Egyetértek az előttem szólóakkal, nagyon jó kis FT rész lett ez is
Az epizód 2 mangafejezetet dolgozott fel, de ahogy látom még így is bőven volt hely töltelék jeleneteknek, amik fantasztikusra sikeredtek
De majd erről még írok, először is:
Luxus hirtelen támadása nem lett sajnos túl jó az animében, főleg azért, mert a mangában jobban fájt Atlas Flame-nek az ütés. Az viszont kegyetlen jó lett, amikor a Raijinshou ott maradt Luxus mellett segíteni és az Elfman-Ever beszélgetés is nagyon adta
(1. fasza töltelékjelenet)
A Sabertooth jelenete újfent fantasztikusra sikeredett, egyre jobban kedvelem őket így, hogy már nem olyan beképzelt tökfejek xD
A Blue Pegazus screen elsőnek azt hittem filler, de miután megérkezett Cobra egyből tudtam, hogy mégsem az
Nagyon badass módon jelent meg és küldte el a haszontalan mágusokat a fenébe
Utána pedig nem felejtkeztek el Kinana-ról sem!!! Lenyűgöző jelenetet kapott! Nem volt túl hosszú, de túl rövid se, épp tökéletes és hangulatos! (2. fasza tj.)
Ezután jött az epizód fénypontja, Zirconis és a mágiája! Komolyan mondom egyre jobban kedvelem ezt a sárkányt
Nagyon érdekes és hasznos kis varázslata van meg kell hagyni
Szépen levetkőztette a királyi hadsereg, megfosztva ezáltal a méltóságuktól, beteg ez a Mashima
Amikor Hisui eltakarta Arcadios szemét, mert az a meztelen Lucy-t nézte (3. fasza tj.) és amikor Arcadios védte a hercegNŐt, hogy az igazából férfi és ne vegye le róla a ruháit (4. fasza tj.) hát én besírtam a röhögéstől
Eddig is egyértelmű volt ez a páros, de az animések szépen kiegészítették ezt is
Wendy és Mira újfent badass volt, szépen rámentek Zirconisra. Nem is tudtam, hogy a Take Over lány ebben az alakban is tud repülni, elég kemény volt
Végül pedig elérkeztünk a fanservice jelenethez, ahol Lucy meztelenül körbeutazta a fél várost és hempergett egyet Natsuval
Először is nem kicsit nevettem J. Rouge fején, amikor a pucér csillagmágus magával sodorja Natsut XDD Nagyon-nagyon jól átjött az a , WTF?! arca
Maga a meztelen Lucy pedig MAJDNEM tökéletesre sikeredett szerintem, hisz azért bőven láttunk belőle sok mindent, de persze 1-2 jelenet cenzúrázva is volt, oké, de...
EZT IGZÁN NEM KELLETT VOLNA ELTAKARNI! Max félig cenzúrázni, mert így nekem se esett volna le miről van szó, ha nem nézem meg utána mangában...
Mindenesetre az előbbi dolgon kívül kevesebb volt a cenzúra, mint vártam, tehát ez is egy jó jelentre sikeredett. Mashima adott egy enyhe jelzést, hogy Natsu kivel fog összejönni, bár ez eddig is nyilvánvaló volt
Erza jelenete is jó lett, ahogy beismerte magának, hogy nem kéne mindig az erős oldalát mutatnia
Gerard megérkezése is hangulatos lett, de én azért vártam volna egy kicsit több "végem van" érzést Erzától, nem nagyon jött át, hogy ő most lehet meg fog halni. Mindenesetre Miliana feje nagyon jó lett
Tényleg végül pedig Lucy új ruhája (bár nem feltétlen kellett volna
) nagyon-nagyon jó lett megint
Egyszerűen az összes csillagszellem viselet nagyon tetszik nekem, de talán ez az eddigi legjobb
Virgo megjegyzései is jók voltak, de volt egy érdekes jelenet a számomra. Animében elég furán jött ki az, hogy Lucy rámondja egy jegyzetfüzetre, hogy az a naplója, miközben nincs rajta semmi egyértelmű utalás rá, csak egy sima barna borítója van. A mangában legalább volt rajta név és írások, nem értem ezt miért kellett megváltoztatni...
Összegezve egy tartalmas és szépen kiegészített részt láttunk. Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem most volt az eddigi LEGJOBB rajzolása az S2-nek, egyszerűen nem találtam béna fejet, bár ti igen Ichiya-nal. Erza, Mira, Wendy és Jeny nagyon-nagyon szépre sikeredett, le a kalappal! Egyedül az új zenéket hiányolom már én is, elég kevés van most és szinte mindegyik megszólal minden részben, de még így is egy
5/5 a részemről az epizód.
A jövőheti részben jól látom, hogy Natsu rendesen vérzik a mellkasán? Lehet nem lesz nagy cenzúra, bár fekete a vér, de legalább van.