25 feb 17, 14:28:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 761212 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1920 Dátum: 12 okt 22, 14:41:22 »

A Noah szerintem arra való, és azért olyan nagy, hogyha majd egyszer a gyojinok fel akarnak menni a felszínre, akkor a Noah felszállítsa őket. Bár, az is lehet, hogy nem. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1921 Dátum: 12 okt 22, 15:53:57 »

Szerintem a Noah nem egyezik meg a Plutonnal. Alapból az, hogy különböző neveik vannak és a Noah nekem, inkább bárkának tűnt, mintsem csatahajónak.  Amúgy az hol volt megemlítve, hogy a Pluton az egy csatahajó, mert én erről az infóról lemaradtam. Nevet

A mai rész meg, jó kis szokásos szalmakalapos buli volt. Tetszett, hogy Brook is beállt énekelni. De hogy a képességének hála Shirahosi is egy ősi fegyver, hát erre nem számítottam. Bár az ereje tényleg hatalmas, csak én azt hittem, hogy az ősi fegyverek tárgyak.

Akkor most végülis Jinbei, most előlépet nem hivatalos Mugiwara taggá, mint Vivi. Nevet Tényleg remélem, hogy Vivi majd egyszer csatlakozik a legénységhez. Pl ő is edzett a 2 év alatt, hogy tudjon nekik segíteni.  Hümm-hümm

Az előzetes alapján Luffyék elkapják a lápgyümölcsöst, már ideje.^^ Remélem, hogy majd jó kalózhoz illően jó sok arannyal távoznak a helyszínről. Ha már úgyis a lápos fickó elcsorta a palotából a kincseket, akkor nyugodtan megtarthatják. Nyelvesít
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1922 Dátum: 12 okt 22, 18:00:10 »

569:

Jó rész volt, végre 1 kis lazítás. A szalmakalapos bulik mindig átjönnek. Sanjin nagyon kacagtam, amikor Brookot utánozva, kiugrott a vízbe: " Haldoklom csont! " xDDD

Azt viszont nem értem, hogy Brook kiteszi a kezét egyből rosszul van, de Robin és Luffy meg bírja 5-10 másodpercig. Erre lehet gyúrni, hogy nagyobb legyen az ellenállás vagy mi ?

Kár hogy Jinbe nem csatlakozott :S

Shirahoshi 1 ősi fegyver ? Biztos a képességre értette, amit birtokol. Úgy látszik több ősi fegyver is létezik és ez az üres század. Tök érdekes és rejtélyes side-stori a One Piece-ben, de lehet össze is függ a kettő.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1923 Dátum: 12 okt 22, 19:19:03 »

Végre sikerült felhalmozni pár részt és azokat ledarálni, mert kíváncsi voltam, hogy így még jobb-e nézni és mondhatni igen, sokkal jobb Mosolyog

Tapion: Volt abban valami, amit mondtál még régebben, tényleg jó egybe nézni és darálva. Csak annyi a különbséggel, hogy ez alapból még úgy is jó, hogy ha hetente 1 részt nézel, viszont így darálva még vagy 10x jobb Nevet

Csabi28: A képességre értette, amit tud Shirahoshi. Én nem mondanám side-story-nak az "igaz történelmet", hiszen egy csomó olyan információt tudtunk meg eddig a Poneglyphekből, amit máshonnan nem nagyon tudnánk meg.
(Például a flashback jutott eszembe a mostani részből, amikor Robin Skypieán van és Roger üzenetét olvasta Mosolyog)
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1924 Dátum: 12 okt 22, 20:45:26 »

Jó rész volt.Végül 2ösi fegyvert már jobban ismerünk márcsak 1van vissza.
Láttom manapság one piece rá ált éneklésre  Hümm-hümm.
Joy boy--Luffy volt aza kiválasztót aki segiti Shirahoshi erejét felhozni.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1925 Dátum: 12 okt 22, 21:35:02 »

Ha most gyors jóslatba mehetek. Luffy visszatér a szigetre elpusztítja a gyojinek felszállnak a Noahra és boldogan áélnek a felszínen amíg meg nem halnak. A jóslat beteljesül, az ígéret hajója teljesíti feladatát, Joy Boy mehet a túl világra szundizni. Amúgy arra vagyok kíváncsi Joy Boy vajon az elveszett évszázadban élhetett?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1926 Dátum: 12 okt 22, 23:13:04 »

Nem tudom eldönteni, ironikusan kérded vagy komolyan? ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1927 Dátum: 12 okt 22, 23:23:26 »

A beszélgetés elején mindjárt meg is kapod a választ Joy Boy feltűnésének idejére.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1928 Dátum: 12 okt 23, 10:19:39 »

Jah de nem tudjuk mikor volt az elveszett évszázad:D vagy tudjuk?
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1929 Dátum: 12 okt 23, 10:22:09 »

800 éve, nem? Nekem ez rémlik.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1930 Dátum: 12 okt 23, 10:28:19 »

Tudjuk. 900 éve kezdődött és 800 éve ért véget. http://www.mangareader.net/103-2499-6/one-piece/chapter-392.html 5. panel.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1931 Dátum: 12 okt 23, 19:28:22 »

Poszeidón Kronosz és Rhea fia, akkor most miért ez Nebéncs hoshi másik neve?  Neeem
Nem értem.. miért tesz ilyesmit bele Oda.. abszolút mélypont ez az arc még akkor is ha csak felvezető, még akkor is ha kapunk morzsákat az elveszett évszázadról. Legyen már vége  Pontosan
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1932 Dátum: 12 okt 23, 19:41:51 »

Ez az ősi fegyver neve. Ami jelen pillanatban ő. Ezért ez a másik neve.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1933 Dátum: 12 okt 23, 19:44:47 »

Amúgy arra vagyok kíváncsi Joy Boy vajon az elveszett évszázadban élhetett?
Biztos, hiszen a poneglyph is erre utalt, szerintem abban élt.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1934 Dátum: 12 okt 23, 20:32:15 »

Nekem az a logikus, hogy abban élt Nevet

Csak a Black Star Ztudiósok képesek a Gyojin arc-ból is jó AMV-t készíteni:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uehT1qpHBv4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uehT1qpHBv4</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_nZ27yOvaGI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_nZ27yOvaGI</a>
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins