Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 15 dec 03, 12:20:10 » |
|
Karácsonykor is lesz rész, ráadásul az ív befejező epizódja, király
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bijuu93
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 15 dec 03, 18:07:43 » |
|
A Fairy Tail OVA részeit hol tudom letölteni Magyar Felirattal ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 15 dec 05, 15:31:50 » |
|
S2 87. rész: Sajnos ez elég gyengére sikeredett Egyáltalán nem volt Fairy Tail-es hangulata a résznek, mivel tele volt flashbackekkel (mint egy shippuuden epizód) ráadásul túl sok volt az Erzás bevágás is (ami igazából szintén flashback). Persze tudom, hogy azért kellett, hogy érzékeltessék a nézőkkel, hogy hol járunk az időben (mert ugye egy ideje kicsit visszaugrottunk a történetben), viszont igazából ezzel csak maguk alá ásnak, mert akárhogy is számolom, rég eltelt a 20 perc... Eddig a FT anime kb. mindig vissza tudta adni a pontos haladást az időben (pl.: Tenrou szigetén, amikor Azuma visszaszámlálós bombát rakott Lisannára, ott tényleg 3 perc telt el ), de most nem megy nekik. Szerencsére jövőhéten már tényleg lejár a 3 rész óta tartó 20 perc. Beszéljünk egy kicsit a "harcokról". Sting és Rouge küzdelme és a közös varázslatuk annyira súlytalan és béna lett, hogy az már szomorú és szánalmas. Továbbá azt hittem, hogy egyre kevesebb lesz a cenzúra, de úgy látszik kezdünk visszamenni a dedóba és a tényleges kifröccsenő vér helyett egy fehér izét kaptunk az Ikersárkányok vállából... Mard Geer vs Natsu & Gray küzdelmét inkább nem is részletezném, mindenki döntse el mennyire tetszett neki. Mindamellett elég nagy pofátlanság volt a rész befejező képsora. Kérdezném az animéseket; melyikőtök fog egy percig is izgulni a Nirvánás Zero Genesis Zero képességének hatása után? Mert a manga témában is beszéltük, hogy kiköpött ugyanolyan a két technika, csak az egyik mágia a másik meg átok. 2/5-öt adok a részre, sokkal jobbra számítottam. Bátran kijelenthetem, hogy az utóbbi 10 epizód leggyengébb darabját láthattuk. Nem így kéne kezdeni a Decembert 3 rész maradt az ívből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jonda08
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3303 Dátum: 15 dec 05, 17:00:18 » |
|
El sem mertem olvasni a 87. részről amit írtál mivel még sehol sem állt módomban megnézi. Mikor lesz elérhető az oldalon a magyar felirat?:o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PeEzZ
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 15 dec 06, 17:04:24 » |
|
Hali! Miért nincs új FT rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mako6
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 15 dec 06, 17:54:21 » |
|
Kijött a Felirat de a rész még nincs fenn. Szerencsére ncoren le tudom tölteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 15 dec 06, 18:08:15 » |
|
262. (S2-087) rész Én egész jól elvoltam ezzel a résszel. Talán mert már nem elvárással ülök le megnézni a FT animét. ^^" Így tudok örülni annak, ha valami apróságot véletlen eltalálnak. Bár hozzáteszem azért még van pár jelenet ebben a történetszálban, amit nagyon várok, és tuti nagy hisztit fogok lecsapni, ha elszúrják a hangulatát, vagy a megvalósítást. Egyik nagy szemkerekedésem akkor volt ebben a részben, mikor ugye Natsu Gray jéglándzsájában jut fel Mard Geerhez. Ugye ott a jég széttörik, Natsu meg rágyújt Mard Geer-re egy Karyuu no Kouennel. Csak az egész oooolllyyyaaannn lllaaassssssaaan történik, hogy a démon 10x kitérhetne előle... -.-" Ha már meglepetés támadás, akkor pörögjenek! Általában kedvelem a jól hangzó és tartalmas nakama-szövegeket, de ebben a részben egy kicsit sok volt belőlük. ^^" A Memento Mori nem lett rossz látványra, de tényleg eléggé hajaz Zero mester Genesis Zerojára. ^^" És a következő rész ajánlójában végre, VÉGRE nem lőtték le a csattanókat! Meg is nézem, hogy nem esik-e odakint piros hó...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
SugoiMardGeer
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 15 dec 06, 18:36:55 » |
|
262. RészHát nagyon sok mindent nem tudok róla mondani. A flashback-ek közül szerintem csak a Laxus-osra nem volt szükség, a többi helyén való volt. Sajnos Jiemma legyőzése tényleg nem volt olyan jó. (De azért örültem, hogy végre vége Jiemmának, mert már nagyon idegesített ) Igneel rövid harca Acnologiával szerintem nagyon jól sikerült most. A Mard Geer elleni csata sajnos sokkal jobban átjött a mangában, de itt se volt azért olyan rossz. Egyetlen dolog ami tetszett, az a memento mori-ja volt Mard Geer-nek. Legjobb jelenet: Acnologia VS Igneel Legrosszabb jelenet: Eléggé sok volt, de még mindig az Erzás jeleneteknél tartok ki. A rész értékelése pontszámmal: 4/5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 15 dec 12, 11:13:55 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem tetszett ez a rész.Nagyon mérges vagyok amiatt, hogy mintha hetente mások csinálnák az epizódot.Minden 2. héten kapunk egy ilyen részt, ami tetszetős, a köztes heteken meg egy elég gyenge részt.Ezek szerint a jövőheti hihetetlenül érzelmes epizódot lehet elcseszik Viszont az utsó rész meg jó lesz nagyon JA! Hozzátenném hogy Natsu szinkronhangjánál nincs jobb véleményem szerint Mindig a hideg ráz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 12, 11:16:17 írta Oliver »
|
Naplózva
|
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 15 dec 12, 19:15:49 » |
|
Hát a mai rész is elég pocsék lett, az animálás még mindig nem megy, de mikor natsu megfejeli mard geert a dragon force módban akkor mi az a félbemaradt üvöltés ?? "ÁÁh!" és ennyi és mard geer is betol egy ugyanilyet, kegyetlen szánalmasan nézett ki, mintha a kiáltások háromnegyedét levágták volna..... annyira mangahűk akarnak lenni hogy már az üvöltéseket is kb 3 betűsre csinálják mint a mangában.... ráadásul Natsu dragon force módja is elég gagyin nézett ki ezekkel a sötétzöldes barnás pikkelyekkel....Igneel még mindig full unott hangon beszél bár lehet azért mert a szinkronja se fiatal már Na mindegy örömmel látom hogy nagyrészt sikeresen elrontották a tartaros arc-ot is. Sting és Rogue múltheti ikertámadása is kb......de szép lenne ha a Madhouse átvenné a Fairy Tail-t a One Punch Man után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 15 dec 12, 19:29:06 » |
|
Egy one punch man animalast szívesen elviselnek Nekem nem volt gond a résszel, bár Viecelogiat és Skiadrumot nem nagyon mutattak, amit sajnálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #3311 Dátum: 15 dec 12, 21:25:55 » |
|
Egyetértek. Animálás megint nem volt és a sárkányok megjelenése is lehetett volna hatásosabb és mutathatták volna többet őket, de ez a mangában is így volt. A fejezet végén megjelentek hirtelen pár képkockában, majd a jövőheti rész kárpótol minket, legalábbis remélem Azért elég One Piece-es volt a mai rész: 4. perc után kezdődött a konkrét epizód és a cím az utolsó jelenetre, azaz az ending előtti 2 percre illett csak. Az mondjuk okos ötlet volt a készítőktől, hogy tettek be egy kis filler jelenetet, ahol a céhek próbálták elpusztítani az arcokat. Ha lett volna legalább animáció, akkor én maximálisan meg lettem volna elégedve a dologgal, de így csak újra bemutatták a J. Rouge-os ív után, hogy hiába a sok céh és azok mágusai, a sok szereplő -mint kb. az összes shounen-ben- rengetegszer nem elég semmire Amúgy Natsu DF és Gray félig démon módja is olyan bénán volt meganimálva, így kb 3-4 képkockás átfedésből állt az egész át- és visszaalakulás... Legalább ezeket csinálnák meg rendesen. Sőt, a mangával ellentétben itt nem volt vicces Doranbolt reakciója Lisanna meztelen testére, mert teletömték a jelenetet a többi szereplő siránkozásával... Pedig anno úgy nevettünk a mangában ezen: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/412/10 (nem spoiler) És ahogy nézem megint nem mertek vért alkalmazni. Szóval ja, volt pár hiba a résszel, viszont a hangulatát elég jól eltalálták szerintem, így nem mondanám egyértelműen azt, hogy egy rossz epizódot láthattunk. 2 rész maradt az ívből. Az utolsó kettőbe illene minden tudásukat beleadniuk, mert ha azokat is elrontják, akkor az egész Tartaros arc inkább gyenge lesz az animében, mintsem élvezhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revi95
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 15 dec 12, 22:39:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 15 dec 13, 12:21:28 » |
|
Animációba tény h nem volt nagy szám de nekem átjött a dolog a szinkronhangok miatt Arra leszek kíváncsi hogy oldják meg a kövi részt Tuti hogy nem jól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3314 Dátum: 15 dec 13, 23:54:53 » |
|
Egy picit túlzásnak érzem, hogy míg Wendy Dragon Force módban el tudott pusztítani egy Arcot, plusz még Ezelt is beledarálta, addig a Sabertooth nagyágyúi, akik közül az egyik istenölő, meg rá sem tudnak karcolni... Se a Lamia Scale, ahol szintén van egy istenölő, plusz Lyon és Jura, aki az 5. a Tíz Szent Mágus közül. Ekkora felsülésekért nem kellettek volna ezek a töltelék jelenetek, hiszen ezek nem voltak mangában. Á, pont a legjobb résznél lett vége. Pedig már annyira vártam a sárkányokat. *.* Főleg Metallicanát (kíváncsi vagyok a hangjára és még valamire, ami még spoiler) és Weislogiát (mangában nagyon jól nézett ki az árnyéksárkány). Igneel hangja nagyon jó. Bár kicsit tényleg hallható, hogy a szinkronszínész már nem fiatal, de attól még... ^^ És ha a következő rész addig tart, ameddig gondolom, akkor lesz még egy nagy alakítása. Vagyis lehet, ha az anime készítői nem szúrják el.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|