25 szep 08, 23:25:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 901390 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3105 Dátum: 15 jan 11, 19:42:11 »

itt sem volt semmilyen színű vissza változás, mint az animében.
Naplózva
Resi107
Újonc
*

« Válasz #3106 Dátum: 15 jan 12, 14:19:41 »

Öcsém.... Neked de sok problémád van. A mangaka se rajzol le mindent, hanem a képzeletedre bízza. Az anime-seknek meg kell oldaniuk azt is. Le kell rajzolniuk mindent. Nem hagyhatnak ki semmit, mert ezt az animet kicsik is nézik és nem csak kamaszok, akik már mindent túl tudnak gondolni. A kicsiknek meg meg kell mutatni mindent hogy meg is értsék rendesen. De mindegy is fölöslegesen magyarázom. Aki a hibát akar találni az meg is fogja...
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3107 Dátum: 15 jan 13, 18:41:54 »

nem tudom neked a "kicsik" mit jelentenek de szerintem ne nézzenek ilyen animéket még akkor sem ha shonen.Van benne nem kevés vér és ha nem lenne cenzúra shirohigének leszakadt volna a fél feje.

Egyébként meg ha hibákat keresnék akkor itt ülnénk jövő karácsonyig mert az van bőven az anime minőségével, de éppen ellenkezőleg, értékelem azt a keveset is ami szinte semmi.Csupán szóvá tettem azt, hogy nekem az jobban tetszett volna ha nem látjuk az átváltozást csak azt, hogy Kyros átugrott az ablakon, egyszerűen jobban ütött volna.Viszont ezen kívül az egész Dressrosa visszaváltozását nagyon eltalálták.
Naplózva
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3108 Dátum: 15 jan 14, 11:09:36 »

Most néztem meg az utolsó részt... na most a végén le lett fejezve a főboss, de ugye rögtön arra gondoltam h persze-persze mindjárt újjáéled mert olyan démongyümölcsöt evett ez is, ami miatt nem lehet így megölni. De utána csak eszembe jutott, hogy valamilyen húr gyümölcse van. Szóval most tényleg meghalt? Persze úgysem lesz ez ilyen könnyű, mert Luffynak kell vele harcolnia. De komolyan unalmas már, hogy a "gonosz" karakterek mindig újraélednek egy fejezés után.  Hümm-hümm
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3109 Dátum: 15 jan 14, 17:07:17 »

Csak egy kérdés.
Ez el fog téged egy kicsit gondolkoztatni!

Mi lenne a reakciód, ha tényleg meghal majd? Mosolyog
Naplózva
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3110 Dátum: 15 jan 14, 21:20:11 »

Én örülnék ha tényleg meghalna. Kicsit legalább más lenne a helyzet, váratlan fordulat. Nem lehetett arra számítani, hogy ennyivel letudják Doflamingot. Másrészről persze egy Luffy harc is érdekes lenne, plusz hírnév ha sikerül is legyőznie. De az úgy mégis kevésbé lenne váratlan.
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3111 Dátum: 15 jan 18, 20:35:35 »

Usopp ISTEN színre lépett! Nevet

Amúgy hihetetlen jó volt újra látni a lángokat, tetszett a rész. Mosolyog
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3112 Dátum: 15 jan 19, 17:52:51 »

A 2015-ös év eddig naggggyon faszányos One Piece anime szempontjából. Habár még mindig 1/1-ben halad a mangához képest, de már a 2. olyan epizódot sikerült nekik összerakni, hogy az az elejétől a végéig szórakoztató és animáció szempontjából igényes legyen. A mostani részben pl. annyi dinamika volt mozgás szempontjából, hogy bennem felidézte a régi OP részeket, úgyhogy ha így fogják folytatni, akkor szerintem nem lehet okunk panaszra, bármennyire is hosszúra nyúlik ez a sztori!
Naplózva

Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3113 Dátum: 15 jan 27, 16:55:44 »

Az utóbbi is jó rész volt, csak iszonyat sokat kellett várni mire megkezdődött a rész... Amúgy lehet, hogy Sabo rossz ötlet volt előnézeti képnek. Nem mindenki jár a legújabb részeknél.  bow
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3114 Dátum: 15 feb 10, 01:32:42 »

Csak sikerült végre megnézni a 681. részt.

Hát.. mangában nekem ez jobban átjött mint most az animében. A kivitelezés is egyre rosszabb.

Kezdjük is a címmel. Már múlthéten is írni akartam, de végül meggondoltam magam, mert nem akartam spoilerkedni előtte (mondjuk azt már az előzetes és a cím már megtette). Tudom, hogy a One Piece-ben sokszor árulkodók és spoileresek a címek, de ez most tényleg poén gyilkos volt. Ez az Usoppos jelenet sokkal jobban ütött volna azok számára, akik csak az animét nézik, ha nem lövik le még egy héttel ezelőtt az előzetesben.

Most az egyetlen pozitívum az volt, hogy a filler jeleneteknek legalább sok köze volt a történethez gondolok itt például Franky szökésének a részletezésére, és szerencsére nem valami légből kapott marhasággal vagy egy erőltetett poénnal nyújtották a történetet. Csak ugye most az volt a gond, hogy még ez is kevés, mert megint kevesebb mint egy fejezetet dolgoztak fel ebben a részben, így csak egy nagyon kicsit tudott javítani a helyzeten.

Tudom, hogy az lenne most a legjobb megoldás, hogy felhalmozok x részt, és azt majd egybe ledarálom, de ahogy ismerem magam az a sok várakozás még jobban elvenné a kedvemet attól, hogy nézzem az animét. Pedig a történet tényleg zseniális, de ez az adagolás és a filler jelenetek nagy kárt tesznek benne.

Pont most néztem a következő részek címét és nagyot néztem, hogy ennyi szünet lesz. Valami ünnep lesz Japánban, vagy csak rövidtávú megoldással próbálnak kísérletezni?
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3115 Dátum: 15 feb 10, 19:00:29 »

Egyet kell értenem mangában jobban átjött de a rész maga nem volt olyan rossz.Végén azt a flashbacket 43424325. alkalommal is mutatni mondjuk felesleges volt.

Ami viszont a legjobban felkeltette az érdeklődésemet az a kövi rész címe.Kicsit fel is csigázott Nevet Luffy és Zoro ellentámadásba lendül!  Ördögi Ördögi Ördögi
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3116 Dátum: 15 feb 15, 15:12:46 »

Helló!  bye bye
Utoljára Novemberben néztem One Piece epizódot, szám szerint a 699-et. Azóta összevártam egy adagot és a maival együtt napi 2 résszel megnéztem 1 hét alatt. 670-682-ig. Kezdjük akkor egy kis statisztikával. Remélem nem fáradtak el az agysejtjeitek és tudtuk követni a matekban Nevet
A One Piece anime 670-682ig a mangát, a 737. fejezetétől a 747. fejezetéig dolgozza fel. Animében ez ugye 13 epizód. Az opening, átvezető és előző rész tartalma miatt kb. mindig az 5. perctől kezdődik a rész és 23 és fél perces, de van egy reklám jelző, tehát számoljunk 18 percet egy IGAZI résznek. 13 részt néztem, az percben 13*18=234 perc, ami pedig 3,9 óra, tehát majdnem ~4 teljes óra. Ezzel szemben a mangában a 737-747ig fejezet 11 chaptert jelent és mindet el lehet olvasni max 10 perc alatt. 11*10perc=110 perc, (n)egro majdnem 2 óra. Összegezzük:
Amit animében 4 óráig nézel, mangában fele annyi idő alatt letudod. Ez a nagy harci helyzet. Számmal érezhető, hogy mennyire rossz a sorozat tempója. Igazából kár volt kiszámolnom, mert csak jobban lehangolt engem... Minden más animénél úgy szokott lenni a főtörténet részeknél, hogy mangában egy adott ív 50 fejezet, az animében 25 rész kb, tehát ott ugyanannyi idő a manga elolvasása, mint az anime megnézése, de néhány extrém esetben még az anime pörgősebb is (a szezonosaknál például). A One Piece anime tempója a béka feneke alatt van, emiatt teljesen élvezhetetlen hétről hétre követni.
Fogalmam sincs milyen lehetett annak, aki a 672-676os részeket hétről hétre nézte, mert az Usoppos nagyon vagány és hangulatos jelenet animében kínszenvedés volt átélni, annyira el volt húzva az 5 perces Usolandozások miatt és stb.
Már magában elég lehangoló, hogy akiket nem érdekel 50edjére az opening, 100adjára A RÉG ELAVULT ÁTVEZETŐ és az előző rész tartalma, az az első 5 percet nyugodt szívvel átugorhatja... És sajnos ez így igaz.
Na de hogy valami jót is írjak. Ha félretesszük a tempót, akkor nagyon jó kis részek lennének ezek. A grafika általában szép, bár vannak szélsőségek, mondjuk Rebecca mellmérete minden részben teljesen más  smirksweat De általában nekem nincs bajom a rajzolással. A hangulata kb. minden résznek nagyon megvan és a háttérzenéket is jól eltalálják, a színvilág meg annyira gyönyörű, hogy nem tudok betelni vele. Igen, lehet Paint-es, de engem ez nem zavar, hisz szépen néz ki az egész.
Viszont vmi szánalmas, hogy 3 hónap alatt alig haladt valamerre a sztori. Nagy szenvedés után megtörtént az SOP, Sabo megszerezte a Lánggyümölcsöt és felfedte végre az eddig is nyilvánvaló kilétét, megtudtuk Kyros, azaz Katona-san múltját és Doflamingo aktiválta a Kalitkát, majd elkezdett Fűrészest játszani. Szerintem ezt max 8 részben is el lehetett volna intézni, na mind1.
A részek átlaga nekem 3/5 és 4/5 között van valahol, igazából csak a tempó húzza le az egészet, meg néha volt pár érdekesen agyoncenzúrázott rész.
Azt kell mondjam, hogy nem bántam meg az átállást a mangára, mert ott nem húznak el semmit és ugyanúgy lehet élvezni, ha nem jobban, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. Én se voltam régebben mangás, de abszolút jobb a One Piece esetében.
És most megint összevárok egy évszaknyi One Piece részt, hogy majd lehessen élvezni is Nevet Így egyben is ugyanolyan szemet szúró volt a lassúság, de sokkalta élvezhetőbb, mint hétről hétre nézni, bár elég hamar elfogyott Szomorú Szóval most összevárom a tavaszi adagot és majd megnézem Május végén-Június elején Nevet Legalább feldobja a vizsgaidőszakot Nevet
Meg egyébként is, ahogy látom egy ideig 2 hetente lesz csak epizód, szóval tényleg ráérek összevárni Mosolyog
Minden jót!  bye bye
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3117 Dátum: 15 feb 15, 16:27:04 »

Tényleg azért ilyen egy rész 3/4-ed manga feldolgozással is azt mondom élvezhetők Mosolyog  de nagyon sokszor egy adott pillanat, jelent eszméletlen elhúzása nagyon tönkre tudja vágni a részt..  ha már ennyire húzzák és nem akarnak filler részeket adni akkor legalább ne a mangában lévő epic részeket nyújtsák el hanem tegyenek bele több harci fillert vagy valami..  ha harcok normális módon vannak elhúzva akkor szerintem nem lehet panasz, sőt..   

És ha valaki megtudja, hogy filler szezon következik azonnal írjon ide, mert az biztos, hogy pezsgőt bontok örömömbe, hogy talán így majd nem 1/1-es adaptációval kell szenvedni a részeket Nevet
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3118 Dátum: 15 feb 16, 15:54:09 »

Hétről hétre meglep, hogy mennyire kevés oldalszámból próbálják kihozni az epizódot, ez a 11 oldal most kicsit sokkolt.

Nekem a rajzolással is vannak bajaim. Majd ha újra elkezded nézni a One Piece-t akkor ezt a részt vesd majd össze a mangával. Érdemes megnézni például most a legszembeszúróbb Doflamingo ábrázolása volt, mangában nagyon menő volt és nagyon adta, de most animében valami katasztrófa volt ahogy ábrázolták. Eleve szétalázták azt a jelenetet, pedig az mangában nagy volt.

Most sokkal többet nem tudok írni. Az elején Maynard és Fujitora beszélgetése is színvonal alatt volt. A végén meg az a rövidke harc. Azért ilyenkor kicsit sajnálom az animátorokat, elég nehéz lehet ennyi anyagból kihozni egy komplett részt. Persze ez nem az ő hibájuk, mivel nem ők döntenek, csak végzik a munkájukat. Csak ez így már eléggé szenvedés.

Most, hogy ennyi szünet lesz, lehet csak rá bírom venni magam, hogy kicsit szüneteltessem az animét.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3119 Dátum: 15 feb 22, 19:45:15 »

Egyébként tényleg azért hagynak ki részeket, mert közel vagyunk a mangához? Nézem itt főoldalon a manga címeket... na most vagy sokat kell várni a Zoro vs. Pica harcra vagy közel vagyunk a mangához. Mert gondolom azért 15 részen belül megtörténne.  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins