Shiro
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 ápr 27, 13:16:33 » |
|
A movie Jiraiya halála után, valamint Naruto Senjutsu edzése előtt játszódik, vagyis még nem találkoztak Naruto elméjében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 ápr 27, 13:39:24 » |
|
Miután megnéztem a movie-t már én is tudtam.Meg úgy előtte is sejtettem, hogy így van mivel a következő fogja feldolgozni ezt a senjutsu módot.Szimplán csak reménykedtem, hogy már túlestünk ezen a "Naruto tudja, hogy a negyedik Hokage fia" dolgon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 ápr 27, 13:44:11 » |
|
Á sejtettem, hogy a végén lesz egy Amnézia no Jutsu. De azért talán így vicces egy kicsit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 ápr 27, 13:47:04 » |
|
De itt most mindenki elfelejtett mindent vagy csak Naruto-ék?Mert az nem gáz szerintem ha Naruto és Yamato nem felejti el a dolgokat mivel nem változtat semmin kb., viszont ha múlt béliek tudnak meg a jövőről dolgokat az már tré.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 ápr 27, 13:55:34 » |
|
Csak Naruto és Yamato, azért néztek furán, hogy mégis mit akar ott Sara lánya, meg hogyan kerül hozzá a chakrapenge.
spoier:Yondi meg rájött, hogy kicsoda Naruto, azért is monda neki, hogy még találkozni fognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 ápr 27, 14:12:36 » |
|
Zero köszönöm a szarkasztikus hozzászólásodat....Minato-t olyan szinten beharangozták az előzetesekben, hogy többet vártam, hogy szerepel majd.És igen rájön, hogy ő a 4. Hokage de csak a szokásosan hozzá méltó csiga lassú módon.És én reménykedtem benne, hogy ezt a sztorit majd olyan időbe teszik amikor már vágja, hogy ő az apja.
Ezen én meg se lepődök Sasuke által beharangozott moviban is epizód szerep jutott neki. Minatot is csak egyszerű reklám fogás és nézettség növelés. Puszta marketing fogásXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sterlok
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 ápr 27, 17:25:08 » |
|
Úgy érzem inkább nem kelet volna belinkelni a filmet Mert én nem néztem végig de úgy érzem már mindenet tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Picur89
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 11 ápr 29, 12:06:43 » |
|
Sziasztok Új vagyok és kérdezni akarom,hogy általában kb. mennyi idő szokott lenni egy Movie lefordítása a NARUTOKUN-on ? Köszönöm a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 ápr 29, 12:59:40 » |
|
Sztem 1 hónap múlva ilyenkor már lesz magyarul is, de nem ígérem, csak tipp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 11 ápr 29, 13:39:14 » |
|
Azért az durva lenne, ha 1 hónapig tartana megcsinálni a feliratot, én 1-2-3 napra tippelek
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Picur89
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 11 ápr 29, 13:46:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
|
« Válasz #86 Dátum: 11 ápr 29, 18:00:13 » |
|
A NKWT-ben jómunkásemberek vannak (nem rossz értelemben) úgyhogy még ha nem ma estére, de a holnapi nap folyamán várható. Addig lehet rágni a körmöket.
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #87 Dátum: 11 ápr 29, 18:16:19 » |
|
Hát ez igen gyenge eresztés lett... A felhasznált zenék igen ritkán adták vissza a képekhez dukáló hatást. A harci jelenetek ezért ellaposodtak. Az egész movie vontatott, és Naruto-tlan lett. Pl.: Naruto sosem kezdi el elmesélni a történetét másnak, hanem csak magában gondolja "Ő is olyan mint én..." - Gyenge példa, de most hirtelen ez jutott eszembe. Egy csomó ideig csak a bábok egyre nagyobb változatai voltak az ellenfelek, szintén lapossá tette az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #88 Dátum: 11 ápr 29, 18:35:03 » |
|
Nekem lenne 1 kérdésem: (erre a fordítók tudnak válaszolni) A készülő felirat(ok) melyik verzióhoz fog(nak) illeszkedni? Csak azért kérdem mer akk nemszedek le olyan verziót amihez nemlesz felirat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #89 Dátum: 11 ápr 29, 23:05:20 » |
|
Én megnéztem Raw verzióban, jórészét értettem is szerencsére és hát mit mondjak, ez a film is elég középszar. Kakashinak kb semmi értelme nincs h bennevan, Minato kb csak azért szerepel h amikor épp pácban van Naruto, kimentse, ráadásul minden alkalommal ugyanúgy, utána meg közli h "te csak védd Sarah-t ez a mi küldetésünk vagy ezzel megbírkózunk mi is" aztán kánforrá válik és mégcsak meg se próbálja megsebezni Mukadét (kivéve 1x amikor rádob pár shurikent, húúúúúúú) az esetek nagy többségében. A másik meg, hogy miez, hogy a Mukade csókának báb teste van? A Tag csak valami random Sunai-i középkategóriás bábmester és simán megcsinál valamit amit még Sasori sem tudott? Haggyuk már.
Ez a film is olyan mint a többi, kb annyi benne a jó rész amennyit az előzetesben is látni és szerintem még sokkal jobban következetlenebb és logikátlanabb mint az előző filmek. Ezek után már belegondolni se merek milyen lesz a Blood prison, az már az előzetes alapján is hülyeség. Ebben legalább úgytünt, hogy lesz egy kis fantázia, de hát úgytűnik ez túl nagy kérés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 23:06:40 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|