain biztos nem jönne rá Racer trükkjére, Racer meg biztos nem időzne sokat Kainnel így nem adna esélyt neki, hogy vassá változtassa magát a mágiájával, vagy egyéb elemmé. Egy egyszerű késsel való belerohanás Kainbe és neki meszeltek. Epic Racer win.

Meldy vs Kana és Lucy

Lehet vitatkozni rajta, de szerintem Meldy a leggyengébb rokon. Ha az Érzékkapcsolattal nem tudná döntetlenre menteni a harcot, akkor automatikusan legtöbb harcát elveszítené. Lucy egyedül is leverné, de Kanaval semmi problémája nem lenne. 50-50 vagy Epic Kana és Lucy win.

A többit majd később...
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #137 Dátum: 12 aug 05, 21:11:27 »

Laxus vs. Azuma

Két kérdés: Mi történik a fával ha belecsap a villám? Szénné ég. Mi történik ha Laxus villáma csap bele? Darabokra robban, Azumával együtt. Nevet Epic win!

És még egy harc, hogy meglegyena a két sor... mondjuk aaaa... Raijinshuu és Laxus vs. Gildarts

Laxus egyedül szét alázta a Raven Tail-t, egy Raijinshuu féle támogatással a háta mögött biztos vagyok benne hogy lekapják Gildarts-ot. Ha puszta erővel nem is tudnák leverni(...), akkor meg a Raijinshuu nyer egy félpercet Laxus-nak, aki Fairy Law-wal rendet rak a pályán.
Naplózva

Bastian

« Válasz #138 Dátum: 12 aug 05, 22:34:05 »

@Mistich

A fa a földből nő ki és mi csinál a föld a villámmal szemben? Szigetel. Vegyük alapul a Natsu vs Zancrowt, ahol Natsu és Zancrow is használta a tüzét egy farönkön és láss csodát a farönk nem égett szénné, csak ketté lett vágna Zancrow kaszájától. Off: a házunktól nem messze csapott bele a villám egy fába és annyi történt csupán, hogy a tetején keletkezett egy repedés jelezve a villám útját ikszdé
A Laxus vs Azuma csatánál a Fesztiválos Laxusról beszélünk, akit Natsu vert el a saját erejéből, semmi extra mágikus erőforrásos túltápolás nélkül. Ha epic Laxus win lenne, akkor a Fesztiválos Natsu is epic győzelmet aratna Azuma ellen, aki Mirát és Erzát is legyalulta? Múltkor meg volt a Chelia vs Zancrow, ahol epic Chelia wint mondtál. Akkor Natsu ellen is epic Chelia win lenne? Ne feledjük a Ryujin no Koen-ig Natsunak momentuma nem volt Zancrow ellen.

Raijinshuu & Laxus vs Gildarts
Ebben egyetértek veled Mistich.  Nevet

A maradék harc:

Jura ( 7 év utáni ) vs Ultear ( 7 évvel előtti ) & Azuma
Na itt talán bajban lenne Jura. Ultear kiegyenlítené az esélyeket az Idővonallal, ami elporlasztja a Sziklavasat.  Azumának meg nem is kell robbantania elég, ha ugyanúgy megköti az ágakkal Jurát, mint Erzát, ahol védtelen célponttá válna és egy Terra Clamare+Ice Make combo felforrósítaná majd lehűtené Jura kedélyeit. ikszdé Mivel azonban Juráról beszélünk biztos jól bevédné magát, de mégis inkább hajlok arra, hogy Ultear jól tudná semlegesíteni, ahhoz, hogy Azumával lehozzák a meccset 40-60 arányban.

Jura ( 7 év utáni ) vs Doranbolt ( 7 év előtti és csak teleportálhat embereket hogy segítse a győzelmet ) & Natsu & Gajeel & Wendy ( mind a 3 DS 7 év előtti )

Kenton, nagyon szépen levezetted a meccset, én is majdnem hasonlóra számítanék  Kúl

Akkor mondanék én is pár csatát:

Millianna vs Yuuka ( a kevés információ hiányában mindketten 7 évvel ezelőtt)
Kana( Lejárt a bérleti díj, ezért nincs Fairy Glitter) vs Kain
Gray vs Eve
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 05, 22:34:49 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #139 Dátum: 12 aug 05, 23:24:29 »

De Laxus villáma kicsit sem átlagos villám. Natsu is mondta még régebben, hogy az ő tüze sokkal forróbb a többinél, attól független hogy nem rendes sárkányölő Laxus, valószínűsíthetőleg ez rá is igaz. Főleg ha elnyom egy Rairyuu no houkou-t, akkor a környékből nem marad semmi, nem hogy 1-2 fadarabból. Nevet
Na, azért Natsu kicsit sem egyedül verte el Laxus-t, Gajeel asszem kétszer mentette meg az életét, és a Fairy Law-os dolog miatt hatalmas szerencséje is volt. Ha az egy átlagos harc nagyon simán nyert volna Laxus. A Mira és Erzás dolog több szempontból nézve se igaz, mert Mira nem használhatta rendesen a mágiáját és még Azuma is trollkodott, Erza meg nyert, akármekkora csalás is volt az a harc. (Amúgy Natsu tényleg nem lenne teljesen esélytelen Azuma ellen a mágiája miatt)

Zancrow vereségének Chelia ellenEZ az egy oka van, semmi más.

Amúgy ezeknek a levezetéseknek hogy ki-kit vert el és ezért ki-kinél erősebb sok esetben semmi értelme a körbeverések miatt.

Milliana vs. Yuka

Ha jól emlékszek Milliana a köteleit mágiájával hozza létre, Yuka-nak meg pont olyan pajzsa van amin az nem jut át. 1-2 találat azokból a sugárgolyókból vagy mikből és Milliana ki is dőlt. (Mindkettejüket nagyon rég láttam már harcolni, esetleges hülyeségért elnézést követelek. Nevet)

Kana vs. Kain

Kanát én nagyon nem tudom sehova tenni. Elvileg erősnek kéne lennie, mert ugye régi céhtag, Gildarts lánya, stb., gyakorlatilag meg az eddig látottak alapján szoros versenyben bukná csak el a "Céh leggyengébb tagja" címért induló versenyt. Sima Kain win.

Gray vs. Eve

Egy kis (oké nagy) hóvihar sose győzné le Gray-t. Előbb fagyasztaná le a vihart mint hogy ő maga megfázzon benne. Nevet Eve-ről viszont nem mondható el hogy egy Ice Make Lance után ne keletkezne lyuk a gyomrában.

Régi Natsu vs. Elfman most
Gray most vs. Gajeel 7 éve (ha lehet ne azzal érveljünk hogy kikapott attól a 2 "szerencsétlentől", ezért itt is bukna)
Mostani Lucy vs. a 7 rokon egyesével.
Naplózva

Bastian

« Válasz #140 Dátum: 12 aug 06, 09:59:07 »

Elfogadom az álláspontodat Mistich, de azzal érvelni, hogy Zancrow, azért kapna ki Cheliától, mert a lángok nem nyírták ki a macskákat, nem tartom jó érvnek. Valószínűleg Mashima változtatott rajta, mert egy láng, ami ha elér hamuvá válsz enyhén erős lett volna. Azt tartom még logikus magyarázatnak, hogy az porlad csak hamuvá, akinek nincs belső mágiája. Akárhonnan nézem a dolgot(korkülönbség, erő, tapasztalat) nálam Zancrow a nyerő.  Nevet

A Tenrou szigetes Mira akármilyen csúcsformában is van, nem tudta volna legyőzni Azumát. Lehet nem használhatta rendesen a mágiáját, meg Azuma is trollkodott, de Azuma sem fedte fel a Nagy Fa teljes erejét, csak az alaprobbanásokat használta, meg védekezett a fával. "Csitri" Mirajane, azért már rendesen megdolgozná Azumát is.  ikszdé
Erza győzelme meg nem jó érv szintén, mert lehet, hogy egy népszerű és erős karakterről beszélünk, de egyben ő a legnagyobb harci troll a Fairy Tail világában  Pojén

Off: A villámok ereje azóta nem mérvadó számomra, mióta Luffy lazán elnyelt több millió voltot Eneltől, és hiába szigetel a gumi, úgy szét kellett volna olvadni a keletkező hőtől, mint annak a rendje, nem beszélve arról, hogy Luffy testében víz is található, ami nagyon szereti vezetni az áramot, de ez a One Piece világa. Nevet

Régi Natsu vs Elfman(most)

Elfman szétkapna rendesen Natsut. Van gyorsasági Take Over-e, az ereje is rendesen megnőtt és a Gyíkember trükk is működhetne, mert Natsu is előszeretettel használja az öklét a küzdelemben. Natsu üvöltése okozhatna gondot Elfnek, de hiszem, hogy ellenállna néhány tűzcsóvának. 20-80 Elfmannak.

Gray most vs. Gajeel 7 éve

Túl keveset láttunk még Gray-r= "G.y-samatól", ahhoz, hogy erőben tudjam, hová tenni. A Yomazu és Kawazu harccal nem érveltem volna, mert Gray sem tartozik a szememben a legerősebbek közé.

A Lucy harcokat, majd később...
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #141 Dátum: 12 aug 06, 10:43:12 »

Kana vs Kain
Kana túl gyenge hozzá. Kain egyszerűen csak megveri és kész. Még az átokbaba se kell. ikszdé Epic kain win.

Milliana vs Yuuka
Yuuka-t esélyesebbnek tartom mert ha felemeli azt a falat ami megvédi akkor milliana kötele nem tudja olyan könnyen megfogni. ( egyébként olyan régen láttam őket harcolni tehát nem tudom ikszdé ) Én Mistisch-el értek egyet hogy a sugárgolyóktól kifekszik.

Gray vs Eve
Ez mintha egy semmi harc lenne. Gray-nek nem árt meg a hóesés. Eve-nek nagyon de nagyon kis esélye van gray ellen. Gray akármelyik távoli jég technikájával kifekteti. Egy lance elég.

Mostani Lucy vs 7 rokon:

Lucy vs meldy
Meldy mágiája elég jó de az hogy túléljen vele egy csatát ahhoz nem elég. Döntetlenre hozhatja ki a csatát. Lucy meg szerintem bevethetne egy olyan skorpió + taurus támadási kombót és kifekszik meldy. 80-20 lucy-nak.

Lucy vs Kain
Lucy-nak sok csillagszellem kevés volt kain ellen. ikszdé Talán most hogy kettőt is tud idézni akkor kiütheti. Geminit előhívja aki felveszi kain alakját és elkezd hülyéskedni hogy lefoglalja kaint. Közben lucy megidézhetné lokit aki regulussal becsapkodhat kain-nek. Ettől nem dől ki ezért gemini-vel már csak egy urano metriát kell összehozzanak és akkor ki is ütik. 60-40 lucy-nak.

Lucy vs Zancrow
Itt már nehézkessebb helyzetbe kerül lucy. Ugyanis zancrow távolról szépen támadhatja isten tüzével. Lucy-nek most capricorn segíthetne és vehetné fel a harcot zancrow-val mert még régebben lucy, kana, gray nem értek semmit se ellene. Tehát zancrowot lefoglalhatja egy ideig. Lucy megint megidézhetné most lokit és ha betalált utána loki tűnjön el és hozhatná aquariust aki még tovább támadja majd zancrow-t. Nem tudom lucy itt nyerne e....de jó esélyekkel indulhat sok rokon ellen a mostani erejével. Hát én azért zancrow-ot nem becsülöm le ezért neki adom a meccset szoros arányban 53-47-re.

A többit majd később...

Azért itt még 1 érdekes csata

Mysthogan vs 7 rokon ( egyesével )
Elég szivatós lesz a visszafordító víz tükre. ikszdé
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #142 Dátum: 12 aug 07, 23:14:42 »

A Grimoire Heart tagoknak illett is volna akkora erőt adni, hogy egy macskát megtudjanak ölni, nemde? Mosolyog Ezeket figyelembe véve tényleg sima Zancrow győzelemnek kéne lennie, de Makarov keze 10 percnyi lángolás után kicsit koszos lett, Natsu-nak leégett a ruhája, Happy-ék meg egy nagyot kiáltottak miután telibekapták az isteni tüzet. Akárhonnan nézem ez epic fail. ikszdé Míg azért Chelia mágiája azért nagyon jó öngyógyításra és támadni is lehet vele úgy-ahogy.

One Piece világával tényleg nem érdemes jelen esetben érvelni, mert Enel kb az OP Zancrow-ja. Nevet Miután Connis apja túlélte a 40.000.000 voltos megrázkódtatást nem tudom komolyan venni az égi szigetes harcokat. Laxus meg azért még is csak az egyik legbadassabb anime karakter, ne hasonlítgassuk Enel-hez. (Bocs, Laxus fan vagyok, nem tudom teljesen elfogulatlanul nézni a harcait.)

Akkor a maradék Lucy-s harcokhoz írok én, mert unatkozok, és mert a többivel nagyjából egyetértek. (Kivéve a Zancrowossal... Ha a látottakra építünk akkor epic Lucy win, ha viszont a elvárandó erejének csak a felét (!) nézzük, már amellett se lehetne esélye a csillagmágusnak ellene.)

vs. Rustyrose:

Nincs semmi oka Rusty-nak megijedni Lucy-tól, ami a vesztét is okozná. Loke olyan gyorsan küldené földkörüli pályára szerencsétlent, hogy Afrika környékén jutna eszébe hogy most megkéne ijedni és valami keményebb cuccot előrántani a semmiből. Epic Lucy win.

vs. Azuma

Lucy idézgethet amennyit akar, nem létezik hogy itt 10%-nál többet összehozzon. Loke veresége után Azuma úgy döntene hogy ebben a harcban semmi érdekes nincs már, és simán darabokra robbantaná a szőkeségét.

Ééés egy hatalmas trollkodás: vs. Ultear

- Oroszlán kapuja, megnyit- mondá Lucy, majd észreveszi hogy nincsenek kulcsai az idővonal miatt. Flawless Ultear win! ikszdé
Naplózva

Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #143 Dátum: 12 aug 08, 10:31:02 »

A Tenrou szigetes Mira akármilyen csúcsformában is van, nem tudta volna legyőzni Azumát. Lehet nem használhatta rendesen a mágiáját, meg Azuma is trollkodott, de Azuma sem fedte fel a Nagy Fa teljes erejét, csak az alaprobbanásokat használta, meg védekezett a fával. "Csitri" Mirajane, azért már rendesen megdolgozná Azumát is.  ikszdé

Nem kell lebecsülnöd Mirát. Ő egy S szintű mágus, és elmondta, h ha nem volna kimerülve a mágikus ereje letudná győzni,(Nem mondana ilyet, ha nem így lenne. Elég tapasztalt, feltudja mérni.) de így most lehetetlen volt neki. Másrészt Lisana rabul ejtése is bekavart a dologba. Már első ránézésre megmondta, h nagyon erős ellenféllel néznek szembe, és egyszer mágia nélkül is megütötte Azumát, amitől meg is ijedt. Nem játszadozott vele Azuma, nagyon is komolyan vette, és még így is megizzasztotta. Sérülten találkozott utána Rustyroseal, aki meg is szidta ezért. Mirának a Sátán lélek, szerintem csak egy tört formája a Sitrinek, gondolom nem fogyaszt annyi mágikus erőt, és nem hinném, h ez lenne az egyetlen mágiája, csupán ezt szereti/tudja kockázat nélkül használni.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 10:32:48 írta Fujii » Naplózva

[/center]
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #144 Dátum: 12 aug 09, 11:13:49 »

A most leírt harcok nagy részével egyetértek, bár a Kana vs Kaint én máshogy képzelem, de a győzelmet én is Kainnak adom. Szerintem hasonlóan menne mint a Lucy vs Kain. Kana sokféle támadást indítana, villámot, tüzet, vizet, vihart Nevet de nem sok használna, bár ha a Fairy Glitter menne akkor Kana nyerne Nevet

Új harcok:

Angel (Gemini, Aries, Scorpio, Caelum) vs Yukino (Pisces, Libra, Ophiucus)
Angel (angyal mágia) vs Yukino (Pisces, Libra, Ophiucus)
Karen (Aries, Leo) vs Yukino (Pisces, Libra, Ophiucus)
Angel (angyal mágia) vs Lucy (eddigi csillagszellemei a timeskip után)
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #145 Dátum: 12 aug 19, 20:26:20 »

Írnék pár új csatát, mert a csillagmágusos harcaim nem hatottak meg senkit Nevet

Gazille vs Mirajane
Sting vs Azuma
Levy vs Kana
Juvia vs Flare
Evergrenn vs Milliana
Kagura vs Minerva
Jura vs Hades
Rufus vs Natsu
Lucy vs Juvia
A Sabertoothnál lehet arra hivatkozni, hogy nem láttunk eleget, de ha vki tud hozzáfűzni a csatához, akkor ne fogja vissza magát Nevet

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 22, 11:32:54 írta Domynyk » Naplózva
Bastian

« Válasz #146 Dátum: 12 aug 23, 19:26:56 »

A csillagmágusos harcokhoz csak annyit, hogy lehet leegyszerűsítem, de akinél több kulcs van az nyer. Mosolyog

Gajeel vs Mirajane
Volt már ez is , de egyértelmű kifejtést nem találtam hozzá. Véleményem:
Mira darabokra szedné Gajeelt, mint Natsu tette vele a végső támadásával a Phantom Lord arcnál. A Vas Pikkelyei meg már fabatkát sem érnek, nem úgy, mint régen. Epic Mira Win. Szerintem a Csitri mód sem kellene hozzá.  Nevet

Sting vs Azuma

Mivel csóri Sting még Dragon Force-l se tudott semmi kárt tenni a drágalátos Natsuban, ezért Azuma úgy kirobbantaná a világból, mint annak a rendje. 30-70 Azumának

Levy vs Kana
Szerintem ez is volt már, ennek is utána nézek. Korábbi idézet:
A képességek hasonlóak, ugyanis mindkettő többfajta támadással tudna variálni. Levynek viszont ott a híres esze és a Solid Script is korlátlanabb, mint a kártyák. Kana ha jó lapokat használ egálba lehet, de a Solid Script mindent megtud jeleníteni, így Levy ellentámadhat simán ha tüzet küldd rá Kana, vízzel például. 60-40 Levynek

Juvia vs Flare
Flare haja éget, mint a tűz, Juvia meg egy tűzoltó, szóval Water Lock és pápá Flare. Igazából nem nagyon látom az esélyét annak, hogy Flare egyáltalán Juviához érjen, hacsak nem fúrja be a haját a földbe és mögé kerül velem, vagy Gray nem vonja el a figyelmét, de erre nem látok sok esélyt. 80-20 Juviának

Evergreen vs Millianna
Evergreen tud repülni így lazán a levegőből ráküldi Milliannára a Kő Szemeket vagy a Tündér Géppuskát lehozva a meccset. Itt sem látok sok esélyt arra, hogy Millianna elkapja Evergreent a mágiasemlegesítő kötelével. Epic Evergreen Win.

Kagura vs Minerva
Mindketten még nem mutatták meg az igazi erejüket, de ha Minerva lazán elteleportálhatja az ellenfelét, akkor Kagurát is oda dobálná, ahová akarná.

Jura vs Hades
Ha Makarovnak nem ment, ha Natsuék is csak a szív megsemmisítése miatt nyertek , akkor Jura sem lesz kivétel. Viszont Jura védelmét nem lesz könnyű áttörni így elég sokáig húzhatja, de végül Hades tata lehozná. 40-60 Hadesnak.

Rufus vs Natsu
Ha Rufus barátunk az emlékekből dolgozik, akkor csak valami speckó vizet kell előszedni Natsu ellen, meg földet a villámok szigetelésére. Az eddig látottak alapján szerintem Rufus van elég megfontolt, okos és higgadt, hogy Natsut leverje Mosolyog

Lucy vs Juvia
Ez is volt már biztos. Ennek is utána járok. Korábbi idézet:
Ez a csata már szerepelt korábban, talán kétszer is. A végeredmény az, hogy hiába erős Juvia, Aquarius és a Gemini Gray variáció valamelyikével szemben tehetetlen lenne. 70-30 Lucynak.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 19:38:12 írta Bastian » Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #147 Dátum: 12 aug 27, 15:32:16 »

Régen lett ide írva ezért felhoznék pár csatát.

Fried vs Gray
Gerard & Ultear vs Jura & Laxus
Max (mostani) vs bixlow (7 évvel ezelőtti)

Ez a csata hülyeség lesz de egy próbát megér. Mosolyog

Wendy ( csak buffolásra ) & Makarov& Gildarts & Jura & Laxus & Erza & Mira & Natsu & Gazille & Fried & Gray VS Achnologia ( azok alapján amit láttunk )

Felesleges harc mivel achnologia nyer. De vegyük alapul hogy most 100%-osan egészségesek sérülés mentesek és támadnak. Makarov-nak nagy esélye van de ő se bír el egyedül vele. Gildarts használhatja rajta azt amit natsun. Sok kicsi makarov akik nagyon nagyok lesznek és sokan. Nevet Wendy felbuffolja őket egyesével és ő kimerül. A sok makarov szépen lefoglalja és esélyes győzelemhez vezethet. Közben a többiek támadhatnak, hisz achnologia se sebezhetetlen.
Egy üvöltés nagyon komoly lenne de a sok makarov feláldozhatná magát. Ha üvölteni nem engedik akkor biztos győzhetnek. 51-49 akkor. Ha engedik üvölteni akkor epic win. ikszdé
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #148 Dátum: 12 aug 29, 18:05:41 »

Fairy Tail vs. Acnologia

A sárkány képességéről nem sokat tudunk, csak annyit, hogy nagyon erős. De mivel Makarov képes volt lefogni egy kis ideig, nem tartom valószínűtlennek azt, hogy a Fairy Tail meg tudná szorongatni. Csak sok a kérdőjel még.

Egyébként oké, hogy Wendy tud gyógyítómágiát, de nem küldeném leghátulra. Hiszen mégis sárkányölő, és nem véletlenül az.

Továbbá, ha ilyen harcra sor kerülne, el tudnék képzelni egy giga-mega összevont támadást, mint Purehito ellen. Csak most többen vannak.

Gerard & Ultear vs. Jura & Laxus

Érdekes felvetés, de Gerard harci stílusáról sokat még nem tudunk... milyen mágiát használ, pl. Csak annyit, hogy erős. De szerintem Ultear nem eléggé képzett ahhoz, hogy kettejüknek lenne esélye a 10 szent mágus egyike és Laxus ellen. Ez 100% biztos. De mivel Gerard okozhat még meglepetéseket, ezért 25-75.

Max (mostani) vs. Bixlow (7 évvel ezelőtti)

Egyértelműen Max. Sok minden telt el a 7 év alatt, és Bixlowot még nem is láttuk harcolni azóta. Plusz láttuk már Bixlow bébijeit meghalni, nem lehetetlen legyőzni. Főleg így, 7 év különbséggel.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 18:08:26 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #149 Dátum: 12 aug 29, 18:26:18 »

Gérard & ultear vs jura és laxus

Azért én ultear-t nem nézném le. :/ Azt ne felejtsük el hogy jura mágiájának az idejét manipulálhatja és ezzel a védelmét feloszlathatja, tehát gérard-nak esélye lesz támadni őt. Laxus is ott van és csak nem hagyja őket úgy mozogni. Laxus ulteart földbe döngölné. Ultearnak kis esélye van jura ellen azzal hogy feloszlatja a mágiáját és azokkal a gömbökkel támadja + ott van neki a jég alkotó mágia és ezzel valamelyest távol tudná tartani kis ideig laxust de akkor is laxus villámai összetörik. Laxusék nyernek de nem 75-25-re. Inkább 65-35.

Új harcok:

Azuma & Rustyrose vs Bluenote
Bluenote vs Laxus
Rustyrose vs Erza
Rustyrose vs Mira
Lucy ( mostani ) vs Kain

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 18:31:02 írta Kentonsama » Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins