Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1965 Dátum: 12 nov 05, 22:30:58 » |
|
Msot értem skypiea végére. Határozottan élvezhetőbb volt mint a gyojin sziget. A vgén azt a szerencsétlenkedés leszámítva mikor Luffy kezén volt az arany here jó volt. A visszaemlékezés pedig fénypontja volt az arcnak. A papokkal meg nem kell foglalkozni mert igazából itt csak Enel egoja volt a lényeg. Viszont eddig fel se tűnt pedig sokszor láttam a fejezetet. Enel mondja, hogy Tündér földén van az igazi isten. Őt akarja megcsapni. Az tuti megfogjuk ismerni és szerintem legyújtotta Enelt:D. Elég epic lenne, ha valami tényleg ilyen God mód emberke lenne akit igazából senki nem ismer a kék tengeren:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1966 Dátum: 12 nov 05, 22:49:49 » |
|
A manga 428-474. fejezetek borítóin van Enel mini-sztorija, hogy mi történt vele, miután célba vette a Holdat... úgyhogy szerintem semmi jelentősége nincs  Önmagára célzott valszeg XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1967 Dátum: 12 nov 07, 19:29:42 » |
|
Egész jó rész volt, csak ezt is nagyon elnyújtották. Vagy két percig nem vették fel a Den Den Mushit, már vártam, hogy mikor jön az üzenet rögzítő a szokásos "hagy üzenetet a sípszó után" szöveggel.  Luffy jól beolvasott Big Mamnak, hogy elveszi a területét és végig rugdossa az Új Világban.  Te jó ég, hogy mit fog Nami levágni, ha megtudja, hogy a Yonko-k egyike fog vadászni rájuk.  Érdekes lesz az Új Világ az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1968 Dátum: 12 nov 07, 19:31:46 » |
|
Ismerve a választ a kérdésedre és a felvetésedre jót mosolyogtam akkor is és most is. Nem különben fogsz majd te is szerintem:D Mármint a jeleneten:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 19:32:20 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1969 Dátum: 12 nov 07, 21:02:04 » |
|
Jó rész volt. Végre ezt mondhatom, de ez a mangaba is jó volt. Kár, hogy nem mutatták ahogy Linlin megeszi az alattvalóit  . A plplpl plplpl a mangaba is hosszú volt. Végre egy kis bonyodalom és máris elfelejtettük ezt a szörnyű arcot  . Nemsokára jöhet az új op és egy új felvezetés. Már nagyon várom, így vissza jön a kalandozás feeling  .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1970 Dátum: 12 nov 07, 21:03:18 » |
|
Na igen, azt hittem ezt nem fogják zsebre rakni, amit Luffy-ék kapnak majd Namitól  (Főleg Luffy  )
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1971 Dátum: 12 nov 12, 19:59:08 » |
|
Na ez a rész tele volt izgalmakkal és epic jelenetekkel. Tetszett Neptun, hogy Luffy-ék zászlaját akarja kitenni  A Pekoms vs Caribou fight nagyon tetszett, bár pontosabb megfogalmazás a kiütés. Gondoltam hogy nem lehetnek gyengék Big Mam küldöttei, de hogy ennyire nem gyengék. Egy ütéssel legyőzte nedves hajút, nagyon epic volt. 300 000 000 millió vérdíjt meg is lehet érteni. Ahogy láttam valami teknős oroszlán Zoanja van, ami nem is meglepő ha az Új világról szedte. Továbbá a Hakit is tudja, és úgy látom az már alap követelmény a Shin sekai-ban, szóval nem sokat érnek a Logiások csak gyümölcserőt használva. Ja és most esett le, hogy Caribou, Hidan szinkronhangja. A másik epic jelenet, ami kiverte a biztosítékot nálam, az egyértelműen a Smokeres volt. Jó volt újra látni 2 év után, és remélem mostmár gyakoribb szereplő lesz, és nem fog 100-200 részeket kihagyni :DMi durva már, hogy ott kempel és szedi lefele az Újvilágba érkezőeket. Ahogy látom tényleg áthelyezték Marinefordot, és Smoker a G5 vezetője lett, ami illik is hozzá, hisz már Arabastában beszólt a főnökségnek, szóval jó helyen lesz ebben az önfejű tengerészcsapatban. Mindamellett aladmirális lett és enyhén kigyúrta magát, és több mint 101%, hogy ő is hakizik, szóval elég erős lesz, ami tök jó  Kövi részben búcsúztató és akkor azután Z arc ? A Smokeres csapdát nem tudom, hogy fogják kimagyarázni, mert több mint valószínű, hogy az már nem lesz benne a movie ív előtt, pedig ahogy tudom az már az Új világban játszódik, de majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1972 Dátum: 12 nov 12, 20:32:50 » |
|
Az a baj, hogy csak spoileres választ tudnánk adni mi, mangások. De megpróbálok minél kevesebbet:
Ha Smokert szeretnéd többet látni, akkor szerencséd van, nem csak falatot kapunk most belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1973 Dátum: 12 nov 13, 10:10:51 » |
|
Nos mai részröl most jobb volt mint manga sokkal jobban tetszett mint az elözö fejezet,Smoker jobban megvolt rajzolva innentöl lesz kemény harc rohadtúl izgalmas lesz.Láttom Nami szereti mutatni melleitt nem mintha zavarna  ,csak manapság majdnem minden anime látható ilyen  És igen Luffy végre kalozként gondolkodik 1saját területet,nekem is tetszik azaz ötlet,hogy ö zászlója van fent  De 1valami baki egészben amire agyaltam ha mégis ugy fordula,hogy big mama emberi jönnek támadni hatalmas hátrány lenne nekik mert egyszerüen kilyukasztják buborékot mielött oda érnek és végeztek is  Másik lenne kérdésem ami elkapott démongyümölcs kapcsolatán,hogy elméletbe elég egy harapás és már megvan az erö,de mi történe akkor 1 gyümölcsböl többen is esznek?  ennek pl ott van 2kigyó csaj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 13, 10:14:13 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1974 Dátum: 12 nov 13, 11:14:18 » |
|
amily először lenyelni vagy beleharap az kapja meg szerintem. A kígyó nővérek nem egyforma kígyóvá válnak tehát nem is egyformát ettek. (meg egyébként sem lenne egyedi ha felosztanának egyet száz felé aztán egyforma erővel rohangálna mindenki)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1975 Dátum: 12 nov 13, 17:09:32 » |
|
Aki előbb lenyeli azé az erő. Haki normális, hogy alap az új világban. Nem lyukasztanak semmiféle buborékot, ott vannak a tenger császárai. One Piecebe nem a mellek méreteivel van baj hanem azzal, hogy semmi dereka nincs se Robinnak se Naminak de főleg Robinak, meg igazából egyik női szereplőnek sem. Fairy Tailben is megjelennek az ikrek 1-1 csajnál de legalább van derekuk is rendesen rajzolva. A rész jó volt! Remélem fillerek után másfál-két fejezet lesz berakva 1 részbe és nem tökölünk így tovább. 
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1976 Dátum: 12 nov 13, 17:34:23 » |
|
Hát Nami hasonlóan reagált a kincsügyre, mint gondoltam. Örülök, hogy Sajni és Zoro is kapott a verésből rendesen. Usopp milyen gonosz, hogy állandóan megríkatja Shirahsohit.  Erről az FT jut eszembe, ahol Gray ríkatta meg párszor Mirát véletlenül. Azért már elég unalmas, hogy Luffyék sosem tudják megtartani a kincseket. Nami 100 milkóját a falujának adta, Luffy odaadta a kincsestérképes karkötőjét Buggynak, a Skypiáról hozottakat a Franky Brothers lopta el, a nagy aranytömbről meg azt hitték, hogy ágyú. Most meg oda adják Big Mamnak. :nugget:Bár ennek a pénzhiánynak az állandó bulizáshoz és Luffy etetéséhez lehet némi köze. Csabi szerintem az Oroszlánteknős jobban hangzik. A sárpofa egész jól nyomta, azzal a minigunnal a mellkasán.  De megint egy ütésből lerendezték szegénykét. A Király és Jinbei beszéde egész jó volt. Szóval csak azért nem akar Jinbei csatlakozni Luffyhoz mert kell a szigetnek a védelem Big Mamtól. Amikor jött a Jobboldali Miniszter azt hittem, azt fogja mondani, hogy "Luffy kihívta Big Mam-ot és átakarja venni a szigetet.  Az pont beillet volna a beszélgetésbe. Smoker és Tashigi elég erősek lettek. Igen, sajnos a OP-ben a lányoknak semmi derekuk nincs. A legénység milyen szerelmes már Tashigibe xD. Azért meg lehet érteni, hisz gondolom ő az egyetlen nő a hajón. Én azt hittem a legénységről, hogy kalózok és nem nagyon tudtak meggyőzni az ellenkezőjéről.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1977 Dátum: 12 nov 15, 22:04:55 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sktuZwQVr3U0:10-0:11nél az a jelenet honnan van? Valami special, movie, vagy opening? Mert nagyon nem tipikus OP-es jelenet. Egy Soul Eaterben fel sem tűnne  szerk: link javítva, nem spoilerkedek be az FMA szűzeknek... ():-D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 22:58:33 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1978 Dátum: 12 nov 15, 22:36:35 » |
|
Milyen op jelenet ez full fma nem?  0:10nél semmi op sincsXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1979 Dátum: 12 nov 15, 22:57:50 » |
|
Így jár az ember, ha sok linket másolgat egyszerre  Erre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=sktuZwQVr3U
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|