24 nov 25, 23:14:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748803 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
tyber22
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2610 Dátum: 14 aug 30, 20:23:51 »

Csabi28, nem fogják elhúzni , mert kb 2-3 rész és vége ennek a történetszálnak, úgyhogy emiatt ne aggódj. Én örülök is neki,mert ez volt a fairy tail történelmének leggyengébb történetszála... kidolgozatlan harcok, és ugy ahogy mondtad senkitől se láttunk hosszabb harcokat, pedig végre itt vannak a nagy sárkányok akikre annyit vártunk erre... hatalmas potenciál volt benne, de nem lett kihasználva. Na mind1,amúgy tényleg nem volt rossz rész. nálam is 4/5
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2611 Dátum: 14 szep 01, 15:07:09 »

Ja amúgy a Tanács vagy a Rúna Lovagok miért nem csinálnak valamit ezzel a sárkányos apokalipszis szituációval? Esetleg a 4 isten szintű Ishvali?? Ők hol vannak? Tényleg annyira imbák, hogy megtehetik lenézni a sárkányokat, vagy Mashimának kellenek ők későbbre hatásvadász jelenetek céljából??? Lehetőleg spoiler nélkül próbáljatok válaszolni, mert én az ilyeneket sose csípem, hogy még bőven lenne erős harcos, de kell későbbre, így nincs...

Szerintem a kérdéseidre a válasz az,hogy minden elég hirtelen történt.Legalábbis én így gondolnám,ha a világukban élnék.A négy "istenke" meg nyilván nem is tudnak a helyzetről,mert alig telt el néhány óra(sztem még annyi se),ilyen gyorsan csak nem terjednek a hírek.Ha mégis akkor azt gondolják,hogy "Majd megoldják". ikszdé
A Tanács?Attól fölösleges bármit is várni. +amit az előbb leírtam
De így hogy megemlítetted a 4 Ishvali-t eszembe jutott,hogy ha a jövőben ahol tényleg 10 000 sárkány foglalta el a földet,ott hol voltak?Vagy ennyire nem használ semmilyen mágia a sárkányok ellen,csak a sárkányölő mágia??

Szerk.:Amúgy még a hatásvadász jelenet amit írtál,az is egy válasz  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 01, 15:07:55 írta Lemoon » Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2612 Dátum: 14 szep 04, 22:46:11 »

Ultear nagy jelenete összességében rendkívül korrektre sikeredett. Lehet, hogy elbírt volna egy picivel több zenei aláfestést, de nem vagyok csalódott a végeredménnyel. Az egyik legkidolgozottabb karakter igazán megérdemelte a minőségi munkát. Mosolyog
Teljesen egyetértek. Annyira örülök, hogy ilyen szépen megcsinálták Urtear nagy jelenetét. Ez volt a kedvencem ebben az arcban jövő Lucy halála mellett. Mintha lett volna egy régi zene a részben, nem? Arra gondolok, ami 9:08 környékén kezdődött. Lehet, hogy nem pontosan ugyanaz és át van kicsit alakítva, de ez egy régebbi szerintem. Vagy lehet, hogy már rosszul emlékszem. Szerintem szépen megcsinálták, Sawashiro Miyuki előtt pedig le a kalappal, nem egyszer lettem libabőrös a rész alatt. ^^

Szerk.: És igen!! Az a háttérzene ennek az átdolgozása. Ezek szerintem számíthatunk arra, hogy a régebbi OST-okból más számok is visszaköszönnek majd?
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 04, 22:52:57 írta BrownOsment » Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2613 Dátum: 14 szep 05, 09:03:52 »

199   The Grand Ball Games
大舞踊演舞 (Daibuyōenbu)   Sep 12

200   Drops of Time
星霜の雫 (Seisō no Shizuku)   Sep 19

201   Delivery
贈り物 (Okurimono)   Sep 26

Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #2614 Dátum: 14 szep 06, 07:58:29 »

23. rész
Úristen a legbrutálisabb Fairy tail részt láthattuk cenzúra nélkül, gyengébb idegzetűek kerüljék ezt a részt !  21:11-től 21:17-ig
Lucy haja brutálisan belefúródik a szemébe,amitől még a könnye is kicsordul !  Ördögi  ikszdé
Egyébként "egynek elment" epizód lett. Az aranyló síkságot, és a rész végi NaLu jelenet szép lett.
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2615 Dátum: 14 szep 06, 12:18:14 »

Most egy kicsit nyáladzani fogok,de ez a rész gyönyörű volt. Hehe
Olyan régóta vártam,hogy a régi FT hangulat visszajöjjön,és végre jól megcsinálták a zenéket,és a karaktereket. Nevet
És újra rázott a hideg Natsu szövegeitől. ikszdé
Remélem gyorsan meglesz a fordítás. Mosolyog
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2616 Dátum: 14 szep 06, 17:21:32 »

Hát véget ért a "harc" a sárkányok és Rouge ellen, amit most meg is említenék pár mondattal;
Csakúgy, mint a Mágiajátékok néhány küzdelme (főleg 5.nap), nagyon összecsapott lett ez is... Kevés Dragonslayer vs Dragon képkockát láthattunk, de ott se volt minőségi ANIMÁCIÓKKAL teli küzdelem, ez egy elég nagy keserű ízt hagy a számban.
Natsu végre lenyomta J. Rouge-ot, ugye megint a 100.szor hallott nakama szöveggel és egy kis + erővel hála Atlas Flame-nek, de azért... Szerintem elég hülyén jött ki a dolog! Ez volt a leggyengébb Bossfight sajnos. Ugye az előző fősztori ív főellensége Hades volt, szerintem ott láttuk a Fairy Tail LEGKIDOLGOZOTTABB főcsatáját. Elsőnek a FT "Legerősebb csapata" ment Hades ellen 1v5ben, de ez nem sikerült. Utána jött Luxus, kicsit megpüfölte, de ő is kudarcot vallott, viszont átadta az erejét Szalamandrának. Itt is volt egy nagyobb csata, de mégse sikerült lenyomni Hadest. Azonban Happy-ék elpusztították a gonosz szívét, Urtear meg visszaállította Natsuék erejét, akik újdonsülten közös erővel a legerősebb képességeiket elhasználva végül legyőzték a legyengült Hadest. Tökéletesen elfogadható okok voltak a diadalra, egy MESSZE SOKKAL erősebb ellenfél ellen. De nekem régen is bejött, az aranylángokat használó vagy aethernano-t megevő Natsu győzelme. Viszont most!
Szerintem nagyon gyér volt ez a "végső harc", csak olyan "oké, gyorsan győzzük le J. Rouge-t, elég volt ennyi belőle" elképzelés lehetett Mashimától, amit roppant sajnálok, mivel elég jól kidolgozott karakter volt, NEM KICSI ERŐVEL! Egyszerre 2 elem + DF meg ugye +7 év tapasztalat... Oké Natsu kapott egy kis helpet Atlastól, de én azért elvártam volna egy Hades féle menetet egy ilyen szintű ellenfél ellen. Elég nagy csalódás.

Viszont a rész többi jelenete irtó jó lett!!!
Oké, az elején lévő Zodiákus másolás-beillesztés. volt, de legalább új zene szólalt meg alatta. Aztán a jött a Nirvana 2 megoldás Natsutól: repítsük bele a főellenséget az elpusztítandó tárgyba... Hát... Ez mégse lett olyan jó, főleg azért, mert már láttuk, kicsit ötlethiányosságot éreztem Mashimától.
Viszont, tényleg viszont a többi jelenet már nagyon jó lett Nevet
Zirconis eltűnésén jót nevettem, tetszett neki a Jade Sárkány név Mosolyog
Mavis beszéde és a Sárkányölők beismerése, hogy nem érdemlik meg a nevüket, valami fantasztikus lett. A hangulata nagyon ott volt, végre rájöttek, hogy kevesebb duma, több edzés, gyakorlás. Főleg Sting, elég nagy jellemfejlődésen esett át Mosolyog
Úgy érzem ezeket a sárkányokat még viszont fogjuk látni Mosolyog

Majd a rész legvége!!! Hát arra nincs megfelelő szó!  bow

Mivel volt két új zene is és a hangulat végig megvolt, továbbá a rajzolás is elég stabil már, viszont a főellenség legyőzése nagyon gyenge lett, így a részre egy 4/5-öt tudok adni.

Bleach1981 kommentje alapján, minden úgy történt, ahogy azt 10 résszel ezelőtt megmondtam Mosolyog Az 26. rész végén kerül befejezésre a NMJ ív, tehát tényleg 2 opening foglalta össze (vagyis 4 a régi szériával együtt) ezeket a történéseket. A következő 3 rész így sajnos csak 1-1-1 fejezetet fog feldolgozni, tehát sok töltelékekre számíthatunk, viszont ennek hála a 27. epizód Októbertől új ívet nyithat új opening és endinggel.  Kúl
Naplózva

Lindako
Újonc
*

« Válasz #2617 Dátum: 14 szep 06, 18:31:45 »

Ez egy: Borzalmas rész volt.
Arc lezárásnak (jó, még lesz 1 vagy két, de mindenki érti) szörnyűséges. Ami a mangában kivetnivaló nélkül elfogadható, az itt egy.. hogy fejezzem ki magam? Okádék? A rész háromnegyede régről be ctrl+v-zett elemek voltak. Ott volt a zodiákusok megidézése, ami mintha nekem filler lenne, akkor natsu lebucskázása Mother Glareről, a régi flashback másik múltbéli Natsu küzdelméről...
J-Lucy visszatérése is borzalmasan lett meganimálva, olyan volt, mintha egy arany füves windows háttéren állna egy paintben 5 perc alatt összedobott kifacsarodott testű lány. Lhet, hogy DVD-re átdolgoznak mindent, de ezt mi már konkrétan cs*szhetjük. Ez teljesne elrontotta a határt. Ilyen dilettáns emberalak ábrázolást rég láttam az új FT-ben. Miért van az, hogy J-Lucy "nagy kilépőjét" meg tudták normálisan csinálni? Akkor ezt miért nem? Nem is tudom, hogy örüljek-e, hogy olvasom a mangát, vagy ne, mert így még jobban érzem, mit rontottak el...
A NaLu ölelés egész jó lett, de a végső "álljunk 10 mp-ig így, ezzel is telik az idő" megrajzolása csúnya lett, akkor már copyzták volna ide is be az openingből, mint a a homlokpacsinál, az jobb lett. Komolyna mondom, ez a devinatartos verziója milliószor jobb, erősen ajánlom:  http://fav.me/d6c7heo  Amúgy Lucyról hiányoltam a mangabeli sebesülésrovátkákat.
Szóval összegezve hatalmas csalódással zárult az FT legNaLuorientáltabb és érzelmesebb arcja (legalábbis a mangában). Egyetlen megemlíthető pozitívumként felhozom a közeli arcokat, amik szinte mindig szépek. Talán azt más csinálja? : DD Mert a lávoliakért felelőst ideje lenne kirúgni. Utolsó negatívumként pedig beszúrom még azt, hogy mikor Lucyék támadgatták a kaput meg meghitten diskuráltak, akkor mi volt Zirconissal? Csendesen harcolt, nehogy megzavarja őket? Nem támadott arra? Mert oké, hogy ott volt Wendy meg Laxus, de attól még ő egy tomboló sárkány! És nagyon a közelben volt, mert hercegnőnk 2 pillanatnyi cipőkopogtatás után már előtte állt. Szóval akkor most mi volt?
Na mindegy, eső után köpönyeg, pedig ennek tökre megadtam a módját, animézés közben popcornt ettem pezsgővel :'D De a következő részt mint lány és mint FT fan, nagyon várom. Remélem a filler részek is szépek lesznek, a végét pedig nem rontják el. Ide kell  majd a hangulat! Nevet
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2618 Dátum: 14 szep 06, 22:32:26 »

Natsu végre lenyomta J. Rouge-ot, ugye megint a 100.szor hallott nakama szöveggel és egy kis + erővel hála Atlas Flame-nek, de azért... Szerintem elég hülyén jött ki a dolog! Ez volt a leggyengébb Bossfight sajnos. Ugye az előző fősztori ív főellensége Hades volt, szerintem ott láttuk a Fairy Tail LEGKIDOLGOZOTTABB főcsatáját. Elsőnek a FT "Legerősebb csapata" ment Hades ellen 1v5ben, de ez nem sikerült. Utána jött Luxus, kicsit megpüfölte, de ő is kudarcot vallott, viszont átadta az erejét Szalamandrának. Itt is volt egy nagyobb csata, de mégse sikerült lenyomni Hadest. Azonban Happy-ék elpusztították a gonosz szívét, Urtear meg visszaállította Natsuék erejét, akik újdonsülten közös erővel a legerősebb képességeiket elhasználva végül legyőzték a legyengült Hadest. Tökéletesen elfogadható okok voltak a diadalra, egy MESSZE SOKKAL erősebb ellenfél ellen. De nekem régen is bejött, az aranylángokat használó vagy aethernano-t megevő Natsu győzelme. Viszont most!
Én is pontosan így gondolom. Az harc annyira szépen és részeletesen volt bemutatva, hogy ez nagyon is elbújhat mellette. Ráadásul az animében is sokkal jobban meg lett animálva. Összességében egyébként nem volt rossz rész. Sajnos megint láttam én érdekes fejeket, meg néhol éreztem egy kis időhúzást, de a vége kárpótolt érte.

Következő részek 1-1 fejezetet fognak feldolgozni? A jövőheti résznél még el tudom képzelni, hogy kibővítik ezzel-azzal, de az utánalévőknél szerintem nem olyan jó ötlet. :/
Naplózva

sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2619 Dátum: 14 szep 07, 09:20:59 »

Gondolom ti sem tudtátok leolvasni "Evil Rogue" szájáról a /nevet/ szöveget? Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2620 Dátum: 14 szep 07, 10:12:29 »

Alapból nem tudok szájról olvasni, nem hogy anime szájról ikszdé Szólni kellett volna Kakashinak a Narutoból, neki elég jól megy ikszdé
Egyébként ezt el is felejtettem megemlíteni, hogy akkor J. Rouge-ot most irányította az árnyék??? Ugyanazt akarják elsütni, mint Gerard-Urtearnél?
Véleményem szerint vagy Zeref, vagy Acnologia lehetett, hisz más ilyen sötét mágia használó alakot nem ismerünk. (Hades volt még, de ő halott.)
Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2621 Dátum: 14 szep 07, 14:38:37 »

Egyébként ezt el is felejtettem megemlíteni, hogy akkor J. Rouge-ot most irányította az árnyék??? Ugyanazt akarják elsütni, mint Gerard-Urtearnél?
Véleményem szerint vagy Zeref, vagy Acnologia lehetett, hisz más ilyen sötét mágia használó alakot nem ismerünk. (Hades volt még, de ő halott.)

Tudtommal nem irányították,sőt szerintem teljesen tudatában volt annak amit csinál.Arra van esély,hogy az árnyék sokat közrejátszott abban,hogy ilyen legyen a személyisége de hogy valaki irányítsa nem kis dolog. smirksweat De láttátok is,az árnyék már most próbálja becserkészni,pedig se Zeref se Acnologia nincs a közelben.Szóval ennek lehet megint egy olyan lehetősége,hogy van köze Zerefhez,de szabad akarata van mint pl a Lullaby meg a többi teremtménye Zerefnek.

Hogy kit mondott,ki öli meg arra nagyon kíváncsi lennék.  >.<#
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2622 Dátum: 14 szep 07, 15:24:22 »

Lemoon tényleg igazad van, hisz 1-2 résszel ezelőtt már ott volt az árnyék a jelenlegi Rouge-nál! De én azt hittem, hogy a jövőbeli énje próbálja már becserkészni, de akkor nem ő volt? Ez most elindított bennem egy gondolatmenetet, hisz pár hónapja volt egy hibának tartott dolog a sorozatban (de régebben a manga topicnál is írták, ahogy látom), hogy J. Rouge árnyéka miért akarta legyőzni Gazille-t, amikor a jelenlegi Rouge harcolt azzal, miközben J. Rouge direkt mondta Hisuinak, hogy egy hihetetlen győzelmet fog produkálni a Fairy Tail? Hogy ez biztosan így legyen, akkor nem akarja mindenképp megölni Gazille-t, pont az ellentettje, inkább hagynia kellett volna a vereséget.
Na már most, ha az akkor látott árnyékot nem J. Rouge irányította, akkor itt mindjárt más a helyzet. Lehet maga az árnyék erő egy gonosz és sötét varázslat, és már párszor volt róla szó, hogy a mágia ÉL. Tehát ez lehet Zeref egy újabb démonja is akár! Most már nagyon érdekel, mi fog történni 1 év múlva.
Továbbá, amikor Gazille harcolt a fekete sárkánnyal, akkor megint használta az árnyék módot, ami azt jelenti, hogy Gazille is véglegesen megkapta ezt az erőt, mint Natsu? Mert jelenleg úgy néz ki. Viszont így meg őt is "megfertőzhette" ez a gonosz erő.
Ugye az előbb leírtam, hogy kiknek a nevét mondhatta J. Rouge (Acnologia, Zeref), de eszembe jutott, hogy ott van a Raven Tail-es kis sötét manó is. Vagy pont magát, az Árnyékot mondta? Ugye egyre jobban eluralkodik rajta az ereje, lehet pont saját maga fogja megölni Frosch-t? Nektek mi a véleményetek erről (spoiler nélkül, ha lehet Nevet) ?
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2623 Dátum: 14 szep 07, 16:43:43 »

Most néztem meg az elmúlt két részt.
Az előző szép volt. Mivel Ultear nagy jelenetére hegyezték ki a részt, ezért az kiemelkedő is lett, jól megcsinálták. És akkor el kell búcsúznom a Fairy Tail legszexisebb kinézetű és hangú karakterétől Szomorú
Viszont amit mondtam múlt héten, hogy így a kapu összezúzása a rész mostani rész közepére fog kerülni, ezáltal pedig hangsúlytalan lesz, az bevált. Gyenge volt sajnos, még a mangánál is gyengébbre sikeredett, pedig ott is igencsak gyenge volt ez a lezárás. De itt nem volt semmi hangulata, semmi jelentőségteljesség nem volt benne. Natsu egyszer csak fogja magát és lefejeli J-Rouguet, egy csapásból összetöri a kaput, és ezzel vége a harcoknak. Hát mit ne mondjak, ennél jobban is meglehetett volna csinálni. Natsu szövege meg nekem annyira mű drámának jön át mostanában. De a zene az nagyon feldobta, ez igaz.
Viszont a rész vége, az aranymező, majd az ölelkezés nagyon szép lett. Nem tökéletes, ennél még sokkal jobban is meglehetett volna oldani, de szép lett. És ennek ez volt a lényege.
Most, hogy gyakorlatilag vége az arcnak, jöttem rá, hogy mennyivel jobb részek jönnek, mint ezek voltak. Ha legalább tartani tudják a jelenlegi színvonalat, és nem esnek vissza az utolsó harcok szintjére, akkor jó lesz. Az eddigieknél mindenképpen jobb.
Csabi28- Frosch haláláról, az árnyékról semmivel sem tudunk többet, mint ti, animések.
Viszont elgondolkodva, animében sokkal inkább kihangsúlyozták azt a valakit, aki megöli majd Froscht. Talán Sting, akit ezért bosszúból megölt Rougue, és ekkor szerezte meg az erejét? Fogalmam sincs.
Az árnyékkal kapcsolatban meg szerintem Zeref mágiája, de eléggé pro lehet, mert Mavis sem tud róla semmit. Aztán hogy Zeref mit akarhat Rouguetől, az jó kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 07, 16:46:02 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2624 Dátum: 14 szep 07, 16:45:51 »

Csabi28 spoilerezni erről nem nagyon lehet,mert a mangában eddig még egy szó nem esett Frosch-ról. Mosolyog
Am igen,Gazille hivatalosan is megkapta az Árnyéksárkány módot.Jól is jön neki,mert úgy tűnik őt gyengébbnek nézik mint Natsu-t.
Egyébként a gondolatmeneted nem igazán tudtam követni,de valamennyire megértettem. ikszdé Ha jól szűrtem le azt gondolod,hogy az az árnyék J.Rogue árnyéka volt igazából.Ebben szerintem lenne logika,mert ahogy tudjuk a Nagy Mágiajátékok előtt nem volt semmilyen árnyéka,aki megakarta volna szállni.De itt még az is meglehet,hogy pont azért jelent meg az árnyék,mert kezdett úgy gondolkozni mint a FT,hogy "barátok,élet stb.".Viszont ezek már olyan dolgok amikre már soha az életben nem kapunk választ. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins