25 máj 06, 22:20:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 94001 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #255 Dátum: 11 aug 24, 07:33:53 »

Igen egyetértek Psanyival, a deadly az elég jó. én dark eyet vettem, végülis mindegyik a maga módján jó, de sztem a deadly az megéri, lefoghatsz vele 2(?) körig minden (azaz mind3) elennfelet, és az ő hpjukat egy másik talenttel elszívhatod. a dark eye inkább a  édekezésre szolgál és chakrát ad.
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #256 Dátum: 11 aug 24, 08:39:32 »

10 es szinten 3 körig blokkolja az összes ellenséget, valamint egy másik 10 es szintű az 1000 hp.t ad neked meg ennyit sebez az ellenfélbe, még egy másik 10es szinten 40% al több sebzést ad, vmint a dodge-t is csökkenti, és még 1 másik 10 es szinten azt tudja, hogy nem tudnak 2 körig téged megsebezni, sőt amennyivel megsebeznének beléd tölti hp formájában.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Attila2000
Újonc
*

« Válasz #257 Dátum: 11 aug 24, 09:29:55 »

Helló! Már közel 1 hónapja játszom a ninja sagán és lv 33 vagyok. És az a bajom hogy még sose tudtam bezúzni egy bosst se. Mindig két társat viszek magammal az egyik víz és villám elemű a másik tűz és villám, én pedig villám és víz.

Utoljára 29-es szinten próbálta bezúzni de sohasem sikerül. Mit tegyek?

U.I.:És nagyon érdekelne egy magyar klán, mert azért elég erős vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 09:31:56 írta Attila2000 » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #258 Dátum: 11 aug 24, 17:09:52 »

@Attila2000:
nos még a Ginkotsut se tudod leverni? öcsém ez gáz ikszdé. máramennyiben 2db 33 lvles társat viszel, ha nem akkor annyira nem gáz, de ezek a víz-villám-tűz combok nagyon kemények. ja és scrollokat viszel? ha nem akkor sztem csak HP scrollt vigyél, vagy max 1-2 Cp-t. meg minél hamarabb keress a szintedet megközelítő társakat Mosolyog facebookon 3 magyar ninja saga közösséget is találsz, a legáltalánosabb ahol biztos akadsz segítőtársakra, az a Magyar Ninja Saga Közösség
a másik kettő a Hugarian ninja és ha a mi klánunk tagja vagy akkor keresd fel a Black Flash-t: ez zárt csoport a többibe tudsz csatlakozni, ehhez meghívó kell vagy mi.

tőlem ennyi tellett ha szeretnél valamit facebookon megtalál Ladich Lilla néven, a képemen Uchiha Flexee van, szintén nija sagas karakter Mosolyog
Naplózva

Attila2000
Újonc
*

« Válasz #259 Dátum: 11 aug 25, 09:46:29 »

@Attila2000:
nos még a Ginkotsut se tudod leverni? öcsém ez gáz ikszdé. máramennyiben 2db 33 lvles társat viszel, ha nem akkor annyira nem gáz, de ezek a víz-villám-tűz combok nagyon kemények. ja és scrollokat viszel? ha nem akkor sztem csak HP scrollt vigyél, vagy max 1-2 Cp-t. meg minél hamarabb keress a szintedet megközelítő társakat Mosolyog facebookon 3 magyar ninja saga közösséget is találsz, a legáltalánosabb ahol biztos akadsz segítőtársakra, az a Magyar Ninja Saga Közösség
a másik kettő a Hugarian ninja és ha a mi klánunk tagja vagy akkor keresd fel a Black Flash-t: ez zárt csoport a többibe tudsz csatlakozni, ehhez meghívó kell vagy mi.

tőlem ennyi tellett ha szeretnél valamit facebookon megtalál Ladich Lilla néven, a képemen Uchiha Flexee van, szintén nija sagas karakter Mosolyog

Ma reggel most már levertem , és könnyű volt, a csapat társaknak meg megmaradt a fél élete. Scroll-okat sose használok. De egyébként idegeneket nem szeretnék jelölgetni.

U.I:Még mindig lépnék klánba.

U.I.2.: Egyébként nem 33lv-s társakat vittem, te hol olvastál ilyet? -.-
Naplózva
Elégedett látogató
Újonc
*

« Válasz #260 Dátum: 11 aug 28, 09:36:36 »

Na heló,, egyenlőre nem veszek Talentet tokent gyűjtök inkább. Mosolyog azért köszi a váélaszokat!

Lvl48-as lettem, és lvl46 Kyubim van Mosolyog sajna az utsó skilljét még nem tudtam aktiválni, mert kell még +2 kékés +2 lila magatam( szürkéből 49 van vicces)

Szeretnék  clánba lépni ha lehetséges!

Üdv mindenki

Facebook nevem változott: Lakaos Gábor Dávid (kép van piros pulcsiban állok )
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #261 Dátum: 11 aug 28, 20:15:46 »

Ma reggel most már levertem , és könnyű volt, a csapat társaknak meg megmaradt a fél élete. Scroll-okat sose használok. De egyébként idegeneket nem szeretnék jelölgetni.

U.I:Még mindig lépnék klánba.

U.I.2.: Egyébként nem 33lv-s társakat vittem, te hol olvastál ilyet? -.-

hallod én már 20 lvlen levertem a ginkotsut 2db 20as scrollal. én szél-villám elemű vagyok a társaim asszem tűz-víz meg szél-tűz combosak voltak asszem ők is 20asok
hát innen vettem. tegyük hozzá a szél gyenge ha nem raknak rá pontot. nos én nem raktam rá ikszdé villámra összpontosítottam inkább, de elcsesztem ezért resetelnem kell smirksweat
a lényeg a taktikádon van. amikor első alkalmakkor levertem a byakkot kifigyeltem a jutsujai cooldownját. én emiatt bizonyos sorrendben használom a jutsuimat és a back itememnek hála szinte sértetlenül jövök ki, de megdolgoztat a győzelemért. pölö előre tudom hogy mikor teszi védelem alá magát meg iylenek. de tulképp nem számoloma  cooldownt hanem a jutsujaimhoz igazítom Mosolyog
Naplózva

Attila2000
Újonc
*

« Válasz #262 Dátum: 11 aug 29, 17:34:29 »

Helló! Lenne egy nagy problémám. A klán amit megadtál fullon van.  Szomorú  Szomorú  Szomorú  Úgyhogy ha nem olyan nagy kérés nem tudsz te, vagy esetleg valaki más egy Magyar klánt? Előre is Köszi.   Még egy kérdés:

A Shikagimi YanKi-t hányas szinttől lehet leverni és milyen szintű társakkal? Meg már 4-5 alkalommal megöltem a Ginkotsut de csak lv 1-es magatamát ad.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #263 Dátum: 11 aug 30, 11:39:47 »

beajánlak majd a klánba csak kirúgatom az egyik karimat ikszdé vann benn vagy 4 elfelejtetteék a token után kirúgni őket :S
más magyar klánt sajnos nem tudok, régen 2 is volt de megszűnt és most a Black Flashbe tömörödtünk össze.

asszem a shikigami yankit lvl 25től már lehet öldösni. de oda is van írva

on: holnap végre lvl 58!! minnyárt itt a special jounin vizsga X3 alig várom Nevet végre szakosodhatok is!! Ördögi
lassan a töken is összejön a resethez Mosolyog

Nem dupla.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 18:47:12 írta Hiei D. Legend » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #264 Dátum: 11 szep 01, 16:58:17 »

majd felvesz ha látja hogy jelentkezel ikszdé én se jeleztem üzenetbe.

na lvl 58, token 272. lassan gyűlik de biztosan, de ez az eventes 100 token elkélne most. 5 az eventnél semmi, a 10 meg hát micsináljak, de a 100 az már valami ^^ remélem nyerek valami használhatót pölö 100 ticket, 100 token. vagy emblemet *-*
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #265 Dátum: 11 szep 02, 12:51:57 »

Én már nyertem 100 tokent de mindet elpörgettem és 1 ninja embleme sem volt -.-" Szinte csak magmatákat kaptam és azokkal nem sokra megyek :S Most 37 vagyok ma meglesz 38 aztán nemsokára jounin vizsga Nevet Alig várom Nyelvesít Am minden évben szokott leni special jounin vizsga vagy csak ebben az évben volt?
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #266 Dátum: 11 szep 02, 17:41:08 »

most vezették be Mosolyog a special jounin az az alap, olyan mint a jounin vagy a chuunin vizsga. a hard részéhez ha elérted a 60at 2 heted van. ha azalatt nem teljesíted akkor marad a normal vizsga Mosolyog

wow Nevet a pörgettyűn megkaptam a Zanto: red fire-t ^^ meg 25 & 50% XP meg magatama Nevet de végre 59es szintű vagyok ^^D 1 szint és vizsga omg Nevet >>Surprise attack class<< ez kell nekem Nevet lehet hogy a heavy jobb, mert jobb a kinjutsuja vagy nem is tudom, nekem ez kell ikszdé jííhááá
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #267 Dátum: 11 szep 11, 17:33:10 »

Andor2000: az a lényege hogy van egy random sorrend, amit nem láthatsz, ezt kell kitalálnod, pölö
piros kék sárga zöld fehér

erre te találomra beütöd, hogy

zöld kék fehér sárga fekete

szóval mondjuk ezt ütötted és azt jelzi ki neked bal oldalon 2 körben, hogy 1 zöld 3 sárga
kezdjük a zöld körrel benne az 1gyel: ez azt jelenti hogy eltaláltad a színt, és hogy hol helyezkedik el az 5 kör valamelyikében, itt pölö a 2. helyen. ez a jó
2. , a sárga kör benne 3mal: ez azt jelenti hogy eltaláltad a színt, de rossz helyre tetted! pölö az ami az eredetiben a 3. helyen állt, az nálad a 4. helyen.

a zöldben tehát 1 szám van, a sárgában 3, ez annyit tesz hogy összesen 4 színt eltaláltál, és ebből a 4ből egynek még a helyét is. és mivel a körökben összesen 4 szám van, te meg 5öt raktál az annyit tesz, hogy az egyik szín (jelen esetben a fekete) nem szerepelt a véletlenszerűen generált színkombinációban. ha nem érted akkor megpróbálom máshogy elmagyarázni Mosolyog

* juhééé már pár napja a hard vizsgámmal foglalatoskodom és eljutottam az utolsó részhez, némi segítséggel x) (kösz Sanyi Nevet és Viktor xd) Vadar nehéz eset, most negyedszerre futok neki az utolsó résznek reményvesztve de bátran! szembenézve a kudarccal és hogy Vadar feldarabol...brrr
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #268 Dátum: 11 szep 11, 18:04:03 »

Na de szar -.-" Csak a szerencsén múlik meg még bugos is sztem >.> Azt írja 3-adiknál hogy 2 jó 1 rossz és bárhogy rakom őket sehogy se sikerül bármilyen kombináció is -.-" LOL sikerült a 3-adik utolsó körben a 4-edik meg elsőre XDDDD Alig várom a kövi teszteket meg majd a szem teknikákat >.<

Szerk: Már nem kell Nevet Sikerült 1 20-as meg 1 29-es haverom segítségével letenni jounin vizsgát és naon faja volt ucsó vizsga rész ikszdé Alig bírtuk legyakni a kígyót Nevet Am szerintetek dark eye vagy deadly performance legyen ?
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 11, 18:48:14 írta Andor2000 » Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #269 Dátum: 11 szep 13, 14:33:57 »

deadly sztem az jobb,
hogy meglegyen a 2 sor írni kéne még vmit csak nem tudom, hogy mit, ja de mégis Nevet, azt várom én meg már hogy rakják be az új 2. talenteket, mert ezek közül nemigen akarok majd választani, na ez már így megvan 2 sor
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins