25 feb 17, 12:29:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 761105 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
marioV
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2250 Dátum: 13 márc 31, 14:38:16 »

Hát igen Ceasart teljesen eltalálták , és Mayuri hangja a legjobb hozzá. Egyszer már bevált ez a hang őrölt tudósnak . A rész vége tényleg nagyot ütött , annyira most nem érzékeltem a rész rövidségét , és az elnyújtottságát.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2251 Dátum: 13 márc 31, 19:43:54 »

Na ez egy állat rész volt Nevet A cselekmény sehova se haladt, de információk százaival láttak el bennünket Mosolyog

A grafika nagyon tetszett. Végre megértettem azt is, miért (is) fókuszál rá a kamera mindig Smoker-Tashigi melleire Nevet

Most már azt is értem, hogy is vannak ezek a mutánsok. Teljesen egyértelmű így utólag, de én kajak nem jöttem volna rá, hogy Law keze van a dologban Nevet Barna szakáll figyelmeztetése is hatalmas volt, hogy vigyázzatok a sárkánnyal, Zoro meg: "Már megettük" xDD

És végre láthattuk a mester teljes valóját! Nagyon vagány és tetszik a stílusa külsőre. De úristen amit a rész végén művelt XDD És még azt hittem, hogy Gecko Moria a totál idióta, ehhez képest ő egész "normális"  XDDD

Viszont ez már tényleg a pofátlanság határait súrolja, hogy még mindig nem bírtak új Op-val előállni. Komolyan, ez már szánalmas, hogy openingben Hody feje van ott, mint közelgő fenyegetés, és már rég leverték... Továbbá legalább egy új intro-t adhattak volna, mert már rég az Új Világon vannak, nem oda tartanak... De úgy érzem a kettő egyszerre fog megváltozni, ha meg fog ikszdé
Viszont a jövőheti rész elég érdekesnek tűnik Nevet Ahogy lenni szokott, megint dupla részes lesz Mosolyog Remélem azután már tényleg előbírnak állni 1 új openingel.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2252 Dátum: 13 ápr 05, 21:50:50 »

Áhh végre új opening lesz: 2013. április 14.-én 591. epizódban a Kota Shinzato által készített "Hands Up" openinggel folytatódik a történet Nevet
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2253 Dátum: 13 ápr 05, 21:53:21 »

Jól hallom, jövőhéten (április 14-ei rész) új opening!?  Nevet - megelőztél smirksweat
Engem annyira nem idegesített még, hogy régóta nincs új, mivel novemberben kezdtem el nézni, és azóta nem telt el olyan sok idő, de azért már tényleg ideje volt Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2254 Dátum: 13 ápr 05, 22:00:13 »

Ideje is volt már, NEM KICSIT. Akármilyen überkirály frankó is lesz, remélem a következő nem fog 70+ részen át futni  smirksweat A Sabaody-Impel Down- Háborús részeknél volt jó az openingek váltása; 25-35 részenként, sztem ez tökéletes volt. Remélem visszatérnek erre a szisztémára.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2255 Dátum: 13 ápr 14, 08:09:07 »

Hát, nemtom mi történt, de még rohadtul nincs új opening..., pedig csak ezért akartam a mai részt meglesni... így lehet jegelem egy ideig....
Naplózva
coolt16
Újonc
*

« Válasz #2256 Dátum: 13 ápr 14, 08:32:20 »

Hát, nemtom mi történt, de még rohadtul nincs új opening..., pedig csak ezért akartam a mai részt meglesni... így lehet jegelem egy ideig....
Valamit benéztél, külön le is lehet tölteni:
http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=423461
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2257 Dátum: 13 ápr 14, 08:38:08 »

Először én is azt hittem, hogy nincs új opening, de végül rákerestem youtube-on és megtaláltam. Az opening szerintem egész jó lett. Nekem a zene is bejön meg az animálás is klassz volt. Akik nem néznek mangát szerintem örülhetnek mert nem spoileres. Láttam betették Luffy új technikáját is az openingbe ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 14, 08:48:26 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2258 Dátum: 13 ápr 14, 08:58:19 »

Á, kicsit sem spoileres... kicsit sem...

Amúgy igen, a HorribleSubs-os verziónál még a We Go! van, azonban a RAW már a Hands Up!-ot tartalmazza.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2259 Dátum: 13 ápr 14, 09:19:36 »

Akkor pontosítok, rosszul fogalmaztam az elöző hozzászólásban.. Most attól, hogy rajta van Doffy úgy se tudják most, hogy függ össze a történettel. Caesar és Mone gondolom nem újdonság. Az a bizonyos másik személy meg benne van egy képkockába de az most szerintem nem oszt nem szoroz. Jól van hülyén fogalmaztam akkor.. Arra gondoltam, hogy most aki nem néz mangát és megnézi az openinget most úgyse lesz előrébb..szerintem max Doffy a lelőtt poén, a többi szerintem ugyanúgy meglepetés lesz nekik..
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2260 Dátum: 13 ápr 14, 10:17:44 »

Hát nem siették el a dolgot  Nevet.
Nem volt rossz ez, egy tipikus OP-os openinget kaptunk egy már ismert felépítéssel. Megint körbemutatnak mindenkit a hajón, majd lenyomnak néhány ellenséget a maguk módján, néhány spoileres és az archoz kapcsolódó kép aztán fókusz megint a csapatra és a Sunnyra.
A zene egész jó volt, lágyabb volt az előzőnél de ez valahogy jobban bejött.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2261 Dátum: 13 ápr 14, 14:32:14 »

Hát ez meg hol a bánatban spoileres opening? A csak Naruto animét nézők összetehetnék a kezüket, ha csak egyszer ilyen openinget kapnának.
Egyébként eléggé olyan érzésem van tőle, mintha ezt fele annyi ideig se akarnák futtatni a Funimation-ösök, mint a "We go!"-t. Elég kurta cselekményt foglal magába. Max az elkövetkezendő 10 epizód sztoriját.
Mellesleg a választott betétdal számomra abszolút nem sikerült fülbemászósra.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2262 Dátum: 13 ápr 14, 14:52:24 »

Képileg ez egy nagyon jól összerakott opening, bár a rajzolás néhol számomra furcsa volt. Dani jól írja végre egy opening ami nincs szét spoilerezve<3. El se hiszem, hogy ezt képesek voltak megcsinálni ordas spoilerek nélkül.
A zene számomra is teljesen jellegtelen. Felejthető és harmadrangú nem érzem benne a "robbanást" és zúzást. Összegezve ez az új opening felejthetőre sikerült. 2/10 és azt is képileg kapja. Mivel számomra  a zene meghatározza az openinget. Zene 0/6 számtalan jobb választás lehetett volna. Képileg is lett volna mit tenni, de legalább próbálkoztak. 2/4.

A részről. Unalmas volt:D. Képtelen vagyok mást írnixD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2263 Dátum: 13 ápr 14, 14:53:25 »

Megoszlik a részen a véleményem.
Tetszett is meg nem is.
Az OP számomra nagyon nem jött be, sok infót tartalmaz, amit jobb lett volna kihagyniuk.
A másik, legnagyobb csalódás a bevezető... ugyan nincs benne, hogy 10.000 méterrel a tenger alatt, de "az Újvilág felé tartanak" része, még mindig nem illik a képbe, mert már ott vannak.

Na de hogy a részről is nyilatkozzak: fenomenális, csodálatos, unalmas.
Nagyon tetszett a visszaemlékezés, ahányszor megnézem, annyiszor vélem Smokert egyre gyengébbnek, tehetetlenebbnek. Az Újvilágba az eddig látottak alapján nem sok keresnivalója van, főleg, hogy itt nem gyerekek rohangálnak(a mi esetünkben hajóznak), mint az East-Blue vagy a Grand Line vizein. Azért reménykedem, hogy a történetben nem lesz elhanyagolva/elkönyvelve egy másodhegedűsként, aki csak a poén kedvért szerepel. Sok lehetőség van benne, vagyis a képességeiben. Ha még ellop Luffytól egy két technikát, mint a Gatling Gun-t, akkor akár egy erős altengernagy is lehet majd belőle.

Ami pedig a történést illeti... valami hatalmas viccek voltak benne, hála a Sanji, Zoro, Brook triónak. "Tényleg, kell egy kamera!"  bow
Nami logikája valami hihetetlen volt, beírhat magának egy piros pontot. Ezután pedig Robin és Franky "csevegése" volt érdekes... Nevet
Ezek után jött jó néhány percnyi unalom, amit nem kommentálok.
Aztán hirtelen: "Ez nagyon nehéz!"  Nevet
Milyen romantikus, na itt volt amikor tényleg bekönnyeztem a nevetéstől. Brook arckifejezése valami csodálatos volt, és amit Zoro lereagált... Nagyon bírom a "cápafog" effektust, olyan jó. Erről az ember mindig tudni fogja, hogy One Piece-t néz. ^^

Ha egyszer azok a jetik eljönnének hazánk 22 borvidékének egyikére, a hagyományőrző helyiek biztos nagyon örülnének azoknak a hatalmas szőlőtaposásra termett lábaknak.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 14, 14:56:08 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2264 Dátum: 13 ápr 14, 18:23:04 »

Először is az új opening. Szerintem nagyon jóra sikeredett, gyönyörű grafika, jól megtervezett jelenetek és a zene... Mondjuk az nincs olyan jó, mint a we go esetén, de szerintem így is kiérdemel egy 5/5-öt. Igaz spoileresebb kicsit, mint az elődje, de pölö nekem, egy csak animét nézőnek, nem sokat sugallnak ezek. Mondjuk az a trutyi izé felkeltette a figyelmemet ikszdé A lényeg, hogy jó nyitányt kaptunk, piros pont a készítőknek, PH ív végéig tökéletesen megfelel.

A másik, legnagyobb csalódás a bevezető... ugyan nincs benne, hogy 10.000 méterrel a tenger alatt, de "az Újvilág felé tartanak" része, még mindig nem illik a képbe, mert már ott vannak.

Ezt én is így gondolom, ha már megcsináltak 1 igényes op-t, megtehették volna az intróval is ugyanezt.

Maga a rész is bejött megint. Tartalmazott sok jó poénos jelenetet, pl.: Nami-Sanji és Brook beszélgetése: "megmutatnád a bugyidat ?"- "Ó persze, erről jut eszembe fényképezőgépet is keresni kéne" ikszdé Szerintem Brook most kapta meg az első nem elutasítást erre a kérdésére  Pojén
Chopper-Franky nagyon nagy arc, meglepően jól áll a kis termetéhez a cyborg arca. Robin viszont ezzel nem így van ikszdé
Azon, hogy a gyerekek kábítószert kaptak, nem lepődtem meg. Viszont a Cool-brothers óriási jeti méretén, hát egy kicsit  >.<# Erősek lehetnek, ha elintézték Zoroékat, MONDANÁM, de tuti van valami kis sunyiság emögött is Nevet

Naplózva

Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins