|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #661 Dátum: 10 okt 25, 20:35:31 » |
|
Naaaaa! Ez már fanart, 5* csak a háttér nem harmonizál Nagatoval de most mindegy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 25, 20:41:31 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #662 Dátum: 10 okt 25, 21:48:04 » |
|
Nem rossz. Csak a nyaka és a válla kicsit elcsúszott egymástól.^^" És fogakkal szebb lenne a mosolya.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #664 Dátum: 10 okt 26, 21:37:52 » |
|
A te Nagatod valamitől megijedt max valami nagyon világos szürke legyen akkor, de az szerintem bedöglesztené a képet. Ja mindenki látja remélem, új avatar, kommenteket kérek rá. Főleg a betűtípus, hogy jó e?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 21:39:42 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #665 Dátum: 10 okt 26, 21:43:10 » |
|
Én sose szerettem az olyan avatarokat, amik nagyok és el kell jobbra görgetni, hogy a másik felét is lásd. Ez persze nem a képszerkesztés hibája. Egy ilyen képet én inkább nagy méretben aláírásnak tennék ki. :) A betűtípus szerintem teljesen jó ---> egyszerű de nagyszerű. Illik hozzá, főleg az NKWT mozaikszóhoz. :) Nekem bejön. Szerk.: ááá, csuszka, ezen a rohadt szón gondolkoztam 5 percig a post írása közben, de nem bírt eszembe jutni, ezért fogalmaztam át. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 22:00:14 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #666 Dátum: 10 okt 26, 21:52:58 » |
|
Lekicsinyítettem a felére még így is elviselhető.. csak azért használtam ki a 250 px-t mert szeretem ha látszanak a részletek is. de most már így marad max még tolok rajta 20-30 px-t 140 px széles és nincs csuszka, 150 px-nél már megjelenik a csuszka Meg köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 21:56:30 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #667 Dátum: 10 okt 27, 18:55:38 » |
|
sziasztok, ismét én vagyok, egy régebben készült képemet akarom megmutatni http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=55Mint láthatjátok azért nem olyan régi a kép sokszor gondoltam már arra, hogy kiszínezem a naruto mangát, talán majd egyszer valóban belevágok de csak, ha szerintetek megéri
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #668 Dátum: 10 okt 27, 19:02:17 » |
|
A színezés maga teljesen jó, bár a cápát nem teljesen így képzeltem el, de ez szerintem alkotó kérdése. Valamint ezen a színezésen olyan, mintha félhomály lenne. Én ezt a képet ahogy meglátom, egy napsütéses reggel/délelőtt hangulatot kelt bennem. Továbbá a Kisame mellett álló cápát én egy vízcápának képzeltem el, te meg - ahogy látom - egy valódi "hús-vér" cápának. Ezek amiket felsoroltam természetesen nem hibák, csak rávilágítottam, hogy ezt a képet én kiszínezetlenül kicsit másképp képzeltem el, mint te. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #669 Dátum: 10 okt 27, 19:05:09 » |
|
Igen, én egy esteledőben lévő félhomályos tájat képzeltem el, és igazi cápával nem tudom, eddig eszembe se jutott, hogy vízből lenne :S de a te meglátásod talán még érdekesebb mint az enyém köszike
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #670 Dátum: 10 okt 27, 20:26:15 » |
|
Annyi a hiba kérlek szépen, hogy a betűnél lévő szín eltéréseket ha kijavítod akkor tökéletes lesz. Meg a címbe van pár fehér rakoncátlan pixel ami oda mászott azokat egy ici-picit több türelemmel észre is lehet venni és 1 px-es ecsettel eltüntetni A képet mikor megláttam az államat raktam össze újra *halkan a füledbe súgja* szerintem sokkal jobb mint amit a heti mangába megszokott jelenni (remélem KAC5AMAR nem lincsel meg )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #671 Dátum: 10 okt 28, 08:00:49 » |
|
jó, azért nem mindegy, mert ő időre csinálja, és ahhoz képest nagyon jól. Mert még új lineartot is csinál hajrá kac5amar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #672 Dátum: 10 okt 28, 10:51:02 » |
|
köszi kecsu és tudom, hogy az írás nem adja annyira, azzal egyáltalán nem foglalkoztam, és azt más programmal szoktam csinálni, épként már egyszer elkezdtem színezni egy mangát, a d.gray-man-t, csak ott annyira részletesek a képek, hogy nagyon hamar elmaradtam magamtól (Csak mintaként mutatom, hogy mire vittem akkor: http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=65http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=66http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=67) És ezek a képek nem photoshoppal készültek, mármint az elsőben már észre lehet venni a photoshopos hatást, de a többit nem javítottam még fel majd talán egyszer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #673 Dátum: 10 okt 28, 10:57:03 » |
|
am fornetti nekem első meg uccso tetszik legjobban Új kép; az avatarom. Sima narutobol kimásoltam >lineartot csináltam>szineztem és tadá véleményeket kérek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #674 Dátum: 10 okt 28, 19:43:47 » |
|
fornetti2: te aztán türelmes vagy O_O vagy nagyon jó minőségűek az szkennek Zer0: mit lehetne mondani egy tökéletesen kiszínezett képről? kifejezetten tetszik hogy több fokozatú az árnyékolásod
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 28, 19:44:53 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|