25 júl 18, 23:15:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 103243 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Attila2000
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 11 szep 16, 14:03:40 »

ha nem érted akkor megpróbálom máshogy elmagyarázni Mosolyog

Pls nekem magyarázd el máshogy mert kurvára nem értem, pedig ott tartok a vizsgába. Meg még azt szeretném tudni hogy melyik talentet válasszam, de csak gold-osat mert tokenem nincs. (Á, mi kéne még a két sorhoz.....)  Miben más ez az új invite friend-s ezés? Azok a sárga kunaik jók valamire???

U.I.: Már kész a küldi, megcsináltam. A 4.-el (Most már az 5.-el de ugyan ez a helyzet) viszont gondom van. A 15 recruit-olható friend-em közül csak 4 a kemény, és abból a 4-ből is 2 nagyobb szintű nálam, ráadásul a 2 ből az egyik már abba is hagyta a játékot (21-es szinten), azelőtt, mielőtt én elkezdtem volna (rohadt tokenem sincs így npc-ket se tudok felvenni Szomorú . ) :/ . Ezért szeretnék klánba lépni, de mikor jelentkeztem a Black Flash-ba nem vettek fel (pedig kemény karim van Szomorú  ) :/ .

U.I.2.: Kész az egész vizsga  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 21, 14:13:51 írta Attila2000 » Naplózva
dzso80
Újonc
*

« Válasz #271 Dátum: 11 szep 19, 16:35:01 »

Sziasztok!
Nekem a kígyó legyőzéséhez kellene segítség nincs kéktallérom az npc-k felfogadására, ismerősök meg nem játszanak, ha klánba lépek akkor tudok segítséget hívni ingyen vagy aranyért?
Mert ha igen akkor belépnék, ha lehet....

A Rúnáknál annyi a lényeg, hogy a 3 vagy az 5 helyre kell bepakolni a 6db szinbólumból 3-at vagy 5-öt, a megfelelő sorrendben, itt mindegyik csak egyszer szerepel(persze berakhatod ugyanazt többször de a végső megoldásban csak egyszer fog szerepelni egy szinbólum.)
Neked kell kitalálni melyik szinbólumok kellenek és milyen sorrendben, ha beraktál egy sorrendet találomra klikk a piros gombra, ezután megjelenik jobb oldalon a táblázatban.
A zöld körben lévő szám azt jelenti hogy a berakottak közzül mennyi amelyiknek a helyét is eltaláltad.
A sárga körben lévő szám jelentése, hogy hány darab szinbólumot találtál el ami benne van a sorban, de nem jó helyre raktad.
pl: 3 esetében:
 van a zöldben egy 0, meg a sárgában is 0 =mind a 3 szinbólum rossz a maradék 3 kell a sorba.
 zöld 1, sárga 0=   egy szinbólum helyes és jó helyen van, de nem tudhatod, hogy melyik. 2 szinbólum rossz a berakottak közzül, ilyenkor tippelni kell melyik a jó és következőnél kiderül...
zöld 0, sárga 3= ez a 3 szinbólum kell, de más sorrendben
zöld 1, sárga2= a 3 szinbólum oké, 1db a helyén is van, de valamelyik kettőt fel kell cserélni.
zöld3, sárga 0=ne gondolkozz tovább ez a helyes megoldás megcsináltad, a rúna kékre fog váltani.
a lényeg hogy nézed hogy előzőleg pl eltaláltad a szinbólumokat, de egy se volt a helyén, akkor a következő tippnél tudod hogy arra a helyre azt nem rakod megint, eleinte tippelgetni kell, meg variálni minél jobban, de pár sor után ki lehet logikázni, mi hova kell.
Remélem érthető, ha nem akkor én is hajlandó vagyok konkrétabb példákon is elmagyarázni. Mosolyog

Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #272 Dátum: 11 szep 21, 11:55:00 »

nekem van 3 20as szintű karim őket hagytam a vizsgánál nem vittem tovább, hátha kell valakinek.

jelöljétek be:
Tatami Iwashi
Ladich Lilla ( a képemen Kakashi van és Sasuke fekete fehér kép)
Uchıha Flexee

a karik elemei
1. villám föld
2. víz villám
3. tűz víz

ezek alap karik, a jutsuk amik kellenek azt tudják, az 1.es karimnak 4 stunn jutsuja van jól jöhet majd.
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #273 Dátum: 11 szep 21, 14:19:29 »

Ha valakinek kell segítség engem is jelöljön be 41-es karim van nem olyan erős de jól jöhet csak chakrát zabálja mint állat ikszdé Andor Patocs és kék verseny autós kép Nevet Am a küldiben arra vigyázz hogy amikor jön 2 segítő te akkor is csak a kígyót öld mert ha azt megölöd akkor sikeresen végigviszed a küldit és jounin leszel Nevet
Naplózva

Attila2000
Újonc
*

« Válasz #274 Dátum: 11 szep 22, 14:13:13 »

Ha valakinek kell segítség engem is jelöljön be 41-es karim van nem olyan erős de jól jöhet csak chakrát zabálja mint állat ikszdé Andor Patocs és kék verseny autós kép Nevet Am a küldiben arra vigyázz hogy amikor jön 2 segítő te akkor is csak a kígyót öld mert ha azt megölöd akkor sikeresen végigviszed a küldit és jounin leszel Nevet

Idézet
Sziasztok!
Nekem a kígyó legyőzéséhez kellene segítség nincs kéktallérom az npc-k felfogadására, ismerősök meg nem játszanak, ha klánba lépek akkor tudok segítséget hívni ingyen vagy aranyért?
Mert ha igen akkor belépnék, ha lehet....

A Rúnáknál annyi a lényeg, hogy a 3 vagy az 5 helyre kell bepakolni a 6db szinbólumból 3-at vagy 5-öt, a megfelelő sorrendben, itt mindegyik csak egyszer szerepel(persze berakhatod ugyanazt többször de a végső megoldásban csak egyszer fog szerepelni egy szinbólum.)
Neked kell kitalálni melyik szinbólumok kellenek és milyen sorrendben, ha beraktál egy sorrendet találomra klikk a piros gombra, ezután megjelenik jobb oldalon a táblázatban.
A zöld körben lévő szám azt jelenti hogy a berakottak közzül mennyi amelyiknek a helyét is eltaláltad.
A sárga körben lévő szám jelentése, hogy hány darab szinbólumot találtál el ami benne van a sorban, de nem jó helyre raktad.
pl: 3 esetében:
 van a zöldben egy 0, meg a sárgában is 0 =mind a 3 szinbólum rossz a maradék 3 kell a sorba.
 zöld 1, sárga 0=   egy szinbólum helyes és jó helyen van, de nem tudhatod, hogy melyik. 2 szinbólum rossz a berakottak közzül, ilyenkor tippelni kell melyik a jó és következőnél kiderül...
zöld 0, sárga 3= ez a 3 szinbólum kell, de más sorrendben
zöld 1, sárga2= a 3 szinbólum oké, 1db a helyén is van, de valamelyik kettőt fel kell cserélni.
zöld3, sárga 0=ne gondolkozz tovább ez a helyes megoldás megcsináltad, a rúna kékre fog váltani.
a lényeg hogy nézed hogy előzőleg pl eltaláltad a szinbólumokat, de egy se volt a helyén, akkor a következő tippnél tudod hogy arra a helyre azt nem rakod megint, eleinte tippelgetni kell, meg variálni minél jobban, de pár sor után ki lehet logikázni, mi hova kell.
Remélem érthető, ha nem akkor én is hajlandó vagyok konkrétabb példákon is elmagyarázni. Mosolyog

Köszi mind a kettőtöknek, de most már kész a küldi, és jounin lettem. Én először mikor jöttek a kígyó segítői megpróbáltam őket zúzni de nem ment, utána arra gondoltam hogyha csak a kígyót támadom az is hátha elég.
Fleexe mind 3 accountot bejelöltem.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #275 Dátum: 11 szep 22, 20:30:59 »

én 35-ös szintű ninja vagyok aki villám és víz elemű ( nagy sebzést okozok a villám elemmel meg gyógyitom magam ha csökken de mikor hogy viszont jó ninja vok ). ha gondoljátok akkor itt az adatlapom bejelölhettek. én is keresek erős ninjákat magam mellé. http://www.facebook.com/amaterasu96
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #276 Dátum: 11 szep 23, 17:11:43 »

Oké visszajelöllek csak bemegyek a karikba Mosolyog

am ma reggel 62es lettem :DD végree ikszdé el is kezdtem a jutsukat tanulni.
hmm jó a tensai jouninok élete Nevet imádom a jutsut amit kaptam x) és a surprise attack class jutsu is bejön Nevet és a kláán *-* állati lesz minden x3
Naplózva

dzso80
Újonc
*

« Válasz #277 Dátum: 11 szep 23, 19:59:36 »

Sziasztok, bejelöltem néhányótokat a fb-on, ha gondoljátok, fogadjátok el (Szabó József).
30-40-es szintű emberkéket keresek segítségnek a nehezebb küldetésekhez é jelenleg 41-es villám-szél elemű vagyok.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #278 Dátum: 11 szep 23, 20:19:23 »

Én is én is Nevet Köszönöm hogy visszajelöltetek Nevet Most leölöm az összes boss-t és csinálok 50-es szintre normális fegyvert Nevet ( nem tudom mit írjak hogy ki legyen a második sor :S ) Am kinek sikerült megcsinálnia 42-es küldit (special) elsőre? Sztem rohadt nehéz Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 23, 20:27:15 írta Andor2000 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #279 Dátum: 11 szep 24, 08:21:14 »

elvileg 52es szinten érdemes próbálkozni azzal a küldetéssel Nevet

dzso80: éniss villám szél comboval vagyok, asszem be is jelöltél majd megnézem Nevet

Sasukes az avám  mosmár ikszdé elég gyakran váltogatom Nyelvesít Na most hogy 62es lettem, sztem csak boss ölésre és pörgetni járok majd fel.. a játéknak egyelőre vége is.
most az új karimmal tolom egy darabig aztán ha lesz valami újdonság visszatérek Kakashihoz.

HÉHÉ ki vette meg az új ruhát?? Faceg az ami 100 token... én 1000 goldért vettem!! nem vicc Faceg ekkora jót xD most agy egy jónagy bug vagy elfelejtetteék a legelején 100 tokenre állítani az árat, nem tom csak azt hogy kivettem pár karimmal a phantom cuccost és nagyon bejönn
Naplózva

Attila2000
Újonc
*

« Válasz #280 Dátum: 11 szep 28, 14:35:28 »

beajánlak majd a klánba csak kirúgatom az egyik karimat ikszdé vann benn vagy 4 elfelejtetteék a token után kirúgni őket :S
más magyar klánt sajnos nem tudok, régen 2 is volt de megszűnt és most a Black Flashbe tömörödtünk össze.

asszem a shikigami yankit lvl 25től már lehet öldösni. de oda is van írva

on: holnap végre lvl 58!! minnyárt itt a special jounin vizsga X3 alig várom Nevet végre szakosodhatok is!! Ördögi
lassan a töken is összejön a resethez Mosolyog

Helló! Ma mikor beléptem Ninja Sagára láttam hogy felvettek a klánba. Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet a klán tagjait recruitolni,hogy segítsenek?
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #281 Dátum: 11 szep 29, 19:19:10 »

annyi az egész hogy előszöris veszel pár füstbombát a boltban, majd bemész a clanba, azon belül a clan warsba, és a search-höz beírod mittomén hogy 23223 (én ezt a klánt szoktam támadni) itt kiválasztod, és OK aztán mutat egy listát ninjákról, kiválasztassz 2őt (tetszőleges szintűt, érdemes 80ast vagy aközelit) utána katt a TEAM UP-ra és utána a MANUAL menüpontra. amint sorrakerülsz vess be egy füstbombát. kilépsz a klánból, vissza a főmenübe ( a faludba) beméss a hunting houseba vagy missionra és ott lesznek Mosolyog ennyi Nevet  Faceg
Naplózva

Attila2000
Újonc
*

« Válasz #282 Dátum: 11 szep 30, 17:20:00 »

beméss a hunting houseba vagy missionra és ott lesznek Mosolyog ennyi Nevet  Faceg

Bazze... Sose hittem volna hogy valaha is lesz ilyen.... Szóval az történt hogy követtem a tanácsod, és a clan-ba mentem, felvettem mindig 2 embert ( haya sima, tom) a Ginkotsu-tól a Byakko-ig minden bosst levertünk (41 lvl vagyok) (1 darab fegyvert se kaptam  No comment . )  o.0 .
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 30, 17:22:06 írta Attila2000 » Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #283 Dátum: 11 okt 01, 17:16:16 »

Sziasztok! Nekem lenne 1 olyan gondom hogy nem tudok jelentkezni klánba pedig nagyon szeretnék. Úgy prbóáltam hogy beléptem a clan menübe és ott Request Clan Membership és kikerestem Black Flash-t ott elküldtem valamit és azóta nem kapok visszajelzést szal gondolom hogy rosszul csináltam valamit :S Válaszokat előre is köszi!
Naplózva

Tomdelonge
Újonc
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #284 Dátum: 11 okt 02, 23:28:06 »

sziasztok! Én még új vagyok itt a fórumon, de a játékba nem. Van egy lvl 70es karim és azt szeretném kérdezni, hogy talentet lehet-e resetelni és, hogy a special jounin class-os skillt lehete szintén resetelni esetleg. Ja és aki akar felvehet isminek facebookon csak írjon privibe. Előre is köszi a válaszért!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins