24 nov 27, 17:33:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743920 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1950 Dátum: 12 okt 31, 12:22:40 »

570:

Sok információt kaptunk.
Kiderült a 3 ősi fegyver neve, most már csak az Uránuszt nem ismerjük.

Akainu vs Aokiji. 10 napig harcoltak, az igen. Látszik hogy egy szinten vannak, voltak. Valahogy éreztem sajnos, hogy Akainu nyert, mivel az hogy nézne ki, hogy Aokiji lenne elméletileg az 1ik főellenfelük Luffy-éknak. Legalább bőven lesz miért Sakazukit bokszzsákra verni Luffy-nak. Eltudok majd képzelni egy olyat is, hogy ha majd már ott járnak, beszáll mugiwaraékhoz egy arc elejéig Aokiji, és majd együtt csinálnak forradalmat a tengerészetnél.

Feketeszakáll yonkou lett, ezen nem lepődtem meg, várható volt, hisz megszerezte Fehérbajusz erejét és szerzett pár tápos rabot is.  Chopper pánikolása hatalmasat ütött ikszdé

Ezen a sárfickón mindig nagyot tudok nevetni. A lassú reakciói hihetetlenek ikszdé De érdekes, hogy akkor neki nemcsak sárrá alakító Logia-ja van, hanem képes hatalmas tárgyakat is lekicsinyíteni és elnyelni magába.

Hodiék szépen néznek ki, mit is mondjak, megérdemlik. Azért az hatalmas volt, hogy próbál keménykedni, hogy lazán eltöri a rácsokat, erre inkább a keze törik el ikszdé
Jajj meg Zeo büszkesége megint ütött ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 12:23:48 írta Csabi28 » Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1951 Dátum: 12 okt 31, 17:34:03 »

Azon gondolkozok , hogy a 3 ősi fegyver kapcsolódik a nevük isteneihez .
Plútó , az alvilág istene : Egy hajó ami képes egy szigetet és az ott lakókat elpusztítani .

Poseidon , a tenger istene : Egy sellő aki képes a vízi szörnyeket irányítani .

Uránusz , az ég istene : Valahogy biztos köze lesz az éghez , de hogy hogy az rejtély . Talán lesz egy égi sziget ahova Luffyék elmennek és ott lesz . Vagy esetleg a Raftel (utolsó Újvilági sziget) egy égi sziget . Ez adna egy kis magyarázatot arra , hogy miért nem jutott el oda senki csak Roger . Skypiára is csak Roger jutott el , meg Luffy tudomásunk szerint . 
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1952 Dátum: 12 nov 01, 14:10:13 »

Azért Luffy mondja, hogy viszek egy kis kaját, háááát ez minden csak nem kicsi ikszdé

Hm... Animében szépen meg lett csinálva Jinbei beszéde.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1953 Dátum: 12 nov 04, 09:31:40 »

Hát mit is mondjak,picit mangábban durvábban nézett ki attól függetlenül nekem ez volt  One piece történetben legjobb rész.^^
Mert ezzel résszel ujabb szinten lépnek fel,végre megismerjük Császárokat Luffy lassan kalozként gondolkodik még akkoris ha csak védeni akkarja,és ezzel lenne hatalmas badnass mielött kalózkirály lesz,elötte 100részig Császár lenne még ugyis,hogy ö nem akkarja.
És ha Luffy sikerül megnyernie csatát akkor hihetlenül magas vérdija lesz.
Végülis reális szint:amatör-kalóz,újonc-kalóz,hirhedt-kalóz, kalóz-Császár és végül kalózkirályként érne csúcsra.
(Visszatérve mint ha hangot hallotam volna) Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 09:33:04 írta Pein7 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1954 Dátum: 12 nov 04, 11:31:08 »

Aluvida hangja volt a one piece elején mikor még dagatt volt. Egyből fellehet ismerni.
A rész mangában valóban sokkal jobb volt. Nem tudom iért kellett iylen vontatottra csinálni. Pulupulupulupulupulu és végig kell mutani az egész szigetet közbenxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1955 Dátum: 12 nov 04, 13:06:14 »

Ha nem állnap vissza 2 fejezet\1rész akkor borzasztóan el fog laposodni a One Piece anime, szinte nézhetetlen lesz. A Fairy Tailesek csinálják jól, simán benyomnak 2 fejezetet 1 részbe és így a felénél eszmálsz, hogy jaj de jó még mindig van a részből. One Piecenél meg a rész végén azt mondod, ennyi volt???  Szomorú
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1956 Dátum: 12 nov 04, 13:39:40 »

Igen, de azt ne felejtsd el, hogy a fairy tail-be tettek egy filler történetet, mielőtt a mostani cselekvés elindult volna.
Ha a One piece nem tesz hasonló lépést, akkor maradni fog ez az ütem, mert nem hiszem, hogy kihagynának 2-3 hónapot(amikor egyáltalán nincs anime), csak hogy normálisabban mehessen a cselekvés.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1957 Dátum: 12 nov 04, 16:52:25 »

Inkább állna le egy évre a teljesen, minthogy ilyen szánalmas legyen, mint most.. belenéztem az 570-be, és semmit, de semmit nem érzetem abból a jó kis OP-nézős feelingből. Nem csak a gyojin arc miatt béna, az egész kivitelezés is rossz már és a zenéket is hanyagolják. Soha nem gondoltam volna, h ide süllyed az anime.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1958 Dátum: 12 nov 04, 16:56:23 »

Én inkább nézem így, minthogy leálljon 1 évre. Azért a One Piece-en kívül szerintem nincs egy olyan mű, ami ilyen sokáig kihúzta fillerek nélkül Mosolyog És még a legdurvább, hogy a fillerek is élvezhetőek itt. Persze nincsenek, hiányoljuk őket, de inkább haladjon a manga vonalán, mintsem térjen el tőle. ^^
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1959 Dátum: 12 nov 04, 17:44:22 »

571:

Ez elég érdekes rész volt. Big Mam két kalóz küldöttjének érdekes kinézete van, de ezt már megszokhattuk a One Piece-ben. Mr. Pekoms nagyon tetszik, amikor mérges mindenki mosolyog rajta ikszdé

Ez a Big Mam nagyon gusztustalan egy valami. Csoda hogy még ilyen szép foga van. ikszdé

Nem tudom, ez a de-den mushi beszélgetés engem nem nagyon fogott meg. Ha Feketeszakállal lett volna, epikusabb lett volna az egész, de szerintem ez olyan tré. Így hipp-hopp össze is vesztek, valahogy nem jött át a drámai felvezetése a vitának, na mindegy.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 17:50:23 írta Csabi28 » Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1960 Dátum: 12 nov 04, 17:47:06 »

A Fairy Tail és pl a Bleachnek is jó fillereik vannak. Én csak a Naruto fillereket nem nagyon szerettem. One Piece pedig olyan szintü mű amiből nagyon egyszerű lenne élvezhető fillert csinálni. Én szivesen néznék most februárig fillert aztán jöhet punk hazard 2 fejezet\1 részes felállásban.
A zenékkel pedig mindig is hadilábon állt a One Piece. Van két-három ütős betétdal de Fairy Tail vagy Naruto Shippuudenbe sokkal több zenét forgatnak, és ezek a zenék nem kicsit segítenek rá, hogy egy egy jelenet igazán megfoglya az embert.
Hát hajrá One Piece! csak kimászol 1x a gödörből Mosolyog.

Nekem mangában tetszett ahogy Luffy acsarkodik Linlinel  ikszdé.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Shing
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1961 Dátum: 12 nov 04, 18:30:21 »

Szerintem most tűrhető a sebesség, bár a mangát nem olvastam. De így a bulizós részek mindig jók szoktak lenni... Viszont a következő ív 50részes elhúzásának megakadályozására jöhetnének fillerek...
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1962 Dátum: 12 nov 05, 01:14:13 »

Én speciel utálom a fillereket, de most már úgy vagyok vele hogy inkább legyen 2-3 hónapig filler, csak pörögjünk. Mondjuk annak is úgy lenne értelme, hogy a most következő arc után, mert az igencsak őrjítő lenne hogy a lassú részek után fillerek jönnének.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 05, 01:15:01 írta Sosi16 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1963 Dátum: 12 nov 05, 02:05:30 »

viszont ha innen nézed, jobb a hosszú részek után a filler mint, két arc-nyi elnyújtot rész után filler Nevet én is rühellem a fillert, de a múltban is megoldották, most is meg tudják, ha nagyon akarják.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1964 Dátum: 12 nov 05, 22:20:19 »

A legjobb az lenne, a Z movie tiszteletére megint csinálnának 4-6-8 résznyi Különleges Mozifilm kiadást, amivel kicsit ráhangolnak a mozira, aztán beraknának egy-két hónap fillert, és máris jöhetne a 2 fejezet egy részben. Mert így a következő arc tényleg félelmetesen hosszú lesz, még mangában is eléggé elnyúlt, nemhogy animében O_o
Naplózva

Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins