24 dec 02, 16:57:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 84947 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #300 Dátum: 11 nov 16, 15:33:07 »

A villám igenis fasza, de csak ha fullon van! Sztem a villám víz combo nagyon jó full villám az emberke, ha nem. Hiszen a villám nem csak a crit esélyét noveli, hanem a crit dmg-t is. Elég komoly sebzése van, a full tűznél is erősebb. Azért jó a víz mert ha nem raksz rá, ott a refresh, és a kinjutsui nagyon jók, cpbarátok, ha meg mégis raksz rá egy ilyen 65 villám 15 víz akkor a cp is elég lenne sztem. Meg nem véletlen van a charge gomb sem Nevet

Amúgy ha már ítt tartunk sztem fullon a legdurvább a föld. Jósok HP ráadásul reactive force. És stunnja is van. A kedvenc combom a villám föld! Mosolyog

Andor, ha mindenképp váltani szeretnél kezdj egy új karaktert ha emblemes vagy akkor csinálj új karit, ha nincs emblemed most vegyél mer kapsz 2000 tokent mellé. Asszem kb 1-2 hónapig trathat ez, szal tudod mit kérj karácsonyra ;D
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #301 Dátum: 11 nov 16, 20:18:43 »

Hát karit szülinapot mikulást meg húsvétot összevonattam anyámékkal és xboxot + naruto shippuden ultimate ninja strom 2-őt kapok szal ikszdé De már azt se engedik hogy telóról kölcsek pénzt bank kártyától meg félnek szal nem osk esélyem van :S De most van 25 tokenem és 200-at szeretnék 60-as fegyóra gyűjtök azt meg kováccsal átkovácsoltatom ikszdé Max keresek valami tokenes hacket Nevet Vagy ha esetleg tud valaki akk szóljon pls
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #302 Dátum: 11 nov 17, 15:00:32 »

akkor azt elárulnád nekem, hogy a boss-okat meg a special jounin exam-ot hogy csinálod meg villám vízzel ? sőt ami még rosszabb villámfölddel? a soul general-nak igencsak nehéz lekapni a 160k hp-ját miközben 1000-eseket üt, meg a special jounin végsőjét ami 4500-at üt minden csapattársba és 2 szer gyorsabb nálad
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #303 Dátum: 11 nov 17, 16:23:58 »

villám víz? egy gyerek húú akinek a Makiverem, vagy Ez a második nevű karija van majd kiderítem ő asszem 60 után kezdte újra, és Jiruto villám föld és marha erős...kinjutsuk nélkül is. simán letette a vizsgát is.
1000-reseket üt? hmm stunn kérdése. Full széllel SEM mennék ellene egyedül 67esen, mert nem elég a gyorsaság.
sztem még 80ason se, közben meg Jiru simán leöli
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #304 Dátum: 11 nov 17, 17:12:45 »

Psanyi: Ha klánba vagy és vannak 80-as segítőid akkor meg se kottyan Mosolyog. level 53-as vagyok vízzel meg villámmal és semmi kinjutsum de elég jól bírom a 42-es specküldit 42-es szinten csináltam meg 2 hp scrollal meg healeltem maga vízzel + a 2 segítőm 35-ösek voltak Nevet. 80-as segítők azok jók
Naplózva
hogojo a meleg
Újonc
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #305 Dátum: 11 nov 17, 21:54:10 »

sziasztok...van egy kis probléma: nem tudok regisztrálni...ezt írja ki: www.ninjasaga.web.id and www.ninjasaga.info are NOT official payment pages of Ninja Saga.Players who bought tokens from these or other unofficial sites will face Banning of Account.   tele van a szerver? ha igen akkor vaki tudna adni egy karit?Mosolyog
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #306 Dátum: 11 nov 18, 12:43:49 »

Szia! Ez a játék facebook-os szal nem kell regizni csak facebook-on keresőbe beírod Ninja Saga és kész Nevet Am mostanában megint unom a fejem ninja sagán mert mindig csak bosst ölni megyek fel de sose adnak lv5-ös magmatát -.-" (ha meg lenne tudnák csinálni 50-es blacksmith fegyót Nevet)
Naplózva

hogojo a meleg
Újonc
*

« Válasz #307 Dátum: 11 nov 18, 14:08:35 »

tudom...már jó...régen 39 volam akkor hagytam abba :Pugyhogy van tapasztalatom, valakinek van klánja?betudnátok venni?ujra akarom kezdeni de elfeeljtettem a törlő kodot hogy juthat eszembe?:I   ha valaki tud segíteni majd írjon, köszi
Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #308 Dátum: 11 nov 19, 12:16:10 »

törlő kód ?   be kell írni hogy delete :DDDDD
hát nem is arról beszélek, a 60-as boss-t gondolom akkor még nem volt szerencséd megölni főleg nem a special jounin-t mivel 53-as vagy akkor meg miért írod hogy meg se kottyan ? még az egyik prémiumos is alig tudta megcsinálni (habár most már kicsit könnyítettek rajta)

Módosítás : kentonsanma írta
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 20, 12:27:07 írta Psanyi » Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #309 Dátum: 11 nov 19, 14:43:23 »

Meg se kottyan?o.O Ki írt ilyet?Na mind1 Nevet Am jó lenne rászokni hogy minden nap megosztjuk a napi " zsákot " mivel ezzel mindenki jól járna és talán kapnék egy pár magmatát ikszdé Meg szeretném kérdezni hogy régebben lehetett nálad nagyobb szintű embereket hívni csapatba de most már nem lehet és hogy ez mióta és miért van így?o.O
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #310 Dátum: 11 nov 19, 16:45:39 »

Na akkor szép sorban Nevet

sziasztok...van egy kis probléma: nem tudok regisztrálni...ezt írja ki: www.ninjasaga.web.id and www.ninjasaga.info are NOT official payment pages of Ninja Saga.Players who bought tokens from these or other unofficial sites will face Banning of Account.   tele van a szerver? ha igen akkor vaki tudna adni egy karit?Mosolyog

Innen tokent nem szabad venni, különben bann jár érte, mert nem hivatalos, igen FBs game, csak facebook regisztráció kell, és ha rákkattolsz a karidra, akkor a Play mellett lesz egy Upgrade, meg egy Delete gomb, értelemszerően válassz ikszdé Én a delete-t ajánlom törléshez.

Meg se kottyan?o.O Ki írt ilyet?Na mind1 Nevet Am jó lenne rászokni hogy minden nap megosztjuk a napi " zsákot " mivel ezzel mindenki jól járna és talán kapnék egy pár magmatát ikszdé Meg szeretném kérdezni hogy régebben lehetett nálad nagyobb szintű embereket hívni csapatba de most már nem lehet és hogy ez mióta és miért van így?o.O

A napi motyót nem mindig pakolom ki általában elfelejtem de majd kirakom Nyelvesít

Psanyi: Ha klánba vagy és vannak 80-as segítőid akkor meg se kottyan Mosolyog. level 53-as vagyok vízzel meg villámmal és semmi kinjutsum de elég jól bírom a 42-es specküldit 42-es szinten csináltam meg 2 hp scrollal meg healeltem maga vízzel + a 2 segítőm 35-ösek voltak Nevet. 80-as segítők azok jók

hát nem is arról beszélek, a 60-as boss-t gondolom akkor még nem volt szerencséd megölni főleg nem a special jounin-t mivel 53-as vagy akkor meg miért írod hogy meg se kottyan ? még az egyik prémiumos is alig tudta megcsinálni (habár most már kicsit könnyítettek rajta)

Szinte fölsöleges a vastag szöveg után a >>neked<<, szal olvasd el mégegyszer Mosolyog

Nah részamről ennyi Nyelvesít nem erőltettem meg magam ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 19, 16:46:32 írta ^^ » Naplózva

hogojo a meleg
Újonc
*

« Válasz #311 Dátum: 11 nov 19, 16:57:33 »

kicsit igazságtalanságnak tartom hogy telefonról sokkal drágább rendelni:( valaki meghívna egy erős klánba ha megkérem?Mosolyog  tapasztalt vagyok ahogy már mondtam régen 39 voltam...ID: 31479960   név: killer2000  jelenleg 11 vagyok de gyorsan fejlődök...ill ha valaki felvenne facebookon megköszönném neve,: bereczky ádám trollface a képem...
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 19, 18:40:18 írta manga-family » Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #312 Dátum: 11 nov 20, 12:32:44 »

psanyi: Igen ezt írtam de nem azt hogy neked nem kottyan meg. A 80-asoknak szinte nem olyan nehéz ha segítenek és akkor hozzárakom azt is hogy healeld magad. Még annyit hogy nem egy nap alatt van meg  smirksweat

60 as szinten van a special jounin csak hogy tudd nem 80-ason
2 ha 53-as vagy honnan tudnád milyen nehéz
igen ha healeled magad de kérém szépen ha 1 ütésre 4500-at üt és neked ugye nincs annyi ép-d akkor hogy véded ki áruld már el nekem ?
meg a másik része a special jouninnnak, valamint a soul general: ha benyomsz egy tekercset következő körben már megint ott vagy mert ugyanannyi ép-t vesz le mint a tekercsel töltesz tehát sehova se haladsz

és még egy másik része a special jouuninnak az 1/3- ad ép-d elégeti(levonja) az egyik ellenség akkor mit csinálsz ?  prémium nélkül lehetetlen ha csak föld meg villám van nálad mert most mire mész vele hogy beleütsz 2000-et ? vagy reactivate force levon tőle 200 hp-t amikor 145000 hp-ja van ?
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #313 Dátum: 11 nov 20, 13:52:11 »

Psanyi: hát az 1/3-nál nemhiszem hogy az elem számítani, oda vagy a húsvéti kinjutsu kell vagy a dark eye, de ha jól emléxem azt e csináltad meg szóval te tudod a legjobban hogy oda spéci jutsu kell Nevet

nos villám föld elem plussz két stunn, akkor mondjuk forest is stunn, meg barrier vagy mi van a extreme talentbe, szal itt se segít a szél, nekem a szamurájnál (ugye full szél vagyok) max 2 dodgem volt eddig, és az 5000-res kritet talán csak full földdel lehet túlélni, bár nem tom mennyi HP van egy 80asnak ha full föld  Gondolkozik
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #314 Dátum: 11 nov 20, 17:41:42 »

de én most itten nem az alap jutsukról beszélek, mert azok mindenhol szinte ugyanannyik hanem a token-es jutsukról

mert a szél sebez csak kevesebbet a villám a föld és a tűz ugyanannyit sebeznek majdnem szóval ilyen szempontból teljesen mindegy melyiket használod

a húsvéti jutsu csak csökkenti a dodge meg a purify esélyét nem törli le a képességet róla vagy rólad
Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins