24 nov 23, 19:39:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 741893 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3015 Dátum: 14 szep 15, 20:06:03 »

One Piecehez én már úgy állok hozzá, hogy a harc eredménye az egyértelmű a kérdés, hogyan győznek. Attól soha nem kell félni, hogy meghalnak. Illetve, ha valaki megfog halni annak az egész karakterén lehet érezni, hogy erre született és várod mikor jön el az ideje. Ezen rég túltettem magam.

A részről pedig inkább majd a következő héten írok. Akkor lett volna igazán epic ez a rész, ha duplára csinálják és úgy adják ki. Ha megnézitek a kövi heti rész megértitek mire gondolok. Addig viszont spoiler lenne. 
Amúgy tényleg jó volt az egész.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
bajnok
Újonc
*

« Válasz #3016 Dátum: 14 szep 18, 21:05:49 »

Tudom én h a jó munkához idő kell de mikor lesz már kész a one piece tv special fordítása? már a múlthétre lett ígérve és elég nehezen bírom ki nélküle annyira jó lenne már érteni h mit mondanak...
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3017 Dátum: 14 szep 18, 21:09:22 »

Ha kikerül az oldalra. Pontosabb választ majd Tapion ad neked, de abban nem lesz köszönet azt hiszemxD
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 18, 21:09:58 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3018 Dátum: 14 szep 19, 07:48:48 »

Kint van a Special felirata. Aki szeretné, most már megnézheti. A stáblista utáni ERŐSEN SPOILERES jelenetet TILOS kibeszélni!
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3019 Dátum: 14 szep 20, 21:01:28 »

Nagyon jó lett a special és a felirat is!A spoileren én is meglepődtem eléggé durva :O még maga idejében ez egy nagyon jó jelenet is lenne, tehát amikor már nem spoiler..

Szerk.:
Szerkesztem mivel még nem írt azóta senki.
662:
Ezt nem hiszem el..!!!! ezért mondtam múlthéten, hogy azt az egész fejezetet egy részben kellett volna leadni de az utolsó kb 5 oldalt lehagyták de elfogadtam, hogy legalább így epic lesz ez a rész erre mi történik?TELJESEN ELRONTJÁK
a plusz párbeszédek teljesen fölöslegesek voltak és nem is voltak jók.5 oldalt dolgozott fel kb az egész rész ráadásul a filler jelenetekkel teljesen elrontották azt a részt ami az egyik kedvencem volt az egész arcból a mangában!!!

Nevetségesen lett ez kivitelezve ráadásul az mi amit a végére beszúrtak?Mangában nem is láttuk sőt nem is volt ilyen jelenet.Pláne nem az előtt a bizonyos jelenet előtt.Én még azt hittem, hogy a special vége lett durva...
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 21, 15:12:42 írta Asasino » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3020 Dátum: 14 szep 22, 13:40:54 »

Azt a rohadt!!! Hát erről a részről bőven lehet írni, végre egy olyan epizód, ami megérdemli az epizód nevet. Mennyi minden történt itt!!!
Először is, nem épp túl szerencsésen kezdett a rész, mivel majdnem a 6. perctől láthattuk az aktuális epizódot... KICSIT durva..
Viszont!!! Bőven volt részünk izgalmas jelenetekben! Nevet Amikor Zoro és Kinemon nekirohantak Dofinak nagyon megörültem, hogy húúú harcolnak egy kicsit (persze tudom, hogy úgyse lett volna végső csata, de azért jó lett volna látni), viszont MEGJELENT FUJITORA!!! Az első hatalmas dolog, amire nem számítottam! Megvédte a Mennyei Démont, elég jó kis jelenet lett. Zorot meg lesüllyesztette, de az nem hagyta magát  Kúl Kár, hogy olyan kicsit csatáztak még, de biztos lesz még return fight. Mindenesetre még Kinemon segítségével se hinném, hogy Zoro legyőzné a vak öreget.
AZTÁN BIG MOM!!!!!!!! Végre egy elég nagy történés, amit nem tudtam előre! KICSIT leeset az állam, te jó ég, mekkora volt az a hajó. A Sunny szó szerint eltörpült mellette, pedig azért az se kicsi. Szegény Merry meg nem is látszódott volna a képen ikszdé Hát nem semmi, hogy mekkora hajójuk van ezeknek!! Vajon ez a legfőbb, vagy még van belőle 1-2? ikszdé És Big Mom rajta van vajon a fedélzeten? Nem hinném. Mindenesetre ott van a teknős cicus, aka Pekoms, akit nagyon imádok és Sanjinak van vér a pucájában, hogy szembe szál velük, szóval biztos lesz részünk izgalmakban, még ha Carlotte Linlin nincs is a hajón.
Úgy látszik mindenki Caesart akarja. Akinek elég durván megváltozott a feje az első megjelenéseihez képest. A rossz értelemben Szomorú Szomorú
Zoro és Kinemon amúgy miért nem csapja le gyorsan a tengerész tiszteket? Nem láttam az altengernagyot köztük, tehát 1-2 perc alatt elintéznék mindet.
Doflamingo és Fujitora elrepülése kicsit DBZ hatást keltett ikszdé De azért epic volt, csak lehetett volna hosszabb harc. Mind1, ami késik, az nem múlik Nevet
Az epizód legvége meg.... AZ MI VOLT? ikszdé Mangában benne se volt, meg annyira nem illett ezekhez a történésekhez. Ráadásul hatalmas nagy spoiler... Mondjuk úgy voltak vele, hogy a speciált már mindenki megnézte, minek késleltetni...

A rajzolás és a háttérzenék nagyon jók voltak, az utóbbiból egy rég nem hallottat is mertem felfedezni, csak sajnos nem tartott sokáig... Mindenesetre a rész így is egy 5/5, az utóbbi 2-3 hónap legjobb epizódja volt ez. Csak így tovább, remélem már csak akció lesz  Kúl
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3021 Dátum: 14 szep 22, 18:20:39 »

Csabi megint más véleményen vagyunk Nevet Én mangában imádtam ezt a fejezetet ami mellesleg az előző részt is tartalmazta szóval néhány oldal volt ez a rész de ezt leírtam az előbb.Lehet ez volt a baj, hogy a manga miatt most nagyon magasra emeltem a mércét...

Egyébként a big mom hajó mutatása jobban átjött volna ha hirtelen az arcomba tolják az egészet.Hatalmasat néztem amikor lapoztam egyet és ott volt a hajó itt meg volt rá egy percem, hogy gondolkodjak mielőtt meglepődhettem.

Mondjuk máskülönben nem tudtak volna 1 panelra elnyomni 1 percet...
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3022 Dátum: 14 szep 22, 19:26:16 »

Asasino, mielőtt hülyeségeket írsz, kérlek, lapozd fel a 730. fejezetet! nem tudom, hogy mit néztél el, de az előző rész dolgozta fel a 729. fejezetet, ez pedig a 730. fejezetet. Nem bontották ketté.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3023 Dátum: 14 szep 22, 20:17:18 »

Igazad van a fejezetekkel tényleg rosszul emlékeztem.
Ettől még tartom, hogy a 2 fejezetet egy részben kellett volna leadni.A mostaniban szörnyűek voltak a kiegészítések egytől egyig. Simán belefért volna egy részbe és sokkal jobban ütött volna.Mondjuk ahhoz nem 6. percnél kéne elkezdeni a részt.

Pedig múlthéten olvastam át jó sok fejezetet és úgy emlékeztem, hogy a big momos jelenetek abba a részbe csúsztak bele.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3024 Dátum: 14 szep 28, 17:56:11 »

TE JÓ ÉG, A MAI EPIZÓD!!!! Végig nyálaztam az egészet, valami elképesztő epik volt!!!
Kezdte az új opening jelenetekkel, hát nem kicsit lepődtem meg!!! Aztán meg jön Bartolomeo és megmenti Bellamyt!!! Mik vannak itt te jó ég!! Nem volt jó ötlet húst fogyasztanom közben, nem egyszer nyeltem félre majdnem. Annyira megvolt a hangulat, hogy késsel lehetett vágni!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rég nem éreztem ennyire erős feszültséget magamon One Piece nézés közben! Oké, a múltheti Big Momon is néztem egyet, de ez a mai mindent vitt!!! Nagyon imádom Bellamyt, de Bartolomeot is, erre beadnak egy nagyon vagány közös jelenetet kettőkről, hát lehidalok!!! Azért a Narutos "öklözés utáni barátság" dumán jót mosolyogtam ikszdé De maga az egész jelenet, amikor Delinger kínozza Bellamyt, az meg nem tud mást tenni, mint nyúlcipőt húz... Nagyon-nagyon átjött a szobámba a hangulat, sőt, egy t34-es tankkal szét is lőtte a falakat! Le a kalappal! bow
Aztán egy kis stratégiai megbeszélés Játékkatona által. Hát először is, meglepődtem, hogy Sugar igazából már jóval idősebb, csak a gyümölcs miatt nem öregedik már, de... Te jó ég, itt már nagyon durván lehet érezni, hogy epik csaták jönnek. Viszont Franky az SOP hadművelet iránti kíváncsiságán hihetetlen nagyot kacagtam ikszdé
Aztán megint Bellamy!!! Váá, imádom Bartoval együtt, nagyon feldobná mindegyik a Mugiwara csapatot, pláne, ha mindkettő csatlakozna Nevet Bár sajnos Bellamy nagyon durván hűséges Dofihoz, szóval erre jelenleg nem sok esély van. Azonban hihetetlen jellemfejlődésen megy keresztül, ritkán látni ennyire összetett karaktert Odától manapság. Meg egyébként ott van Rebecca is, de Chinjao is elég hálás lett, bár belőle nézem ki a legkevésbé, hogy Mugiwara lesz. Lényeg, hogy elég sok lehetséges jelölt van most, kíváncsi leszek ki lesz a nyertes Nevet
Majd a rész vége. Hát, mind Szabóról, mind Koaláról tudtam, de attól még pofás jelenetre sikeredett ez is Nevet Kétségkívül ez volt az epizód tetőpontja, de nekem a Bellamy-Bartolomeo akkor is mindent vitt, na meg az újított opening Nevet Viszont Sabo hangja, aka Yamcha a DBZ-ből, háát... Szerintem nem a legjobb választás, jobb lett volna Narutot hagyni. Ja, meg remélem most ez nem számít már spoilernek, mert egy újszülött imádkozósáskának is leeshetett már, hogy ki volt az előző rész végén az árnyékban. Elég csak a ruháját, kalapját, rész végét, de még a specialt is megnézni és minden kiderül. Meg anno ott is volt a jelenet az animében, amikor Dragon megmentette. Szóval remélem, hogy nem öltem meg a meglepetést pár ember számára, de ha igen, akkor egy moderátor nyugodtan törölje ezeket a mondatokat. Amúgy ő is egy lehetséges mugiwara tag lehet Nevet Mennyi ember!! Mekkora facepalm lenne Odától, ha végül senki nem lenne ikszdé Vagy csak olyan szöveggel, mint Jinbei, de azért ettől változatosabb a mangaka. Amúgy meg Coala nagyon dögös lett btw  kacsint

Az epizód úgy, ahogy van tökéletes lett a részemről. Teljes nyugodtsággal elkönyvelem magamnak Dressrosa eddigi legjobb részének. Mosolyog
Naplózva

Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #3025 Dátum: 14 szep 28, 20:06:42 »

Én szerintem nem véletlen hogy ennyi lehetséges jelölt lett felsorakoztatva ebben az arc-ban, mivel már az Újvilágban vannak és egy Yonkou helyét akarják átvenni, sok erős szövetségesre van szükségük.  El tudom képzelni hogy nem feltétlen lesz tag bármelyikőjük is, hanem részesei lesznek a Law-Luffy összefogásnak.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3026 Dátum: 14 szep 28, 20:27:17 »

Hát Sabo szinkronhang váltásának én sem örülök. Így olyan steril lett az egész karakter. Naruto hangjával sokkal jobban passzolt Luffy testvérének.
Az opening felfrissítése viszont nagy ötlet volt! Bár még így is véleményem szerint az eddigi egyik legszarabb nyitány. Ez a túláradó giccsesség megszokhatatlan. Az új jelenetek közül csak Doffy és Fujitora összeütközése olyan MEHH érzés.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3027 Dátum: 14 szep 28, 20:59:52 »

Amint megláttam a "fél" új opening-et tekertem is vissza hogy lássam újra Nevet   Már csak Dressrosa után kellene egy év filler évad és semmi gond nem lenne Nyelvesít   Ha addig csak egy mangát dolgoznak fel részenként akkor nem is lenne baj ha olyan jó harc kiegészítéseket kapnánk mint Trafó meg Doffy harca a hídon...  

Jah és nagyon remélem, hogy Bartolomeo lesz az új tag ha lesz...  Bellamy túl gyenge, max Namit ha legyőzné bár kitudja...
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 21:04:31 írta Sanji » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3028 Dátum: 14 szep 28, 21:07:53 »

Egyszerűen nevetségesen gáz Sabo hangja. Ezt ők se gondolhatják komolyan. Remélem itt is ordas felháborodás lesz és leváltják, mint anno Jinbei hangját.
Nekem kicsit minden túl nyújtottnak látszott. Már az elején Bellamy alázása is fele ennyi is elég lett volna belőle. Sabo megjelenése is túl hosszú volt és elvesztette azt a hatást amint a manga kiváltott. Bár azt az előző rész vége elrontotta.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3029 Dátum: 14 szep 28, 23:17:38 »

Írnék egy lehetséges top 6os listát, hogy kik csatlakozhatnak Luffy-hoz és miért!
6: Violet. Nagyon hálás Sanjinak és jó kapcsolatot építettek ki. Azonban túl jól járna Sanji és Odanak nem szokása szerelmi szálakat mozgatni, így rá van a legkisebb esély, hogy mugiwara lesz.
5.: Don Chinjao. Nagyon hálás most Luffynak, amiért visszaadta a fegyverét és ezért örök hűséget is fogadhat. Bár véleményem szerint nála van a legkevesebb esély a csatlakozásra, inkább tényleg csak egy szövetséges lehetne a flottájával.
4: Bellamy. Hihetetlen nagy jellemfejlődésen megy keresztül és egyre inkább szimpatizál Luffyval. Azonban vakon hűséges Dofihoz és a mai részben is kinyilvánította, hogy nem fogja elárulni őt.
3.: Rebecca. Nagyon összehaverkodott Luffyval és megkedvelték egymást. Szalmakalaposok épp rajtuk (is) segítenek, szóval ha minden jól megy és legyőzik Doflamingóékat, akkor nagyon hálás lehet majd Rebecca és velük tarthat kalandozni. Nála már látok nagyobb esélyeket, mivel kevés a nőnem a kanokkal teli hajón, de ha visszafoglalják a trónt és rájön, hogy játékkatona-san az apja, akkor... Hát nem tudom. Igazából már van egy tiszteletbeli hercegnő mugiwara tagnak, lehet felesleges kettő.
2.: Sabo. Szerintem felesleges részleteznem az okokat. Egyedül az zavarhat be, hogy ő forradalmár Luffy-ék meg kalózok, de... Zoro is kalózvadász volt anno és lám mi lett belőle! ikszdé
Number One: Bartolomeo. Hatalmas nagy hiba lenne Odától, ha nem tenné meg tagnak, egyszerűen fantasztikus amiket leművel. A képessége is megvan ahhoz, hogy erős mugiwara tagnak számítson. Továbbá, ha csatlakozik, akkor nagyobb az esélye, hogy találkozik Boa Hancockal és kettejük összeeresztését fatális hiba lenne kihagyni!!! Nevet

Akiket pedig legjobban szeretnék, hogy csatlakozzanak: Bartolomeo, Bellamy, Don Chinjao. Mindhárom roppant érdekes figura és úgy-ahogy erősek... Bár egy új lány jelenléte több színt hozhatna a csapatba, de szerintem több probléma is sülne ki belőle. Viola vagy Rebecca nem túl erős, és ahogy Sosi16 is írta, a Yonkou ellen nem árt, ha megvan az izom.
Sabo nekem meg nem szimpatikus eddig. Főleg ezzel a hanggal. Inkább maradjon a forradalmárokkal!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins