24 nov 27, 15:11:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749747 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3330 Dátum: 15 dec 25, 23:31:47 »

Egyelőre itt: http://www.nyaa.se/?page=separate&user=271427
Meg itt: http://naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=94

Rövidesen felkerül Indavideóra is.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
imi112
Újonc
*

« Válasz #3331 Dátum: 15 dec 25, 23:58:04 »

Megvan, köszönöm. Mosolyog Csak más a részek neve egy picit és ezért nem vettem észre korábban. Mosolyog
Naplózva
AFR
Gennin
*

« Válasz #3332 Dátum: 15 dec 26, 00:28:15 »

Pár kérdés.
Natsunak itt miért arany lángok borítják a testét mint mikor Gérard arany lángjai miatt változott Dragon Force-ba?
Itt saját erejéből érte el akkor sima lángoknak kellene lenniük.
Pedig annyira vártam h végre láthassam a Metsuryuu ougi: Shiranui gata, Guren Houoken-t sima lángokkal
erre
miért???

óóó és Gray Demon Force vagy mi?

Az Arcokat miért volt elég szétcsapnia a sárkányoknak ha amikor Wendy tette ugyanezt az nem volt elég?

Sting és Rogue miért nem használta a harcok alatt a "Dragon Force"-t amit a Mágia Játékok alatt?
[Akkor ketten meg se izzasztották Natsut így nem éreztem túl reálisnak h a nélkül lépést tartottak Natsuval annyira h segíthessenek és ne csak hátráltassák
illetve h leverték a felturbózott ex-céhmesterüket Jienmát
mert ha felturbózva gyengéb kettejük nem max erejénél akkor annak idején mikor a szállodájukban tombolt Natsu akkor Natsu vagy úgy vágta gyomorba mintha csak legyintene (és akkor szörnyen lebecsülte az elenfelét ami nem rá vallana) vagy egy ütésből ki kellett volna csinálnia Jeinmát]

Előre is köszönöm a segítséget
Naplózva
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3333 Dátum: 15 dec 26, 10:55:06 »

Ep. 90

Na hát végre eljutottunk a végére. Az animációt itt is kispórolták, de legalább a zenével átjöttek az érzelmek. Jövő héttől Zero, reméljük értelmes grafikával fog visszatérni a fő történet szál. Van valakinek infója meddig fog tartani? 13 részes a manga csak nem 2 rész/epizóddal haladnak.   
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3334 Dátum: 15 dec 26, 13:51:44 »

Fairy Tail anime 265. epizód (s2-090)

Tetszett. Hátast nem dobtam, de tetszett.

Három dolog volt egy kicsit furcsa:
- Igneel odaégett színe (mondjuk egy olyan támadás bekapása után... ^^"),
- Gray zokogása,
- Minerva sírása (egy kicsit túlzónak éreztem).

Metallicana hangja zsír lett. Nagyon ismerős a hang, de elég keveset beszél ebben a fejezetben, így nem tudtam rájönni, melyik szinkronszínész az. ^^"

A végén a zárány kis összefoglalója az ívről király lett. Persze a bowlingozó Lamy-kat nem hagyhatták ki... -.-"

És a következő résszel kezdődik a Fairy Tail Zer0 feldolgozása. *.* Reméljük a legjobbakat! Ilyenkor mondom, hogy ha mást nem is csinálnak, akkor CTRL+C, CTRL+V a mangát, és bár világot nem fognak megváltani vele, de legalább hül'eséget sem csinálnak. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #3335 Dátum: 15 dec 26, 15:02:23 »

Chakra,Metallicának ugyanaz a szinkronhagja mint Cobrának  Nevet ez egy jó rész volt.Kíváncsi leszek a Zerora.
Naplózva
AFR
Gennin
*

« Válasz #3336 Dátum: 15 dec 26, 15:54:36 »

Egy valami nagyon cseszte a szemem és az a sárkányok szájmozgása beszéd közben
olyan mintha bábúk lennének amiket dróttal mozgatnak
inkább lenne végig zárva a szájuk mintha telepátiával beszélnének de a legjobb az lenne ha úgy mozogna mint ahogy az emberekét csinálják meg
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3337 Dátum: 15 dec 26, 21:09:40 »

Chakra,Metallicának ugyanaz a szinkronhagja mint Cobrának  Nevet ...

És tényleg hasonlít. o.O Kösz.

AFR:

Ez az! Ezt felejtettem el. Köszi AFR!
A sárkányok úgy tátognak, mint a partra vetett hal. Szomorú
Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3338 Dátum: 15 dec 27, 00:25:51 »

Nekem ez a rész most bejött! 1-2 helyet kivéve a rajzolás nagyon szép volt szerintem.Amúgy beszéltétek anno h tartaros arc után van rá esély h visszatérnek az élénk színek...hát nem tudom a previewben Mavisnak elég fakó szőke még mindig a haja :(Mondjuk a kis piros ruhás csajnak meg elég élénknek tűnik.Majd meglátjuk.Kíváncsi vagyok milyen hosszúra tervezik.13 résznél többre nemhiszem h tudják csinálni.Utána meg visszatérni a fősztorihoz necces lenne.Szerintetek mi lesz?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3339 Dátum: 15 dec 27, 01:22:19 »

Nekem ez a rész maximálisan tetszett Nevet Ide nem kellett semmi minőségi animálás (jó, a sárkányok beszéde lehetett volna jobb, de ez a Pierotnak se megy a Bijuuk szájmozgásánál), csak simán vissza kellett adniuk a manga hangulatát, amit sikerült nagyon eltalálniuk Mosolyog
Ráadásul végre újra kaptunk ív-összefoglaló ending montázst. Annnnyira hiányzott már ez nekem, nem tudom miért hagyták abba, pedig a Nirvánás is nagyon jó lett.
Szóval 5/5 a rész, nekem nagyon bejött. Elég késő van hosszabb fogalmazásra, szóval majd inkább holnap írom le a véleményemet a Tartaros Arcról az animében.
Most akkor 2 hét pihi a FT esetében is :/ Aztán pedig elkezdik a 12 fejezetes Zero feldolgozását. Engem is érdekel hány részes lesz, mert ebből normális tempóval csak 6ot lehet kihozni, elég sok filler jelenet kell ahhoz, ha ebből egy openingre való adagot akarnak csinálni. Szerintem az lenne a legjobb, ha ez tényleg hat epizód lenne és aztán egy ugyancsak 6 epizódos flashback történetet kapnánk az Ice Trail (Grayes) esetében Nevet

@Oliver: A színek még nem biztos, hogy újra élénkek lesznek, mert ez még mindig a S2 2. évada (ugye 50-52 rész tartozik egy seasonhoz). Ha megfigyeled az 52. résztől ilyen az S2 és pont akkor kezdődött el ez az évad, ami -ahogy számolom- a 102. részig fog tartani, szóval még a következő opening ehhez fog tartozni. De amúgy igen az előzetesben a barna hajú lány ruhája nagyon élénknek tűnik. Én egyértelműen örülnék, ha mihamarabb visszatérnének az erős színek, mert emiatt is tetszett meg rögtön a FT animéje anno, mivel első ránézésre is szép volt Mosolyog

Amúgy Mavis szinkronhangja végre bőven kap elég szerepet, kíváncsi vagyok hogy tudja majd átadni folyamatosan a karakterét Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 27, 01:25:00 írta Csabi28 » Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3340 Dátum: 15 dec 27, 02:29:52 »

Az Ice Trail nekem nem nagyon tetszett,de inkább mint valami filler.. Nevet Új opening-endingre is kíváncsi vagyok nagyon!Talán abból megtudjuk h lesz ez  Gondolkozik Na igen nekem is a szinek nagyon tetszettek anno bárcsak úgy lenne h a 1éves timeskip után élénk lenne megint *.* Mavis szinkronjának meg nem lesz könnyű dolga itt..Sok érzelmet kell majd átadnia Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3341 Dátum: 15 dec 27, 12:10:12 »

A Zer0-hoz lehet, hogy csapnak majd még hozzá két bizonyos valaki visszaemlékezéseiből is. Bár még úgy se nagyon lesz meg a 13 rész sem. Arról nem is beszélve, hogy azzal jócskán belekavarnának a történetbe, ha azok a visszaemlékezések nem ott lennének, ahol a mangában. ^^"

Viszont a Zer0-ban vannak elég jó lehetőségek fillerezni. Már ha jól fogják meg a dolgok végét. Azzal gondolom nem árulok el titkot, hogy Mavis múltjáról lesz szó. És azt is tudjuk már a mangából, hogy ez több mint 100 éve volt. Vagyis be lehetne mutatni pl. a mostani céhek akkori formáját. Már amelyik már megvolt akkor is. kacsint Mondjuk kettőtől tudjuk, hogy akkor még nem volt meg: a Blue Pegasus és a Quatro Cerberus, mivel Bob mester és Goldmine mester mindketten korábbi Fairy Tail tagok.
A szereplők egymáshoz fűződő viszonyát viszont kicsit jobban kifejthetnék egy kis fillerben, mert azt kevésnek éreztem a Zer0 mangájában.
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3342 Dátum: 15 dec 27, 16:43:28 »

Csabival teljesen egyetértek a részt illetően.  Mosolyog Szerintem gyönyörű volt, a zenéket pedig szerencsére nem sajnálták és nagyon jó helyeken kezdték el, hogy elérjék velük a hatást. Persze a jó rész köszönhető a jó mangaalapnak, de azért nem mehetünk el amellett, hogy most tényleg sokat hozzátett az anime. ^^

A Zero pedig a legjobb helyre jön be, az animések legalább izgulhatnak kicsit, mi fog ezután történni. :'D Mavis szinkronját nem féltem, szerintem nagyon ügyes lesz. Az élénk színű lányt (mivel ilyen értelemben beszéltetek róla, ezért így hivatkozok rá ikszdé) pedig Hanazawa Kana fogja szinkronizálni!! Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az idő, hogy ő is csatlakozik a Fairy Tail casthoz. Kíváncsian várom. Szerintem ha fillereznek is a Zero történetében, annyira nem tudják elrontani. Az openingből pedig remélhetőleg kiderül, hogyan döntöttek. ^^

Egyébként a részből kiemelném Juviát és szinkronszínészét, aki nagyon beleélte szerintem magát, az egyik fénypontja volt a résznek.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 27, 16:45:07 írta BrownOsment » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3343 Dátum: 15 dec 27, 17:21:57 »

... Az élénk színű lányt (mivel ilyen értelemben beszéltetek róla, ezért így hivatkozok rá ikszdé) pedig Hanazawa Kana fogja szinkronizálni!! Nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az idő, hogy ő is csatlakozik a Fairy Tail casthoz. Kíváncsian várom. ...

A neve nem tűnt ismerősnek, így kicsit utána néztem, és ha minden igaz, akkor ő volt pl. Suou hangja a Darker than Black, Ryuusei no Gemimiből, vagy Shimei hangja az Ao no Exorcist-ból. Ha ezzel a két szereppel elbírt, akkor az "élénk színű lány" sem lesz gond. Nevet
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3344 Dátum: 15 dec 30, 02:07:25 »

Jóóócskán lemaradtam az animével Nevet De most, boldog békeidőben bőven volt időm bepótolni. Volt is mit Nevet Még az ikersárkányok megjelenése volt az utolsó rész, amit láttam "rendesen", menetrend szerint. Az meg kb. 15 résszel ezelőtt volt Nevet
És a részek többsége nekem nagyon tetszett. Volt pár rész, amit untam, meg aztán, az Erza-Kyuka itt sem lett jobb, de hát szarból nem lehet várat építeni. Bocsánat Nevet
Az animációk persze elég silányak voltak, egy-két pozitív kivételtől eltekintve (a sokat emlegetett Jiemma harc), de engem ez nem tud kiakasztani, mint a rossz rajzolás. Márpedig a rajzolás nagyon-nagyon szép volt, kifejezetten gyönyörű sokszor, a szinkronhangok egészen zseniálisak (főleg Natsué, én talán nem is tudok jobban eltalált szinkronhangot, úgy all in, amilyen animét ismerek), a soundtrackek is nagyon jók lettek már így a Tartaros végére.
Néhány pillanatot szerintem jobban is eltalálhattak volna, de volt pár, ami meg egészen zseniálisra sikeredett.
Szóval ha összegeznem kéne az elmúlt 15 részt, akkor azt mondanám, hogy 8/10, és egészen meg vagyok vele elégedve, mert ez alá nem nagyon ment (ritkán), fölé viszont jóval gyakrabban.
Tényleg, ha animáció is lenne néha (legalább a fontos pillanatokban), akkor egészen kiváló anime is lehetne. Meg ki tudja, lehet lesz is.

Ja, és a Zerot meg már előre várom Nevet Oda nem is kell nagy animálás, szép rajzok viszont annál inkább. Attól meg nem félek, hogy az nem fog menni.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins