24 nov 16, 07:48:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 745336 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Fujii
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #165 Dátum: 10 szep 30, 12:16:51 »

Értem. Hát nem azért mondtam mert annyira zavar csak félek, h majd eltorzítják vele az animét.
Chakra: Azt nem tudtam, h a mangában is ő mesél, így már jobb. Mosolyog
Naplózva

[/center]
viri13
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Hadnagy

« Válasz #166 Dátum: 10 szep 30, 14:48:45 »

Imádom én is a Fairy Tailt!!!! Szerintem ennek is zseniális története van rádaásul a zene iszonyú sokat nyom rajta! Én a mangát nem olvasom mert annyira nem jön be  >.<#
Na mindegy a lényeg, hogy a Narutoval van egy szinten sőt talán lassan jobban fogom szeretni mint a Narutot Nevet

Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #167 Dátum: 10 szep 30, 18:39:42 »

Hát azért ezt nem jelenteném ki viri, tök más a két anime témája és azért a Narutonak nagyobb a forgalma Japánban, meg minden, de inkább nem szólok bele neked ez tetszik és kész  Pojén, na de elég az OFF-ból, sztem amikor felvonultak és jöttek a kiirások az vmi nagyon szép volt.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Fullmoon
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ethernal Light

« Válasz #168 Dátum: 10 szep 30, 21:47:12 »

Jaja, amikor Luxus elfordult, és elindult, aztán "véletlenszerűen" megfordult, és látta, hogy az egész céh azt az üzenetet mutatja az ég felé, amit ő talált ki, konkrétan hangosan mondtam magamnak "Hogy a francba' bírsz elmenni?.." Aztán esett le, hogy omg, ez csak anime, nem valóság... -.-
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
Fujii
Akadémiai tanár
*

« Válasz #169 Dátum: 10 szep 30, 22:07:01 »

hahahaha
Nekem az tetszett nagyon amikor Natsu ugye elé ugrott, Luxus ott hagyja, az dühöng és Lux meg int neki, vagyis elismeri, és elpirulnak. Nevet Nevet
Naplózva

[/center]
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #170 Dátum: 10 okt 01, 12:28:45 »

Ja az is jó de a legviccesebb akkor is amikor fáslis szájjal ott pofázik Natsu Luxusnak Nevet ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #171 Dátum: 10 okt 04, 10:46:26 »

az az nagyon ott van az anime, csak ne hogy abba hagyák Szomorú
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #172 Dátum: 10 okt 04, 18:22:00 »

A 49. rész majd csak 2010.10.11-én lesz.
Ezen a héten nincs megjelenő rész.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Fujii
Akadémiai tanár
*

« Válasz #173 Dátum: 10 okt 04, 18:43:09 »

Áá de rossz! Pedig úgy vártam már.  Szomorú
A riporteres rész után rögtön jön a sötét céhes leszámoló?
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 18:44:32 írta Fujii » Naplózva

[/center]
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #174 Dátum: 10 okt 04, 20:17:59 »

11.-én az jó mert akkor lesz töriből nagy esszé dolgozat, így legalább ha az letör itt vannak Natsuék és az NKWT.  Pojén
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #175 Dátum: 10 okt 05, 00:59:48 »

... A riporteres rész után rögtön jön a sötét céhes leszámoló?

Valószínűsíthető, hiszen a mangában itt már az jön. De majd a 49. rész végén lévő ajánlóból kiderül.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #176 Dátum: 10 okt 09, 16:23:11 »

Most néztem meg a Luxus vs. Natsu harcot...hát mindenkivel egyetértek aki szerint összecsapott az egész... Luxus és Gazille fején néha röhögőgörcsöt kap az ember,ha nincs a Fairy Law akkor nagyjából fél részbe belevágták volna az egész harcot,a zenék se tetszettek annyira mint pl a Natsu vs. Gazille-nél...
Ez a Grandine-s dolog nem tudom micsoda de tényleg tiszta olyan volt a hangja mint Polyuskának.

A mellekkel kapcsolatban: nekem fel sem tűnt,csak a legvégén,amikor a fantázián táncikáltak,és akkor is csak Lucy-n,Erzán meg Kana-n:D  Zavarni nem zavar a dolog,csak tényleg érdekes hogy váltogatják a méreteiket xD

Az ujjmutogatós rész tényleg szépen lett megcsinálva,bár Erzánál azt hittem a középső ujját mutatja xDD

Meg ami még így utólag eszembe jutott,a grafikával kapcsolatban,az Luxus füle...Minek ekkora neki?xD Sok helyen annyira aránytalan volt...
Ezek a Luxus-os részek nálam egy jó 6 pontot érnek,pedig nagyon vártam már hogy ideérjek...
Naplózva

razor91
Újonc
*

« Válasz #177 Dátum: 10 okt 09, 22:33:24 »

Srácok egy hozzáértőtől kérdezném. Az anime mennyire követi a mangát?
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #178 Dátum: 10 okt 09, 22:44:53 »

Alapvetően az anime mangahű, követi annak a cselekményét, habár hagynak ki belőle dolgokat sajna, mert sietnek, csak nem igazán értjük, hogy minek.xD
Viszont a története nem tér el a mangáétól, fillernek is még csak egy rész számított eddig.
Csakhát a manga részletesebben mutatja be a dolgokat.^^
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #179 Dátum: 10 okt 10, 11:57:10 »

Nem kéne ennyi minden dolgot kihagyniuk, mert ez is a Bleach sorsára jut----> jön a filler özön  Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins