25 júl 18, 01:50:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 861672 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3090 Dátum: 14 dec 28, 15:43:17 »

Miért volt tehetetlen Kyros a bilincsek ellen? Nem nézem az animét, csak a fórumot, hogy mi az animések véleménye, de mangában nem volt rá semmilyen hatással, nem értem, miért kellett volna tehetetlennek lennie.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3091 Dátum: 14 dec 28, 17:07:12 »

Itt arra céloztam, hogy nem tudta szétvágni. Mangában meg kicsit furcsa volt, hogy meg se próbálta szétvágni, hanem egyből lecsapta a lábát.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
danomics
Chuunin
*

« Válasz #3092 Dátum: 14 dec 28, 18:38:41 »

Szerintem rohadtul logikus hogy ráeszmél hogy Kairoseki, ígyhát tudja hogy esélye nincs szétvágni ezért egyből a lábát vágta. Az animébe ez nagyon nagy logikai fail volt... Illetve a mangában ideje se lett volna rá, mivel Doffy egyből leakarta fejezni Rikut. Igaz az anime teljesen más idősíkon mozog, a Toeinél egy év 5nek számít kb... Ezzel gyakorlatilag átalakították az eredeti történetet már megint...

A manga egyik legsokkolóbb, és egyben leg epikeb fejezetét, a Toei Animation merem kijelenteni hogy tönkre tette, ott pont az volt a lényeg hogy egymás után kaptuk a sokkolóbbnál sokkolóbb képeket, itt meg vmi lassított felvételt... Hát nem kicsit volt rossz... A grafikáról meg nem merek beszélni kb... Egyszerűen undorító, az egyes képeket kb. mintha odaöklendezték volna, amikor pl. Kyros áll Doffyék előtt... Az Usopp és Sugar dolog a végén meg szintén no comment...
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 28, 18:39:41 írta danomics » Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3093 Dátum: 14 dec 28, 19:22:26 »

Grafikailag ez az epizód egy hányadék volt. Eddig a legrosszabb.

Láttam, hogy az epizód eleje és középrésze gyenge grafikában, s elkezdtem, hogy az animátorok az összes erejüket az epizód végére használják, de csalódtam.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3094 Dátum: 14 dec 30, 13:39:48 »

Az egész epizód nem nagyon érdekelt, csak az Usoppos jelenetet néztem meg a végén.
Az viszont tetszett! Mangában is rohadtul bejött ez a fordulat, és piszkosul illett Usopphoz. Szal itt is jót mosolyogtam rajta. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3095 Dátum: 14 dec 30, 14:21:26 »

Na most behoztam a lemaradásomat. Elhinni nem akarom, hogy ennyire nem halad a cselekmény. Bakker 12. rész alatt nem történt semmi a kolosszeumba. Mindenki mond egy mondatot üt egyet kettőt és váltunk. A többi szálnál is annyira sok a felesleges duma. Ha már húzni kell az időt miért nem harccal teszik? Franky egész végig harcolt erre mikor ott vagyunk csak pofázik és nyom egy rakétát. Legalább mutatták volna, hogy tartoztatja fel az ellent. Nem inkább tök felesleges és lényegtelen szereplők pofázását kell nézni.
Ez így egybe nézve is borzalmas. Határozottan magamra kellett parancsolni, hogy ne tekerjek bele a részekbe. Néha már azt vettem észre a macskámmal játszok nem is nézem az animét olyan unalmas. Usopp szenvedése és a Tontatták magasztalása is átlépte a határt addig húzták míg idegesítővé vált a jelenet és elvesztette a feelingjét.
Pozitívum, hogy Bartalomeo csak háromszor szólalt meg. Igaz abban csorgatta a nyálát.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 30, 14:21:59 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3096 Dátum: 14 dec 31, 03:12:39 »

Már nem nézem az animét (már Punk Hazard elüldözött és inkább a régi sorozatot nézem, mikor One Piece-re vágyok), de így hogy olvasom, hogy miket csinálnak a kedvenc történetemmel... hát enyhén szólva csalódtam...
Nem is értem hogy miért kell a mangaka munkáját, egy ilyen hányadékkal összecsapni, mert ezzel nem csak magukat járatják le, hanem Oda munkásságát is.

Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3097 Dátum: 15 jan 02, 16:17:04 »

Elkezdtem nézni a részt annak reményében, hogy végre látom amit már 8 résszel ezelőtt vártam (kis naiv).

A rész nézése közben elkezdtem véletlenül játszani a telefonommal és amikor letettem észrevettem, hogy eltelt 10 perc.Na mondom visszatekerem de végül nem kellett mert nem maradtam le semmiről ikszdé
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #3098 Dátum: 15 jan 11, 12:37:32 »

Ez a mostani rész viszont király volt. Nekem nagyon bejött minden, valahogy így kell kezdeni az új évet. Nevet  bow
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3099 Dátum: 15 jan 11, 13:01:26 »

Minden további nélkül, az évad legjobb része!
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #3100 Dátum: 15 jan 11, 13:36:15 »

Végre nem azt éreztem, hogy hú de hamar vége, nem történt semmi, hanem most olyan érzésem volt, hogy basszus milyen hosszú ez a rész, mennyi minden van benne. Nevet És nagyon tetszett, hogy ilyen részletesen be volt mutatva. Nyelvesít A vége pedig -ahogy kell - ütött. Mosolyog Doffy reakciói különösen tetszettek.
Továbbra is ez a színvonal maradjon!
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #3101 Dátum: 15 jan 11, 13:38:48 »

Én nem nézem az animét, de akkor ezt megnézem én is Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3102 Dátum: 15 jan 11, 15:25:06 »

Azért voltak igen érdekes pillanatok. Pl Kyros 30 méteres utazása 2 percben. Sokkal coolabb lett volna, ha fél sec alatt ott van és lecsapja a fejét utána ráértek volna meglepődni. Így viszont szánalmasan ratyi volt.
Viszont pozitívum még hozzá hatalmas, hogy választ kaptam a kérdésemre mit csinál majd az, aki visszaváltozása után szembesül a dologgal, hogy az előző szerelme újra ott van, de közbe szerzett egy másikat:D
Amúgy Kyros lába jobban mutatott volna egy beforradt csonkkal mint így.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3103 Dátum: 15 jan 11, 18:51:49 »

volt sok dolog ami nekem se tetszett de már nem problémázok rajtuk, örülök, hogy a rész ért 1 forintot.

Kyrosnál én azt vártam, hogy Luffy meg Viola dumál, egyszer csak észre veszik, hogy katona-san eltűnt mellőlük és a kövi kép, hogy már ugrik és vágja doffy fejét.Így volt a mangában is és nagyon ütött.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3104 Dátum: 15 jan 11, 19:06:10 »

Akkor nem ugyanazt a mangát olvastad, mint amit én. Próbáld meg ezt:

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/743/13
Naplózva

Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins