Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 10 okt 10, 16:08:07 » |
|
Vagy csak simán befejezik a sztori közepén. Lásd D.Gray-man...
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 10 okt 10, 18:31:34 » |
|
Remélem nem így lesz. Mashima-sensei előző mangájának (Rave Master) animéjét is így vágták taccsra. A manga 295 részes (+1 prológus), de az anime csak 51., és nem dolgozza fel, csak kb. a manga első 40-50. fejezetét. Csak belenéztem az animébe, nem tudom, hogy fejezték be, mert amikor láttam, hogy pár résszel a befejezés előtt még a manga negyedénél sem tart, "véletlen" töröltem a merevlemezről.  Oké, nem tudom, mennyire volt sikeres annó a Rave Master (anime). ^^" De a manga a Weekly Shounen Jump-ban jelent meg, szóval...  Másrészről, a Fairy Tailbe a "megbízások" miatt elvileg végtelen számú töltelék rész beiktatható. Hiszen csak annyi kell, hogy kitaláljanak valami jó kis melót a kedvenc FT-es csapatainknak, és akár a világ végére is el lehet küldeni őket, anélkül, hogy a manga történetébe belezavarnának. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 10, 18:33:41 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 10 okt 10, 19:45:51 » |
|
Ez érdekes Chakra  csak ennyi elküldeni a világ végér  amúgy van vmi sztem azért megéri úgy, legalábbis remélem meg lessz animének a 300 rész
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 10 okt 11, 19:06:15 » |
|
Ez az új op elég gyenge így elsőre, a keresztes rész jóféle, de összeségében az előző komolyabb volt. Viszont az endingnek jó a vége.  Amúgy igencsak népszerű karakter lehet Wendy, az openingbe meg az endingbe is ő szerepel a legtöbbet, és még a részbe is belepakolták, pedig a mangában szó se volt ilyesmiről, hogy Wendy ott kószálna. Dehát a loli az márcsak loli. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 11, 19:07:45 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 10 okt 12, 19:39:04 » |
|
Nekem tetszett az op, az ending is elment szódával. Lucy pedig megszerezte az első piros pontját nálam, még ha filler is (nem olvasom a mangát) de randi helyett Natsuékkal ment, mint haverokkal. Nem hiányzik ebbe az animébe a nyáladzás.  - saját vélemény! 
|
|
|
Naplózva
|
 A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.   Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 10 okt 12, 20:00:14 » |
|
Ebben a részben semmi töltelék nem volt, mind volt a mangában. A riporteres az Gazille eredeti éneklésénél (csak animében áttették ide), a "végzetes találkozás" meg egy kis manga special volt (csak mangában a "kék hajú lány" nem volt benne ^^).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 10 okt 12, 20:46:09 » |
|
A nekem elég gyenge volt ez a rész, unalmas. Kana pasihiánya is venne volt a mangában? A riporter nagyon idegesített a "cool"-jaival. Érdekes volt, h a "kék hajú lány" ott vásárolgat Magnoliában. (vagy Mangolia, nem tudom pontosan) (NK fordításáig tartok a mangában) Ahogy elnéztem a kövi rész filler lessz. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
  [/center]
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 10 okt 12, 20:53:40 » |
|
Ha jól emlékszek volt ilyen rész is,amikor Lucy Natsuról "álmodozott"  Amúgy nekem tetszett ez a rész,vicces volt,a grafika is jó volt... Az opening nem rossz,nem gondoltam hogy Lion(?)-nak is lesz szerepe még. Ez a kis kék hajú lány is érdekes,ezennel feltűnt a 3. olyan lány szereplő akinek nem nagyobb a melle mint a fejem xDD Ami mondjuk nem tetszett az az a fehér macska. Már most látom hogy idegesíteni fog a karaktere xD Szegény Happy vitte neki a halat,ez meg le se bagózta? Hogy van ez? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 20:55:06 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 10 okt 12, 21:07:02 » |
|
Kicsit unalmas volt ez a rész az biztos, de viszont felkeltetette az érdeklődésemet az ügyben, hogy ki az a lány?
u.i.: javítottam bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 20:52:19 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 10 okt 13, 18:46:20 » |
|
Előtted már elmondták, nem filler volt, a mangában is benne van.  Egyébként a lánynak még lesz szerepe a dologban, ahogy a többiek is beszélnek róla, én azt veszem le... De szpojlerezni nem fogok, és nem is fogok olvasni. 
|
|
|
Naplózva
|
 A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.   Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 10 okt 17, 15:15:32 » |
|
Ja, csak a "kék hajú lány" itt még nem volt benne a mangában. ^^ Szóval ez ilyen tekintetben töltelék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 10 okt 17, 20:51:59 » |
|
Na ennyi Chakra tisztáztál engem  ennyi gyerekek  am én azt szeretem ebbe az animébe, ahogy meg vannak csinálva Erzának a kardjai és a cuccai nagyon tetszenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 10 okt 18, 17:07:22 » |
|
Huhahahaha... Ezen a részen röhögtem annyit...  Ideje volt már egy ilyen is.  Gray egyre szimpibb, mondjuk eddig is az volt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 10 okt 18, 19:46:30 » |
|
Ez az 50. rész olyan "egyik szemem sír, másik meg nevet" dolog. A Lucy-s részek tetszetek, mondjuk azok a mangában is benne voltak (speciálként). De az a riválisos dolog... -.- Alapból nem lett volna rossz, de annyira eltúlozták, hogy csak a szereplők lejáratása lett belőle. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 10 okt 18, 20:44:12 » |
|
Főleg Erza, aki még a fába is, izé, oszlopba is beleköt. De Lucy-chan fekete-fehér ruhája nagyon kawaii volt 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
|