Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #165 Dátum: 10 szep 30, 12:16:51 » |
|
Értem. Hát nem azért mondtam mert annyira zavar csak félek, h majd eltorzítják vele az animét. Chakra: Azt nem tudtam, h a mangában is ő mesél, így már jobb.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
viri13
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hadnagy
|
|
« Válasz #166 Dátum: 10 szep 30, 14:48:45 » |
|
Imádom én is a Fairy Tailt!!!! Szerintem ennek is zseniális története van rádaásul a zene iszonyú sokat nyom rajta! Én a mangát nem olvasom mert annyira nem jön be Na mindegy a lényeg, hogy a Narutoval van egy szinten sőt talán lassan jobban fogom szeretni mint a Narutot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #167 Dátum: 10 szep 30, 18:39:42 » |
|
Hát azért ezt nem jelenteném ki viri, tök más a két anime témája és azért a Narutonak nagyobb a forgalma Japánban, meg minden, de inkább nem szólok bele neked ez tetszik és kész , na de elég az OFF-ból, sztem amikor felvonultak és jöttek a kiirások az vmi nagyon szép volt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #168 Dátum: 10 szep 30, 21:47:12 » |
|
Jaja, amikor Luxus elfordult, és elindult, aztán "véletlenszerűen" megfordult, és látta, hogy az egész céh azt az üzenetet mutatja az ég felé, amit ő talált ki, konkrétan hangosan mondtam magamnak "Hogy a francba' bírsz elmenni?.." Aztán esett le, hogy omg, ez csak anime, nem valóság... -.-
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #169 Dátum: 10 szep 30, 22:07:01 » |
|
hahahaha Nekem az tetszett nagyon amikor Natsu ugye elé ugrott, Luxus ott hagyja, az dühöng és Lux meg int neki, vagyis elismeri, és elpirulnak.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #170 Dátum: 10 okt 01, 12:28:45 » |
|
Ja az is jó de a legviccesebb akkor is amikor fáslis szájjal ott pofázik Natsu Luxusnak
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #171 Dátum: 10 okt 04, 10:46:26 » |
|
az az nagyon ott van az anime, csak ne hogy abba hagyák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #172 Dátum: 10 okt 04, 18:22:00 » |
|
A 49. rész majd csak 2010.10.11-én lesz. Ezen a héten nincs megjelenő rész.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #173 Dátum: 10 okt 04, 18:43:09 » |
|
Áá de rossz! Pedig úgy vártam már. A riporteres rész után rögtön jön a sötét céhes leszámoló?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 18:44:32 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #174 Dátum: 10 okt 04, 20:17:59 » |
|
11.-én az jó mert akkor lesz töriből nagy esszé dolgozat, így legalább ha az letör itt vannak Natsuék és az NKWT.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #175 Dátum: 10 okt 05, 00:59:48 » |
|
... A riporteres rész után rögtön jön a sötét céhes leszámoló?
Valószínűsíthető, hiszen a mangában itt már az jön. De majd a 49. rész végén lévő ajánlóból kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 10 okt 09, 16:23:11 » |
|
Most néztem meg a Luxus vs. Natsu harcot...hát mindenkivel egyetértek aki szerint összecsapott az egész... Luxus és Gazille fején néha röhögőgörcsöt kap az ember,ha nincs a Fairy Law akkor nagyjából fél részbe belevágták volna az egész harcot,a zenék se tetszettek annyira mint pl a Natsu vs. Gazille-nél... Ez a Grandine-s dolog nem tudom micsoda de tényleg tiszta olyan volt a hangja mint Polyuskának.
A mellekkel kapcsolatban: nekem fel sem tűnt,csak a legvégén,amikor a fantázián táncikáltak,és akkor is csak Lucy-n,Erzán meg Kana-n:D Zavarni nem zavar a dolog,csak tényleg érdekes hogy váltogatják a méreteiket xD
Az ujjmutogatós rész tényleg szépen lett megcsinálva,bár Erzánál azt hittem a középső ujját mutatja xDD
Meg ami még így utólag eszembe jutott,a grafikával kapcsolatban,az Luxus füle...Minek ekkora neki?xD Sok helyen annyira aránytalan volt... Ezek a Luxus-os részek nálam egy jó 6 pontot érnek,pedig nagyon vártam már hogy ideérjek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
razor91
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 10 okt 09, 22:33:24 » |
|
Srácok egy hozzáértőtől kérdezném. Az anime mennyire követi a mangát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 10 okt 09, 22:44:53 » |
|
Alapvetően az anime mangahű, követi annak a cselekményét, habár hagynak ki belőle dolgokat sajna, mert sietnek, csak nem igazán értjük, hogy minek.xD Viszont a története nem tér el a mangáétól, fillernek is még csak egy rész számított eddig. Csakhát a manga részletesebben mutatja be a dolgokat.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #179 Dátum: 10 okt 10, 11:57:10 » |
|
Nem kéne ennyi minden dolgot kihagyniuk, mert ez is a Bleach sorsára jut----> jön a filler özön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|