25 feb 17, 13:04:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 761115 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3000 Dátum: 14 szep 04, 20:44:10 »

De, én tudom  Nevet

Amint készen leszek a fordításával. Egy 1600 soros specialról beszélünk, amelynek egyelőre 7-800 sora van készen, azt is 4 óra alatt sikerült prezentálni. Úgyhogy, mivel holnaptól kezdve négy napig nem érek rá, kedd-szerdáig ne is számítsatok rá  Nevet
Naplózva

adri17
Újonc
*

« Válasz #3001 Dátum: 14 szep 06, 18:46:17 »

Jó renden, értettem. Köszönöm szépen az infót!! :33
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3002 Dátum: 14 szep 07, 20:56:35 »

660:
számomra az évad legjobb része.Nem is részletezek semmit kiváló volt.
Riku szinkronhangja olyan átlagos vagy az alattinak tűnt eddig de most nagyon átjött a fájdalom amit érezhetett.
kellő poén is megvolt a vége felé amin mangában is szakadtam ikszdé

ha bele akarok kötni valamibe az a legutolsó pár másodperces jelenet.Maga a történés jó, hogy X találkozik Y-ékkal csak szerintem hülyén volt tálalva.

Ettől még magasan az évad legjobb része.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3003 Dátum: 14 szep 09, 15:52:07 »

Úgy néz ki, megint nem értünk egyet, Asasino. Szerintem ez volt Dressrosa egyik leggyengébb epizódja, gyakorlatilag semmi sem történt, de még az a nagy b.dös semmi is full érdektelen volt.
De most komolyan! A rész első fele annyit ment előre a történetben, hogy Dofiék végre megmutatták magukat, csak úgy, mint a családja.
A második felében meg volt egy kisebb beszélgetés Katonasanék között... Meg Luffy is találkozott végre Zoroékkal... ENNYI!
Én ezekre a történésekre 8-10 percnél többet nem szánnék... Oké, alapból vontatott az anime, de általában a 20 perces részt csak 15re lehetne felgyorsítani, de ez gyakorlatilag egy fél részt se ér majdnem... Kiábrándító.
Az epizódra azért adok csak egy 2/5-öt, mivel a grafika az rendben volt, tetszett a gyerek Baby5 és végre láttunk egy nagyon komoly Robin arckifejezést is ikszdé

Most akkor ugye vége a visszaemlékezésnek, jól sejtem?
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3004 Dátum: 14 szep 09, 16:04:43 »

lehet befolyásolt, hogy eléggé hikomat voltam már akkor estére és engedékenyebb volt valamint ha most megnézném akkor nem ilyen véleményen lennék de épp ezért nem nézem meg újra  Pojén Ördögi

A lényeg, hogy valami oknál fogva nekem nagyon bejött.Lehet azért mert mangában is jót röhögtem azon, hogy Katonasanéknak doffi kamulelépése volt az utolsó csepp és ezért itt is úgy hatott ikszdé Bár az az utolsó jelenet tényleg siralmas volt.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3005 Dátum: 14 szep 09, 17:25:31 »

Egyetértek Asasino véleményével.
Nekem is az egyik legtetszetősebb rész volt ez, ennél nálam csak a Lucy vs Hajrudin "csata" tetszett jobban(még, hisz ki tudja mi fog még történni?!) Mosolyog
Jó volt a zenei aláfestés is, habár a "hősök" rajzolása eléggé szánalmasra sikeredett. Na meg azért elég töketlenek voltak a civilek is... csoportba verődtek, hogy együtt rettegjenek... smirksweat A rész második fele pedig eléggé vidámra sikerült, volt néhány jelenet, amin jót nevettem. Mosolyog

Csabi28 azt hiszem, most egy darabig nem lesz ilyen visszaemlékezős epizód, sőt, ha jól emlékszem, akkor most fog beindulni ez az Arc is igazán.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3006 Dátum: 14 szep 11, 08:31:53 »

Tv speciálban feltűnt, hogy Sengokunak más hangja van és sajnálattal vettem tudomásul, hogy az eredeti tavaly nyáron elhunyt:(. Nyugodjon békében.
Ezen a jeleneten a mai napig halálra röhögöm magamxD
https://www.youtube.com/watch?v=fsc27VezkgM

Sajnos nem találtam meg az egész jelenetet:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3007 Dátum: 14 szep 11, 11:15:51 »

Hello. Megszeretném kérdezni, h az One Piece tv speciál kijöt e mar? Vagy még nem? Nem találom sehol. Vagy az csak a mozikban lesz?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3008 Dátum: 14 szep 11, 13:37:09 »

Én azt hiszem ezt szedtem le és néztem meg.
http://thepiratebay.se/torrent/10965213/[HorribleSubs]_One_Piece_3D2Y-_01_[720p].mkv

Egyáltalán nem volt rossz. Kifejezetten tetszett, hogy csak Luffy volt benne a csapatból. Hancock karakteréből pedig kihozták a maximumot. Annak tükrében főleg, hogy Oda se nagyon mutatta be ezidáig. Egyébként továbbra is imádom a karakterét sokkal szórakoztatóbb mint Bartalomeo. A moviek nagy részét felül múlta ez a speciál. Az ötlet pedig jó volt, hogy bemutassák Luffy fejlődésének egy fázisát és, hogyan tesz szert sokak által kedvelt támadására.
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3009 Dátum: 14 szep 11, 21:36:34 »

Utoljára írom le, hogy a Special felirata hamarosan érkezik, nem sok hiányzik már ahhoz, hogy teljes legyen a fordítás. Türelem, OP-t terem!
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3010 Dátum: 14 szep 11, 22:22:48 »

Ő szerintem a videóra gondolt nem a magyar feliratra.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3011 Dátum: 14 szep 14, 13:32:47 »

Hát ez a rész valami hatalmas volt!
El is felejtettem milyen Diamante hangja de nagyon bírom Nevet
És ez a Doffy Law harc valami epic volt.Ráadásul a vége felé még a kedvenc OST-met is berakták  Ördögi

És a végén amikor Doffy odaér a kolosszeumhoz az is nagyon ütött.Mangában ez volt az egyik kedvenc fejezetem az arcból kár hogy ez a rész nem dolgozta fel a fejezetet teljes egészében de ha már így történt jól tették, hogy itt szakították félbe.

Doffy rajzolása most valamiért nagyon tetszett és Bellamyé is.Dellinger pedig számomra sokkal elfogadhatóbb itt mint a mangában.

6/5 hatalmas rész  bow
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3012 Dátum: 14 szep 14, 16:38:00 »

Tényleg ez volt az eddig legjobb rész. Nem volt benne semmi felesleges filler, elnyújtva se volt, ez az első olyan rész ebben a történetszálban ami egy percig se volt unalmas és nem is pörgettem bele. Amúgy ez a rész pont egy egész fejezetet dolgozott fel.

Bellamy jelenetét nagyon jól feldolgozták. Dellinger szerepe teljesen átjött, nem kevesebb mint a mangában. A Doflamingo és Law harcot se rontották el. Ott volt egy kis kiegészítés, de az kellett is bele szerintem. Az külön tetszett, hogy még tehetetlenebbnek állították be Law-ot, mint amilyen a mangában volt. Bastille karaktere is bejövős. Még az elején féltem, hogy teli nyomják fillerrel, amikor Luffy-ék beszélnek Den Den Mushin, de végül nem így lett. A végére sem lehetett panasz, azt is nagyon jól megoldották.

Bár ahogy láttam az előzetesből, a következő rész már nem lesz ilyen szép. Eddig ez a rész és még ha jól emlékszem a Dressrosa arc első része volt nagyon szépen megrajzolva, illetve meganimálva. A véleményem még mindig az, hogy ez után az arc után le kellene állni az animé-vel. A timeskip óta nagyon lement az anime minősége. Úgy gondolom, hogy még nem reménytelen a helyzet, de a manga már nem sokkal jár előrébb az animénél. Lesz egy jó pár olyan rész amiben kénytelenek lesznek 1 fejezetnél többet feldolgozni, mert ha még agyon nyújtjanak egy fejezetet akkor se tudnak kihozni belőle egy teljes részt. Főleg, hogy a héten is 12 oldalas fejezet jelent meg, ami még ha nem lenne elég, olyan pörgős jeleneteket tartalmazott, amiből örülnek ha egy fél részt kihoznak úgy, hogy szétnyújtják. Sajnos Japánban még nem így gondolják, különben lenne már valami információ erről, hiszen nem egyik hétről a másikra fogják leállítani.. smirksweat
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3013 Dátum: 14 szep 14, 17:54:16 »

lehet bevállalják, hogy fillereznek egyet bár az OP-ra nem jellemző.Attól is függ, hogy milyen potencia van egy fillerben, hogy-hogy fog végződni az arc.Bár ha küldenék tovább a részeket a színvonal kicsit sem javulna.Esetleg ha egy csapat csinálná a fillereket egy teljesen másik pedig gyártaná a filler arc utáni részeket, úgyis lenne idejük szépen kidolgozni.Bár ebbe is sok a buktató.

Mai rész tartalomtól függetlenül is nagyon jó volt szépen volt megcsinálva, de még mindig messze áll néhány Punk Hazardos résztől.

Nem is beszélve arról, hogy Luffy támadásai szerintem a legszebben az Enies Lobby arcban voltak megcsinálva.Azért az már elég régen volt valami ahhoz hasonlóval is 100%osan beérném.Bár a régiekből szinte minden jó mert dinamikus volt.

Meg még az 521. részben (ami egyébként a kedvencem) nagyon szépen megcsinálták Luffy harcát a Pasifistákkal.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3014 Dátum: 14 szep 14, 22:23:23 »

Tényleg jó kis rész lett, kész felüdülés az előzőekhez képest! Nevet
A cím is elment szódával, bár én a "Law vs Doflamingo" helyett, "Law csúfos vereségét" adtam volna.
Egyébként tényleg jó lett ez az egyoldalú harc, szépen meganimálták Nevet
Bellamyt még mindig imádom, nagyon összetett karakter lett Nevet Az viszont már kevésbé tetszik, hogy minden jött-ment szétalázza (tényleg, anno Luffy is jött-ment volt az ő részéről ikszdé ). Úgy látszik a szuper izmos felsőtest nem volt elég Power Up számára, mert ilyen tök vékony magassarkú meleg kisfiú is agyonveri, hát én mindjárt sírok  Neeem Tedd erősebbé Bellamyt, Oda!!! De tényleg!!!
Oda végre rájött, hogy Franky nem csak SZUPER~-ezni tud, hanem ő egy értelmes és okos karaktert is képes produkálni... Milyen jól is átjött ez a mai részben!  Pontosan
Az epizód vége pedig... Most komolyan; van még olyan élőlény a világon, aki egy másodpercig is azt gondolja, hogy Law meghalt? Esetleg egy életen át tartó maradandó sérülést vagy bénulást szenvedett? NINCS!
Oda ezzel az acélbőr karaktereivel (Tekkai ch, felesleges), akik ugye minden létező dolgot túlélnek, nagyon durván elveszi a halálközeli dráma hangulatát  Neeem Pedig hihetetlen jó jelenet lett volna, de úgyis egyértelmű a válasz... És ez nem spoiler, nem olvasom a mangát. Tényleg csak ez választja el a One Piecet a fantasztikusan jó atomüber állat csúcs szuper istenkirály tökéletes sorozat címtől... Így csak egy fantasztikusan jó atomüber állat csúcs szuper istenkirály sorozat  Neeem Semmi sem tökéletes sajnos...
A rajzolás általában jó volt, de azért láttam pár gyengébb kivitelezést. Továbbá kezd nagyon elegem lenni, hogy minden helyszínből és jelenetből kapunk 1-2 perc előrehaladást egy hétre... Így csak egy 4/5 a részemről.
Majd egybe végignézve Dressrosa hihetetlen jó lesz, de így részenként sajnos nem a legjobb.
Ja és teljesen egyetértek kristofkristoffal, tényleg kéne egy szünet, mert ez a tempó bírhatatlan... Főleg így hétről hétre, de még egyben is nevetségesen sok részből áll már egy évad.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 14, 22:24:49 írta Csabi28 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins