24 nov 27, 16:43:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749859 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3300 Dátum: 15 dec 03, 12:20:10 »

Karácsonykor is lesz rész, ráadásul az ív befejező epizódja, király Nevet
Naplózva

bijuu93
Újonc
*

« Válasz #3301 Dátum: 15 dec 03, 18:07:43 »

A Fairy Tail OVA részeit hol tudom letölteni Magyar Felirattal ?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3302 Dátum: 15 dec 05, 15:31:50 »

S2 87. rész:

Sajnos ez elég gyengére sikeredett :/ Egyáltalán nem volt Fairy Tail-es hangulata a résznek, mivel tele volt flashbackekkel (mint egy shippuuden epizód) ráadásul túl sok volt az Erzás bevágás is (ami igazából szintén flashback). Persze tudom, hogy azért kellett, hogy érzékeltessék a nézőkkel, hogy hol járunk az időben (mert ugye egy ideje kicsit visszaugrottunk a történetben), viszont igazából ezzel csak maguk alá ásnak, mert akárhogy is számolom, rég eltelt a 20 perc... Eddig a FT anime kb. mindig vissza tudta adni a pontos haladást az időben (pl.: Tenrou szigetén, amikor Azuma visszaszámlálós bombát rakott Lisannára, ott tényleg 3 perc telt el Nevet ), de most nem megy nekik. Szerencsére jövőhéten már tényleg lejár a 3 rész óta tartó 20 perc.

Beszéljünk egy kicsit a "harcokról". Sting és Rouge küzdelme és a közös varázslatuk annyira súlytalan és béna lett, hogy az már szomorú és szánalmas. Továbbá azt hittem, hogy egyre kevesebb lesz a cenzúra, de úgy látszik kezdünk visszamenni a dedóba és a tényleges kifröccsenő vér helyett egy fehér izét kaptunk az Ikersárkányok vállából...
Mard Geer vs Natsu & Gray küzdelmét inkább nem is részletezném, mindenki döntse el mennyire tetszett neki. Mindamellett elég nagy pofátlanság volt a rész befejező képsora. Kérdezném az animéseket; melyikőtök fog egy percig is izgulni a Nirvánás Zero Genesis Zero képességének hatása után? Mert a manga témában is beszéltük, hogy kiköpött ugyanolyan a két technika, csak az egyik mágia a másik meg átok.

2/5-öt adok a részre, sokkal jobbra számítottam. Bátran kijelenthetem, hogy az utóbbi 10 epizód leggyengébb darabját láthattuk. Nem így kéne kezdeni a Decembert :/
3 rész maradt az ívből.
Naplózva

jonda08
Újonc
*

« Válasz #3303 Dátum: 15 dec 05, 17:00:18 »

El sem mertem olvasni a 87. részről amit írtál mivel még sehol sem állt módomban megnézi. Mikor lesz elérhető az oldalon a magyar felirat?:o
Naplózva
PeEzZ
Újonc
*

« Válasz #3304 Dátum: 15 dec 06, 17:04:24 »

Hali! Miért nincs új FT rész?
Naplózva
mako6
Újonc
*

« Válasz #3305 Dátum: 15 dec 06, 17:54:21 »

Kijött a Felirat de a rész még nincs fenn. Szerencsére ncoren le tudom tölteni
Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3306 Dátum: 15 dec 06, 18:08:15 »

262. (S2-087) rész

Én egész jól elvoltam ezzel a résszel. Talán mert már nem elvárással ülök le megnézni a FT animét. ^^" Így tudok örülni annak, ha valami apróságot véletlen eltalálnak. Nevet Bár hozzáteszem azért még van pár jelenet ebben a történetszálban, amit nagyon várok, és tuti nagy hisztit fogok lecsapni, ha elszúrják a hangulatát, vagy a megvalósítást. Nevet

Egyik nagy szemkerekedésem akkor volt ebben a részben, mikor ugye Natsu Gray jéglándzsájában jut fel Mard Geerhez. Ugye ott a jég széttörik, Natsu meg rágyújt Mard Geer-re egy Karyuu no Kouennel. Csak az egész oooolllyyyaaannn lllaaassssssaaan történik, hogy a démon 10x kitérhetne előle... -.-" Ha már meglepetés támadás, akkor pörögjenek!

Általában kedvelem a jól hangzó és tartalmas nakama-szövegeket, de ebben a részben egy kicsit sok volt belőlük. ^^"

A Memento Mori nem lett rossz látványra, de tényleg eléggé hajaz Zero mester Genesis Zerojára. ^^"

És a következő rész ajánlójában végre, VÉGRE nem lőtték le a csattanókat! Meg is nézem, hogy nem esik-e odakint piros hó... Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
SugoiMardGeer
Újonc
*

« Válasz #3307 Dátum: 15 dec 06, 18:36:55 »

262. Rész

Hát nagyon sok mindent nem tudok róla mondani.  Nevet
A flashback-ek közül szerintem csak a Laxus-osra nem volt szükség, a többi helyén való volt.  Mosolyog
Sajnos Jiemma legyőzése tényleg nem volt olyan jó.  >.<# (De azért örültem, hogy végre vége Jiemmának, mert már nagyon idegesített Nevet )
Igneel rövid harca Acnologiával szerintem nagyon jól sikerült most.  Mosolyog
A Mard Geer elleni csata sajnos sokkal jobban átjött a mangában, de itt se volt azért olyan rossz. Egyetlen dolog ami tetszett, az a memento mori-ja volt Mard Geer-nek.  Nevet

Legjobb jelenet: Acnologia VS Igneel
Legrosszabb jelenet: Eléggé sok volt, de még mindig az Erzás jeleneteknél tartok ki.  >.<#
A rész értékelése pontszámmal: 4/5
Naplózva
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3308 Dátum: 15 dec 12, 11:13:55 »

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem tetszett ez a rész.Nagyon mérges vagyok amiatt, hogy mintha hetente mások csinálnák az epizódot.Minden 2. héten kapunk egy ilyen részt, ami tetszetős, a köztes heteken meg egy elég gyenge részt.Ezek szerint a jövőheti hihetetlenül érzelmes epizódot lehet elcseszik Szomorú Viszont az utsó rész meg jó lesz nagyon Nevet JA! Hozzátenném hogy Natsu szinkronhangjánál nincs jobb véleményem szerint Nevet Mindig a hideg ráz.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 12, 11:16:17 írta Oliver » Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #3309 Dátum: 15 dec 12, 19:15:49 »

Hát a mai rész is elég pocsék lett, az animálás még mindig nem megy, de mikor natsu megfejeli mard geert a dragon force módban akkor mi az a félbemaradt  üvöltés ?? "ÁÁh!" és ennyi és mard geer is betol egy ugyanilyet, kegyetlen szánalmasan nézett ki, mintha a kiáltások háromnegyedét levágták volna..... annyira mangahűk akarnak lenni hogy már az üvöltéseket is kb 3 betűsre csinálják mint a mangában.... ráadásul Natsu dragon force módja is elég gagyin nézett ki ezekkel a sötétzöldes barnás pikkelyekkel....Igneel még mindig full unott hangon beszél bár lehet azért mert a szinkronja se fiatal már ikszdé Na mindegy örömmel látom hogy nagyrészt sikeresen elrontották a tartaros arc-ot is. Sting és Rogue múltheti ikertámadása is kb......de szép lenne ha a Madhouse átvenné a Fairy Tail-t a One Punch Man után.  Pojén
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3310 Dátum: 15 dec 12, 19:29:06 »

Egy one punch man animalast szívesen elviselnek

Nekem nem volt gond a résszel, bár Viecelogiat és Skiadrumot nem nagyon mutattak, amit sajnálok :/
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3311 Dátum: 15 dec 12, 21:25:55 »

Egyetértek. Animálás megint nem volt és a sárkányok megjelenése is lehetett volna hatásosabb és mutathatták volna többet őket, de ez a mangában is így volt. A fejezet végén megjelentek hirtelen pár képkockában, majd a jövőheti rész kárpótol minket, legalábbis remélem Mosolyog
Azért elég One Piece-es volt a mai rész: 4. perc után kezdődött a konkrét epizód és a cím az utolsó jelenetre, azaz az ending előtti 2 percre illett csak.
Az mondjuk okos ötlet volt a készítőktől, hogy tettek be egy kis filler jelenetet, ahol a céhek próbálták elpusztítani az arcokat. Ha lett volna legalább animáció, akkor én maximálisan meg lettem volna elégedve a dologgal, de így csak újra bemutatták a J. Rouge-os ív után, hogy hiába a sok céh és azok mágusai, a sok szereplő -mint kb. az összes shounen-ben- rengetegszer nem elég semmire :/
Amúgy Natsu DF és Gray félig démon módja is olyan bénán volt meganimálva, így kb 3-4 képkockás átfedésből állt az egész át- és visszaalakulás... Legalább ezeket csinálnák meg rendesen.
Sőt, a mangával ellentétben itt nem volt vicces Doranbolt reakciója Lisanna meztelen testére, mert teletömték a jelenetet a többi szereplő siránkozásával... Pedig anno úgy nevettünk a mangában ezen: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/412/10 (nem spoiler)
És ahogy nézem megint nem mertek vért alkalmazni.
Szóval ja, volt pár hiba a résszel, viszont a hangulatát elég jól eltalálták szerintem, így nem mondanám egyértelműen azt, hogy egy rossz epizódot láthattunk.
2 rész maradt az ívből. Az utolsó kettőbe illene minden tudásukat beleadniuk, mert ha azokat is elrontják, akkor az egész Tartaros arc inkább gyenge lesz az animében, mintsem élvezhető.
Naplózva

Revi95
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3312 Dátum: 15 dec 12, 22:39:57 »

Én igazából csak ezt hiányoltam a részből:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/411/9
és ezt:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/411/11 Mosolyog
Naplózva
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3313 Dátum: 15 dec 13, 12:21:28 »

Animációba tény h nem volt nagy szám de nekem átjött a dolog a szinkronhangok miatt Nevet Arra leszek kíváncsi hogy oldják meg a kövi részt Nevet Tuti hogy nem jól  Neeem
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3314 Dátum: 15 dec 13, 23:54:53 »

Egy picit túlzásnak érzem, hogy míg Wendy Dragon Force módban el tudott pusztítani egy Arcot, plusz még Ezelt is beledarálta, addig a Sabertooth nagyágyúi, akik közül az egyik istenölő, meg rá sem tudnak karcolni... Se a Lamia Scale, ahol szintén van egy istenölő, plusz Lyon és Jura, aki az 5. a Tíz Szent Mágus közül. Ekkora felsülésekért nem kellettek volna ezek a töltelék jelenetek, hiszen ezek nem voltak mangában.

Á, pont a legjobb résznél lett vége. Pedig már annyira vártam a sárkányokat. *.* Főleg Metallicanát (kíváncsi vagyok a hangjára és még valamire, ami még spoiler) és Weislogiát (mangában nagyon jól nézett ki az árnyéksárkány).

Igneel hangja nagyon jó. Bár kicsit tényleg hallható, hogy a szinkronszínész már nem fiatal, de attól még... ^^ És ha a következő rész addig tart, ameddig gondolom, akkor lesz még egy nagy alakítása. kacsint Vagyis lehet, ha az anime készítői nem szúrják el. Szomorú
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins