Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 szep 27, 23:13:16 » |
|
nagyon várom már a moviet kis Kakashira meg Naruto / Minatora vagyok kíváncsi amúgy: http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/215/e/b/KakaYamaShippudenMovie4Spoiler_by_OCastitatis.pngállítólag ez a képsor a filmből való. ha nem akkor lehet reklamálni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 27, 23:14:50 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 okt 30, 09:26:55 » |
|
Előreláthatólag mikorra fog megérkezni február, március?
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
ifjuminato
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 nov 01, 13:36:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 márc 26, 01:22:58 » |
|
Sziasztok találtam pontos megjelenési dátumot: 2011.04.27. Részletek: http://www.hmv.co.jp/fl/33/75/7/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 márc 31, 15:55:26 » |
|
én pedig a wikipédián olvastam hogy április 17-én jelenik meg Amerikában vagy hamarabb: http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto_Shippuden_4:_The_Lost_Tower bocsi 27 vagy hamarabb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 14:43:46 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 ápr 05, 16:16:13 » |
|
és amúgy a movie 4-et melyik időbe lehet tenni mármint hogy 175 rész után vagy előtt vagy a pain es harc után/előtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 ápr 05, 16:47:17 » |
|
Kétlem, hogy illeszkedne a sztoriba, mert eléggé felborítaná a naruto világot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 ápr 05, 19:28:59 » |
|
Ahogyan láttam benne van Chouza is Bár nem mindekit fog érdekelni Engem igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 ápr 05, 19:37:27 » |
|
Ez ugye tavaly nyáron (2010 július 31-én) ment a japán mozikban. Oda "illik" a Shippuudenben, ahol akkor a Shippuuden tartott. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 ápr 06, 14:23:33 » |
|
Lehet, hogy időben ott játszódik, de nem illik be a sztoriba, mert ez ugye arról szól, hogy naruto visszamegy az időben, ergo azzal, hogy beszél az apjával, vagy kakashival, megváltoztatná a jövőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lezuziusz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 ápr 07, 20:27:37 » |
|
hali
én leszedtem egy cam os felvételt elég furcsa szögből lett felvéve de belenéztem tekerve és elég szupernek igérkezik izgatottan várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 ápr 23, 19:40:39 » |
|
nagyon várom már a moviet kis Kakashira meg Naruto / Minatora vagyok kíváncsi Én főleg a kis Kakashira olyan kis cukipofa *-* néztem előzeteseket, trailereket, és egyre inkább meg akarom nézni :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 ápr 25, 18:44:22 » |
|
Megnéztem én is a moviet.Hát nem voltam tőle elájulva.Minato-ék alig szerepeltek benne, tőle konkrétan nem is láttunk semmi extrát.Az pedig tök tré hogy nem vágta Naruto, hogy a faterja az sőt még azt se hogy ő a Yondaime....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 ápr 27, 04:28:51 » |
|
Megnéztem én is a moviet.Hát nem voltam tőle elájulva.Minato-ék alig szerepeltek benne, tőle konkrétan nem is láttunk semmi extrát.Az pedig tök tré hogy nem vágta Naruto, hogy a faterja az sőt még azt se hogy ő a Yondaime.... <irónia> Sztem is gáz, hogy a Naruto címmel ellátott movieban, nem Minato szerepel a legtöbbet, és nagyon úgy emlékszem, hogy Naruto rájön, hogy ő yondaime. És tényleg tök tré, hogy egy idegen emberről nem tudja, hogy az apja... Miért nem csinált szemmel gyorsan egy DNS tesztet? </irónia>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 ápr 27, 08:50:11 » |
|
Zero köszönöm a szarkasztikus hozzászólásodat....Minato-t olyan szinten beharangozták az előzetesekben, hogy többet vártam, hogy szerepel majd.És igen rájön, hogy ő a 4. Hokage de csak a szokásosan hozzá méltó csiga lassú módon.És én reménykedtem benne, hogy ezt a sztorit majd olyan időbe teszik amikor már vágja, hogy ő az apja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 08:51:17 írta tibee77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|