24 nov 27, 15:08:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749744 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Reater
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3285 Dátum: 15 nov 15, 19:49:51 »

Nekem nincs bajom a Macaos részekkel, bár tényleg néha nem kéne annyit csodálkozniuk mindenen.. Nevet Felfokozzák a harc hangulatát (Nekem).

Egyébként meg meghallhatjuk végre Acnologia hangját (szinkronját) végre. Az előzetesben épp motyogott valamit, szóval kíváncsian várom, remélem valami jó kis kiborsoztató hangja lesz. Nevet

Igneel és Acnologia harca egyre jobb lesz, meg azért animálást is fel lehet fedezni benne, pl. ez a föld alatti harc is elég pofásra sikeredett szerintem.  bye bye
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3286 Dátum: 15 nov 16, 18:21:29 »

Fairy Tail Zero Prequel Manga Gets TV Anime Adaptation in January

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-11-16/fairy-tail-zero-prequel-manga-gets-tv-anime-adaptation-in-january/.95398

Naplózva
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3287 Dátum: 15 nov 16, 20:50:04 »

Valószínűleg ez jön filler és kihagyás helyett. Nevet
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3288 Dátum: 15 nov 16, 22:46:23 »

Yuri hangja ugyanaz lesz, aki Luxusé is.  Nevet Zeira hangjára kíváncsi leszek.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3289 Dátum: 15 nov 17, 00:08:24 »

Helyes-helyes! Nevet Elég sok spin-off van még, amit meg lehetne animésíteni fillerezés helyett Nevet Szerintem így senkinek sem lenne ellenvetése a manga fősztori megszakításával Mosolyog
A kép alapján most sárgás színvilágot kapunk a Tartarosos szürkés-fekete téma után. Nekem egyelőre tetszik!
Naplózva

Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3290 Dátum: 15 nov 21, 10:56:20 »

Na EZ rész volt!  bow Ejjha nagyon kitettek magukért most. Sting holy mágiája nagyon királyra sikerült, sokkal jobban bejön mint a régi stúdióé.  Gajeel dala  Nevet Nevet Nevet Remélem tudják tartani ezt a színvonalat. 10/10
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3291 Dátum: 15 nov 21, 13:46:14 »

260. (S2-085.)

Végre megszólalt Acnologia. És egész jó hangja lett. Pont ilyen öntelt tónust képzeltem el neki. ^^ Csak egy kicsit olyan volt, mintha egy vödörből beszélt volna. ^^"

Sting szépen rádumálta Natsut, hogy együtt csapkodják meg Mard Geert. Nevet Ez a mangában is tetszett.

Ahogy a sok Lamy játszotta a fejét, pont arra gondoltam, hogy lépjen már valaki az arcába. És tessék... Nevet
Warrennél egy pillanatra azt hittem, hogy az "ellenfelei" az ő "jóképűségének" kinevetésétől dőlnek ki. ikszdé
Azon a vámpíros nyakharapáson néztem egy sort Lisannától. o.O
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3292 Dátum: 15 nov 21, 17:13:30 »

Váá, ez baromi jó rész lett Nevet Végre voltak harc animálások, persze túlzásba nem vitték, de ez már bőven elfogadható szintű volt! Mard Geer hihetetlenül kecses és felsőbbrendű, ahogy abban a trónban csücsül. Lusta felállni, de hát minek? Nevet Így is bőven elbánik a 3 Sárkányölővel. Akik egyébként szépen rávették Natsut, hogy összedolgozzanak vele. Ez a kép meg:   - Imádom Nevet
De ha már megtérés, azért ez a két kép is magáért beszél Mosolyog

Ki szeretném még emelni a fényhatásokat, főleg a Mard Geer pózolásoknál. Szerintem nagyon jól eltalálták a háttérvilágításokat, amikor őt mutatták, mint a Tartaros végső ellenségét. Abszolút le a kalappal, szó szerint szép volt a rész!
2 elég pörgős, harcokban gazdag fejezetet dolgozott fel, így elkerülhetetlen volt a kisebb filler jelenetek behozatala az epizódba. Értem itt a Gajeel-Levy-s szálat. Ezt is csak dicsérni tudom, nagyon megmosolyogtató volt Nevet
A Lamy árnyékklón sereg engem is irritált, talán az volt az egyetlen negatívum a részben, de legalább végre elintézték őket. Azért a bólingozás már fájt...  smirksweat
Acnologia hangja nekem is tetszik, de tényleg ilyen bádogos beütése van egyelőre Nevet
Szóval abszolút 5/5 ez a rész. Az utóbbi 10 epizód amúgy javarészt 4-5/5, szóval nekem jó ideje már nincs bajom az animével, sőt újra visszahozta a FT hangulatot. Jó, a múltheti gyenge volt, de az elsősorban a mangaka hibája. "Szarból nem lehet homokvárat építeni".

A következő részre kíváncsi leszek, elvileg IGAZI harc animálás lesz benne. Vagy csak az azutániban?
Naplózva

Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3293 Dátum: 15 nov 21, 22:50:45 »

Igen, igen, igen!! Nagyon jó rész volt, azok a megvilágítások, főleg az elején, mikor Natsu nekirohan Mard Geer-nek, hát valami eszméletlen király lett. Acnologia hangja elég jó, érződik, hogy fiatalabb, mint Igneel -> a sárkányharcok egyre jobbak. Animálás elég jó volt szerintem, ráadásul a filler részek is adták, amit kellett :DD

Gajeel dala nagyon vicces volt, ahogy pókerarccal elkezdi tolni a shooby do pob-ot... xD

Mard Geer nagyon jó.... a szinkronhangja annyira el van találva, hogy hihetetlen, nagyon jól játsza :DD ---- legszívesebben amúgy szájbarúgnám.. annyira jó. (a karaktert) xD

5/5 simán. Örültem, hogy a mellékszereplők is kaptak egy kis rivaldafényt, Lisanna pofánrúgása 10 pont a griffendélnek. És Lucy megint nagyon aranyos lett. Nevet Nagyon megszerettem a karakterét.
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3294 Dátum: 15 nov 23, 13:44:47 »

Le a kalappal, ez tényleg nagyon jó rész volt.  Nevet Az biztos, hogy ezen a részen többet dolgoztak, mint amennyit a többin szoktak. Már csak abból is ítélve, ahogy meganimálták a harcot és nagyon jól összeválogatták a zenéket is. Nagyon jól megfért ebbena részben a humor a komolyság mellett. Gajeel-Levy nagyon tetszett és örültem, hogy Lisannáék is kaptak egy kis rivaldafényt. Nekem a vámpírharapás és a bólingozás is bejött. ikszdé A bólingozás alatt pedig imádom azt a zenét.  Nevet A vége pedig nagyon hatásosra sikeredett. Kételkedem benne, hogy mostantól minden rész ilyen rész lesz, de örülök, hogy képesek ilyenre is. ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 23, 13:45:38 írta BrownOsment » Naplózva

SugoiMardGeer
Újonc
*

« Válasz #3295 Dátum: 15 nov 23, 16:44:49 »

260. rész

Összességében szerintem eddig ez a Tartaros történetszál legjobban meganimált része, aminek nagyon örülök.   bow
Egyébként meg úgy vettem észre, hogy Sting és Rogue támadásai az egész arc-ban nagyon jó meglettek animálva.
Sting és Rogue összhang támadása pedig valami eszméletlenül király.  bow Nevet
Mard Geer az egész rész alatt egyszerűen nagyon-nagyon badass volt.   Kúl
Lehet én vagyok az egyetlen, de nekem Acnologia szinkronja valamiért nem tetszik.  >.<#

Legjobb jelenet: Sting és Rogue összhang támadása.
Legrosszabb jelenet: Elfman és Lisanna bowlingozása Lamy-val.
A rész értékelése pontszámmal: 5/5
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3296 Dátum: 15 nov 25, 16:15:03 »

261   Tartaros Arc: The Definitive Demon
冥府の門編 絶対の悪魔 (Tarutarosu Hen: Zettai no Akuma)   Nov 28

262   Tartaros Arc: Memento Mori
冥府の門編 メメント・モリ (Tarutarosu Hen: Memento Mori)   Dec 5

263   Tartaros Arc: Soaring in Ishgar
冥府の門編 イシュガルに舞う (Tarutarosu Hen: Ishugaru ni Mau)   Dec 12

264   Tartaros Arc: Drops of Fire
冥府の門編 炎の雫 (Tarutarosu Hen: Honō no Shizuku)   Dec 19
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3297 Dátum: 15 nov 28, 17:56:16 »

S2 86. rész:

Na hát egész jó epizód lett ez is Mosolyog Mondjuk az első 8 perc elég unalmas lett, de aztán rendesen felpörögtek a dolgok. A Gray megjelenéséhez csatolt ÚJ háttérzenét szerintem nagyon eltalálták és a hangulat is megvolt. Továbbá berakták végül az Ikersárkányok vs. Genma GYÖNYÖRŰEN meganimált 10 másodperces harcot is a trailerből Mosolyog Igaz elég rövid, de ez a 10 másodperc LEGALÁBB 50 képkockából állt, általában szinte fordítva van a FT-ben egy harc jelenet... Szóval baromira jól nézett ki és heti animék között elég durván kimagasló teljesítmény, szinte már szezonos szint. Azonban pont ugyanannyi lett, mint amit a trailerben láthattuk (egy az egyben átmásolták ide) és sajnos egy másodpercet sem voltak hajlandóak pótolni hozzá Szomorú Azért ez kicsit csalódás nekem. Persze 100%, hogy ezt a 10 másodpercet órákig csinálták, de én örültem volna, ha legalább 1 percig lehetett volna nézni Mosolyog Most mondanám, hogy a következő részben talán majd folytatódik, de egyértelmű, hogy nem fog. Sajnos ez ennyi volt. De remélem jól megnéztétek, mert ilyet nem fogtak sokáig újra látni-- tud ilyet is a stúdió, ha odateszi magát. Ha így nézne ki minden harc, én magam alá csinálnék, de tényleg Mosolyog Le a kalappal!
A végén meg megjelent Batman, aki sorozatot tévesztett ikszdé De viccet félretéve elég menőn rajzolták le Mard Geer Etherious formáját Mosolyog

A részre csak egy 4/5-öt adok ezúttal, mert kb. az első fele elég unalmas lett, a másodikban meg nem voltak hajlandóak folytatni a menő kis csatát Szomorú De persze még így is egy jó epizódról beszélhetünk.
4 rész maradt a Tartaros ívből, pont az év végéig fog tartani.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 28, 17:58:58 írta Csabi28 » Naplózva

SugoiMardGeer
Újonc
*

« Válasz #3298 Dátum: 15 nov 28, 18:36:54 »

261. rész

A legelején, az előző részekben történt dolgok visszajátszása most eléggé jó és tömör lett. (Pörgős OST-vel.)  Nevet
Ahogy Csabi28 írta az első fele a résznek eléggé laposra sikeredett, egyedül talán Mard Geer monológja tetszett.
Az Erzás jelenet pedig valami nagyon béna lett, hogy 90 %-ban ugyanazt visszamutassák nekünk...  Szomorú
A második felének a kezdésekor Gray belépője eléggé okés lett (Az új OST pedig nagyon tetszik.  bow ), Jiemma ugyanúgy idegesítő itt is, mint a mangában.  Nevet Egyébként pedig az a 10 mp tökéletes meganimálás nem teljesen ugyanaz, mint a trailerbe. (Célzok itt Jiemma sugarára is, ami ebben a részben lila volt, a trailerben pedig zöld.)
Végezetül pedig Mard Geer megint Badass-kedett, ami nagyon jó volt.  bow bow

Legjobb jelenet: Az a 10 mp kimagaslóan gyönyörű meganimálás. (Sting, Rogue VS Jiemma)
Legrosszabb jelenet: Kb. 2 perc Erzás, Kyoukás újralejátszás.  Neeem
A rész értékelése pontszámmal: 4/5
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3299 Dátum: 15 dec 02, 16:36:49 »

262   Tartaros Arc: Memento Mori
冥府の門編 メメント・モリ (Tarutarosu Hen: Memento Mori)   Dec 5

263   Tartaros Arc: Soaring in Ishgar
冥府の門編 イシュガルに舞う (Tarutarosu Hen: Ishugaru ni Mau)   Dec 12

264   Tartaros Arc: Drops of Fire
冥府の門編 炎の雫 (Tarutarosu Hen: Honō no Shizuku)   Dec 19

265   Tartaros Arc Epilogue: That Is the Power of Life
冥府の門編 【終章】 それが生きる力だ (Tarutarosu Hen Shūshō: Sore ga Ikiru Chikara Da)   Dec 26
Naplózva
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins