Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1935 Dátum: 12 okt 23, 20:39:58 » |
|
Hát nekem így se jött meg hozzá a kedvem:D. Talán mert maga a hely sem tetszik:D Thriller Bark Skypiea és Enies Lobby sokkal hangulatosabb volt. Itt a helyszínre gondolok. Valahogy hiányzott a One Piecesség a vízi világból vagy nem tudom. Szép volt néhány helyen gyönyörű, de semmi extra.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1936 Dátum: 12 okt 23, 20:48:34 » |
|
Én nem nagyon néztem ezt az arcot animében mert mangában is elég volt, de 1x láttam egymás után ezt 2 AMV-t meg 1-2 jelenetet, és egyikben Luffy arcának összes körvonala hajszálvékony volt, másszor meg baromi vastag és darabos. Szóval az anime itt is megbukott  Első pár részben animéció lvl. -5 volt, de 100000000x jobb, mint az amit most raknak elénk.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1937 Dátum: 12 okt 23, 20:55:33 » |
|
Én nem a szereplőkre vagy a harcokra gondoltam. Egyszerűen csak a helyszínre, háttérre. Gyönyörű volt, de nekem nem tetszett hiányzott belőle valami ami jobbá tette volna az egészet. Ez a buborékos dolog is valahogy olyan furcsa volt. Na mindegy már túl vagyunk ezen:D Új világban biztos lesznek zsír helyek pl a villámlos sziget:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1938 Dátum: 12 okt 23, 21:32:04 » |
|
Azért ne várjunk tengeri ütközetet meg hasonlókat 10000 méter mélyen a víz alatt egy nyamvadt buborékban. A sztori fontosabb volt minden másnál. Több, mint nyilvánvaló, hogy visszatérnek még erre a helyszínre és akkor jobb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1939 Dátum: 12 okt 23, 21:32:46 » |
|
Hát ha arra gondolsz mint én akkor valami hasonlóra gondoltál mint Hodi szülöföldje csak picit szebben valami hasonló (kis hableány filmböl)ahogy néz ki. Szerintem jó ez mert ha nem lenne buborék akkor emberek nem tudnának rendesen körül nézni vagy élvezni látványt. Legjobb Enies Lobby harc volt.Ott szinte mindent történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1940 Dátum: 12 okt 24, 06:18:07 » |
|
Hát nekem így se jött meg hozzá a kedvem:D. Talán mert maga a hely sem tetszik:D Thriller Bark Skypiea és Enies Lobby sokkal hangulatosabb volt. Itt a helyszínre gondolok. Valahogy hiányzott a One Piecesség a vízi világból vagy nem tudom. Szép volt néhány helyen gyönyörű, de semmi extra.
Lehet talán, hogy nem szoktál hozzá az ilyen környezethez, mert valljuk be tényleg nem sok vízi, illetve víz alatt környék volt eddig ^^ Na mondjuk Skypiea nagyon szép környezetben játszódott és jó volt maga a hely, attól függetlenül, hogy eléggé mélypontja volt a One Piece-nek (szerintem), de a poénok legalább helyén voltak 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1941 Dátum: 12 okt 25, 17:45:41 » |
|
Skypiea azért nem tetszik sok embernek , (nekem sem tetszett, de a Gyojin arc -hoz képest nagyon jó volt. Csak a Davy Back Fight Arc volt a jelenleginél szörnyűbb) mert azon a ponton csökkent a kalandozás tempója. Az egy 42 részes arc volt. Azelőtt egyik szigeten sem voltak ilyen sokáig. Arabasta arc volt 38 rész de az sokkal izgalmasabb volt Skypieanál. Na most a Gyojin arc 46 rész egyenlőre és még kb. 2-3 részt tartogat. Szörnyű sajnos mert azt ami a 46 részben történt 2 amv-be összecsapták, és így lett kicsit izgalmasabb... Nekem az is a problémám, hogy sok dolog bejött ami nincs rendesen elmagyarázva, nem meséltek egymásnak semmit pedig 2 évig nem találkoztak.. szomorú. én ha találkozok egy régi ismerőssel mindig mesélünk egymásnak. Minden szereplőről lehetett volna 1-1 filler részt csinálni pl: hogy pontosan hogyan is jutottak el a szigetre vagy valami. Ez az arc semmi kép se ért meg 46 részt, 30 részbe össze lehetett volna rakni. Igazából nem az a baj, hogy nem tudunk darálni hanem az, hogy nem kalandoznak már úgy mint régen. Itt ( http://onepiece.wikia.com/wiki/Story_Arcs) össze van rakva 1 táblázatba, hogy eddig hol jártak és ki lehet számolni, hogy mennyi ideig(részig) voltak 1-1 szigeten. Remélem javul ezután a helyzet  . 
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1942 Dátum: 12 okt 27, 11:22:16 » |
|
Spoiler veszély annak, aki nem látta az 569. részig vagy olvasta tovább. 
Egyetértek. Miért nem volt egy szavuk egymáshoz amikor találkoztak 2 év után? Még Nami meglepődött Usopp kigyúrtságán, a többiek kb. telibesz@rták. Azt se kérdezték egymástól, hogy mit csináltak, stb. Ilyenekkel tényleg kitölhették volna az animét. Nem kell plusz rész, egyszerűen csak fillerjelenetekkel. Az a baj, hogy a mangát egy az egyben veszik át, ami jó dolog. De áltaban ami plusz jelenet az felesleges, ilyen emberibb dolgokkal kéne kitölteni az egészet, amit mangába sem tesznek bele. Én 20 részt begyűjtöttem magamnak nyár óta. Jinbe vs. Luffytól a mostani, 569. részig néztem végig. Ez kb. 20 rész. Nem éreztem annyira széthúzva, mint pl. az égi szigetet, bár még nincs vége... Viszont kár, hogy megint a szokásos pofázással lettek széhúzva a harcjelenetek is. Igazán berakhattak volna valamit, hogy harcol a csapat a sok kalóz ellen, stb. Persze volt olyan, de lehetett volna többet még. De legalább ne úgy húznák szét, hogy gyengébbnek tüntetik fel a csapatot. Olvastam, hogy a mangában nem volt ilyen erős Hody, de azért szánalmas, hogy Luffynak hányszor kellett kiütnie! Legalább most az egyszer meg is halt volna a főellenség, mert Luffy nem gyengén megsorozta... gáz... Ami még rossz, az a rajzolás. Engem annyira nem szokott érdekelni, de ezek egyszerűen néha retardáltnak rajzolják a főszereplőket. A vége felé már mintha megtanulták volna az új kinézetüket megrajzolni. Luffy többnyire jó volt, a vége felé meg már a legvagányabb főhős. Azért elszomorító, hogy egy ilyen nagy címre mennyi időt, pénzt fordítanak. De legalábbis, hogy mennyire törődnek vele. Vagy nem tudom mi az oka ennek... Egyébként a főoldalon lévő szavazás sok mindent elmond. Sokakat nem érdekel a minőség, csak menjen a történet. Most már mindegy. A legjobb lenne 1-2 évre megszüntetni az animét, de azt én sem bírnám ki. Az egész animét később kellett volna elindítani. Nem mindegy hogy 1 hetük van megrajzolni egy részt, vagy 2. Ha fillereznek akkor pedig megint nem lesz idejük a rendes részekre. Persze rálehet állítani másik csapatot a fillerekre. De mindegy már, sajnos az egész anime így fog végigmenni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 11:24:08 írta Shing »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1943 Dátum: 12 okt 28, 07:52:59 » |
|
Szerintem ez a két év alatt mi történt dolog kb így nézhetett ki: Rendező: Bővítsünk filler részekkel! Meséljük el, mi volt a karikkal a két év alatt! Oda-sensei: A-a, azokkal terveim vannak későbbre, mikor majd nagyobbat ütnek! Felejtsétek el!
Zavar, hogy nem tudunk valamit? Robin múltja a beállását követően 140 rész után derült ki, mert ott volt helye. Fontos helye. Türelem. Believe in Oda-sensei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1944 Dátum: 12 okt 28, 11:59:42 » |
|
Én is valahogy így gondolom. Majd egy adott pillanatban, amikor valami nagyon nagy dologra lesz szükség akkor fogja a karaktereknél bemutatni utólag, hogy mi is történt vele a 2 év alatt. Hogyan tett szert bizonyos képességre. Hasonlatosan mint amikor Sanji visszaemlékezik a "csak futottam, futottam és futottam" jelenetre. Szinte biztos, hogy Oda fog még velük foglalkozni valamilyen formában és éppen ezért nem lehet felhasználni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1945 Dátum: 12 okt 28, 17:36:21 » |
|
Feketeszakállt amikor először megjelent még bírtam is , most őt meg Akainut utálom a legjobban . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1946 Dátum: 12 okt 28, 20:06:42 » |
|
Én pont ott járok az az újra nézésnél:D valami iszonyatosat sírtam Feketeszakállon:D Erre most emg a legnagyobb p*csfej nem elég, hogy ocsmány még buta is mint a föld:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1947 Dátum: 12 okt 28, 20:24:01 » |
|
Én is bírtam még ott feketeszakállt, olyan igazi kalóz kalóz karakter és ugye mondta Luffyéknak, hogy biztos létezik az égi sziget... Végre valaki aki hisz ilyen baromságokban.  Nagyon jól ki lett találva a karaktere. Várom, hogy újra feltünjön...  és kíváncsi vagyok, hogy ki győzi le... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #1948 Dátum: 12 okt 28, 22:40:14 » |
|
Én is most nézem újra, és pár napja néztem azt a részt. Amikor kiordibálja a világba, hogy az emberek álmai sosem érnek véget... annyira epic, és belőle lett egy ilyen izé. vlááá xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1949 Dátum: 12 okt 30, 18:55:43 » |
|
Nem csoda, hiszen ő is D, csak valamilyen oknál fogva elment egy rossz irányba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|