Sziasztok!
Nekem a kígyó legyőzéséhez kellene segítség nincs kéktallérom az npc-k felfogadására, ismerősök meg nem játszanak, ha klánba lépek akkor tudok segítséget hívni ingyen vagy aranyért?
Mert ha igen akkor belépnék, ha lehet....
A Rúnáknál annyi a lényeg, hogy a 3 vagy az 5 helyre kell bepakolni a 6db szinbólumból 3-at vagy 5-öt, a megfelelő sorrendben, itt mindegyik csak egyszer szerepel(persze berakhatod ugyanazt többször de a végső megoldásban csak egyszer fog szerepelni egy szinbólum.)
Neked kell kitalálni melyik szinbólumok kellenek és milyen sorrendben, ha beraktál egy sorrendet találomra klikk a piros gombra, ezután megjelenik jobb oldalon a táblázatban.
A zöld körben lévő szám azt jelenti hogy a berakottak közzül mennyi amelyiknek a helyét is eltaláltad.
A sárga körben lévő szám jelentése, hogy hány darab szinbólumot találtál el ami benne van a sorban, de nem jó helyre raktad.
pl: 3 esetében:
van a zöldben egy 0, meg a sárgában is 0 =mind a 3 szinbólum rossz a maradék 3 kell a sorba.
zöld 1, sárga 0= egy szinbólum helyes és jó helyen van, de nem tudhatod, hogy melyik. 2 szinbólum rossz a berakottak közzül, ilyenkor tippelni kell melyik a jó és következőnél kiderül...
zöld 0, sárga 3= ez a 3 szinbólum kell, de más sorrendben
zöld 1, sárga2= a 3 szinbólum oké, 1db a helyén is van, de valamelyik kettőt fel kell cserélni.
zöld3, sárga 0=ne gondolkozz tovább ez a helyes megoldás megcsináltad, a rúna kékre fog váltani.
a lényeg hogy nézed hogy előzőleg pl eltaláltad a szinbólumokat, de egy se volt a helyén, akkor a következő tippnél tudod hogy arra a helyre azt nem rakod megint, eleinte tippelgetni kell, meg variálni minél jobban, de pár sor után ki lehet logikázni, mi hova kell.
Remélem érthető, ha nem akkor én is hajlandó vagyok konkrétabb példákon is elmagyarázni.