24 nov 27, 15:42:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749793 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Oliver
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3345 Dátum: 15 dec 31, 00:55:31 »

Szerintem se lett összességében rossz ez az ív.Egyszer még ha lesz időm megnézem elejétől egybe aztán úgy lehet még jobbnak fogom látni.Amúgy azt furcsálom h ilyenkor már tudni kéne az új opening/ending címét és előadóikat.Mi lehet ez mögött?  Gondolkozik
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3346 Dátum: 15 dec 31, 10:42:05 »

Már lehet tudni Mosolyog
Az új openinget Kavka Shishido biztosítja és az Ashita o Orase címet viseli.
Az új endinget pedig a SOLIDEMO együttes fogja énekelni Landscape néven.
Én egyik bandát se ismerem, szóval nem tudom mire számítsak.
Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3347 Dátum: 15 dec 31, 16:28:13 »

Áh!Értem Köszike! Mosolyog Utánanézek milyen zenéik vannak.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3348 Dátum: 16 jan 02, 14:38:29 »

Mivel a mai napon nincs új epizód, ezért megragadnám az alkalmat, hogy összefoglaljuk az anime Tartaros ívét. Elsősorban én a mangával hasonlítanám össze és elemezném, hogy egy animációs sorozathoz képest mennyire sikerült jól teljesítenie a Fairy Tailnek 2015-ben.
Hogy jobban átlátható legyen az írásom, csoportokba szedtem az adott elemzési szempontokat. Előre szólok, elég hosszú lesz, de igyekeztem minden perspektívából megvilágítani a sorozatot.
Akkor csapjunk is bele!

Látvány:

-Rajzolás/Állóképek: Talán nem árulok zsákbamacskát azzal, hogy amire minden néző egyből felfigyel egy animációs sorozatnál, az a képvilág. Mivel az anime-nek a legtöbbször van képi forrása a manga miatt, így a stúdiónak nincs szüksége nagyobb fantáziára, hogy hogyan ábrázolja az adott szereplőket és helyszíneket. Ezért én itt (is) elsősorban azt vizsgálnám meg, hogy mennyire tudta visszaadni az ÁLLÓKÉPEKET a mangához viszonyítva. A helyzet az, hogy - szerintem ezzel sokan egyetértenek- nagyon jól!!! Biztos emlékeztek a S2 elejére, ahol tele volt béna fejekkel és arcokkal a sorozat, hát ahhoz képest most ég és föld a különbség. Az anime készítői gyönyörűen tudják megrajzolni a szereplőket. Bátran kijelenthetem, hogy heti sorozathoz képest ez határozottan jó teljesítmény a stúdiótól, megveregetném érte a vállukat. Azonban nem árt még egy dolgot megemlítenem ebben a pontban. Az pedig a, színvilág.
Sokaknak, köztük az elején nekem is, határozottan nem tetszett az, hogy a Fairy Tail anime egyik legnagyobb szépsége, a gyönyörű és domináns színek eltűntek a sorozatból. Elég csak két egyértelmű példát írnom: Lucy és Erza haja. Alapjában véve én se örültem ennek, de ha belegondoltok ez a Tartaros "arc" volt a sorozat eddigi legsötétebb íve, ugyanis sok szomorúság érte a főszereplőket, amiknek a java része halál miatt volt. Persze az Oracion-Seis Brain-jén kívül csak démonok, sárkányok és már alapból hullák "haltak" meg, de akkor is elég sok elmúlás történt ebben az ívben, ezért így utólag belegondolva nekem teljesen rendben volt ez a szürkés, "mintha kifogyott volna a tinta" árnyalat. Nem is szaporítanám tovább a szót, mert még sok pontunk lesz, de a rajzolásra én egyértelműen megadnám az 5/5-öt.

-Animálás: Mit értünk ezalatt? Sokak számára talán összefügg az előbbi témával, de itt egészen másról van szó. Talán a legkönnyebben úgy tudnám elmagyarázni, hogy egy adott mozgalmas jelenetet (mivel shounen, így leginkább a harcokra gondoljatok) hány darab képkockával hajlandóak kivitelezni és milyen hosszú ideig. Az a legjobb eset, ha nem vesszük észre, hogy ugyanazt a képkockát bámulják másodperceken keresztül. Másik buktatója még a dolognak, ha megjelenik az animékre oly jellemző egyszínű, de mozgó "csíkokban" gazdag háttér, miközben a szereplő igazából nem is mozog. Sajnos legtöbbször ez történt meg a FT-el is. Majdnem mindenki észrevette itt (vagy legalábbis mások írása alapján leesett nekik is), hogy ez az anime elég gyenge az ilyeneken kivitelezésében. Ha kaptunk is egy igazán jól megkoreografált harcjelenetet, akkor az is csak 10-20 másodpercig tartott (lásd Ikersárkányok vs Jienma, Gray vs. Silver). Sajnos a legtöbbször itt is nagyon ragaszkodtak a mangához, és ahhoz hasonlóan itt is csak a támadás vázlatait mutatták, de nem voltak hajlandóak összefüggő, folytonos animálást csinálni a panelek között.
Nyilván a legtöbb heti animénél is csak ritkán fordul elő élvezhető animálás, de akkor is sokkal többször, mint a Fairy Tail S2 sorozatában. S1-ben ugye volt azért sok gyönyörű harc, (nekem speciel a Natsu (& Gajeel) vs Laxus, Szövetséges Céhek vs Oracion Seis és Laxus vs Hades mester a kedvenceim, de elég sok minőségi volt amúgy) de itt nem nagyon tudnék egyelőre olyat megemlíteni, amit rengetegszer vissza fogok nézni.
Nincs ezen mit szépíteni, ebből a szempontból csakhogy nem a béka feneke alatt van az anime. 2/5

-Cenzúramentesség: Ezt még mindenképp a látványhoz sorolnám, nem árt megemlíteni. Én itt csak és kizárólag azt figyeltem, hogy mennyire adja vissza a mangában szereplő 12+ tartalmakat, ami általában a vért vagy meztelenkedést (echit) jelentette. Nos, a helyzet nem is olyan rossz, ha belegondoltok, mi volt a Fairy Tail S1 legelején. A Tartaros ívben már több helyen volt vér, igaz legtöbbször csak néhány csepp (bár egy bizonyos filler harcnál jóval több*), de akkor is volt! A meztelenkedés viszont más dolog, bár itt leginkább csak az Erza-Kyouka vallatóteremre lehet gondolni, ami igazából nekem sem volt teljes mértékben csalódás, mert így tényleg komolyabban lehetett venni, de a mangához képest egyértelműen NAGYON erős cenzúra volt. Azonban még mindig beszélhetünk egy dologról, mégpedig- az általában lány- szereplők darabokra szakadt ruháikról és az így kivillanó testrészekről, amit bőven megkaptunk, elég csak a 90. rész ending montázsát megfigyelnünk Nevet
Ráadásul, ha belegondoltok a régi sok chibis félidőjelző, ending és előzetes teljesen eltűnt az S2-re a sorozatban, szóval már csak emiatt is érezhető, hogy az anime célzott korosztálya minimum 4-5 évvel megnőtt.
Szóval személy szerint, nekem ez a cenzúra bőven elfogadható volt. Igazából volt is meg nem is. Természetesen a mangában mindig szabadabb lesz a kötöttség. 3/5

Az átlagok szerint a Látványban 3,33/5-ös szintet ért el a Tartaros ív az én elemzésem szerint, de ugye ettől még jóval több dolog van egy animében.

Hangok:

-Szinkronok: Igazából erről nem írnék sokat, mert ez elég egyértelmű. Én rengeteg animét láttam már, de ennyire jó szinkronszínész bandát sehol se találtam még. A Seiyuu-k nagyon beleélik magukat a szerepükbe és lehet hallani a hangjukon (mondjuk mi máson Nevet) , hogy tényleg szeretik csinálni. Nekem leginkább a 2+1 főszereplő, Natsu ( Kakihara Tetsuya), Lucy (Hirano Aya) és természetesen Happy (Kugimiya Rie) hangja tetszik a leginkább és hatalmas tisztelet, hogy 270 rész után még mindig kitart a lelkesedésük Mosolyog 5/5

-Háttérzenék (ost-ok): Nos, ez is egy érdekes dolog az S2-vel kapcsolatban, ugyanis a kezdetekor nagyon gyenge volt a muzsikák felhozatala, azonban már sikerült elég jó darabokat összegyűjteniük, emiatt pedig a hangulata is sokkal jobb lett**. Nem mondom azt, hogy már van olyan jó és annyi jó háttérzenéje az S2-nek, mint amilyen és amennyi jó az S1-nek volt, de egyértelműen jobb a helyzet, mint 1 éve volt: 4/5

-Opening és endingek: Ez nem olyan fontos dolog igazából és a látványba is bele lehetne sorolni, de szerintem inkább ide illik, ugyanis egy jó zene rendesen be tudja indítani az embereket (vagy mondjam úgy, hogy tűzbe tudja hozni?  Pojén ), ugyanis a jó openingek megadják az alaphangulatot az egész részhez, míg az endingek... hú... De lássuk elsőnek az openingeket. A számomra 4/5-ös Napfalust (ugye az is része a Tartaros ívnek) leszámítva, az elmúlt 2 nyitán nagyon tetszett mind zenére, mind képvilágra. Azonban az endingek nevetségesen alulteljesítettek. A Napfalus zárány mondjuk elég jó dallammal rendelkezett, de a legutóbbi kettőnek se a látványa, se a zenéje nem volt erős. Igazából a 3 openingre átlagosan 5/5-ös szintet mondanék, de az endingekre a legnagyobb jószívűséggel is csak egy 2/5-öt, így a kettőt összevonva egy 3,5/5-ös szintről beszélhetünk.

Átlagolva a hangokat, amik tényleg elég fontosan egy animációs sorozatnál, egy erős 4/5-ről beszélhetünk, ami szerintem teljesen rendben van, ugyanis a mangában minden "néma", tehát a képzeletünkre van bízva minden. Azonban az anime a szinkronhangokat nagyon jól eltalálja kb. minden szereplőnél és a háttérzenékben is egyre erősebb a felhozatal. A Fairy Tail openingjei mindig is erősek voltak szerintem, főleg ahhoz képest, hogy 3 havonta lecserélik, viszont mire az endingekhez érnek úgy tűnik elfogy minden energiájuk/lelkesedésük.

"Láthatatlan dolgok":

-Feldolgozási tempó: Itt ugye azt értem, hogy átlagosan mennyi manga fejezetet dolgozott fel egy epizód. Nem szezonos animéknél szerintem a 2/1 tempó az ideális (kivéve, ha rendszerint 20+ oldalas fejezetekről beszélünk), amit a Fairy Tail S2 Tartaros ívjének is sikerült teljes mértékben kiviteleznie, 1-2 epizódot leszámítva*** 5/5

-Töltelék (filler) jelenetek, fantázia: Nos ez elég szorosan összefügg az előző szemponttal. Egy átlagos mangafejezetet legfeljebb 8 perc alatt elolvasunk normális tempóval, mivel általában kettőt dolgozott fel egy rész, ez 16 perc konkrét játékidőt jelent, kivéve ugye azt az ***1-2 epizódot, ahol csak 1, vagy annyi fejezet se került feldolgozásra, értem itt a Gerard, Meldy és az újdosült Oracion Seis társainak a találkozását Rusty Rose-al, vagy azt a bizonyos Laxus vs Tempesta csapó kettőt, ahol filler jelenethez képest *rengeteg vért köpködtek fel a harc résztvevői. Szerintem ezek a részek igazából teljesen rendben voltak és nem is várnék el több ilyen filler típusú epizódot egy 2/1-es adaptációnál. Azonban!! Ahogy előbb említettem, a színtiszta játékidő 16 perc, ezért 4-5 perc időhúzás általában mindig kell, ha nem hosszabb a feldolgozott fejezet. Mivel lehetne ezeken elütni? Igazából szituációtól függő, az Erza, Minerva és az Exceedek kontra kis démongomba fillerjelenetek is jók lettek volna, ha nem játsszák be ilyen sokszor, de szerintem egyértelmű, hogy egy Shounen sorozatban az lenne a lehető legoptimálisabb eset, ha a harcjeleneteket töltenék ki + 1-2 perc töltelék verekedésekkel. Sajnos azonban 1-2 ilyet leszámítva, egyáltalán nem volt ez megfigyelhető a Tartaros ívben, ami ugye elsősorban annak köszönhető, hogy még a mangák paneljeit sem képesek megfelelő animációval ellátni. Ezért mit kaptunk a legtöbbször, főleg az ív elején? Biztos mindenki emlékszik rá: 3-4 PERCES ELŐZŐ RÉSZ "TARTALMÁT" !! Bár igazából 1-2 konkrét jelenetet adtak le ctr-c + ctrl-v alapon, amiknek ráadásul nem voltak képesek kijavítani a rajta lévő hibát/hibákat, itt elég csak a Napfalus Warrod levágott vállára gondolni. Azért szerintem ez elég nagy pofátlanság, mert igazából nekem nincs bajom az előző részek tartalmával, ha AZ TÉNYLEG TARTALOM, tehát a narrátor/főszereplő max 1-2 percig összefüggően elmondja mi történt a múltheti részben, vagy eddig az ívben, nem pedig ugyanazt a jelenetet vágják be folyamatosan, ami nyilván a legkönnyebb "megoldás" a stúdiónak.
Szóval ja, ebben is elég gyenge volt az anime Tartarosa. A mangás dolgokat legtöbbször jól visszaadták, de annál többet egyáltalán nem voltak hajlandóak készíteni nekünk. 3/5

-Hangulat: Ironikus módon a végére hagytam talán a legfontosabbat, a sorozat "lelkét". Igazából ez elég szubjektív, ugyanis akkor is lehet élvezni egy animét, ha annak gyenge a története vagy a megvalósítása. Itt jönnek képbe a rajongók is, akik a szereplőkért vagy valami másért mindig is szeretni fogják a sorozatot, még ha az csak árnyéka is lesz régi önmagának. Véleményem szerint a kellő hangulat kialakításában a **háttérzenék is nagyon fontosak. Igazából ezt a kérdést nyitva hagynám mindenki számára és csak az írnám le, hogy ÉN mennyire élveztem ezt az ívet az animében, amire ugye a legnyilvánvalóbban úgy kapnék választ, ha átlagolnám a heti részekre adott pontjaimat (mert legtöbbször ott is értékeltem). Meg kell említenem, hogy nekem az S2 Mágiajátékok/Jövő Rouge és Eclipse Csillagszellemek íve közel sem tetszett annyira, mint ez a Tartaros, hiába volt ennek az elején keserű szájíze a kihalt színvilág miatt. Én egy erős 4/5-öt adnék a hangulatra, mivel a legtöbbször sikerült úgy eltalálniuk azt, amit a manga is adott.

Átlagolva ezeket a "láthatatlan dolgokat" szintén egy 4/5-öt kapunk.

Végül pedig átlagolva az átlagokat (sry math haters) egy 3,777-es értéket kapunk, ami inkább 4, mint 3,5.
Tehát SZÁMOMRA az egész Tartaros ív egy 4/5 szinten volt, amit logikusnak tartok, ugyanis a legtöbbször ilyen értékkel pontoztam a heti epizódokat is (néha volt 5/5, de 3/5 is ellene).
Igazából szerintem sikerült teljesen visszaadniuk azt, ami a mangában volt. Kezdetben ott is nagyon tetszett az ív, de a végén én is csalódtam sok kicsit és néhány nagyot is.
A továbbiakban: Remélem az erős színek mindenképp visszatérnek a következő, vagy legkésőbb azutáni nyitánnyal, mert ez tényleg nagyon kell, hogy megfelelően átadja a Fairy Tail varázslatos világát. Most így belegondolva a démonok átkokat használtak, szóval ez nem is volt teljes mértékben egy varázslatos ív, de ahogy korábban írtam, nekem ez így okés volt, hogy eltűntek a színek, de itt az ideje, hogy újra visszajöjjenek!!  Ördögi
Ezt leszámítva még a harcok megvalósításain kéne fejlődniük. Igen, direkt nem animálást írtam, mert nekem az teljesen rendben van, ha egy beszélgetés, gyaloglás, evés, ivás stb. minimális mozgás minimális képkocka mennyiséget kap, de könyörgök, egy Shounen animénél, ahol a legtöbbször a harc van fókuszban, ott ne sajnáljanak már egy becsületes 3-4 percnyi minőségi verekedést beletenni, hogy aztán többször is visszanézze azt az ember és ezáltal ők is büszkék lehetnének a munkáikra. Mosolyog
De aggodalomra semmi ok, az S2 rajzolása és háttérzenéi egyértelműen javultak, tehát van remény a további fejlődésben is (és sajnos a romlásban is).

Ezekkel a sorokkal zárnám a "beadandó esszémet". ikszdé
Nektek mi a véleményetek a Tartaros ívről, mennyire tetszett a mangához képest az animés változata? Mosolyog Nyugodtan írjon az is, aki csak az animét követi, attól talán még érdekesebb összefoglalót olvashatunk, mert az nagyon koncentrált a történetre is, amit ugye én itt teljesen kihagytam (hú akkor még milyen hosszú lett volna ez a hsz ikszdé).

Utólag is BUÉK mindenkinek! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 02, 14:58:50 írta Csabi28 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3349 Dátum: 16 jan 03, 01:39:55 »

Én egy erős 3/5-öt adnék a Tartaros ívre animében.

A zenéket nem feszegetném, mert csak pár rész óta lehet újra háttérzenéről beszélni. Vagyis olyanról, aminek minimális dallama és kellő hangereje is van.

Az animálás hiánya néhány helyen röhejes volt. Egy szép lassan csavart, szalagos diavetítő is folyamatosabb képet adott volna... Elég ha a sok (Csabi28 által is említett) "bemozgásvonalazott" állóképet említem. És azt, amikor a sárkányok (Igneel és Acnologia) két merev ízületű valamiként egymásnak ütköztek... könyörgöm, 2015-öt írtunk... És ezen még a szép állóképek sem segítenek, hiszen ez nem képeskönyv, hanem "rajzfilm", ami mozgókép. És a sárkányok szájmozgása is, huh. Persze-persze, nem könnyű feladat olyan lénynek szájmozgást rajzolni, amelynek nincsenek ajkai. De akkor hogy lehet, hogy míg a 258. (s2-083) részben Igneel szájmozgása tűrhetően meg volt oldva, addig a 265. (s2-090) részben partra vetett halként tátogtak a sárkányok?

A szereplők animés kinézetével nem volt gond, hozták a manga alapján várt kinézetüket.
Kivéve Skiadrum és Grandine. Többen is felfigyeltünk rá, hogy az árnyék sárkány nem ég árnyéktűzzel, mint a mangában. Pedig az nagyon baró kinézete adott neki. ^^ Grandine pedig... szegény a mangában is mindig másmilyen rajzolást kap, ahányszor csak feltűnik. Ez az animében sem volt másképp.

A szinkronizálás oké volt. Annyi furcsasággal persze, hogy Kyoka és Seilah szinkronhangját felcserélhették volna. Kyokához talán jobban illett volna egy mélyebb hang, míg Seilah-hoz egy lágyabb. Illetve Silver rekedtes hangja először nagyon furcsa volt, mintha színtelennek tűnt volna, de végül is szokható.
Ettől függetlenül a szinkronszínészek jól teljesítettek, erre nem lehet panasz. ^^

"Sajnos" a Fairy Tailre továbbra is igaz, hogy a fillerek szebbek, mint a manga szerinti részek. A miértek szerteágazóak lehetnek, de attól még így van.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3350 Dátum: 16 jan 03, 14:57:16 »

Számomra óriási csalódás volt ez az egész S2, mindig volt valami amiben alul tudta múlni magát. 2/5 de csak azért mert a végére úgy nézett ki mintha nem szarnák le az egész sorozatot. Remélem a Zero után összeszedik magukat végre.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3351 Dátum: 16 jan 03, 20:07:24 »

Őm...esetleg akkor ezt ki is fejthetnéd, alátámasztva a véleményed.

Ugye én az utolsó 15 részt egybe néztem, de azt hiszem, hogy az egész szálra is érvényes az, amit oda írtam. Én 10-es skálán szoktam osztályozni, ha osztályzok, és akkor ez a szál nálam bőven 8/10 volt. Nem tökéletes, de legtöbbször nagyon élvezhető. A rajzolások gyönyörűek, nekem a színvilág is nagyon bejött, a szinkronhangok szinte tökéletesek (főleg Natsué...az szinte nem is szinte Nevet ), a zenék nagyon felpörögtek ebben a szálban (szerintem nem csak a végén jöttek meg). Az openingek nagyon, de tényleg, nagyon jók lettek, az endingek...hát, a mostani szerintem nem rossz (persze nem is fenomenális, de na, 5/10), az azelőtti botrányos volt (3/10), az az előttire meg már nem is emlékszem, de őszintén, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémája a sorozatnak.
Merthogy sajnos nem az, mert mindenki tudja, és látja, hogy az az animáció. Pontosabban annak a hiánya. Sokszor kibeszéltük már, ez van.
A cenzúra jelen volt, főleg az Erza-Kyuka jeleneteknél, ahogy Csabi is mondta, de őszintén, engem ez egyáltalán nem tud zavarni. A harcok közben meg egészen visszafogták magukat, és nem cenzúrázták agyon a véres(ebb) jeleneteket, úgyhogy én ezzel is elégedett vagyok.
Szóval ja, nálam ez, főleg a hangulata miatt (azért jó pár hidegrázós pillanat volt ám itt... jó pár, hála Istennek, sokkal több, mint a mangában), simán 8/10, szóval én akkor is itt leszek, és fogom tudni élvezni az animét, ha nem fog fejlődni semmiben. A mangához már így is rengeteget hozzáad.
De azért ne legyen így.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3352 Dátum: 16 jan 04, 07:49:06 »

Csatlakozom Johnhoz és Csabihoz.Az animációt kivéve nekem nagyon ott volt ez az ív!De tuti emgnézem még1x aze gészet ha nem is egyszerre de 2-3 részbe.Van egy olyan érzésem hogy  a timeskip utáni részek még jobbak lesznek Nevet ami Natsu szinkronájt illeti, szerintem én vagyok a  legnagyobb fanja itt a fórumon Nevet Amennyit én asmv-ket néztem/hallgattam és ahányszor megszólalt Natsu az épp epic mérges hangján annyiszor rázott ki a hideg Nevet Hihetetlenül jó!Sajnos egy ideig most nem fogjuk hallani valószínűleg Szomorú Jöjjön már az a Zero!!!
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3353 Dátum: 16 jan 06, 16:11:01 »

266   Fairy Tail Zero: Fairies in Your Heart
FAIRY TAIL ZERO 心の中の妖精 (FAIRY TAIL ZERØ: Kokoro no Naka no Yōsei)   Jan 9

267   Fairy Tail Zero: The Beginning of the Adventure
FAIRY TAIL ZERO 冒険の始まり (FAIRY TAIL ZERØ: Bōken no Hajimari)   Jan 16

268   Fairy Tail Zero: Treasure Hunt
FAIRY TAIL ZERO トレジャーハント (FAIRY TAIL ZERØ: Torejā Hanto)   Jan 23
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3354 Dátum: 16 jan 06, 18:21:47 »

A részcímeket összehasonlítva a mangáéval, nekem úgy tűnik, hogy az első 2 epizód az első 3 fejezetet fogja feldolgozni (tehát másfeles tempóval részenként) és a talán a "Treasure Hunt"-tól kezdve elkanyarodik a történet különböző filler irányokba. Ha ezek ki tudnak tenni 5-6 részt (amit nem nehéz), akkor a következő opening, azaz 3 hónap tényleg csak és kizárólag a Zero-ról fog szólni.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 06, 18:25:01 írta Csabi28 » Naplózva

Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3355 Dátum: 16 jan 09, 11:55:10 »

Elsőnek kicsit furin néztem, hogy mi történik de ez az átvezetés kellett, hogy ne csak adhoc kezdődjön a Zero. Szerintem baromi jóra sikerült, újra fairy tail érzésem volt. Zera hangja nekem nagyon bejött. Az OP telitalálat, de ezt megszokhattuk már  ettől a csapattól. Volt háttérzene dögivel, nem mindegyik illett szerintem az adott szituációhoz (amikor Mavist alázza a céhmester) de jók voltak. Yuri hangja Laxus  bow Az első rész csak az 1 mangát dolgozta fel.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3356 Dátum: 16 jan 09, 18:07:48 »

Fairy Tail anime 266. epizód (s2-091) - FT Zer0

Itt-ott pici fillerrel megtoldva, de végre itt a FT Zer0. Nevet
Eddig nem csalódtam benne, bár nem is történt túl sok minden.
A karakterdizájnok is okék, majd még a harcok lesznek kérdésesek.
ezen a szinten még túl sok egyebet nem tudok hozzáfűzni. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3357 Dátum: 16 jan 09, 18:43:28 »

Az elején kicsit néztem azon a Natsu-Happy csámborgáson, de azt kell mondjam nagyon karakter hű lett és elég jól felvezették a Zer0 történéseit Nevet

Új opening: Szerelem első nézésre/hallásra. Legalábbis nekem egyértelműen Nevet Gyönyörű lett a képvilága és a zene is bejön, már vagy legalább 5ször meg is tekintettem és bátran állíthatom, hogy az S2 egyik legjobb nyitánya lett. Kicsit spoileres, de csak azok számára, akik olvasták a mangát, mert azok érteni fogják a jeleket. A csak animések számára szerintem egyáltalán nem az, szóval nyugodtan nézzétek meg Mosolyog 5/5
Azért az durva volt, hogy a 7. perctől kezdődött el. ikszdé Még a shippuudenben voltak ilyenek régebben a Pein-es részeknél.
Ja és amúgy az egész Fairy Tail történetében ez az ELSŐ nyitány, amiben nincs benne Lucy, Erza, Gray és a többiek Nevet Natsu is csak 5 másodperc erejéig látható.

A rész: 1 fejezetet dolgozott fel, de abszolút nagyon szépen és ötletes filler jelenetekkel megtoldva Mosolyog A karakterek elég jó dizájnt kaptak így az első rész alapján, remélem tudják majd tartani ezt a minőséget, bár az S2-nél (leszámítva a legelejét) sose a rajzolás volt a baj. A színek érdekesek még. Nekem úgy tűnt, hogy most egy átmenetet kaptunk a Tartaros ív és a Mágiajátékok színvilága között. Tehát sok helyen fakó még, de néha meg elég erős színek vannak. Nekem ez teljesen bejön egy flashback sztorinál Nevet
A szinkronhangok egyelőre tetszenek, bár ha nem írjátok itt fórumon, én meg nem mondtam volna, hogy Yuri Laxus hangját kapta meg. Olyan furcsa így hallani őt, hogy nem mély hangon beszél, bár így már mindjárt ismerősebb több animéből is, tuti hallottam már sokszor ezt a hangot így, hogy "normálisan" beszél ikszdé Na mind1, tökéletes hang Laxus dédapjának Mosolyog Már csak a hasonlóság miatt is.
5/5

Az ending: A FT S2 sose az endingekben volt erős és sajnos ez az újévvel se változott meg ahogy látom. Végül is ez sem rossz, de egy 3/5 átlagos szintnél jobbat nem sikerült elérnie.

A következő rész 2 fejezetet fog feldolgozni és talán azután kanyarodhat el egy filler irányba a történet.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 18:47:13 írta Csabi28 » Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3358 Dátum: 16 jan 09, 19:50:21 »

Nekem hihetetlenül tetszett az egész!Én is észrevettem pár élénkebb színt főleg Zeira-nál meg Yuri-nál.Úgy vagyok ezzel a Zeroval ha ilyesmi marad nem bánom ha fillerezik 12-13 részig.
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #3359 Dátum: 16 jan 10, 22:51:04 »

Komolyan, az FT anime nem lenne FT anime, ha nem kapnánk ilyen spoileres előzeteseket a végére. Nevet
A környezet kidolgozottsága részletes és szép mint mindig.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins