TE JÓ ÉG, A MAI EPIZÓD!!!! Végig nyálaztam az egészet, valami elképesztő epik volt!!!
Kezdte az új opening jelenetekkel, hát nem kicsit lepődtem meg!!! Aztán meg jön Bartolomeo és megmenti Bellamyt!!! Mik vannak itt te jó ég!! Nem volt jó ötlet húst fogyasztanom közben, nem egyszer nyeltem félre majdnem. Annyira megvolt a hangulat, hogy késsel lehetett vágni!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rég nem éreztem ennyire erős feszültséget magamon One Piece nézés közben! Oké, a múltheti Big Momon is néztem egyet, de ez a mai mindent vitt!!! Nagyon imádom Bellamyt, de Bartolomeot is, erre beadnak egy nagyon vagány közös jelenetet kettőkről, hát lehidalok!!! Azért a Narutos "öklözés utáni barátság" dumán jót mosolyogtam
De maga az egész jelenet, amikor Delinger kínozza Bellamyt, az meg nem tud mást tenni, mint nyúlcipőt húz... Nagyon-nagyon átjött a szobámba a hangulat, sőt, egy t34-es tankkal szét is lőtte a falakat! Le a kalappal!
Aztán egy kis stratégiai megbeszélés Játékkatona által. Hát először is, meglepődtem, hogy Sugar igazából már jóval idősebb, csak a gyümölcs miatt nem öregedik már, de... Te jó ég, itt már nagyon durván lehet érezni, hogy epik csaták jönnek. Viszont Franky az SOP hadművelet iránti kíváncsiságán hihetetlen nagyot kacagtam
Aztán megint Bellamy!!! Váá, imádom Bartoval együtt, nagyon feldobná mindegyik a Mugiwara csapatot, pláne, ha mindkettő csatlakozna
Bár sajnos Bellamy nagyon durván hűséges Dofihoz, szóval erre jelenleg nem sok esély van. Azonban hihetetlen jellemfejlődésen megy keresztül, ritkán látni ennyire összetett karaktert Odától manapság. Meg egyébként ott van Rebecca is, de Chinjao is elég hálás lett, bár belőle nézem ki a legkevésbé, hogy Mugiwara lesz. Lényeg, hogy elég sok lehetséges jelölt van most, kíváncsi leszek ki lesz a nyertes
Majd a rész vége. Hát, mind Szabóról, mind Koaláról tudtam, de attól még pofás jelenetre sikeredett ez is
Kétségkívül ez volt az epizód tetőpontja, de nekem a Bellamy-Bartolomeo akkor is mindent vitt, na meg az újított opening
Viszont Sabo hangja, aka Yamcha a DBZ-ből, háát... Szerintem nem a legjobb választás, jobb lett volna Narutot hagyni. Ja, meg remélem most ez nem számít már spoilernek, mert egy újszülött imádkozósáskának is leeshetett már, hogy ki volt az előző rész végén az árnyékban. Elég csak a ruháját, kalapját, rész végét, de még a specialt is megnézni és minden kiderül. Meg anno ott is volt a jelenet az animében, amikor Dragon megmentette. Szóval remélem, hogy nem öltem meg a meglepetést pár ember számára, de ha igen, akkor egy moderátor nyugodtan törölje ezeket a mondatokat. Amúgy ő is egy lehetséges mugiwara tag lehet
Mennyi ember!! Mekkora facepalm lenne Odától, ha végül senki nem lenne
Vagy csak olyan szöveggel, mint Jinbei, de azért ettől változatosabb a mangaka. Amúgy meg Coala nagyon dögös lett btw
Az epizód úgy, ahogy van tökéletes lett a részemről. Teljes nyugodtsággal elkönyvelem magamnak Dressrosa eddigi legjobb részének.