24 nov 16, 03:12:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 745242 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fujii
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #150 Dátum: 10 szep 28, 17:58:28 »

Felirat nélkül néztétek meg?
Naplózva

[/center]
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #151 Dátum: 10 szep 28, 18:02:03 »

Jó rész volt, de nekem valahogy a mangában a Laxus-Natsu harc sokkal jobban átjött.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #152 Dátum: 10 szep 28, 18:05:24 »

Angol felirattal nézem meg még hétfőn szerintem a legtöbben akik ide írtak azok is így vannak vele.
Magyar feliratból csak az égetettet szoktam leszedni a torrenttrackerről az mindig jól sikerül.

Azért azt remélem, hogy az oración seis részeket nem fogják elkapkodni, mert abban elég sok lehetőség van hosszú látványos harcokra és elgondolkodtató párbeszédekre is, ha azt is elrontják én megmarom magam.  Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #153 Dátum: 10 szep 28, 18:36:31 »

felirat mikorra várható?nem sűrgetni akarom,csak már nagyon várom Mosolyog
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #154 Dátum: 10 szep 28, 19:13:39 »

Train én is egyet értek veled, tényleg, hogy siethetnek ennyire, kapkodnak és elcseszik több fejezeten át lebilincselő és egyben király volt, animében meg egy kb 20 perces összevágott ....
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #155 Dátum: 10 szep 28, 19:54:31 »

mangába ez hanyadik rész? Mosolyog
Naplózva

Fullmoon
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ethernal Light

« Válasz #156 Dátum: 10 szep 28, 21:45:32 »

Bocsánat, tényleg, ízlések és pofonok, nekem valóságban is a kis mellek jönnek be, szóval visszavonom, de akkor is aránytalan már néha... Nyelvesít

Egyébként köszönöm a linket a zenéhez!
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
Fujii
Akadémiai tanár
*

« Válasz #157 Dátum: 10 szep 29, 11:27:30 »

Tényleg nagyon szépre csinálták Luxus távozását.
A harc nem a legjobb volt... megint csak képekből rakták össze a fő jelenetet, de ami utána következik, az kárpótol.
Grandine hangja nagyon hasonlított Polyushka néniére, és mutatták is utána hmm.
Naplózva

[/center]
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #158 Dátum: 10 szep 29, 13:16:49 »

Kicsit olyan ez, mintha egészen más korosztálynak szánnák az animét, mint a mangát. Az anime gyerekes, visszafogott. Bár ez nem tudom hogy függhet össze azzal, hogy vágtáznak a történettel. Viszont a zenéket nagyon jól eltalálták.

És mangában most következik a sárkánytojásos rész, amit animében már ellőttek a 20. rész körül. Még csak most derülne ki, hogy Lisanna Mira kishúga, és Natsu gyerekkori "menyasszonya" Nevet

Ha jól vettem ki, animében most filler jön, aztán pedig az oración seis, az eddigi leghosszabb sztori. Remélem nem tolják el.

Ami Grandine és Polyushka hangját illeti, nekem is az ugrott be elsőre, hogy tök egyforma. Ám ez talán csak véletlen.
De mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy Polyushka=Grandine? Elvégre a mangából már tudjuk, hogy Grandine a levegősárkány, Wendy egykori sárkánymestere. És ha ez így lenne, hogy került Polyushka testébe? Hiszen Polyushka ember (volt), legalábbis 7 évnél korábban még biztos.
De majd erre is fény derül idővel Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #159 Dátum: 10 szep 29, 20:06:51 »

Nagyon jó volt a mostani rész én szakadtam a röhögéstől, mikor Natsu ott pofázott Luxusnak és be volt fáslizva a szája Nevet THX NKWT
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Fujii
Akadémiai tanár
*

« Válasz #160 Dátum: 10 szep 29, 21:00:18 »

Egyébként nekem az nem tetszik annyira az animében, h Lucy körül forog az egész.
Ha ki is térünk, rögtön vissza megyünk hozzá, ahogy mesél.
Naplózva

[/center]
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #161 Dátum: 10 szep 29, 21:05:06 »

Azért, ha belegondolsz szinte az egyetlen főszereplő akinek nincs torz személyisége, én is vele meséltetnék, ha muszáj lenne választani.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Fujii
Akadémiai tanár
*

« Válasz #162 Dátum: 10 szep 29, 21:24:53 »

Igaz, de ő nem az egyetlen mesélő.
Már van egy. Akkor miért mesél ő még mindig?
Valahogy azt érzem, h vele csak felakarják kelteni a figyelmet.
Szőke, nagy mellű, kedves lány. Hm
Naplózva

[/center]
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #163 Dátum: 10 szep 29, 21:35:03 »

Az is igaz amit te írsz, de ha nem ő mesélné ezeket nem tudna olyan dolgokról amikre több fejezetben visszautal ez egy elég kényelmes megoldás, de egyszerűbb, mintha a szőke, nagy mellű, kedves lányból kreálnának még egy Erza stílusú karaktert nemde?
Tekintve, hogy nem valami nagy harcos azoknál a részeknél nincs túl sok keresni valója, de mivel a főszereplők egy csapatjának a tagja így muszáj ezekről is tudnia és, ha már úgy is megtudja miért ne mondhatná el ő maga.
(Egy kissé gagyi hatása van, de azért logikus és kényelmes megoldás is egyben ráadásul ahogy te is írtad szempár csalogatónak sem utolsó.) Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #164 Dátum: 10 szep 29, 22:19:12 »

...
Ha jól vettem ki, animében most filler jön, ...

Nem filler, a mangában is benne van, omakeként. ^^

Fujii:

A mangában is mindig Lucy mesél, vagyis a "naplójából" hallunk/olvasunk részleteket. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins