Tényleg nem volt rossz rész, de azért tökéletes sem.
A cenzúra most nagyon nem kellett volna, hisz ez egy drámai epizód volt, tetszik vagy sem jobb lett volna most Gray-t csurom vérben látni.
A töltelékek nem voltak rosszak most, az animések megnövelték a karakterek számát, akik Urtear-nek köszönhetik az életüket
Nem semmi, hogy mennyit ér egyetlen egy perc a háborúban.
Urtear jelenete nem volt rossz, a hangulata megvolt, de valami hiányzott belőle (erősebb zene vagy kisebb cenzúra, esetleg mindkettő)
Az epizódra egy
4/5-öt tudok adni, mivel volt 1-2 gyengébb fej (főleg az elején Bachusnál, miért mindig őt kell szivatni tényleg..) és lehetett volna vér is.
Egyébként egy ideje lassabb lett a sorozat tempója, ami szerintem nagyon érződik. El akarják húzni a 25-26. részig az ívet, ami érthető és megbocsátható lenne, csak úgy érzem, hogy nem is olyan soká eltűnnek a sárkányok és nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én még nem láttam egy olyan igazi sárkányölő vs sárkány harcot. Átmentünk One Piece-be, és minden jelenetből 1 kicsi innen 1 kicsi onnan, de gyakorlatilag semmi. Kicsit aggasztó.
Ja amúgy a Tanács vagy a Rúna Lovagok miért nem csinálnak valamit ezzel a sárkányos apokalipszis szituációval? Esetleg a 4 isten szintű Ishvali?? Ők hol vannak? Tényleg annyira imbák, hogy megtehetik lenézni a sárkányokat, vagy Mashimának kellenek ők későbbre hatásvadász jelenetek céljából??? Lehetőleg spoiler nélkül próbáljatok válaszolni, mert én az ilyeneket sose csípem, hogy még bőven lenne erős harcos, de kell későbbre, így nincs...